Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اصفهان- ايرنا- نخستين کارگاه کوره ذوب القايي فلزات غرب استان با ظرفيت توليد روزانه 2 تن در روستاي خويگان شهرستان فريدن به بهره برداري رسيد.

جعفر نجف پور کارآفرين روستايي و مسئول اين کارگاه روز شنبه در حاشيه بهره برداري اين کارگاه به ايرنا گفت: اين کوره با توان 250کيلووات برق و ظرفيت 500 کيلوگرم ضايعات قادر به تامين دما تا 2 هزار و 500 درجه حرارت براي ذوب انواع فلزات از جمله آلومينيوم، مس، چدن نشکن و فولاد استيل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته وي کويل(کوره) ، تابلو برق، برج خنک کننده و رادياتور از بخش هاي اين سيستم است، همچنين نزديک به 10 دستگاه مانند تراش، پرس ، بلدينگ و جوش در محوطه اين کارگاه استقرار يافته است.
نجف پور با بيان اينکه روزانه 2 تن از محصولات اين کارگاه به سراسر کشور ارسال مي شود، افزود: با راه اندازي اين کارگاه 25 نفر مشغول به کار شدند و زمينه براي به کارگيري غيرمستقيم بيش از 20 نيروي ديگر فراهم است.
اين کارآفرين براي راه اندازي کارگاه، با حمايت ستاد تسهيل سرمايه گذاري و مشارکت هاي مردمي فرمانداري فريدن، 43 ميليارد ريال تسهيلات کم بهره دريافت کرده است.
بخشدار بخش مرکزي فريدن به ايرنا گفت: کوره ذوب القايي فلزات غرب استان درناحيه کارگاهي-صنعتي روستايي قرار گرفته است که سهولت اخذ مجوز، ارائه آسان تسهيلات اشتغالزايي و دريافت زودهنگام حمايت هاي لازم از جمله مزاياي راه اندازي کسب و کار در اين نواحي است.
ايزد ابوالحسني افزود: با آنکه زمينه بکارگيري افراد در اين کارگاه فراهم شده است و امکان اضافه شدن کردن نيروي جديد وجود دارد تاکنون استقبال چنداني از سوي افراد جوياي کار به ويژه در روستا صورت نگرفته است.
وي اضافه کرد: هر کدام از روستاهاي فريدن ظرفيت ويژه اي دارد بنابراين پيرو شعار `هر روستا يک محصول`، مي توان روستاها را با تکيه بر داشته ها ارزيابي و زمينه براي اشتغال پايدار را فراهم نمود.
فرماندار فريدن در حاشيه بازديد از اين بخش هاي مختلف اين کارگاه به ايرنا گفت: تا اکنون 35 کارگاه مشاغل خانگي با اشتغالزايي براي 137 نفر و 28 کارگاه اشتغالي روستايي فراگير با اشتغالزايي براي 104 نفر در فريدن راه اندازي شده است.
سيد تقي معين الديني افزود: دولت توجه ويژه‌اي به توسعه روستاها داشته و به‌ويژه براي توسعه اشتغال و توان‌افزايي روستاييان برنامه‌ريزي ‌هايي انجام داده که اعطاي وام ‌هاي کم‌بهره به روستابيان و همچنين بسته هاي حمايتي براي ايجاد اشتغال و بهسازي روستا از جمله اين اقدامات است.
به گزارش ايرنا، امسال سهم فريدن از مجموع اعتبارات اشتغالزايي روستايي 70 ميليارد ريال بود که تاکنون حدود 30 ميليارد ريال آن در قالب 21 طرح پرداخت شده است.
بيش از 50 درصد جمعيت اين شهرستان را روستاها تشکيل مي دهد، روستاهاي فريدن از مزيت هاي شاخص و قابل برنامه ريزي براي رونق اشتغال برخوردار است.
فريدن داراي رتبه هفدهم استاني در بخش جذب اعتبارات اشتغالزايي است.
روستاي خويگان با بيش از هزار نفر جمعيت در جنوب شرق فريدن واقع شده است.
فريدن با 2 شهر داران، دامنه و 28 روستا بيش از 49 هزار نفر جمعيت دارد.
/6026/9861
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۲۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از ۱۰۵ کیلومتر راه روستایی در کرمان 

علی عبداللهی سرپرست راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان اظهار داشت: استان کرمان دارای بزرگترین شبکه ارتباطی راه وشریانی و دومین شبکه بزرگراهی در سطح کشور است و به دلیل وسعت زیادی که دارد عملکرد آن هم چه در راه‌های روستایی و چه در راه‌های آزادراهی و بزرگراهی بایستی به شکل ویژه‌ای مورد توجه مسئولان قرار گیرد.

