Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا محمدرضا عصاری روز شنبه در آئین گشایش نمایشگاه هفته پژوهش شمال خوزستان در دانشگاه جندی شاپور دزفول افزود: امید است زیرساخت ها برای ایجاد اقتصاد دانش بنیان و تحقق آن فراهم شوند و اقتصاد نفت محور به اقتصاد دانش بنیان تبدیل شود.
وی اظهار داشت: امسال برای هفتمین سال دانشگاه جندی شاپور میزبان هفته پژوهش شمال خوزستان است که امیدواریم این اقدامات گامی مثبت در جهت اعتلای اقتصاد دانش بنیان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول به وضعیت زیرساخت های اقتصاد دانش بنیان در کشورهای مختلف اشاره کرد و گفت: تاکنون زیرساخت های سلامت، آموزش مقدماتی و تحصیلات تکمیلی در ایران فراهم شده ولی سایر آیتم ها هنوز محقق نشده اند.
وی با اشاره به دعوت 40 شرکت و واحد صنعتی برای حضور در نمایشگاه هفته پژوهش افزود: 50 درصد شکر کشور در خوزستان و 30 درصد آن در شمال خوزستان تولید می شود که متاسفانه هنوز امکان برقراری ارتباط با این حوزه فراهم نشده است.
رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول با تاکید بر لزوم استفاده از صنعت، دانشگاه و قوانین برای ایجاد اقتصاد دانش بنیان اظهار داشت: توفیقات خوبی در تولید علم در کشور حاصل شده است ولی تولید علم به تنهایی کافی نیست.
وی افزود: متاسفانه تولید علم در ایران به دستاوردی برای تولید ثروت در سایر کشورها تبدیل شده است.
عصاری درخصوص رشد علمی ایران گفت: ایران در نیمه نخست سال 2018 رتبه نخست تولید علم در منطقه را کسب کرد و در بین 20 کشور برتر دنیا در رتبه 15 قرار گرفت.
وی رویکرد دانشگاه جندی شاپور از سال 1393 را توسعه تحصیلات تکمیلی عنوان کرد و گفت: سهم تسهیلات تکمیلی این دانشگاه از 3.4 درصد به 18.5 درصد رسیده است.
رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول افزود: تعداد دانشجویان دانشگاه جندی شاپور دزفول از یکهزارو 200 نفر در سال 1393 اکنون به سه هزارو 150 نفر رسیده است که 600 دانشجو در تحصیلات تکمیلی به فعالیت های تحقیقاتی مشغول هستند.
وی به فعالیت آزمایشگاه مرکزی در این دانشگاه با صرف 25 میلیارد ریال تجهیزات اشاره کرد و گفت: مدیریت تجاری سازی برای دومین سال در تشکیلات دانشگاه ایجاد شده است که وظیفه برقراری ارتباط با صنعت و پژوهش های مهارتی را برعهده دارد.
عصاری با بیان اینکه دانشگاه جندی شاپور دزفول از ردیف مستقل بودجه ملی برخوردار است، افزود: رشد تولیدات علمی دانشگاه از 0.17 در سال 1392 اکنون به 1.1 رسیده است که امیدواریم تا افق 1400 به بالای 2 برسد.
وی به فعالیت های مرتبط با صنعت این واحد دانشگاهی نیز پرداخت و گفت: 24 طرح در ارتباط با صنعت آب و برق با حجم قرارداد 17 میلیارد ریال در این دانشگاه در حال اجرا است و 25 پایان نامه تحصیلات تکمیلی حمایت شده تقاضا محور بر مبنای نیاز صنعت در حال انجام است.
آئین گشایش نمایشگاه هفته پژوهش شمال خوزستان روز شنبه با حضور جمعی از مسئولان در دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول برگزار شد.
7278/3022
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف برق تحصیلات تکمیلی رئیس دانشگاه شکر نفت منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۱۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه جدی معاونت اقتصادی استاندار یزد بر توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد، این نشست در راستای اجرای توافق‌نامه همکاری مشترک بین معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و استانداری یزد با حضور محمدجواد صدری مهر دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهوری در ساماندهی و توسعه زیرساخت‌های فناوری و نوآوری، معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد و جمعی از مسئولان استان برگزار شد.

در این نشست، گزارشی از امضا و اجرای توافق نامه در طول هفت ماه گذشته ارائه شد و به انتظارات ملی و استانی از دستاورد‌ها و نتایج اجرای برنامه‌های مورد توافق پرداخته شد.

شایان به ذکر است، اجرای طرح برش استانی اقتصاد دانش بنیان در راستای توسعه اقتصاد دانش بنیان استان یزد در چارچوب ماده ۱۲ قانون جهش تولید دانش بنیان و به منظور تولید محصولاتی با ارزش‌افزوده بالاتر و ایجاد و توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز زیست‌بوم نوآوری و فناوری استان، توسعه بازار کالا و خدمات دانش‌بنیان، تکمیل زنجیره ارزش صنایع اولویت‌دار استان و ...، با امضای توافق‌نامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری با استانداری یزد به صورت رسمی در ۳۰ مردادماه امسال کلید خورد.

همچنین حاضران نکات و پیشنهاد‌های خود پیرامون مسائل و چالش‌های اجرایی از جمله در تامین و اختصاص منابع مالی و راهکار‌های شتابدهی به اجرای مفاد توافق نامه را بیان کردند.

دیگر خبرها

  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • توجه جدی به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد
  • توجه جدی معاونت اقتصادی استاندار یزد بر توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد
  • انجام ۶ عمل پیوند اعضا در خوزستان
  • استان قزوین رتبه نخست توسعه اقتصاد دانش بنیان کشور
  • ایجاد شهرک فناوری در خراسان شمالی با همکاری پارک علم و فناوری
  • دانشگاه جندی‌شاپور اهواز در مقطع ارشد «هوشبری» دانشجوی خارجی می‌پذیرد
  • اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد
  • نقش آفرینی مراکز نوآوری در حفظ و ترویج قانون جهش تولید دانش‌بنیان
  • نقش‌آفرینی مراکز نوآوری در حفظ قانون جهش دانش‌بنیان