Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز، حکایت گوساله سامری و به انحراف کشاندن قوم بنی‌اسرائیل در ۴۰ روزی که حضرت موسی (ع) برای عبادت به کوه طور رفته بود، حکایت دنباله‌داری است که امروز و در عصر ما هم به اشکال مختلف دنبال می‌شود. ماجرای خواب‌نما شدن برخی افراد در برخی مناطق و دیدن نور‌های مقدس یا درختان خاص و تلاش برای ایجاد امامزاده‌ای تازه، شگرد‌هایی است که تا به امروز افراد طماع و سوء‌استفاده‌گر می‌کوشند با توسل به آن اغراض خود را تأمین کنند؛ قیمت زمینی که خریده‌اند را بالا ببرند یا به کسب‌و‌کارشان رونق ببخشند، اما این ماجرا می‌تواند منجر به بروز انحرافی عمیق در مقدسات مردم شود و تا مدت‌ها خوراک شبهه‌انگیزی را در میان مغرضان دین‌ستیز فراهم آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاید از همین روست که سازمان اوقاف و امور خیریه در برابر موضوع ایجاد امامزاده‌های جدید برخورد می‌کند.

به انحراف‌کشیدن اعتقادات و باور‌های مردم در طول تاریخ، یکی از مؤثرترین راهکاری مقابله با دین بوده است به گونه‌ای که فرق انحرافی همچون بابیت، بهائیت، وهابی، ده‌ها و صد‌ها فرقه انحرافی دیگر ماحصل این شیوه برخورد با اعتقادات مردمی است که آثارش تا به امروز پابرجاست و منجر به بروز انحرافات جدی شده است و همین حالا فرقه انحرافی داعش و القاعده مؤثرترین راهکار دنیای غرب برای اسلام‌گریزی در بحبوحه جریان‌های معناگرا و اسلام‌گرایی در دنیاست. تلاش برای ایجاد امامزاده‌های دروغین در برخی از مناطق کشور را نیز می‌توان در راستای همین تئوری و با اهدا سودجویانه ارزیابی کرد. موضوعی که هر از چند گاهی حواشی را درباره حدود ۸ هزار امامزاده معتبر و واجب التعظیم در کشورمان به‌وجود می‌آورد و دستاویزی برای شبهه‌سازی‌های گسترده علیه اسلام و مذهب شیعه می‌شود.
۸ هزار امامزاده در ایران
طبق اعلام رسمی سازمان اوقاف و امور خیریه با توجه به تحقیقات و بررسی‌های به عمل آمده، هشت هزار و ۵۱ باب بقعه امامزاده و ۳۳ باب بقعه پیامبران الهی در سرزمین ایران وجود دارد.

طبق اسناد تاریخی، امامزاده‌ها و سادات علوی در چند مرحله وارد ایران شده‌اند؛ بار اول در زمان حکومت حجاج بن یوسف بود که شیعیان زیادی همراه گروهی از امامزاده‌ها که از ظلم او فراری بودند، وارد ایران شدند؛ بار دوم در دوران ولایت‌عهدی امام رضا (ع) که گروهی از شیعیان و امامزاده‌ها همراه حضرت و سپس همراه کاروان حضرت معصومه (س) به ایران آمدند؛ بار سوم در زمان قیام علویون بر ضد بنی‌عباس بود که به‌دلیل آزار‌های بنی‌عباس ناگزیر شدند به کشور‌های شرقی از جمله ایران پناه ببرند، اما بیشترین تعداد امامزاده‌هایی که در کشور از دنیا رفته و دفن شده‌اند، حدود سال ۲۵۰ هجری (دوران حسن بن زید) به ایران آمده‌اند. قبل از انقلاب اسلامی آماری دقیق و مستند در رابطه با تعداد بقاع متبرکه و امامزادگان عظیم‌الشأن وجود نداشت، اما بعد از انقلاب سازمان اوقاف به شناسایی دقیق و ثبت آمار امامزادگان و بقاع متبرکه اقدام کرد. با تمام این‌ها گاهی اوقات شاهد تلاش‌هایی برای امامزاده‌سازی هستیم؛ اقداماتی که از سوی برخی افراد سودجو برای افزایش قیمت زمین یا سودجویی‌های دیگر صورت می‌گیرد و مصادیق این موضوع در سال‌های اخیر در استان گیلان و استان اصفهان اتفاق افتاده است.
ایستادگی اوقاف در برابر امامزاده‌سازی
حجت‌الاسلام سیدمحمدکاظم موسوی متقی مدیرکل امور فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه در این باره می‌گوید: سازمان اوقاف و امور خیریه در مورد مواردی که می‌خواهند امامزاده‌ای را ایجاد کنند، ایستادگی می‌کند. در سال‌های گذشته در استان گیلان دو الی سه مورد گزارش داشتیم که قصد داشتند درختی را متبرک اعلام کنند که مدیرکل اوقاف استان گیلان تمامی این درخت‌ها را از ریشه از بین برد، زیرا این درخت بر اثر صحبت‌ها و شبهات مختلف به سمت امامزاده‌شدن می‌رفت در صورتی که هیچ سند و مدرک تاریخی هم درخصوص آن‌ها وجود نداشت. در استان اصفهان نیز شاهد مواردی بودیم که در نهایت شورای تأمین استان وارد کار شد. همچنین در استان خوزستان هم خانه‌ای وجود داشت که صاحبان آن با ادعای دیدن نوری از اهل‌بیت(ع) در این خانه سعی داشتند آن را به بقعه متبرکه تبدیل کنند که با ورود سازمان اوقاف متوجه شدیم، هیچ‌گونه سندیتی وجود ندارد. به همین منظور شورای تأمین استان به این مسئله وارد شد و سریعاً موضوع را جمع کرد.
امامزادگان عشق.
اما در برابر این اظهارات، برخی مدیران اوقاف در تقسیم‌بندی امامزاده‌ها به سیاحتی و زیارتی خود چالش برانگیز شده است. غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی این سخنان را وهن دین می‌داند و تأکید می‌کند: کمتر از یک‌ماه پیش سازمان اوقاف بخشنامه‌ای کرد که دیگر امامزاده‌ها افزایش پیدا نمی‌کند، ولی متأسفانه تعداد امامزاده‌ها همین‌طور در حال اضافه شدن است. کشف امامزاده‌ها باید یکجا تمام شود؛ برخی از این‌ها اصلاً هیچ شجره‌نامه‌ای ندارد و در برخی روستا‌ها داستان‌سازی می‌شود، بنابراین سازمان اوقاف باید جلوی آن را بگیرد و با این خرافات و برخی اظهارات مسئولان که موجب وهن دین است به شدت برخورد کند.

