Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم مبارکه در مجلس گفت: نمایندگان مستعفی استان به این اتفاق نظر رسیدند که روز یکشنبه در صحن و کمیسیون‌ها حاضر نشوند. ۲۴ آذر ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۳ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

زهرا سعیدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان پیرامون استعفای دسته‌جمعی نمایندگان اصفهان در مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: در ابتدا این نکته را باید متذکر شوم که این استعفا در راستای احقاق حقوق مردم و نه به معنای شانه خالی کردن از مسئولیت بوده ‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همانگونه که مشاهده کردید از روز چهارشنبه که این استعفا خدمت هیئت رئیسه اعلام شد تا کنون ما در بین مردم هستیم و همچون گذشته ذره‌ای از پیگیری خود را در جهت رفع مشکلات و مطالبات مردم کم نکرده‌ایم و باید گفت این استعفا مانع رسیدگی به مشکلات مردم نشده ‌است.

نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه به عقیده بنده به هیچ وجه این اقدام یک سیاسی کاری نیست، خاطرنشان کرد: این استعفا مطابق با اعلام قبلی نمایندگان در صحن علنی و جلساتی است که در راستای پیگیری مطالبات از دولت برگزار می‌شد و در راستای مشاهده برخی بی تدبیری‌ها و بی‌تفاوتی‌ها نسبت به مطالبات ما برای احقاق حقوق مردم استان اصفهان صورت گرفت.

وی با بیان اینکه معیشت و اقتصاد بسیاری از مردم اصفهان به آب گره‌ خورده است، گفت: بخشی از آن بحث کشاورزی و بخش دیگر آب شرب است که امیدواریم در آینده اتفاقاتی رخ ندهد که برای تامین آب شرب مردم استان نیز دچار مشکل شویم.

سعیدی پیرامون جلسه اخیر مجمع نمایندگان استان با استاندار، گفت: این جلسه مطابق جلسات دوره‌ای مجمع نمایندگان استان با استاندار بود و مجمع به همراه استاندار دریکی از شهرستان‌ها حضور پیدا کردند و مشکلات آن منطقه با حضور مدیران استان بررسی و تصمیم گیری برای رفع مشکلات و اولویت‌های آن منطقه انجام شد.

وی با اشاره به اتحاد مجموعه مدیریت استان نسبت به رفع معضل آب، تصریح کرد: فعلا مجموعه مدیریت استان اعم از امام‌جمعه، استاندار و نمایندگان در خصوص اینکه بحران آب اولویت استان است اتفاق نظر دارند و هیچکدام ذره‌ای از تلاش خود نسبت به رفع این معضل فروگذار نمی‌کنند.

نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اصرار برخی نسبت به پس گرفتن استعفای نمایندگان اصفهان، خاطرنشان کرد: تماس‌ها و مکالمات زیادی از سوی همکارانمان در هیئت رئیسه مجلس و همچنین دوستان ما در دولت نسبت به پس گرفتن استعفا تا کنون صورت گرفته است.

وی ادامه داد: اما تصمیم و اتفاق نظر تمام نمایندگان مستعفی این است که یا این تصمیم نباید گرفته می‌شد یا اکنون که این تصمیم گرفته شده است باید تا پایان و استحقاق حقوق مردم پابرجای بماند و به هیچ وجه تصمیمی نسبت به پس گرفتن استعفا اتخاذ نخواهیم کرد.

مسئله آب اصفهان متعلق به کل کشور است

سعیدی پیرامون ملی بودن مشکل آب اصفهان، گفت: با توجه به اینکه استان ما مرکز ثقل تصمیمات سیاسی، امنیتی و اقتصادی کشور است مسائل مربوط به اصفهان ملی محسوب می‌شود و بحث آب آن نیز بحثی درون استانی و صرفا مربوط به پنج میلیون نفر نیست و بحث یک ملت است و استعفای ما نیز در حقیقت برای دفاع از حقوق ملت ایران صورت گرفته‌است.

