Web Analytics Made Easy - Statcounter

معصوم علی اکبری معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد،گفت: صاحبان واحد‌های تولیدی وصنعتی استان درصورتی‌که تا پایان اسفند ۹۷ بدهی خود را تسویه نکنند، بانک‌ها می‌توانند در محاسبه به جای استفاده از نرخ سود مندرج در قرارداد، نرخ وجه التزام و نرخ سود مندرج در قرارداد را به‌علاوه ۶ درصد مبنای محاسبه بدهی قرار دهند، اما درهرحال گرفتن اصل سود یا جریمه مرکب از تسهیل‌گیرندگان ممنوع است به عبارت دیگر بانک‌ها و موسسات اعتباری غیر بانکی جهت تسویه بدهی وام گیرندگان، اصل و سود تسهیلات مورد نظر بر اساس نرخ سود مندرج در قرارداد اولیه تا تاریخ تسویه به‌صورت ساده و غیرمرکب محاسبه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص سقف تسهیلات اخذ شده توسط وام گیرندگان عنوان کرد: حکم این بند شامل تسهیلات‌گیرندگانی است که اصل تسهیلات دریافتی آنان به‌موجب قرارداد اولیه ۴۰ میلیارد ریال یا کمتر از آن بوده است این مقام مسئول ادامه داد:درصورتی‌که مبلغ تسهیلات اولیه بیش از ۴۰ میلیارد باشد تا سقف مذکور مطابق جزء ۲ و مازاد آن جزء ۳ محاسبه می‌شود.

معصوم علی اکبری با بیان اینکه با اجرای اصلاحیه بند (و) تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۹۷ مشکلات مالی و بانکی بیشتر واحد‌ها صنعتی و معدنی برطرف می‌شوداضافه کرد: طبق بند (و) تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۹۷، ملاک محاسبه بدهی تسهیلات گیرندگان مشمول این بند، قرارداد اولیه است، اما درصورتی‌که قرارداد اولیه یک یا چند نوبت تمدید یا امهال شود یا بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی تسهیلات جایگزین به تسهیلات‌گیرندگان اعطا کرده باشد همه قرارداد‌های بعدی باطل و بدون اثر است.

انتهای پیام/ه

ممنوعیت گرفتن سود مرکب از تسهیلات بانکی واحد‌های تولیدی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی اشتغال زایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۲۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسنامه دار شدن بیش از ۱۴ هزار هکتار از باغ‌های مازندران

بابک مومنی سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران در جلسه شناسنامه‌دار کردن باغات و ارتقاء محصول سالم، گفت: با صدور ۸ هزار و ۱۹۳ مورد شناسنامه و کد سلامت محصول، ۱۴ هزار و ۳۴۷ هکتار از باغات استان شناسنامه دار شد.

او افزود: صدور شناسنامه واحد‌های تولیدی و کد ارتقاء سلامت محصول یکی از ۵ برنامه و رویکرد سازمان جهاد کشاورزی مازندران در سال جهش تولید با مشارکت مردم است.

مومنی با بیان اینکه زیرپایه تولید و صادرات محصولات کشاورزی، شناسنامه دار کردن واحد‌های تولیدی است، گفت: شناسنامه‌دار کردن واحد‌های تولیدی هم به تولید هم به فرآیند پس از تولید کمک می‌کند.

او با اشاره به اینکه سالانه ۲.۵ میلیون تن مرکبات در استان مازندران تولید می‌شود که حدود ۲ میلیون تن آن در بازه زمانی یکماهه به بازار عرضه می‌شود، افزود: منافع باغداران با این نظام عرضه تامین نمی‌شود چراکه نظام بازار و عرضه محصول ناکارامد است.

مومنی گفت: اگر بتوانیم ۱۰ درصد مرکبات تولیدی استان را وارد فضای صادرات کنیم و ۲۵ درصد مرکبات تولیدی را با قیمت مناسب و مطلوب عرضه کنیم، ۱۰۰ درصد این محصول از این قیمت پیروی می‌کند.

او افزود: تولید باید منظم باشد و نظام عرضه به گونه‌ای باشد که ۱۰ درصد مرکبات تولیدی استان معادل ۲۵۰ هزار تن صادر شود.

مومنی گفت: محصولی می‌تواند وارد چرخه صادرات شود که شناسنامه‌دار باشد و محصولات شناسنامه دار می‌تواند با قیمت مناسب عرضه شوند و منافع باغدار را تضمین کنند.

او با بیان اینکه برنامه‌ریزی برای تولید محصولات کشاورزی جز با شناسنامه‌دار کردن واحد‌های تولیدی امکانپذیر نخواهد بود، افزود: برنامه‌ریزی برای شناسنامه‌دار کردن محصولات مرکبات تا پایان فروردین تهیه و ابلاغ شود و برای محصول برنج هم این برنامه تهیه و تدوین شود.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: اجرای کشاورزی قراردادی و عرضه مناسب محصول از مسیر شناسنامه‌دار کردن واحد‌های تولیدی می‌گذرد و بر این اساس می‌توان مشخص کرد چه میزان محصول با چه کیفیتی در کدام مزرعه یا باغ تولید و در چه زمانی عرضه می‌شود.

مومنی افزود: کشاورزان مازندرانی باید هویت‌دار شوند و واحد تولیدی و محصولات تولیدی آن هم باید تعریف شده و شناسنامه دار باشد.

او گفت: سطح کل باغات استان ۱۵۶ هزار و ۵۱۰ هکتار است که تاکنون ۹ هزار و ۵۶۵ نفر به مساحت ۱۵ هزار و ۷۸۲ هکتار برای شناسنامه دار شدن باغات خود در سامانه ثبت‌نام کردند.

مومنی با بیان اینکه ۸ هزار و ۲۴۵ مورد بازدید به مساحت ۱۲ هزار و ۸۷۱ هکتار از این باغات انجام شد، افزود: با صدور ۸ هزار و ۱۹۳ مورد شناسنامه و کد سلامت محصول، ۱۴ هزار و ۳۴۷ هکتار از باغات استان شناسنامه دار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • شناسنامه دار شدن بیش از ۱۴ هزار هکتار از باغ‌های مازندران
  • دلیل جدایی بازیکن خارجی استقلال مشخص شد
  • فعال شدن صنایع راکد در گرو همکاری بانک‌ها است
  • تحقق بیش از ۱۰۰ درصدی برنامه های جذب منابع و پرداخت تسهیلات و کاهش npl تا سطح ۳.۵ درصد
  • تردد موتور سیکلت در مناطق ییلاقی تفت و مهریز ممنوع شد
  • رتبه دوم شبکه بانکی استان قم در پرداخت تسهیلات
  • تردد موتور سیکلت در محور‌های اصلی و مناطق ییلاقی تفت و مهریز ممنوع شد
  • پرداخت ۱۷ هزار میلیارد تومان تسهیلات به واحد‌های تولیدی
  • تلاش ۱۲۰۰ واحد تولیدی اردبیل برای تحقق جهش تولید
  • سرعت گرفتن چرخ اشتغال سیستان و بلوچستان با طرح نهضت ملی مسکن