Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - هفته نامه صداي آزادي چاپ کرمانشاه در شماره 540 بيست و يکم آذر 97 مطلبي را با عنوان «بهبود فضاي کسب و کار استان، از شعار تا واقعيت!» به قلم فريبرز نجفي مهر منتشر کرده است.

در اين يادداشت آمده است: بهمن ماه سال 1393 بود که محمدحسين انتظاري دبير وقت شوراي عالي مجازي کشور از ايده استانداري کرمانشاه تحت عنوان استان مجازي رونمايي کرد و کرمانشاه را بعنوان پايلوت اين طرح در کشور معرفي نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او حتي طي نامه اي به دکتر روحاني از تلاش هاي مسئولين اين استان در اين راستا تقدير کرد.
از آن تاريخ تاکنون حدود چهار سال مي گذرد اما از تحقق دولت الکترونيکي و بهبود خدمات ارائه شده به شهروندان خبري نيست. مردم هنوز نمي توانند بر بستر آي تي امور خود را در ادارات پيش ببرند. شهروندان کرمانشاهي طعم شيرين زندگي در شهر الکترونيکي را نچشيده اند. سرمايه گذاران و فعالين اقتصادي براي دريافت مجوز ايجاد کسب و کارشان بايد هفت خوان رستم را بگذرانند و براي راه اندازي بنگاه هاي اقتصادي خود مجبورند پاسخ استعلام هاي چندگانه را بصورت دستي و فيزيکي پيگيري نمايند. آنها بايد در سازمان هاي استعلام شونده، هفته ها سرگردان باشند و راهروهاي تو در تو را بارها و بارها گَز کنند، گردن خود را کج نمايند تا بلکه پاسخ استعلام را زودتر دريافت کنند!
آيا اين گونه مي توان انتظار داشت فضاي کسب و کار اين استان بهبود يابد؟
سازمان هايي که مي بايد هر کدام گوشه اي از کار را مي گرفتند و استان را در تمام ابعاد، الکترونيکي مي کردند چگونه بايد پاسخگوي بي اعتنايي خود به افکار عمومي نباشند؟
بي ترديد مردم اين ديار از جذابيت هاي استانِ مجازي و هوشمند براي جذب سرمايه گذار باخبرند و تفاوت آن را با استانِ غيرهوشمند مي شناسند. آنها مي دانند براي همراه شدن با حرکت شتابانِ ديجيتالي شدن ساير استانها و ديده شدن ديارمان در نگاه سرمايه گذاران ، بايد مديران اين ديار تفکري خلاقانه و از جنس فنآورانه داشته باشند. مسئولين خسته اي که توان شفاف سازي تاريک خانه هاي ادارات خود را با تاباندنِ نورِ فناوري هايِ نوظهور ندارند، جايي در اين چرخه پرشتاب نخواهند داشت و نمي توانند به رشد و اشتغال و پيشرفت مردم اين استان کمک نمايند.
بي شک تحول و دگرگوني شرايط، تنها و تنها با فرهيختگي و تسلط بر مفاهيم توسعه و نوآوري هاي سازماني تحقق يافتني مي باشد نه با لابي و چانه زني هاي بي حاصل و آويزان شدن به محافل خاکستري.
8066
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۲۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلینکن: فضای مجازی، دلیل انتقادات گسترده از اسرائیل است!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا بدون اشاره به تجاوز بیش از ۶ ماهه رژیم صهیونیستی به نوار غزه و نسل‌کشی آشکار فلسطینیان در این باریکه، مدعی شد که دلیل انتقادات گسترده از اسرائیل، تا اندازه‌ای به فضای مجازی مربوط است!

ادعای بلینکن در جریان بحث و تبادل نظر با «میت رامنی» سناتور جمهوری‌خواه ایالت یوتای آمریکا در اندیشکده «مک‌کین» مطرح شد. رامنی این سوال را مطرح کرد که «چرا در بحبوحه جنگ غزه، تبلیغات برای اسرائیل تا این اندازه وحشتناک است؟ چرا افکار عمومی به حماس کاری ندارد؟ پیشنهاد آتش‌بس روی میز است اما جهان همچنان به اسرائیل می‌تازد؟»

بلینکن در واکنش یادآور شد که در زمان آغاز کارش در واشنگتن در اوایل دهه ۱۹۹۰ «همه یک کار مشابه می‌کردند و برای اطلاع از رویدادهای جهان، روزنامه می‌خواندند و شبکه‌های تلویزیونی ملی را تماشا می‌کردند.»

وی در ادامه مدعی شد: اما امروز در دهه ۲۰۲۰ با جریان «وریدی» اطلاعات توام با انگیزه‌های جدید و داده‌هایی که هر میلی‌ثانیه به‌روز می‌شود، سروکار داریم و فضای مجازی روایت را تحت تسلط دارد.

دیپلمات ارشد آمریکایی مدعی شد: امروز در اکوسیستم فضای مجازی، مفاهیم، تاریخ، حقایق گم می‌شود و احساسات و تاثیر تصاویر، غالب است. نمی‌توانیم خیلی درباره آن مبالغه کنیم اما فضای مجازی تاثیر بسیار، بسیار، بسیار چالش‌برانگیزی بر روایت دارد!

بلینکن پس از پیوند دادن فکاهی واکنش‌های شدید بین‌المللی به پروپاگاندای فضای مجازی، گفت که یکی دیگر از دلایل انتقادات از رژیم صهیونیستی را «رنج و درد مداوم انسان‌ها در نوار غزه خواند.»

رژیم صهیونیستی پس از بیش از ۶ ماه بمباران و تجاوز به نوار غزه و افزایش روزافزون شمار کشته‌شدگان (شهدا)، با انتقادات شدیدالحن جامعه بین‌الملل روبه‌رو شده است. کارشناسان سازمان ملل متحد به‌رغم اعمال نفوذ آمریکا و غرب، در ماه مارس اعلام کردند که «دلایل و مدارک منطقی برای وقوع نسل‌کشی در نوار غزه وجود دارد.»

در پی حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوارز غزه پس از عملیات «طوفان‌الاقصی» حماس علیه صهیونیست‌ها در هفتم اکتبر (۱۵ مهر ۱۴۰۲)، تاکنون حدود ۳۵ هزار فلسطینی که عمده آنها زنان و کودکان هستند، به شهادت رسیده‌اند.

کد خبر 6098200

دیگر خبرها

  • تیپ خاص ناصر حجازی در فضای مجازی داغ شد!
  • بلینکن: فضای مجازی، دلیل انتقادات گسترده از اسرائیل است!
  • (ویدئو) فیلم جدید کشف آدم کوتوله در ایران فضای مجازی را منفجر کرد
  • «آموزش، کنترل آسم را بهبود می‌دهد»؛ شعار راهبردی روز جهانی آسم در سال ۲۰۲۴
  • جشن دختر دبیرستانی‌ها با ببعی چه بازیگوشی!
  • تصویر باورنکردنی از یک خیابان در شهر اروپایی سوژه فضای مجازی شد
  • پدر، مادر، ما متهمیم ...
  • عکس| اعتراض عجیب‌وغریب چینی‌ها به شرایط کاری
  • هرقانونی در فضای مجازی به معنای محدود کردن فضای مجازی نیست!
  • ببینید/ ایران از واقعیت تا فضای مجازی