وی با بیان اینکه با وجود اینکه واقعا اصفهان در کشور اهمیت زیادی دارد ولی برخی مسئولان متأسفانه با بی تفاوتی نسبت به این مسئله نگاه می‌کنند، خاطرنشان کرد: ای کاش کار به اینجا نرسیده بود ولی حال که کار به این وضعیت یعنی بحران خشکسالی و بارگذاری‌های جدید و نگرانی برای آب شرب در آینده رسیده ‌است ما نمایندگان استان یکدل و متحد برای رفع این معضل ایستاده‌ایم.

نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی پیرامون اتحاد نمایندگان استان نسبت به رفع معضل آب، گفت: هیچ یک از نمایندگان استان در جلساتی که با مسئولان دولتی پیرامون مشکلات آب استان داشته‌ایم حرفی از شهرستان یا منطقه انتخابیه خود نمی‌زدند و همه پیرامون مشکل کل استان و احیای زاینده رود صحبت می‌کردند

اصفهان| آیت‌الله مهدوی: دولت و مجلس پس از 10 روز از استعفای نمایندگان حرکتی انجام دهندامام‌جمعه اصفهان در واکنش به استعفای نمایندگان؛ آفرین بر شما، تا پایان بر موضع خود بایستیدواکنش موسوی‌لارگانی به اظهارات نوبخت؛ استعفای نمایندگان استان اصفهان شانتاژ خبری نیست

استعفا آخرین تصمیمی بود که می توانستیم بگیریم

وی با بیان اینکه استعفا آخرین تصمیمی بود که ما می‌توانستیم انجام دهیم و راهی جز این وجود نداشت، گفت: وقتی نمایندگان با این همه جلسه و پیگیری در اجرایی شدن مصوبات شورای عالی آب دستشان کوتاه است و متاسفانه واکنشی نسبت به مطالباتشان مشاهده نمی‌شود، نظر شخص بنده این است که بهتر است استعفا طبق قانون به رأی گذاشته شود.

سعیدی خاطرنشان کرد: ما در این دوره نگذاشتیم ذره‌ای از آب مردم اصفهان کم شود و پروژه‌هایی نیز بوده که از قبل مراحلش انجام شده و حتی پیشرفت 90 درصدی نیز داشته است ولی ما روی این 10 درصد باقیمانده پافشاری کرده‌ایم و اجازه ندادیم حقی از مردم اصفهان پایمال شود.

وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه آیا درست است برخی این عبارت را مطرح می‌کنند که بود و نبود نمایندگان اصفهان در مجلس فرقی ندارد؟، گفت: سردمدار بسیاری از قوانین مهمی که در مجلس تصویب می‌شود نمایندگان اصفهانی هستند، هر چند لطف همکاران ما از سراسر کشور نیز در رای دادن به طرح‌ها قابل ستایش است.

نمایندگان استان روز یکشنبه در صحن و کمیسیون‌ها حاضر نمی‌شوند

نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به عنوان مثال طراحی اول قانون ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان که در ژورنال بین‌المللی حقوق بهترین قانون سال گذشته پارلمان شناخته شد، قانون چک، طرح مالیات برعایدی و قوانین مهم دیگری توسط نمایندگان اصفهان انجام شد ولی اولویت ما آب و خصوصا آب شرب استان است.

وی پیرامون مطالبه و درخواست خود نسبت به دولت، گفت: مطالبه من به عنوان یک نماینده مستعفی برگشت ردیف اعتبار ملی و راه‌اندازی ستاد احیای زاینده‌رود با اعتبار مشخص و مدیریت مشخص است، ستاد احیای زاینده‌رود باید با یک مسیر و هدف مشخص ادامه فعالیت دهد و این حداقل کاری است که دولت در راستای احقاق حقوق مردم می‌تواند انجام دهد.

سعیدی در پایان با بیان اینکه ما درک می‌کنیم در این شرایط جنگ اقتصادی باید کنار مردم باشیم و این اقدام ما هم در راستای اثبات در کنار مردم بودن است، گفت: آنچه که اینجا مطرح است این است که جمیع نمایندگان مستعفی استان به این اتفاق نظر رسیدند که روز یکشنبه در صحن و کمیسیون‌ها حاضر نشوند.

