Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون قضایی رئیس کل و سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان آذربایجان شرقی بر حل مشکل وجود بیش از ۱۵۰۰ تیر برق مزاحم در معابر کلانشهر تبریز تأکید کرد. ۲۴ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۴ استانها آذربایجان شرقی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، به نقل از روابط عمومی دادگستری آذربایجان شرقی، بابک محبوب علیلو با اشاره به تعریض و مسیرگشایی‌های متعدد در کلانشهر تبریز و عدم جابجایی تیرهای برق، وجود این تیرها را موجب سد معابر و در مواردی تصادفات رانندگی حتی در مواردی منجر به فوت یا صدمه بدنی راننده یا سرنشین اعلام و بر ضرورت جابجایی تیرهای برق مزاحم در معابر با هدف جلوگیری از ورود خسارت به مردم و بیت المال تأکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین افزود: اگر بر اثر بی توجهی و عدم انجام تکالیف قانونی از سوی متولیان امر در دستگاه‌ها، خسارتی به مردم و بیت المال وارد شود، عوامل مرتبط در قبال آن، مسئول بوده و تحت پیگرد قضایی قرار خواهند گرفت.

علیلو بر اتخاذ تدابیر مناسب، کارگشا و مؤثر برای جابجایی تیرهای برق به جامانده در معابر در جریان تعریض‌ها و مسیرگشایی‌ها به ویژه در کلانشهر تبریز و نیز سایر شهرستان‌ها و بخش‌های تابعه استان تأکید کرد.

پس از بحث و بررسی در این نشست مقرّر شد طرح عملیاتی و قابل اجرا با اولویت بندی و برنامه زمان بندی مناسب در راستای جابجایی تیرهای برق توسط شهرداری تبریز، شرکت توزیع نیروی برق شهرستان تبریز و پلیس راهنمایی و رانندگی با مدیریت و نظارت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان تهیه شود تا با جدیّت و اهتمام لازم در کوتاهترین زمان ممکن، نسبت به حل مشکل اقدام شود.

به گزارش تسنیم، بنابه اعلام مدیریت شرکت توزیع برق شهرستان تبریز بیش از 1500 تیر برق مزاحم در معابر کلانشهر تبریز وجود دارد.

انتهای پیام/ش

R7887/P1377/S6,47/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۰۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادی نزدیک به سه هزار زندانی در آذربایجان غربی در سال گذشته

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، نخستین  جلسه کمیته ساماندهی زندانیان آذربایجان غربی با حضور   رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان و حضور(ویدئوکنفرانسی) دورسخنی روسای دادگستری، دادستان ها و روسای زندان‌های استان در زندان ارومیه برگزار شد.

عتباتی در این جلسه بیان داشت: اطلاع از وضعیت دقیق زندانها و زندانیان یک نیاز جدی برای برنامه ریزی دقیق است، از این رو لازم است مدیران قضایی، قضات و مسئولان زندانها برای اطلاع از وضعیت واقعی زندانها  و زندانیان از تمامی ابعاد، حضور میدانی در بند به بند داشته باشند و مشکلات زندان و زندانیان را از نزدیک مورد بررسی قرار دهند.

عتباتی افزود: حضور مرتب قضات در زندانها و دیدار چهره به چهره با زندانیان و رسیدگی به مشکلات آنها از لحاظ روانی به مدیریت زندانها کمک می کند.

رئیس کل دادگستری استان در ادامه از مدیر کل زندانهای استان و روسای زندان‌های حوزه های قضایی خواست تا وضعیت قضایی هر روز زندان ها را در شهرستان ها به روسای دادگستری و دادستان های مرتبط و وضعیت کلی را به مدیریت دادگستری استان گزارش و منعکس نمایند.

مقام ارشد قضایی استان با اشاره به برگزاری ۲۶ جلسه کمیسیون عفو استانی در سال گذشته، بر فعال سازی و برگزاری مرتب و منظم کمیسیون های فرعی در حوزه های قضایی حداقل یک مرتبه در ماه د تاکید نمود.

وی با اعلام اینکه شیوه نامه نحوه تشکیل شورای طبقه زندانیان در دادستانی مرکز استان تنظیم و ابلاغ گردیده است تاکید نمود که این شیوه نامه به عنوان چهارچوب برگزاری شوراهای طبقه بندی در نظر گرفته و بر اساس آن اقدام گردد.

رئیس شورای قضایی استان با اشاره به آزادی نزدیک به ۳۰۰۰ نفر از زندانیان در سال گذشته با سازش در شوراهای حل اختلاف و واحد‌های مددکاری بیان داشت که نباید از این ظرفیت غافل شد.

افزایش تلاش و تحرکات واحد‌های مددکاری زندانها، تعیین تکلیف محکومین غایب و متواری و ارائه آمار این افراد ظرف ۴۸ ساعت به روسای دادگستری و دادستان های مربوطه برای صدور دستورات لازم، بازدیدهای هدفمند، انعکاس عملکردها، توجه مضاعف به خانواده های زندانیان و توجه جدی به مقوله اشتغال از دیگر تاکیدات عتباتی در این جلسه بود.

 

مجیدی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه سند تحول قضایی با مدیریت دکتر عتباتی چراغ راه دستگاه قضایی استان است گفت: توجه جدی به ساماندهی زندانیان یکی از تاکیدات دادستانی کل کشور و معاونت راهبردی قوه قضائیه است و می بایست به عنوان یکی از برنامه های اولویت دار قوه قضائیه در جلسات با نگاه ویژه مدنظر قرار گیرد.

مجیدی در ادامه مطالب خود را در چند محور بیان داشت که از یکی از محورها اجرای طرح پایش وضعیت محکومین از حیث وضعیت قضایی در شورای طبقه بندی به منظور برخورداری از نهادهای ارفاقی و تشکیل این شورا حداقل یک بار در ماه بود.

 

در ادامه فتحی مدیر کل زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی استان گزارشی از وضعیت و مشکلات زندانها ارائه و پس از ارائه نقطه نظرات اعضای حاضر در جلسه و حوزه ای قضایی مصوباتی به تصویب رسید و در پایان جلسه نیز از کارکنان فعال زندانها در عرصه صلح و سازش با تقدیم لوح تقدیر از سوی دکتر عتباتی تجلیل به عمل آمد.

دیگر خبرها

  • دستگیری ۷۰ خرده فروش مواد مخدر در آذربایجان شرقی
  • آزادی نزدیک به سه هزار زندانی در آذربایجان غربی در سال گذشته
  • جمع‌آوری ۵۰۰معتاد متجاهر در طرح نوروزی در آذربایجان شرقی
  • توزیع دو هزار بسته معیشتی در تبریز
  • ببینید | لحظه انفجار یک مسجد در تبریز + جزئیات
  • بازدید مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی از مراکز اسکان نوروزی فرهنگیان
  • بارش برف بهاری در تبریز + فیلم
  • ۱۰ مصدوم بر اثر انفجار گاز در آخمقیه تبریز + فیلم
  • بررسی اقدامات و تمهیدات اتخاذ شده برای جمع آوری زکات فطره
  • تبریز و جلفا در صدر اسکان نوروزی فرهنگیان آذربایجان شرقی