Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-26@17:36:24 GMT

مدارس اروپایی از خود «سلفی» می‌گیرند + ویدئو

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۶۰۹۲۹

مدارس اروپایی از خود «سلفی» می‌گیرند + ویدئو

ایتنا - برنامه «خودآزمایی برای آموزش مؤثر با استفاده از فناوری‌های آموزشی نوین» که آن را به اختصار«سلفی» SELFIE می نامند به مدارس کمک می‌کند خود را با عصر دیجتال تطبیق بدهند.
به گفته کارشناسان، ۹۰ درصد مشاغل آینده به مهارت‌های دیجیتال نیاز دارد. آشنایی با فناوری‌های دیجیتال در مدرسه هم برای دانش‌آموزان و هم برای معلم‌ها ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما مدارس چگونه می‌توانند مطمئن شوند که فناوری‌های نوین را به شکلی درست در برنامه درسی ادغام کرده‌اند؟ کمیسیون اروپا پلتفرمی طراحی کرده است که به مدارس کمک می‌کند تا نحوه استفاده از فناوری‌های دیجیتال در برنامه درسی خود را ارزیابی کنند.

به گزارش ایتنا از یورونیوز، دانش‌آموزان در مدرسه «ایتاکا»‌ در شهر سویل به جای کتاب درسی بیشتر از کامپیوتر استفاده می‌کنند. آنها با استفاده از متونی که در ابر داده‌ها (Cloud) ذخیره شده است، در خانه یا در مدرسه برای به‌ انجام رساندن پروژه‌های مدرسه‌شان با هم همکاری می‌کنند.

آموزش علوم رباتیک بخشی از برنامه درسی دانش‌آموزان مدرسه «ایتاکا»ست. یکی از دانش آموزان این مدرسه می‌گوید: «ما دوست داریم این فناوری‌ها را در مدرسه یاد بگیریم. فکر می‌کنم با این‌ها خیلی بیشتر درگیر تکالیف مدرسه می‌شویم تا آن‌که فقط به ما کتاب بدهند که بخوانیم.»
کارمن لازارو، مدیر و معلم ریاضی مدرسه «ایتاکا» می‌گوید:‌ «ما به طور مرتب این موضوع را بررسی می‌کنیم که در حال حاضر چگونه فناوری های دیجیتال به کار گرفته می‌شود و مهم‌تر اینکه در آینده چگونه باید از آن استفاده کنیم.»

ارزیابی نقاط ضعف و قوت مدارس در استفاده از فناوری‌های دیجیتال
مدرسه «ایتاکا»‌ مثل ۶۵۰ مدرسه دیگر در سراسر اروپا از برنامه جدید موسوم به «خودآزمایی برای آموزش مؤثر با استفاده از فناوری‌های آموزشی نوین» را آزمایش کرده است. این برنامه که آن را به اختصار«سلفی» SELFIE می نامند به مدارس کمک می‌کند خود را با عصر دیجتال تطبیق بدهند.

دانش‌آموزان و معلم‌ها و مسئولان مدارس می‌توانند نقاط قوت و ضعف خود در استفاده از فناوری دیجیتال را با برنامه «سلفی» ارزیابی کنند.

پاناگیوتیس کامپیلیس، مسئول برنامه «سلفی»‌ می‌گوید:‌ «با استفاده از این پلتفرم، اطلاعات را با رویکردی کاملا متفاوت جمع‌آوری می‌کنیم. این اطلاعات تنها مربوط به زیر ساخت‌ها یا اینترنت وای‌فای نیست. بلکه در اینباره است که از مهارت‌های دیجیتال چگونه در فرایند آموزش و یادگیری، ارزیابی دانش آموزان، ارتباطات و غیره استفاده می‌شود.»

برنامه «سلفی»‌ را مرکز تحقیقات مشترک کمیسیون اروپا و بخش سیاست اتحادیه اروپا در زمینه آموزش، فرهنگ، جوانان، زبان و ورزش طراحی کرده‌اند و مدارس سراسر اروپا می توانند به صورت رایگان از آن استفاده کنند.

مسئول برنامه «سلفی»‌ می‌گوید: «برنامه «سلفی» بخشی از برنامه آموزشی کمیسیون اروپاست و هدفش این است که تا پایان سال ۲۰۱۹ میلادی، یک میلیون کاربر از جمله مدیران مدارس، معلمان و دانش آموزان در سراسر اروپا و کشورهای غرب حوزه بالکان از آن استفاده کنند.»

این ابزارها به مدارس امکان می‌دهد بدون اینکه با مدارس دیگر مقایسه شوند، بدانند از نظر آموزش دیجیتال در چه وضعیتی هستند.

رزیابی برنامه درسی دیجیتال مدارس بدون مقایسه
جوانا کیلباسا، مدیر دبیرستانی در ورشو می‌گوید:‌ «برای مدیر مدرسه مهم است بداند شیوه آموزش مدرسه در سطوح مختلف چگونه است، عملکرد دانش‌آموزان و معلم‌ها چگونه است. مثلا ممکن است من فکر کنم مدرسه‌ای که مدیرش هستم در سطح بالایی قرار دارد. با استفاده از «پلتفرم سلفی» می‌توانم این موضوع را بررسی کنم.»

