Web Analytics Made Easy - Statcounter

دارنده مدال‌های طلای جهان و برنز المپیک گفت:از عملکردم در جام باشگاه‌های جهان با توجه به ۲ سال دوری از میادین و همچنین حضور در وزن جدید راضی هستم.

حسن رحیمی در گفتگو با ایسنا، درباره بازگشت به میادین کشتی پس از ۲ سال دوری اظهار کرد:بعد از المپیک ریو بخاطر جراحی زانو از مجبور شدم از کشتی دور شوم البته یکسری حواشی نیز در این مدت دیدم که واقعا از کشتی زده شدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشتی عشق من است و مثل خون در رگ‌هایم جاری است.در این مدت دلم برای جو مسابقات، استرس‌ وزن کم کردن‌ها و سختی‌های کشتی لک زده بود و واقعا نمی‌دانم چطور یک روز می‌خواهم از کشتی خداحافظی کنم.شاید آن روز بدترین روز عمرم شود که قرار باشد دیگر کشتی نگیرم.

دارنده مدال های طلای جهان و برنز المپیک با اشاره به بازگشتش به میادین در جریان رقابت‌های کشتی آزاد جام باشگاه های جهان، گفت: به اصطلاح کشتی‌گیران دوست داشتم بدن درد کشتی را بچشم از طرف دیگر نیز بخاطر بحث‌های انگیزشی نیاز بود در این رقابت ها که در سطح متوسط بود کشتی بگیرم و به تشک کشتی بازگردم. البته کشتی گرفتن میان این همه تماشاگر بعد از ۲ سال دوری واقعا سخت است. در این رقابت ها برای اولین بار به یک وزن بالاتر آمدم و در ۶۱ کیلوگرم کشتی گرفتم و خوشبختانه از عملکردم راضی هستم. البته موضوع مسائل مالی نیز مطرح بود و از قراردادی که بستم راضیم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا آسیب‌دیدگی‌اش پس از عمل جراحی بطور کامل بهبود یافته است یا خیر گفت: آسیب دیگی ام رفع شده اما کسانی که جراحی زانو انجام داده اند می‌دانند دیگر مثل سابق نمی‌توانی زانو را به زمین بزنی و دائم این ترس را داری مبادا اتفاقی بیفتد. من هم فعلا به علت همین ترس نمی‌توانم مانند سابق در زمان مبارزه انعطاف پذیری داشته باشم اما قطعا با حضور در چند میدان این ترس نیز برطرف خواهد شد.

آزادکار وزن ۶۱ کیلوگرم ایران در ادامه گفت و گو با ایسنا، درباره استعفای رسول خادم و بازگشت غلامرضا محمدی به عنوان سرمربی تیم ملی کشتی آزاد نیز خاطرنشان کرد: رفتن رسول خادم را به فال نیک می‌گیرم. فرقی نمی‌کند چرا که کشتی برای موفقیت نیاز به کسی دارد که از جنس کشتی باشد. غلامرضا محمدی سال‌ها در کشتی حضور داشته و کارش را بلد است. مشکل خاصی وجود ندارد و انشاءالله به اردوی تیم ملی می‌روم تا ببینیم چه پیش می‌آید.

وی درباره اقدام محمدی در دعوت از کشتی‌گیران سابق تیم ملی همچون مهدی تقوی گفت: البته فکر نمی کنم این کشتی‌گیران بخواهند کشتی بگیرند اما این کار غلامرضا محمدی کار بسیار خوبی بود چرا که حضور امثال مهدی تقوی و رضا یزدانی که قهرمانان جهان هستند می‌تواند انگیزه زیادی به کشتی‌گیران جوان بدهد.

رحیمی در پاسخ به این سوال که آیا در جام تختی کشتی می‌گیرد یا خیر،خاطرنشان کرد: فعلا در اینباره تصمیمی نگرفته‌ام و مشخص نیست در جام تختی کشتی می‌گیرم یا نه.