وی با بیان اینکه بزرگترین پروژه‌های نگهداری کشور در سطح استان کرمان که سال‌ها معطل مانده بود به بهره برداری خواهند رسید، گفت: پروژه شهداد- نهبندان به عنوان یکی از پروژه‌های اصلی و کریدور کشور در دست احداث و بهسازی است و اصلاح و روکش آسفالت کریدور اصلی کشور یعنی مسیر یزد، انار، سیرجان، به سمت بندرعباس یکی از اولویت‌های این اداره کل است.  

سرپرست راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان تصریح کرد: طی پارسال علاوه برمجتمع‌های خدماتی رفاهی بین راهی که در سطح جاده‌ها در حال خدمت رسانی به مردم و مسافران بودند سه باب نمازخانه بین راهی هم برای رفاه حال مسافران اضافه شد و مورد بهره برداری قرار گرفت.  

عبداللهی تصریح کرد: ساخت حدود ۲۰ باب مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی در دستور کار قرار دارد که با پیگیری‌های این اداره کل به بهره برداری خواهند رسید.

وی بیان داشت: با توجه به این که استان دارای جاده‌های طولانی و کویری است و رانندگان با رانندگی‌های طولانی در جاده یکنواخت و بیابانی دچار خستگی بیشتری می‌شوند نیاز به استراحت و تجدید قوای بیشتری دارند.

عبداللهی افزود: تمام مجتمع‌های خدماتی رفاهی- بین راهی از طرف دستگاه‌های مختلفی بازدید می‌شوند واداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای به عنوان اداره متولی که موافقت اصولی و پروانه بهره برداری داده و هم از سوی اداره بهداشت، شرکت نفت و... مرتب بازدید می‌شوند.

وی به طولانی بودن و گستردگی طول راه‌ها اشاره کرد و افزود:  تمامی محور‌ها تحت نگهداری هستند و بایستی شبکه گسترده راه‌های استان که بسیار ذی قیمتی است را حفظ کنند، چون در بحث اقتصاد استان بسیار حائز اهمیت است.

عبداللهی بیان داشت:  یکی از بهترین پروژه‌هایی که برای شبکه راه‌ها در سطح استان تعریف شده کریدوری است که از سیرجان به بندرعباس به سمت سیرجان-شهربابک، شهربابک-انار و در نهایت به یزد می‌رسد که کریدور کالای استان محسوب می‌شود.

سرپرست راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان در خصوص کم عرض بودن و پرتردد بودن برخی از راه‌های روستایی گفت: بعضی از راه‌های روستایی استان در گذشته با عملکرد و قابلیت متفاوت راه روستایی آن زمان ساخته شده که صرفا برای تردد یک الی دو خودرو و متصل به جاده‌های اصلی یا مراکز شهری بوده است، اما هم اکنون به دلیل وجود برخی از مراکز صنعتی و معدنی عملکرد آن‌ها تغییر کرده است.

وی بیان کرد: تعداد قابل توجهی وسایل نقلیه سنگین و تعداد زیادی در جاده‌ها تردد می‌کنند که در هر صورت معادن باید در این زمینه مشارکت داشته باشند تا بتوان این راه‌ها را ارتقا داده تا جاده‌های محل عبور بار‌های معدنی تحمل بار ترافیکی سنگین را داشته باشد.

عبداللهی افزود:  اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان به عنوان دستگاه بهره بردار و نگهداری از راه‌ها این کار را مجدانه پیگیری می‌کند تا با همکاری اداره کل صمت این مشکل را برطرف کرده و معادنی که از این جاده استفاده می‌کنند از محل مسئولیت‌های اجتماعی معادن به بهسازی راه‌ها کمک کنند تا جاده‌ها تعریض و ایمن‌تر شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • ۵۷۵ واحد نهضت ملی مسکن در شهر جدید سهند آماده بهره‌برداری است
  • بهره برداری از قطعه سوم کمربندی نسیم شمال قزوین بزودی + فیلم
  • سد ایالو آماده بهره‌برداری است
  • خط لوله فرآورده تبریز - خوی - ارومیه به بهره‌برداری می‌رسد
  • روکش آسفالت خیابان هشت بنگله مسجدسلیمان
  • اجرای ۱۰ طرح راهسازی با ۹۵۰ میلیارد تومان اعتبار در استان همدان
  • بهره برداری و صدور ۱۲ پروانه بهداشتی ساخت کارخانه و کارگاه در اهواز
  • بهره برداری از فاز اول پایانه شرق تا پایان خرداد ۱۴۰۳
  • بهره برداری از ۱۰۵ کیلومتر راه روستایی در کرمان 
  • بهره برداری از جایگاه سوخت پاک در ایستگاه راه آهن قم