یکی دیگر از ویژگی های این برنامه این است که مدارس می‌توانند آن را براساس نیازهای خود به کار گیرند و می‌توانند سوالات اختیاری را به پرسشنامه اضافه کنند.

دیردر هادسون، از اعضای تیم آموزش دیجیتال در کمیسیون اروپا می‌گوید: « پلتفرم «سلفی»‌ ابزار انعطاف پذیری است و در واقع برای خودآزمایی مدرسه ساخته شده است. هدفش مقایسه مدارس با یکدیگر نیست. دقیقا مثل این است که مدرسه از خودش عکس سلفی یا اسنپ شات بگیرد تا متوجه شود که در بکارگیری از فناوری‌های دیجیتال چه جایگاهی دارد.»

برنامه «سلفی» به‌طور رسمی اواخر اکتبر سال جاری در ورشو، پایتخت لهستان افتتاح شد و در حال حاضر به ۲۴ زبان اروپایی قابل دسترس است. قرار است زبان‌های دیگری از جمله روسی، گرجی و ترکی هم به این پلتفرم افزوده شود.

  ویدئو

منبع: ايتنا

کلیدواژه: فناوری سلفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۰۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح اجرای فیبرنوری کشور امسال به اتمام می‌رسد

میثم عابدی در نشست تخصصی اقتصاد دیجیتال کردستان در سالن شهدای گمنام استانداری اظهار داشت: موضوع نیروی انسانی توانمند برای توسعه این زیست بوم اقتصاد دیجیتال کشور بسیار اهمیت دارد.

وی یا بیان اینکه در اقتصاد دیجیتال برخلاف اقتصاد سنتی، اصل و اساس توسعه آن نیروی انسانی است، بیان کرد: پلتفرم‌هایی همچون دیجی کالا، اسنپ و ... یک ایده و فکر بوده که نیاز مردم را به صورت الکترونیکی ارائه می‌دهند.

عابدی با اشاره به اینکه به منظور آموزش مهارت‌های دیجیتالی در سال گذشته به ۵۰ هزار نفر آموزش ارائه شد، بیان کرد: این آموزش در قالب طرح ایران دیجیتال بوده و هدف گذاری در سال جدید آموزش ۳۰۰ هزار نفر است.

عابدی در ادامه از برگزاری جشنواره ایران دیجیتال در هر استان خبر داد و گفت: استعداد‌های برتر بر اساس نتایج جشنواره وارد مسیر شغلی خواهند شد.

وی همچنین به اجرای طرح فیبرنوری در کشور اشاره و اظهار کرد: طرح فیبرنوری تاکنون حدود ۵۰ درصد پیشرفت داشته و قرار است این پروژه زیرساختی مهم، امسال به طور کامل انجام شود.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: طرح فیبرنوری هزینه بالایی دارد، اما دولت و وزارت ارتباطات متعهد شده آن را در همه شهر‌ها و روستا‌ها انجام دهد.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات ادامه داد: قرار شده امسال اینترنت مورد نیاز روستا‌های بالای ۲۰ خانوار در کشور به صورت سیار تامین شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان نیز در این نشست موضوع آموزش را پایه و اساس زیرساخت همه حوزه‌ها دانست و گفت: در برنامه هفتم توسعه، پیگیر حضور میدانی دانش آموزان دانشجویان و فارغ التحصیلان در چرخ تولید هستیم. 

 علی نوری با اشاره به اینکه توسعه مهارت‌های دیجیتالی یکی از حلقه‌های مفقوده بین تولید و اقتصاد است، بیان کرد: برای ایجاد مراکز آموزش دیجیتال باید اقدامات اساسی شکل گیرد.

پرداخت ۵۵۴ میلیارد ریال تسهیلات برای حمایت از تولیدکنندگان و فعالان حوزه دیجیتال

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان نیز اظهار داشت: در کنار تقویت زیرساخت‌های ارتباطی یکی دیگر از وظایف ما توسعه کسب و کار و افزایش مهارت‌های ارتباطی است.

آرام حیدری گفت: در سال ۱۴۰۲ برای حمایت از تولیدکنندگان و فعالان حوزه دیجیتال در استان از محل تسهیلات تبصره ۱۸ و ۱۶ مبلغ ۵۵۴ میلیارد ریال برای حمایت از ۲۱۰ طرح پرداخت شد.

وی با اشاره به اینکه برای افزایش سهم اقتصاد دیجیتال در استان چند پروژه در سال جاری تعریف شده است، گفت: یکی از برنامه‌های قابل پیش بینی دیجیتال هوشمند سازی کشاورزی و صنایع و معادن است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • پیگیری پروژه‌های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه
  • افتتاح هفت نیروگاه خورشیدی در مدارس کشور
  • اجتماع دختران دانش آموز در حرم حضرت معصومه (س)
  • شهر هوشمند را تبدیل به تجربه عملیاتی کردیم
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • تجمع حافظان نور در حرم حضرت معصومه (س)
  • ساخت ۵۰ مدارس تخریب شده در زلزله‌های خوی
  • طرح اجرای فیبرنوری کشور امسال به اتمام می‌رسد
  • طرح «ایران دیجیتال» در کردستان اجرا می‌شود
  • برنامه «راهیان پیشرفت» با هدف ترویج دستاوردهای دانش‌بنیان‌های کشور برگزار می‌شود