در مواجهه با این ماجرا باید چه کرد؟ شاید بهترین پاسخ را بتوان از نقل قول سردار سلیمانی از رهبر معظم انقلاب در واکنش به پیشنهاد بازسازی امامزاده‌ها از سوی فرمانده سپاه دریافت که فرمودند: «شما امامزده‌های خودتان را بسازید؛ امامزاده‌های شما، شهدای شما هستند.»
منبع: جوان

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۵۸۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان در شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف

معاون بهره‌وری اقتصادی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور از تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان توسط شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سهیل بیگدلی شامگاه چهارشنبه _پنجم اردیبهشت_ در جلسه مدیران و کمیسیون سرمایه‌گذاری اوقاف و امور خیریه استان اظهار کرد: اقداماتی که در استان قزوین انجام می‌شود به نوعی تولید ثروت محسوب می‌شود؛ کل رقبه‌های استان ۱۱۰ هزار مورد است و گاهی با تغییر کاربری به ۱۲۰۰۰۰ رقبه هم می‌رسد که می‌تواند ظرفیتی برای مولدسازی باشد.

وی از تعیین ۷ محور سرمایه‌گذاری در حوزه وقف خبر داد و افزود: این ۷ محور در حوزه‌های انرژی خورشیدی، صنعت، معدن، کشاورزی، آبزی‌پروری و پرورش دام سبک و سنگین مشخص شدند که تمامی ظرفیت‌های یادشده در این استان موجود است.

معاون سازمان اوقاف با اشاره به راه‌اندازی شبکه تولید دام سازمان متبوعش در سرتاسر کشور اضافه کرد: در این شبکه ۲۰۰۰۰ رأس دام سبک داریم و تولید ۱۰۰ تن شیر در روز هم توسط شبکه دامداری و دامپروری موقوفات رقم می‌خورد.

بیگدلی به مرز آبی ۴۰۰۰ کیلومتری در خلیج فارس اشاره کرد و گفت: با همه مشکلات آبی که وجود دارد، محصولی که در آب داریم ۱۵۰۰ تن ماهی و در مقیاس ۷۰۰ تا ۸۰۰ کیلوگرم است و در حال حاضر در تولیدات این سازمان، حدوداً ۲۵۰۰ تن ماهی در داخل آب وجود دارد.

وی ادامه داد: در حوزه انرژی خورشیدی هدف گذاری‌ها ۱۱۰ مگاوات است که در حال حاضر تولید ما ۱۰ مگاوات است و با هدف‌گذاری مورد نظر فاصله زیادی داریم؛ در موضوع معدن هم ظرفیت فوق‌العاده‌ای در سازمان اوقاف وجود دارد و جهت نوع بهره‌وری از این ظرفیت برنامه‌ریزی صورت گرفته است.

معاون بهره‌وری اقتصادی سازمان اوقاف و امور خیریه همچنین از تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان توسط شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف خبر داد و گفت: حدود ۲۰ شرکت دانش‌بنیان ایجاد کردیم و ۱۹ شرکت دیگر هم پیشنهاد شده که نمونه‌ای از آن‌ها در زمینه تولید تجهیزات پزشکی فعالیت می‌کنند و در حال حاضر سازمان اوقاف ۲۰ محصول با گردش مالی بالا از طریق همین شرکت‌ها تولید می‌کند.

کد خبر 747669

دیگر خبرها

  • ایستادگی ملت ایران در مقابل ابرقدرت‌های پوشالی در سایه درک قرآن
  • تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان در شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف
  • پیش‌بینی ما از منافع وقف در سال جاری ۲۰ همت است/ هزینه چهار هزار میلیارد تومان برای نیات واقفان
  • افزایش بهره وری موقوفات در دستور کار سازمان اوقاف قرار دارد/ از دانشمندان ایرانی حمایت می کنیم
  • رساندن منافع موقوفات به ۲۰ همت در سال دور از دسترس نیست
  • تبلور موقوفات منفعتی در نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف و امور خیریه
  • خط و نشان مقام ارشد ارتش برای اسرائیل و آمریکا
  • نمایشگاه دستاوردهای وقف؛ روایتی از نشانه های رشد اقتصاد دانش بنیان در ایران
  • حضور ۳۹ شرکت دانش‌بنیان در نمایشگاه دستاوردهای اوقاف/ شفاف و به‌روز هستیم
  • تشریح دستاورد‌های وقف در نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف و امور خیریه