دارنده مدال‌های طلای جهان و برنز المپیک در پاسخ به این سوال که آیا قصد دارد در ادامه نیز در وزن ۶۱ کیلوگرم کشتی بگیرد یا به وزن سابق بازمی گردد، گفت: باید ببینم شرایط وزنی‌ام به چه صورت خواهد بود. اگر قرار بر ادامه کار باشد برای رقابت‌های جهانی امسال در وزن ۶۱ کیلوگرم کشتی می‌گیرم اما برای المپیک ۲۰۲۰ یا به وزن ۵۷ کیلوگرم برمی‌گردم یا به وزن ۶۵ کیلوگرم خواهم رفت.

وی در پایان درباره اینکه بسیاری معتقدند هنوز کشتی گیری نتوانسته جای خالی او را در تیم ملی پر کند اظهار کرد: البته این موضوع جای تاسف دارد. جوانترها باید خیلی بیشتر از این ها تلاش کنند تا به موفقیت برسند. از نتایج تیم ملی در رقابت‌های جهانی واقعا ناراحت شدم. امیدوارم اتفاقات خوبی برای کشتی ایران در ادامه راه بیفتد. به نظر من آینده کشتی ایران روشن است چرا که خیلی کار شده است. شاید امسال این زحمات به بار ننشیند اما قطعا می‌توانیم در المپیک نتایج خوبی را بدست بیاوریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تیم ملی کشتی آزاد حسن رحيمي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۵۹۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد سهمیه‌های کاروان المپیک به ۱+۳۱ رسید

در فاصله ۹۳روز مانده تا آغاز المپیک ۲۰۲۴ پاریس، کاروان ایران موفق شد به مدد تاریخ‌سازی ژیمناستیک و قایقرانی و ادامه درخشش کشتی‌گیران، ۱+۳۱ سهمیه المپیک کسب کند. این درحالی است که سهم کشتی از تعداد سهمیه‌های کاروان ایران ۳۶.۶ درصد است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، تنها ۹۳ روز دیگر تا شروع یکی از هیجان‌انگیزترین و سطح بالاترین تورنمنت‌های ورزشی جهان باقی است. رقابتی که کاروان ورزشی ایران برای حضور در آن تاکنون موفق به کسب ۱+۳۱ سهمیه شده و طبق پیش‌بینی‌های صورت گرفته، این امکان وجود دارد که تعداد سهمیه‌های ایران به عدد ۳۵ برسد.

هشت رشته شمشیربازی، کشتی (آزاد و فرنگی)، قایقرانی، دوچرخه‌سواری، تیراندازی، وزنه‌برداری، ژیمناستیک و تکواندو درحالی برای ایران سهمیه کسب کرده‌اند که به مدد ادامه درخشش کشتی ایران در رقابت‌های گزینشی قاره آسیا در بیشکک قرقیزستان تعداد سهمیه‌ها در ورزش اول کشور به عدد ۱۱ رسید.

کشتی آزاد ایران تاکنون در اوزان ۶۵، ۷۴، ۸۶، ۹۷ و ۱۲۵ کیلوگرم موفق به کسب سهمیه شده است و تنها در وزن ۵۷ کیلوگرم تکلیف مشخص نیست.

در کشتی فرنگی نیز ملی‌پوشان کشورمان که پیش از این در اوزان ۶۰، ۶۷، ۹۷ و ۱۳۰ شده بودند در پایان رقابت‌های گزینشی قاره آسیا موفق به کسب دو سهمیه در اوزان ۷۷ و ۸۷ کیلوگرم شدند تا با تکمیل پازل شش تایی کشتی فرنگی، تعداد سهمیه‌های کشتی به عدد ۱۱ برسد و این رشته ورزشی ۳۶.۶ درصد از سهمیه‌های کسب شده کاروان المپیک را به خود اختصاص دهد.

