Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-04-25@08:51:10 GMT

تلفات برق اصفهان به ۶ درصد رسیده است

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۶۰۰۷۱

تلفات برق اصفهان به ۶ درصد رسیده است

مدیرعامل شرکت توزیع برق اصفهان با اشاره به اینکه تلفات برق اصفهان به ۶.۶ درصد است، گفت: تا پایان سال جاری ۹۴ درصد از خدمات شرکت همچون جمله فروش انشعاب، فروش انرژی و خدمات پس از فروش به صورت غیرحضوری انجام می‌شود.

حمیدرضا پیرپیران، مدیرعامل شرکت توزیع برق اصفهان در گفت‌وگوی خود با پاون به تشریح چشم‌انداز‌ صنعت توزیع استان، موفقیت عرصه فرهنگ‌سازی در نحوه مصرف بهینه انرژی الکتریکی، فاصله صنعت برق با استاندارهای جهانی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. پرداخته است که در ادامه مشروح این گفت‌وگو را می‌خوانید:

چشم‌انداز‌ صنعت توزیع برق اصفهان برای نزدیک شدن به استانداردهای جهانی چیست؟

در حوزه برق با کیفیت تلاش ما این است که خاموشی و قطعی برق را به حداقل برسانیم و در برنامه هدف تعریف شده است که خاموشی‌ها را به ازای هر مشترک به ۳۰ دقیقه در سال کاهش دهیم و ۱۰۰ درصد خدمات شرکت به صورت الکترونیک در دسترس مردم قرار گیرد. استاندارد کردن شبکه‌های توزیع، استفاده از کابل‌های خودنگهدار، تعویض کابل‌های روغنی ۲۰ کیلوولت، تعمیرات به موقع و برنامه‌ریزی‌ شده شبکه و افزایش تعداد فیدر‌های خروجی یا شبکه‌های اصلی از پست‌های ۶۳ به‌صورت هم‌زمان دنبال می‌شود.
در بخش اتوماسیون شبکه در ۳ سال گذشته نرم‌افزارهای مورد نیاز تهیه شده و تاسیسات مورد نیاز مرکز دیسپاچینگ تامین شده و در حال حاضر تجهیزات اتوماسیون در ۳۷۰ نقطه شبکه نصب شده است و برنامه این است که ۳۰۰ نقطه دیگر شبکه را به تجهیزات اتوماسیون مجهز کنیم و همان‌طور که گفته شد در بخش تلفات برق اصفهان ۶.۶ درصد است و با نصب تجهیزات به شبکه این ارقام باز هم کاهش می‌یابد.
در بحث مانیتورینگ اطلاعات شبکه، برنامه‌ای جامع تدوین شده که در یک سال آینده اکثر تجهیزات این سیستم نصب و راه‌اندازی می‌شود و اطلاعات شبکه فشار متوسط و فشار ضعیف را برای کمک به مدیریت شبکه به صورت کنترل و دریافت از راه دور دیده‌بانی کنیم و هم‌چنین استفاده از نیروگاه‌های بخش توزیع در دستور کار قرار داریم.
یکی دیگر از شاخص‌های استانداردهای جهانی زیرساخت‌های خدمت‌رسانی است که در این راستا برنامه هدف تعریف شده و زیرساخت‌های بازنگری شده است از جمله این زیرساخت‌ها، زیرساخت‌های سخت‌افزاری است که ارتباط نقاط خدمت به حوزه ستادی را مشخص می‌کردند و هم‌چنین در حوزه زیرساخت‌های نرم‌افزاری، طرح‌های جامع نرم‌افزاری برای همه واحدهای ستادی تامین شده که این نرم‌افزارها در رینگ نرم‌افزاری قرار گرفته امکان تبادل اطلاعات در کلیه نرم‌افزارهای جامع فراهم می‌کند. در کنار آن زیرساخت‌ نیروی انسانی و استفاده جامع و کامل از شبکه تعریف شده و زیرساخت‌های نرم‌افزاری با ایجاد فرمت‌های اجرایی در فضای نرم‌افزاری متناسب با نیاز پیش‌بینی شده است.
در حوزه خدمات غیرحضوری نیز به استانداردهای جهانی نزدیک شده‌ایم و تا پایان سال جاری ۹۴ درصد خدمات از جمله فروش انشعاب، فروش انرژی و خدمات پس از فروش به صورت غیرحضوری انجام می‌شود و میزان رضایتمندی از ۹۰ درصد در یک سال گذشته به بالای ۹۵ درصد رضایتمندی در سال جاری رسیده‌ است.

