Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-28@19:35:22 GMT

اشتباه در ماجرای حذف مشق/تکالیف مهارت محور داریم

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۶۰۶۹۰

اشتباه در ماجرای حذف مشق/تکالیف مهارت محور داریم

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: حذف مشق شب یک ابهام است و اصلا مشق شب حذف نشده است، بلکه تکالیف مهارتی جایگزین مشق سنتی شده است. ۲۴ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۲ اجتماعی فرهنگیان و مدارس نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم , رضوان حکیم‌زاده معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در جشنواره تجلیل از پژوهشگران برتر دانش‌آموزی، اظهار کرد: طرح تکالیف مهارت محور بستر مناسبی برای پرورش خلاقیت و پژوهش در دوره ابتدایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حذف تکلیف شب ابهام و اشتباه است و اصلا موضوعی به نام حذف مشق شب نداریم بلکه تکالیف مهارت محور در مدارسی که شرایط لازم را دارند جایگزین مشق شب سنتی شده است.

وی افزود: سال‌هاست بچه‌ها رونویسی می‌کنند اما مهارت نوشتن را یاد نگرفته‌اند و حتی تعدادی از دانشجویان برایشان نوشتن احساسات و تفکراتشان دشوار است.

حکیم‌زاده گفت: در تکالیف مهارتی می‌خواهیم از رونویسی تکراری و غیرهدفمند به سمت تکالیف مهارتی برویم. امروز مهارت ساده اندازه گرفتن طول و عرض برای نصب پرده را خیلی از افراد نمی‌توانند انجام دهند و می‌خواهیم تکالیف مهارتی را برای بچه‌ها داشته باشیم تا زمینه‌ای فراهم شود هم بچه‌ها پژوهشگر شوند و مبنای کار معلم نیز پژوهشی باشد.

بررسی زوایای حذف مشق شب/ چرا طرح‌های تحولی آموزش‌وپرورش روی کاغذ می‌ماند؟مشق شب حذف نشد؛ تغییر رویکرد داد/رونویسی در کلاس درس

انتهای پیام/

R1014132/P1014142/S2,22/CT11 واژه های کاربردی مرتبط وزارت آموزش و پرورش مدرسه دانش‌آموزان

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش مدرسه دانش آموزان وزارت آموزش و پرورش مدرسه دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۰۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت آموزی معلمان در دستور کار آموزش و پرورش باشد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مرتضی مطیعی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته سمنان در مصلای این شهر ضمن گرامی داشت روز معلم، تاکید کرد: در دین مبین اسلام بر مقام معلم، تاکید بسیاری شده است لذا معلمان تأثیر بسزایی در جامعه و تبیین نسل جوان دارند.

وی معلمان را تربیت کننده نسل آتیه ساز ایران اسلامی دانست و ابراز کرد: معلمان در واقع افسران عرصه دانش در جامعه ما محسوب می‌شوند.

امام جمعه سمنان با بیان اینکه تمام پیشرفت‌های امروز کشورمان مدیون مجاهدت‌های معلمان است، ابراز کرد: معلم از دیدگاه قرآن کریم جایگاه بسیار والایی دارد لذا دولتمردان هم باید این جایگاه را قدر دانسته و مشکلات فرهنگیان را رفع کنند.

مطیعی خواستار ارتقای آموزش مهارت‌های تقویتی برای معلمان به خصوص معلمان تازه استخدام شده شد و گفت: مهارت آموزی معلمان در دستور کار آموزش و پرورش استان سمنان باشد.

وی در ادامه ضمن گرامی داشت هفته کار و کارگر به سخنرانی رهبر معظم انقلاب اسلامی در جمع کارگران اشاره داشت و افزود: ایشان در سخنرانی خود نکات مهمی را بیان کردند که از جمله آنها می‌توان به رویکردهای تحقق رونق اقتصادی و نقش کارگران و کارفرمایان در آن اشاره کرد.

نماینده ولی فقیه در استان سمنان بر چیده‌شدن فقر از جامعه را یکی از راهبردهای مد نظر رهبر معظم انقلاب اسلامی دانست و گفت: رونق اجتماعی و رسیدن به رفاه نسبی دیگر نکات راهبردی مد نظر معلم له در تحقق رونق اقتصادی کشور است.

کد خبر 6089163

دیگر خبرها

  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج
  • تقویت آموزش‌های مهارتی نیازمند توسعه زیرساخت ها است
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • مهارت آموزی معلمان در دستور کار آموزش و پرورش باشد