شمشیربازی ایران نیز سه سهمیه انفرادی و یک سهمیه تیمی (در مجموع سه سهمیه) کسب کرد و با چهار شمشیرباز راهی پاریس خواهد شد و به گفته مسئولان مرکز نظارت بر تیم‌های ملی، به محض رقابت نماینده چهارم شمشیربازی کشورمان در المپیک، بلافاصله این سهمیه به نام ایران ثبت می‌شود و به همین دلیل تعداد سهمیه‌های شمشیربازی از سوی مرکز نظارت بر تیم‌های ملی به صورت سه+ یک محاسبه می‌شود.

تیراندازی ایران نیز تاکنون چهار سهمیه المپیک توسط هانیه رستمیان در تپانچه ۲۵ متر، شرمینه چهل امیرانی و فاطمه امینی در تفنگ ۱۰ متر و محمد بیرانوند در اهداف پروازی کسب کرده است.

یک سهمیه وایلد کارت نیز به دوچرخه‌سواری ایران تعلق گرفته است.

در رشته وزنه‌برداری نیز علی داودی در دسته فوق سنگین و میرمصطفی جوادی در دسته ۸۹ کیلوگرم دو سهمیه برای ایران دشت کرده‌اند و این احتمال نیز وجود دارد که رضا دهدار نیز در دسته ۱۰۲ کیلوگرم صاحب سهمیه شود.

پیش از این تکواندوی ایران نیز چهار سهمیه توسط ناهید کیانی (۵۷-)، مهران برخورداری (۸۰-)، مبینا نعمت‌زاده (۴۹-) و آرین سلیمی (۸۰+) به‌دست آورده است.

قایقرانی در دو رقابت اخیر کسب سهمیه به میزبانی کره‌جنوبی و ژاپن خوش درخشید و با ثبت یک رکورد تاریخی، بیشترین سهمیه‌ها در تاریخ المپیک را برای این رشته ثبت کرد.

فاطمه مجلل در روئینگ یک نفره سنگین وزن بانوان نخستین سهمیه قایقرانی ایران را به نام خود سند زد تا بلافاصله مهسا جاور و زینب نوروزی نیز با کسب نخستین سهمیه تاریخی قایقرانی ایران در روئینگ دونفره سبک وزن بانوان افتخاری دیگری در کارنامه قایقرانی کشورمان ثبت کنند.

در آب‌های آرام نیز محمدنبی رضایی در کانو یک‌نفره هزار متر و علی آقامیرزایی در کایاک یک‌نفره هزار متر موفق به کسب دو سهمیه المپیک شدند تا قایقرانی ایران در مجمع صاحب پنج سهمیه المپیک شود.

آخرین و یکی از تاریخی‌ترین سهمیه‌های المپیک ایران هم فعلاً توسط ژیمناستیک کسب شد تا مهدی الفتی اولین ژیمناست ایرانی باشد که در ۶۰ سال گذشته در این بازی‌ها شرکت می‌کند.

به این ترتیب کاروان ورزشی ایران تاکنون توسط هشت ورزشکار دختر و ۲۴ ورزشکار پسر موفق به کسب ۳۱+ یک سهمیه المپیک شده است.

منبع: ایرنا

کد خبر 747406

دیگر خبرها

  • کشتی فرنگی جام تختی| نتایج فینال ۵ وزن نخست اعلام شد
  • کشتی فرنگی جام تختی، فینالیست‌های پنج وزن نخست مشخص شدند
  • بازگشت حسن یزدانی به تشک به تعویق افتاد
  • راهیابی ۲ کشتی گیر نونهال آباده‌ای به مسابقات کشوری
  • ۶۶ کیلوگرم تریاک در اندیمشک کشف شد
  • تعداد سهمیه‌های کاروان المپیک به ۱+۳۱ رسید
  • ۶۶ کیلوگرم مواد مخدر در اندیمشک کشف شد
  • کشف ۶۶ کیلوگرم تریاک در اندیمشک
  • شرایط ملی پوش شدن ۲ وزن المپیکی و ۱ وزن غیر المپیکی تیم ملی کشتی فرنگی اعلام شد
  • انتخاب رییس هیات ورزش زورخانه‌ای خوزستان