Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگردان مستند «مادرم ملکه» از برخی اعضای سابق شورای پروانه نمایش دعوت کرد برای درک بهتر شرایط فیلمسازی که آثارش توقیف می‌شوند، این فیلم را در جشنواره سینما حقیقت تماشا کنند.

علی زمانی عصمتی در گفت‌گویی با ایسنا بیان کرد: فیلم «مادرم ملکه» روز پنجشنبه (22 آذرماه) در جشنواره حقیقت به نمایش درآمد که با استقبال خوبی همراه شد و امروز شنبه (۲۴ آذرماه) نیز نمایش دوم خود را ساعت ۱۶ طبق برنامه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فیلم درباره رابطه من و مادرم با محوریت کامل مادر است و موضوع آن روایت نگرانی های مادرم در این چند سالی است که من در عرصه فیلمسازی خود دچار محدودیت‌هایی شده بودم.

او با اشاره به سه فیلم سینمایی که در سال‌های گذشته ساخته و هیچ کدام به نمایش در نیامده و نیز پنج فیلم نامه‌ای که موفق به گرفتن پروانه ساخت نشده‌اند، گفت: مجوز نگرفتن و فیلم ساختن در گفتن و شنیدن خیلی ساده است اما وقتی وارد یک خانواده فیلمساز می‌شوید می‌بینید فیلم نامه‌ای که دست کم هفت ماه از زندگی و وقت یک نفر را می‌گیرد تا به نگارش درآید و بعد مجوز نمی‌گیرد چقدر خانواده آن فرد را هم درگیر می‌کند. مادر من شاید حدود 10 سال، قبل از فیلم «اوریون» تا بعد از فیلم «شیفتگی»، شاهد تمام این محدودیت‌های من در کارم بود یعنی تقریبا از ابتدای دولت نهم این مشکلات شروع شد و فکر می‌کردم در دولت آقای روحانی شرایط عوض می‌شود که این اتفاق نیفتاد.

این فیلمساز ادامه داد: در تمام این سال‌ها مادرم به شدت نگران بود و به شدت هم تلاش می‌کرد تا اتفاق خوبی برای من بیفتد. بنابراین با توجه به آنچه در این فیلم روایت کردم می‌خواهم با کمال احترام و بدون هیچ اعتراض و طعنه و کنایه‌ای از بعضی دوستان و مسئولان (که قبلا عضو شورای پروانه نمایش بودند) دعوت کنم تا صرفاً فیلم مرا ببینند که بدانند خط قرمز کشیدن برای اثر یک هنرمند آنقدرها که فکر می‌کنند به سادگی یک مُهر و امضای «رد شد» نیست، چون اگر وارد خانواده هر هنرمندی شوند می‌بینند آنچه به عنوان سانسور یا ممیزی وجود دارد که البته خیلی هم مبتنی بر قانون نیست و بیشتر بر پایه سلیقه اجرا می‌شود چه تاثیراتی بر زندگی افراد می‌گذارد.

زمانی عصمتی با تاکید بر اینکه «برای این دوستان نه حکمی صادر می‌کنم و نه آنها را قضاوت می‌کنم و فقط می خواهم فیلم مرا تماشا کنند»، از حجت‌الله ایوبی، حبیب ایل‌بیگی، محمد احسانی، محمدرضا فرجی، احمد میرعلایی، علیرضا تابش، اکبر نبوی، جمال شورجه، مجید رضابالا، منوچهر شاهسواری و مازیار میری به عنوان کسانی که در زمان پیگیری مجوز فیلم یا فیلمنامه‌اش عضو شورا بوده یا مسئولیتی داشتند نام برد که برای تماشای مستندش دعوت شده‌اند.

او در پاسخ به اینکه چرا از مسئولان فعلی دعوتی به عمل نمی‌آورد؟ گفت: از حدود یک سال و نیم قبل هیچ فیلمنامه‌ای را برای گرفتن مجوز به سازمان سینمایی ارائه ندادم و در این مدت مشغول ساخت مستند «مادرم ملکه» بودم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اعضای شورای پروانه نمایش جشنواره حقیقت حبیب ایل بیگی حجت الله ايوبي سانسور مادرم ملکه محمد احسانی ممیزی منوچهر شاهسواری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۱۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبار هزار میلیاردی برای طرح‌های عمرانی روستاها

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، محمدجواد ابوالحسینی در نشست با اعضای شورای اسلامی شهر و روستا‌های مهریز به نقش شورا‌ها اشاره کرد و گفت: شورا‌های روستا‌ها نقش مهم و موثری در فعالیت عمرانی و امنیت اجتماعی روستا‌ها دارند.

وی افزود: اعتبار روستا‌های استان در سال گذشته از محل اعتبارات ارزش افزوده و سایر اعتبارات حداکثر ۴۰۰ میلیون تومان بود، اما هم اکنون شاهد فعالیت‌های عمرانی در سطح روستا‌ها با بیش از هزار میلیارد تومان هستیم.

معاون استاندار تأکید کرد که همه این اقدامات و فعالیت‌های عمرانی مرهون تلاش اعضای شورا‌ها و جلب مشارکت آنهاست.

وی ادامه داد: همکاری و مشارکت مردم با دهیاران و اعضای شورا‌های اسلامی و تعامل مناسب با دستگاه‌های اجرایی، مهمترین عامل در راستای تسریع در اجرا و بهره برداری از طرح‌ها و توسعه مناطق روستایی است.

حجت الاسلام محی الدینی امام جمعه مهریز هم بر اتحاد و همبستگی بین شورا‌ها تاکید کرد و بیان داشت: بی عدالتی در فعالیت اعضای شورای اسلامی شهر و روستا‌ها نباشد و تصمیم گیری‌ها به دور از هوای نفس و حب و بعض باشد، چرا که اگر اعضای شورا به مسائل حاشیه‌ای دامن بزنند، دود آن به چشم مردم و شورا می‌رود.
در پایان این دیدار از اعضای شورای اسلامی شهر و روستا‌های مهریز تجلیل شد.

دیگر خبرها

  • اعلام حکم دختری که باعث مرگ مادرش شد
  • بازیگری متفاوت عمو پورنگ؛ منتظر این سریال در نمایش خانگی باشید
  • دارندگان واحدهای صنفی بخوانند /دریافت این شناسه الزامی است
  • همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است
  • عمو پورنگ بازیگر شد
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند
  • فیلم| ویدیوی تکان دهنده از صحبت‌های کودک فلسطینی که تمام اعضای خانواده‌اش به شهادت رسیدند
  • کمتر از ۳ درصد لوایح شهرداری قزوین عودت داده شد
  • اعتبار هزار میلیاردی برای طرح‌های عمرانی روستاها