Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- صنعت پوشاک که از صنایع ریشه دار کشور به شمار می‌رود تحت تاثیر قاچاق ۳ میلیارد دلاری قرار دارد و حال و روز خوشی ندارد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، صنعت پوشاک کشور که جزو صنایع قدیمی و ریشه دار کشور به شمار می‌رود طی سال‌های اخیر به دلیل حجم زیاد واردات قاچاق اوضاع مناسبی ندارد و تولیدکنندگان این بخش گلایه‌های زیادی در این باره دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از واحد‌های فروش پوشاک در سطح شهر پر از پوشاک خارجی هستند که به صورت قاچاق وارد کشور می‌شوند و فاقد نمایندگی قانونی هستند، اما به راحتی در دسترس قرار دارند.

از طرفی دولت واردات پوشاک را ممنوع کرد تا از تولید داخل حمایت کند این در حالی است که واردات قانونی پوشاک در سال حدود ۶۰ میلیون دلار است و این ممنوعیت نمی‌تواند کمک آنچنانی به صنعت پوشاک کشور کند در حالی که حجم ورود قاچاق چندین برابر این رقم است.

سعید جلالی قدیری پیش تر در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان گفته بود: آنچه صنعت پوشاک را تحت تاثیر قرار می‌دهد قاچاق است.

دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک گفته بود: حجم سالانه قاچاق پوشاک به کشور حدود ۳ میلیارد دلار است و با ممنوعیت واردات فقط جلوی دو درصد گرفته شده است که هیچ تاثیری برای تولید ندارد.

به گفته وی؛ مصوبه واردات پوشاک مصوبه‌ای نیست که به درد صنعت پوشاک کشور بخورد و مشکلات را برطرف کند بلکه باید فکر اساسی برای کاهش قاچاق صورت بگیرد.

با توجه به گذشت چند ماه از ممنوعیت واردات پوشاک اما، همچنان می‌توان به راحتی پوشاک خارجی که به صورت قاچاق وارد شده را از سطح بازار خریداری کرد.

طبیعتا برخورد جدی با پدیده قاچاق عزمی جدی می‌طلبد و در این بین دستگاه‌های متولی باید با هماهنگی بیشتر در این زمینه اقدام کنند.

البته در هفته جاری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد، از ابتدای دی ماه سال جاری برخورد با عرضه کنندگان پوشاک قاچاق را آغاز می‌کند و این می‌تواند پیام نویدبخشی برای صنعت پوشاک کشور باشد و امیدوار بود با آغاز برخورد با عرضه کنندگان پوشاک قاچاق، بار دیگر چرخ تولید داخلی این صنعت مجددا به گردش درآید و این صنعت به روز‌های خوب خود برگردد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پوشاک قاچاق تولید دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۵۹۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متهم شدن برخی از مدیران سابق سازمان حفظ نباتات به قاچاق

 

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در متن گزارش کمیسیون کشاورزی مجلس درباره تحقیق و تفحص از سازمان حفظ نباتات که امروز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ به قوه قضاییه ارجاع شد، یکی از بزرگترین تخلفات برخی از مدیران این سازمان، دست داشتن در تشکیل شبکه قاچاق سموم شیمیایی و ایجاد انحصار واردات برای چند شرکت بوده است.

در بخشی از این گزارش که علیرضا نظری، سخنگوی کمیسیون کشاورزی آن را در صحن علنی قرائت کرد، آمده است:

" یکی از بزرگترین تخلفات برخی از مدیران سازمان حفظ نباتات از جمله مدیر کل وقت دفتر کنترل آفات در ایجاد نوعی از شبکه قاچاق سموم شیمیائی؛ واگذاری امتیاز واردات چندین برابر نیاز سالانه کشور به برخی از شرکت ھا در زمان اعلام ممنوعیت سال تدارک و ممنوعیت سال واردات برای سمومی است که زبان و خسارات انسانی از بابت سرطان و تومورزایی و بروز سایر بیماری ھای صعب العلاج و ھمچنین ماندگاری سنواتی در خاک موجب ممنوعیت استفاده از آن شده است.
در این خصوص آمار گمرک جمھوری اسلامی بیانگر واردات سموم ممنوعه شیمیائی حتی در سنوات پس از ممنوعیت واردات است که برای ۴۲ نوع سم شیمیایی که غالبا از سال ۱۳۹۵ مسوخ شده اند؛ تا سال ۱۴۰۰ به میزان بیش از ۴۲ میلیون لیتر ۴۲،۵۷۰،۰۷۹ لیتر/کیلوگرم سموم ممنوعه وارد کشور شده و بیش از ۲۲۶ میلیون دلار برای آن تأمین ارز شده است که تخلف مدیران وقت دفتر آفت کش ھا محرز می‌باشد.

موضوع قاچاق صرفا معطوف به عرضه آفت کشھای غیر مجاز نبوده و گاهی هم شامل قاچاق انواع بذر، نھال و میوه می‌شود که در این حالت علاوه بر ضرر به تولید و اقتصاد کشاورزی، موجب ورود برخی از آفات و بیماری ھای گیاھی از جمله روگوز گوجه فرنگی به کشور شده و طغیان لجام گسیخته آن آفات و حتی بیماریھای گیاھی جدید موجب تحمیل ھزینه ھای تأمین آفت کشھای مربوطه و منابع ارزی آن شده است.

متن کامل گزارش تحقیق و تفحص از سازمان حفظ نباتات 

دیگر خبرها

  • استاندارد اجباری پوشاک در مسیر اجرا
  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • شرکت چدن خوسف، نقش به‌سزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • کارگران رکن اصلی جهش تولید و رونق اقتصادی هستند
  • بیش از ۳۸ کشور هدف بازار صادراتی تولیدات خراسان شمالی هستند
  • برخورد ویژه با ۵ گروه کالایی قاچاق در تهران
  • متهم شدن برخی از مدیران سابق سازمان حفظ نباتات به قاچاق
  • پوشاک، اشتغال زا‌ترین صنعت در کشور
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • سند ملی سبک پوشش اسلامی چه کمکی به صنعت پوشاک کشور می‌کند؟