  آیا تاکنون در بحث فرهنگ‌سازی در نحوه مصرف بهینه انرژی الکتریکی موفق بودیم؟

اگر نگاهی به برنامه کشورهای مختلف در خصوص نحوه تولید و مصرف برق در دنیا بیندازیم، درمی‌یابیم که اکثر کشورها در خصوص بحث تولید و مصرف انرژی الکتریکی به‌جای افزایش تولید به دنبال شیوه مصرف صحیح هستند و اگر نمودار سال ۲۰۳۰ کشورهای اروپایی را بررسی کنیم، می‌بینیم که برنامه‌ریزی‌ها بر این اساس شکل گرفته که بیش از ۶۰ درصد نیاز مصرف را از محل روش‌های بهینه مصرف تامین کنند که در کشور ما در طول سال‌های گذشته اقدامات زیادی در خصوص فرهنگ مصرف انجام شده که تا کنون زیاد موفق نبوده است، البته با هدفمندی یارانه‌ها و ورود لامپ‌های کم‌مصرف در چرخه مصرف در سال ۸۹ یک کاهش جدی به دلیل نگرانی مردم از هزینه‌های مصرف در خصوص مصرف انرژی الکتریکی در جامعه اتفاق افتاد اما هنوز فرهنگ مصرف بهینه در جامعه نهادینه نشده است که پایین بودن هزینه مصرفی انرژی الکتریکی و عدم شناخت مردم از نحوه تولید، توزیع و انتقال برق و مصرف بهینه آن می‌تواند یکی از دلایل عدم توجه به نحوه مصرف این انرژی حیاتی باشد.
تاکنون برای ترویج فرهنگ مصرف بهینه انرژی الکتریکی اقداماتی از طریق اطلاع‌رسانی از سوی رسانه‌ها را دنبال شده و من فکر می‌کنم زمانی به نتیجه قطعی می‌رسیم که بنگاه‌های اقتصادی کوچکی که نفعشان در راهنمایی مردم در مصرف بهینه باشد در این زمینه ایجاد شود.

صنعت برق و توزیع آن در اصفهان با استانداردهای جهانی چقدر فاصله دارد؟

سونامی صنعت برق دنیا در سال‌های اخیر در بخش توزیع اتفاق افتاده است و به این نتیجه رسیده‌اند که هرچه در تولید و انتقال سرمایه‌گذاری شود اگر در بخش توزیع برنامه‌ریزی کلان صورت نگیرد، فقط هزینه صرف شده که در همین راستا برنامه‌ریزی‌ها باید در بخش توزیع به‌ویژه استفاده از فناوری‌های نوین صورت گیرد. تلاش دنیا در راستای استانداردهای جهانی این است که تولید برق باکیفیت با کمترین خاموشی را به مصرف‌کننده عرضه کند که این مهم از طریق بازسازی شبکه، استفاده از اتوماسیون شبکه، هوشمندسازی و مانیتورینگ یا مدیریت دیدبانی شبکه، به‌روزرسانی تجهیزات و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین به دست می‌آید.
برخی از کشورهای پیشرفته در بخش توزیع مدعی هستند که تنها ۱۲ دقیقه در سال دچار خاموشی یا قطعی برق می‌شوند به‌طوری‌که در کشور ما بهترین وضعیت را مشهد با ۱۰۰ دقیقه خاموشی در سال دارد و ما در اصفهان با این اعداد فاصله داریم و در تلاش برای نزدیک شدن به استانداردهای جهانی هستیم.
فاکتور دیگر برق باکیفیت، پایین بودن تلفات برق است که استاندارد جهانی آن ۷.۸ درصد بوده و کره جنوبی با ۴.۲ درصد تلفات در بهترین رتبه قرار دارد و اصفهان در این زمینه با ۶.۶ درصد در بحث کاهش تلفات رتبه دوم را در کشور دارد و نیز شاخص دیگر برق باکیفیت، تحویل ولتاژ استاندارد برق به مصرف‌کننده است که با استانداردسازی منابع تغذیه و کاهش طول شبکه فشار ضعیف این مهم میسر می‌شود که بالای ۹۶ درصد از ولتاژ مصرفی مشترکین در اصفهان استاندارد است.

 

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۰۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استدلال استاد قرائتی برای ورود جوانان به حوزه

 استاد محسن قرائتی در یکی از سخنرانی‌های خود به موضوع «دعوت از نوجوان ها و جوانان به طلبه شدن» پرداختند که متن آن را در اختیار علاقه‌ ‌مندان خواهیم گذاشت:

مردم کره زمین یا تولید می‌کنند؛ یا توزیع می‌کنند و یا مصرف می‌کنند.

بنده از آقازاده‌های شما دعوت می کنم که بیایید طلبه شوید؛ برای اینکه اگر طلبه شوید، تولید علم می‌کنید. اگر مطهری نشوید و قرائتی شوید، در این صورت کتاب های تولید کننده‌ای چون شهید مطهری را خوانده و برای مردم بیان می‌کنید که همان توزیع علم است.

همچنین اگر نه فکری برای تولید و نه زبان و قلمی برای توزیع داشتید، در این صورت مصرف کننده علم هستید و به علمِ نافع عمل می‌کنید.
حدیث داریم که خوشا به حال : «عالمٌٍ ناطقٌ ینتفع بعلمه».

عالم، تولید کننده علم است، ناطق، توزیع کننده علم است و ینتفع بعلمه یعنی از علمش استفاده کند.

طلبه شوید منتها نه با زور؛ اگر بچه هایتان علاقه دارند که طلبه شوند، کمکشان کنید.

دیگر خبرها

  • تبریز؛ فقیرترین کلانشهر کشور در حوزه هوشندسازی/ افزایش تلفات تصادفات درون شهری نگران کننده است
  • تبدیل روشنایی خیابان آذربایجان شهرستان شاهین دژ به LED
  • هشت هزار و ۴۱۳ تن برنج و شکر به نرخ دولتی در لرستان توزیع شد
  • ادارات تهران باید تا ۱۵ خرداد امسال برچسب انرژی بگیرند
  • توزیع مدل خاصی از قلیان تحت نظارت وزارت بهداشت | دسترسی به قلیان اکسیژن در این ۱۰ استان
  • تمامی تاسیسات آب شهر اصفهان به تله‌متری مجهز شده است
  • قلیان اکسیژن طرح مطالعاتی وزارت بهداشت است/ توزیع در ۸ استان
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • استدلال استاد قرائتی برای ورود جوانان به حوزه
  • اولین جلسه کمیته مدیریت مصرف برق توزیع برق استان سمنان برگزار شد