Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-04-25@22:43:46 GMT

انتقال کارخانه‌های اپل به آمریکا

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۶۲۱۴۰

انتقال کارخانه‌های اپل به آمریکا

 

اپل تحت‌تاثیر فشارهای سیاسی دولت ترامپ مبنی بر انتقال کارخانه‌ها از چین به داخل خاک کشور ایالات متحده، با اختصاص یک میلیارد دلار قصد دارد کارخانه جدیدی در شهر تگزاس آمریکا احداث کند.

پس از آغاز جنگ تجاری میان چین و ایالات متحده آمریکا، دونالد ترامپ، رئیس جمهور امریکا چین را به افزایش تعرفه‌های گمرکی تهدید کرد که به واسطه آن بسیاری از شرکت‌های تکنولوژی و خودروسازی آمریکایی که در چین کارخانه داشتند، اعلام کردند که متحمل ضرر و زیان‌های گسترده و هنگفتی خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از شرکت‌های بزرگ آمریکایی به منظور کاهش هزینه‌های نهایی و افزایش سودآوری، کارخانه‌های خود را به شهرهای مختلف چین منتقل کرده‌اند و میلیون‌ها کالای تولیدی خود را در این کشور به تولید و فروش می‌رسانند.

با توجه به آنکه بسیاری از شرکت‌ها و غول‌های تکنولوژی آمریکایی در چین کارخانه دارند و یا با بسیاری از شرکت‌های چینی برای تولید و تامین قطعات مورد نیازشان قرارداد همکاری دارند، بنابراین افزایش تعرفه وارداتی که سران این دو کشور برای همدیگر وضع کرده‌اند، می‌تواند تبعات منفی و مخربی را برای اقتصاد آمریکا و چین به همراه داشته باشد.

اما حالا به نظر می‌رسد که تلاش شرکت‌های تکنولوژی همچون اپل برای کاهش هزینه‌های نهایی و تمام شده برای تولید محصولاتشان در خارج از خاک آمریکا به نتیجه نرسیده است و مجبور شده‌اند تحت فشارهای سیاسی دولت ترامپ، به ساخت و احداث کارخانه در داخل خاک این کشور و انتقال آن از چین به آمریکا اقدام کنند.

بر اساس گزارش رویترز، اپل اعلام کرده است که بدین منظور یک میلیارد دلار برای راه‌اندازی کارخانه واقع در شهر تگزاس، ایالت آستین شمالی را سرمایه‌گذاری کرده و اختصاص داده است. این شرکت آمریکایی همچنین از اختصاص ۱۰ میلیارد دلار دیگر برای احداث دیتاسنتر و مراکز داده در شهرهای سیاتل، سن‌دیگو، کالیفرنیا و همچنین توسعه فعالیت‌های عملیاتی خود در شهرهایی نظیر نیویورک، پیتزبورگ و کلورادو ظرف سه سال آینده خبر داده است.

به گفته کارشناسان و تحلیلگران، پروژه احداث و راه‌اندازی کارخانه اپل در تگزاس بالغ بر ۲۰ هزار شغل در ایالات متحده آمریکا ایجاد خواهد کرد.

ترامپ پیشتر به بهانه حمایت از تولید داخلی و افزایش نرخ اشتغالزایی در ایالات متحده، شرکت‌های تکنولوژی و خودروسازی آمریکایی را که در خارج از این کشور کارخانه احداث کرده و به تولید محصولات خود در کشورهای دیگر می‌پردازند، به شدت انتقاد کرده و آنها را تهدید کرده بود.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۲۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گفت: شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق این استان دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌جنوبی، مهدی جعفری، امروز_ پنجشنبه ششم اردیبهشت _ در جلسه‌ای که برای بررسی و رفع موانع تولید در کارخانه چدن خوسف صورت گرفت، اظهار کرد: کارخانه چدن با تولید چهار محصول کک، آگلومره، شمش چدن و فولاد، نقش مؤثری در تولید و رفع نیازهای کشور دارد.

وی با اشاره به اینکه این واحد تولیدی، زمینه اشتغال بیش از ۳۰۰ نفر از جوانان بومی را فراهم آورده است، افزود: هیچ مسئله‌ای نباید مانع فعالیت در این کارخانه شود.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری خراسان‌جنوبی با بیان اینکه کارخانه چدن با تولید روزانه ۲۰۰ تن شمش چدن از واحدهای تولیدی مطرح کشور بوده است، تأکید کرد: به جهت اهمیت موضوع و نقشی که این واحد در فرآوری ذخایر معدنی استان دارد، طرح‌های توسعه آن باید با جدیت دنبال شود.

وی با اشاره به زیرساخت‌هایی که برای فعالیت این کارخانه در شهرستان خوسف فراهم شده است، تصریح کرد: این واحد تولیدی از پشتیبانی‌ها و حمایت‌های دولت بهره‌مند بوده است.

به گزارش ایمنا، ساخت کارخانه چدن کویر خاوران خوسف با حضور سرمایه‌گذاران چینی از سال ۹۳ شروع شد و در سال ۹۷ به فاز اول و تولید رسید و سپس با اضافه شدن سرمایه‌گذار بومی به مجموعه به کار خود ادامه داد.

کد خبر 747786

دیگر خبرها

  • حملات پهپادی ویرانگر اوکراین به کارخانه های فولاد روسیه/ اعلام تحریم های جدید آمریکا علیه ایران به بهانه جنگ اوکراین
  • بایدن لایحه ممنوعیت «تیک‌تاک» را امضا کرد
  • درخواست بلینکن از چین: با شرکت‌های آمریکایی عادلانه رفتار کنید
  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • چرا اعتراضات دانشجویان آمریکایی به جنگ غزه در حال افزایش است؟
  • تعیین پاداش ۱۰ میلیون دلاری در ازای اطلاعات مرتبط با سه ایرانی !
  • هر آنچه که کاربران «تیک تاک» باید درباره ممنوعیت آن در آمریکا بدانند
  • لایحه ممنوعیت تیک‌تاک در مجلس سنا تصویب شد
  • آمریکا تحریم‌های جدید علیه ایران وضع کرد
  • خون مردم و کودکان غزه بر روی دستان مالک واتس‌اپ