انتهای پیام/ ز

R41346/P41362/S6,51/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۵۹۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید نمایندگان کمیسیون امنیت ملی مجلس از بخش های فضایی و موشکی وزارت دفاع / رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی قابل مشاهده و اندازه گیری هست

اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از بخش‌های فضایی و موشکی این وزارت خانه بازدید کردند.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع، روز یکشنبه (۲ مرداد ماه) اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از بخش‌های فضایی و موشکی این وزارت خانه بازدید کردند و در جریان جدیدترین دستاورد‌های فناورانه و دفاعی این وزارت خانه در حوزه فضایی و موشکی قرار گرفتند.

وحید جلال زاده رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در جریان این بازدید ضمن تشکر از مجاهدت‌های خاموش متخصصین و تلاشگران وزارت دفاع و خداقوت به نیرو‌های مسلح به جهت پاسخ دندان شکن به رژیم صهیونیستی در عملیات وعده صادق گفت: در بازدیدی که امروز توسط اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از بخش‌های فضایی و موشکی وزارت دفاع صورت گرفت پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی بارز و نمایان بود.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس ادامه داد: طی جلسه‌ای که با مسئولان وزارت دفاع در حوزه اینده و نیاز‌های صنعت دفاعی برگزار شد، تصمیماتی اتخاذ شد که برای تقویت نیرو‌های مسلح و حمایت مجلس از صنعت دفاعی اجرایی خواهد شد.

اعضای کمیسیون امنیت ملی بر لزوم حمایت از برنامه فضایی و موشکی وزارت دفاع و ارزش افزوده قابل توجه این فناوری‌ها هم در بعد علمی و فناورانه و هم در بعد بازدارندگی و اقتدار دفاعی تاکید نمودند.

سردار طلایی نیک معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی راهبردی و امور مجلس وزارت دفاع در جریان این بازدید با اشاره به تعامل بسیار نزدیک و حمایت‌های بسیار موثر نمایندگان مجلس به خصوص اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس از نیرو‌های مسلح و وزارت دفاع گفت: این حمایت‌ها در جدیدترین مصوبه مجلس که قانون تشکیل سازمان پژوهش، علوم و نوآوری‌های دفاعی است مشخص است که یک ظرفیت جدید برای توسعه علوم دفاعی و پشتیبانی‌های دانش پایه و مرز شکنی دانش در حوزه فناوری‌های دفاعی را بیش از گذشته برای کشور فراهم می‌کند.

سازمان سپند از سال ۱۳۸۹ به پیشنهاد شهید فخری زاده تشکیل شده و در حال حاضر هم فعالیت دارد، اما زیرساخت قانونی برای فعالیت آن امر لازمی است که به تازگی به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید.

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست کمیسیون‌های سه گانه فدراسیون دوومیدانی | انتخاب روسا و نمایندگان کمیسیون ها در مجمع
  • بازدید نمایندگان مجلس از بخش‌های فضایی و موشکی وزارت دفاع
  • بازدید نمایندگان کمیسیون امنیت ملی مجلس از بخش های فضایی و موشکی وزارت دفاع / رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی قابل مشاهده و اندازه گیری هست
  • اسحاق جهانگیری: گفتم حاضر نیستم زن و بچه‌ام را سوار پیکان کنم /در جلسه با نمایندگان و حدادعادل گفتم اجازه نمی دهم تولید ال ۹۰ را متوقف کنید
  • مجلس با ارسال گزارش کمیسیون بهداشت به قوه قضاییه مخالفت کرد
  • رای منفی نمایندگان مجلس به ارجاع گزارش دلیل کمبود دارو به قوه قضاییه
  • بررسی دلیل کمبود و گرانی دارو در دستور کار نمایندگان قرار گرفت
  • بررسی کمبود و گرانی دارو در مجلس/اسامی متاخران جلسه
  • نقدعلی، نماینده مجلس: نیروی انتظامی قبل از آنکه لایحه حجاب به سرمنزل مقصود برسد پیش‌دستی کرد؛ قدردان شماییم/ نمایندگان نسبت به معیشت این عزیزان اقدام کنند که هر روز شهدایی را تقدیم می‌کنند
  • بررسی موضوع ارز توسط مجلس برای سومین هفته متوالی به تعویق افتاد!