Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: بسیاری از دانشگاه‌های کشور سهم نیم درصدی خود در حوزه پژوهش را ادا نکرده‌اند و تخلفات آنان در این حوزه کاملاً محرز شده است. ۲۴ آذر ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۳ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت،‌ اسدالله عباسی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بر اساس قانون برنامه توسعه دستگاه‌های اجرایی باید نیم درصد از درآمد خود را صرف امر تحقیق و پژوهش کنند اما بسیاری از دستگاه‌ها از انجام این تکلیف تخطی کرده و تخلفات زیادی را مرتکب شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت رئیسه مجلس از تذکرات مجلس به مدیران دستگاه‌های اجرایی متخلف خبر داد و عنوان کرد: کمیسیون‌های تخصصی مجلس و حتی دیوان محاسبات برای رسیدگی به این تخلفات عدیده ورود کرده‌اند تا ضمن برخورد با دستگاه‌های متخلف چرایی وقوع این مسأله مشخص شود.

عباسی با تأکید بر اینکه دستگاه‌های اجرایی باید سهم خود را در حوزه پژوهش معلوم کنند تصریح کرد: تجاری‌سازی تولیدات علمی توسط دستگاه‌های اجرایی و اختصاص سهم نیم درصدی به امر پژوهش از مواردی هستند که در صورت تحقق آن‌ها‌ توسعه متوازن و پایدار در کشور رقم می‌خورد.

مراکز "تحقیق و توسعه" در واحدهای صنعتی گیلان فعال نیستسردار غیب‌پرور: نیروهای مسلح در عرصه علم و پژوهش صاحب حرف هستندنمایشگاه دانش و پژوهش بسیج افتتاح شد

وی با اشاره به اینکه در ماده 17 قانون برنامه ششم توسعه وظیفه دستگاه‌های اجرایی در قبال امر پژوهش تعیین شده است گفت:‌ در یک یا دو دهه‌ اخیر دستگاه‌های اجرایی نسبت به تخصیص سهم خود به حوزه پژوهش خودداری کرده‌اند در حالی‌که پژوهش تضمین کننده قدرت و استقلال هر کشوری است.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از وجود نخبگان و محققان بسیار زیاد در استان گیلان سخن گفت و ابراز دا‌شت: گیلان دارای مزیت‌های بسیار فراوانی است اما به علت مشخص نبودن حلقه ارتباطی بین امر پژوهش و تولید از این ظرفیت‌ها برای توسعه استان استفاده نشده است.

وی از وجود حداقل سه مزیت در استان گیلان سخن گفت و تصریح کرد: بحث دریا و آبزی‌پروری،‌ کشاورزی و صنعت گردشگری از جمله این توانمندی‌ها هستند اما متولیان امر به جای پروراندن و حمایت از این حوزه‌ها برای توسعه و پیشرفت استان گیلان،‌ بیشتر به سمت آزمون و خطا گام برداشته‌‌اند.

نماینده مردم رودسر و املش در مجلس با تأکید بر اینکه بسیاری از واحدهای صنعتی در گیلان تعطیل شدند بیان داشت: شرکت‌هایی نظیر کارخانه‌ها ریسندگی یا توشیبا و بسیاری از این‌ها در گیلان تعطیل شدند زیرا قبل از استقرار آنان در استان مطالعات علمی و تحقیقاتی انجام نشده بود.

عضو هیئت رئیسه مجلس از احداث کارخانه سیمان دیلمان در شرق گیلان انتقاد کرد و اظهار داشت:‌ منطقه دیلمان یا چابسکر و بسیاری از نقاط گیلان با چشم‌اندازهای طبیعی خود به جای استقرار بدون تحقیق و مطالعه کارخانه‌های صنعتی باید به سمت توسعه صنعت گردشگری هدایت شوند.

وی با بیان اینکه امروز در کشور شاهد وجود حلقه مفقوده بین تحقیق و پژوهش و دانشگاه و صنعت هستیم افزود:‌ استان گیلان بهترین محصولات کشاورزی کشور را تولید می‌‌کند اما تاکنون برای افزایش تولید و بهره‌وری و ارتقاء کیفیت محصولات این حوزه هیچ تحقیق و پژوهشی انجام نشده است.

عباسی رتبه گیلان در حوزه رشد مراکز آموزش عالی را در مقایسه با سایر استان‌های شمالی غیرقابل قبول دانست و عنوان کرد:‌ گیلان با تمام قدمت و ظرفیت‌های خود، در حوزه‌ رشد و توسعه مراکز آموزش عالی حتی از گلستان که هفده سال از استان شدن آن می‌گذرد هم عقب‌تر است.

انتهای پیام/ش

R7877/P1377/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۰۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات باشند

به گزارش خبرنگار مهر، صالح رحیمی سه شنبه شب در نشست کمیته برنامه ریزی شهرستان بوشهر در خصوص توازن توزیع اعتبارات گفت: مطالبات شهرستان بوشهر با توجه به سیاست های شورای برنامه ریزی و توسعه شهرستان، اتمام پروژه های نیمه تمام است و لازمه آن اهتمام جدی دستگاه های اجرایی است.

فرماندار بوشهر با اشاره به اینکه برخی از دستگاه‌های اجرایی از اعتبارات خوبی در سطح ملی برخوردارند، گفت: مدیران دستگاه‌های شهرستان بوشهرباید پیگیری مستمر داشته باشند تا متناسب با پروژه هایی که در دست اجرا دارند سهم شهرستان را اخذ کنند تا افزایش روند رو به رشد شاخص های توسعه های در سطح شهرستان باشیم.

وی در ادامه اولویت‌بندی را یکی از نکات مهم برای حل مشکلات شهرستان بوشهر دانست و بیان کرد: مدیران باید با در نظر گرفتن سطح انتظارات جامعه، برنامه‌ریزی را بر اساس حل مشکلات مردم انجام دهند.

فرماندار شهرستان بوشهر کمیته برنامه‌ریزی را تعیین کننده خط مشی و سند توسعه و نقشه راه شهرستان عنوان کرد و تاکید کرد: هر اندازه که مدیران در جذب اعتبارات، فعال و توانمند باشند، در سالهای آینده، بودجه بیشتری برای شهرستان جذب خواهد شد.

وی افزود: در حوزه شاخص های عمومی، رضایتمندی مردم، نحوه اطلاع رسانی، بهره وری، تعالی و عدالت سازمانی مد نظر بوده و در حوزه شاخص های اختصاصی نیز وظایف و ماموریت های هر یک از دستگاه ها به صورت جداگانه بررسی می شود.

کد خبر 6093661

دیگر خبرها

  • مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات باشند
  • هیئت اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس دوازدهم انتخاب شد
  • واکنش فدراسیون فوتبال به تغییر نام استقلال!
  • پیش‌نیاز پیشرفت و توسعه در هر حوزه، تحقیق و پژوهش است
  • ابهامات مستثنی شدن قوه قضاییه، وزرا و هیات رئیسه مجلس از «شفافیت» قوای سه گانه
  • ابهامات بر سر مستثنی شدن قوه قضاییه، وزرا و هیات رئیسه مجلس از «شفافیت» قوای سه گانه
  • قدردانی فرمانده کل انتظامی کشور از نمایندگان مجلس
  • قدردانی و تشکر سردار رادان از نمایندگان مجلس
  • قدردانی سردار رادان از مجلس
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