Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-رییس کانون مشاوران اعتباری و سرمایه گذاری بانکی با بیان اینکه جذب سرمایه گذاری خارجی اکنون یک اولویت سیاسی برای سران دنیا است، گفت: سردمداران حکومتی در دنیا شخصا به دنبال جذب سرمایه هستند.

 علیرضا شیرمحمدی در سمینار فرصت های سرمایه گذاری خارجی منطبق با انجمن جهانی توسعه سرمایه گذاری گفت: سرمایه گذاری خارجی برای سرمایه گذاران افزایش دستمزد، اشتغالزایی، آموزش نیروی کار، افزایش اتصال به زنجیره جهانی و تحول در محیط کسب و کار و پایداری در تعاملات سیاسی را به دنبال دارد، ضمن اینکه افزایش درآمدهای مالیاتی و توسعه صادرات نیز از جمله مزایای آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رییس کانون مشاوران اعتباری و سرمایه گذاری بانکی با بیان اینکه نیاز به ٣٠٠ میلیارد سرمایه گذاری خارجی وجود دارد، افزود: کشورها در سراسر دنیا، قدرتمندانه و با جدیت با یکدیگر رقابت می کنند تا سرمایه گذاری مستقیم خارجی را جذب کنند؛ این در حالی است که سیاستمداران معتقد هستند که سرمایه گذار مستقیم خارجی می تواند از طریق ایجاد سرمایه اضافی، ایجاد شغل و انتقال فناوری ها و فنون و اطلاعات خاص جدید در بین مرزهای بین المللی، سهم و همکاری قابل توجهی در رشد اقتصادی سریع تر داشته باشد.

وی تصریح کرد: امروز در دنیا جذب سرمایه گذاری خارجی به یکی از اولویت های سیاسی کشورها تبدیل شده است و بنابراین بسیاری از روسای جمهور و سردمداران دنیا از سرمایه های خارجی به شدت استقبال می کنند.

به گفته شیرمحمدی، سرمایه گذاری مستقیم خارجی ممکن است منجر به تبلور بهره وری مثبت در شرکتهای داخلی به ویژه در توسعه صنایع فعلی شود که با ارایه این مزیت های بالقوه از جریان داخلی، یک سوال مهم برای دولتها این است که چگونه سرمایه گذاران خارجی را جذب کنند.

وی اظهار داشت: تلاش های ارتقای سرمایه گذاری منجر به جریان های داخلی بیشتر سرمایه گذاری مستقیم خارجی می شوند که به نظر می رسد که ارتقای سرمایه گذاری در کشورهایی که زبان انگلیسی، زبان رسمی آنها نیست و در کشورهایی که از نظر فرهنگی فاصله زیادی از ایالات متحده دارند، موثرتر بوده و قابلیت اجرای بالایی دارد؛ همچنین ارتقای سرمایه گذاری در کشورهایی که دولت های آنها اثربخشی کمتری داشته و فساد بیشتر در آنها حاکم است و نیاز به دوره زمانی طولانی تری برای شروع یک تجارت یا یک کسب مجوز ساخت دارند، عملکرد و تاثیر بهتری خواهد داشت.

شیرمحمدی خاطرنشان کرد: در ایران علیرغم وجود یک قانون سرمایه گذاری خارجی خوب،  اما دولت در کشور ما توانمندی لازم را ندارد که در مقابل سرمایه گذاران خارجی خود را هم سطح بداند. در ایران دولت خود را دارای جایگاه بالایی می داند که عملا کار را سخت می کند؛ ضمن اینکه دولت عموما بازاریاب خوبی نیست.

وی اظهار داشت: استارتاپ ها یکی از سرمایه گذاران جدید هستند و باید راه را برای آنها بیشتر باز کرد؛ ضمن اینکه باید برای رونق سرمایه گذاران خارجی شرایط را سهل تر از قبل کرد و از دیدگاه سرمایه گذاران خارجی به فراهم آوردن زمینه های لازم برای حضور سرمایه گذاران در کشور نگاه کرد.

رییس کانون مشاوران اعتباری و سرمایه گذاری بانکی ادامه داد: ما باید زیرساختهای لازم را در حوزه جذب سرمایه گذاری خارجی فراهم کنیم؛ تامین مواد اولیه، خدمات و قطعات ارزان و دستیابی به تکنولوژی از نظر سرمایه گذاران بسیار مهم است، ضمن اینکه بازده سرمایه گذاری، نیروی انسانی، ریسک کشورها و مواد اولیه و انرژی از جمله موارد مورد نیاز سرمایه گذاران است.

منبع: مهر

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۰۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای قرارداد سرمایه‌گذاری ۳۰ هزار میلیارد ریالی در بخش فاضلاب قم

 آیین امضای قرارداد‌های سرمایه‌گذاری تکمیل و توسعه تأسیسات فاضلاب کشور با مشارکت بخش خصوصی با حضور حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی برگزار شد.

در این آیین قرارداد واگذاری امتیاز استفاده از فاضلاب خام شهرک پردیسان، مسکن مهر و شهرک دانشگاهی به امضا مهدی نظرزاده سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان قم و شرکت سرمایه‌گذار رسید.

آقای نظرزاده، رقم این قرارداد را ۳۰ هزار میلیارد ریال دانست و گفت: احداث ۱۵ کیلومتر خط انتقال فاضلاب پردیسان و احداث ۴۰ کیلومتر خط انتقال و یک باب تصفیه‌خانه فاضلاب در بخش جنوبی شهر قم از جمله بخش‌های این قرارداد است که توسط سرمایه‌گذار انجام خواهد شد.

سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان قم با بیان اینکه سرمایه‌گذار، فاضلاب خام را پس از تصفیه به صورت پساب به سمت محور سلفچگان و نیزار منتقل می‌کند، افزود: استفاده از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی برای توسعه طرح‌های فاضلاب به ویژه خط انتقال و تصفیه‌خانه فاضلاب پردیسان، آزادسازی منابع آب شرب در اختیار صنعت و جایگزینی آن با پساب و ایجاد ظرفیت اشتغال پایدار از جمله ثمرات اجرای این قرارداد است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • گرگان با ۷ چالش عمومی در مدیریت شهری روبه‌رو است
  • بخش تولید در کانون توجه دولت سیزدهم است
  • جذب بیشتر سرمایه گذار خارجی در نفت با امتیازات متنوع
  • در سال ۱۴۰۳ حداقل ۱۰۰ هزار میلیارد سرمایه گذاری خارجی خواهیم داشت
  • تعیین تکلیف ۵۰ پروژه بر زمین مانده سال‌های گذشته
  • پیش‌بینی حداقل ۱۰۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری خارجی طی امسال
  • شهرداری امسال چقدر سرمایه گذاری خارجی خواهد داشت؟
  • در سال ۱۴۰۳ حداقل صد هزار میلیارد سرمایه‌گذاری خارجی خواهیم داشت
  • امضای قرارداد سرمایه‌گذاری ۳۰ هزار میلیارد ریالی در بخش فاضلاب قم
  • گشت و گذار گردشگران خارجی در افغانستان