Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-04-24@02:53:51 GMT

آمریکا در شکست داعش ناتوان بوده است

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۶۲۹۲۶

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما وزارت دفاع روسیه در بیانیه ای اعلام کرد سرگئی شویگو وزیر دفاع این کشور به تازگی دو یادداشت برای جیمز ماتیس همتای آمریکایی خود نوشته است که یکی از آنها به سوریه مربوط می شود.
این وزارتخانه اعلام کرد ائتلاف بین المللی تحت امر آمریکا نتوانسته است در شش ماه گذشته تروریست های داعش را در نزدیکی منطقه هجین در سوریه به طور کامل شکست دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس این بیانیه ، دو هزار شبه نظامی همچنان کنترل 9 منطقه را در امتداد کرانه شرقی رودخانه فرات در اختیار دارند ؛ منطقه ای که در ماه های اخیر صحنه کشته شدن دست کم هزار و 500 غیرنظامی در حملات هوایی (به اصطلاح) ائتلاف تحت فرمان آمریکا بوده است.
این وزارتخانه اعلام کرد شویگو در یادداشت خود به ماتیس همچنین بر اوضاع اردوگاه رکبان تاکید کرد که بیش از 50 هزار آواره سوری در آن ساکن هستند.
بنا بر اعلام این وزارتخانه ، پایگاه ارتش آمریکا در الطنف و گروه های مسلح تحت کنترل آمریکا در این منطقه موانع اصلی دسترسی آوارگان رکبان به کمک های ارسالی و بازگشت آنها به خانه هایشان محسوب می شوند.
وزارت دفاع روسیه همچنین اعلام کرد دومین یادداشت شویگو به جیمز ماتیس پیشنهاد گفتگو درباره اختلافات بر سر شرایط اجرای پیمان نیروهای هسته ای میان برد را شامل می شود, اگرچه مسکو هرگز هیچگونه پاسخی به این پیشنهاد دریافت نکرده است.
در بیانیه وزارت دفاع روسیه آمده است وزیر دفاع به همتای آمریکایی خود پیشنهاد گفتگو درباره اختلافات کنونی دو کشور بر سر شرایط اجرای پیمان نیروهای هسته ای میان برد را مطرح و بر آمادگی روسیه برای گفتگوهای شفاف و مفصل با پنتاگون درباره همه موارد مورد اختلاف تاکید کرده است اما سه روز پس از دریافت این یادداشت, وزارت دفاع روسیه حتی یک پاسخ رسمی به این پیشنهاد از سوی ارتش آمریکا دریافت نکرده است.
به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک ، مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا اوایل ماه دسامبر اعلام کرد چنانچه روسیه تعهدات خود را در قبال پیمان نیروهای هسته ای میان برد به طور کامل اجرا نکند آمریکا ظرف مدت شصت روز از این پیمان خارج خواهد شد. مسکو بارها ادعاهای مطرح شده را رد کرده است.
پیمان نیروهای هسته ای میان برد سال 1987 بین شوروی سابق و آمریکا امضا شد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: سرگئي شويگو وزير دفاع روسيه جيمز ماتيس وزير دفاع آمريکا سوريه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۲۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلومبرگ: نیروهای اوکراینی به نقطه شکست می‌رسند

به گزارش قدس آنلاین، پس از آنکه مجلس نمایندگان آمریکا موافقت کرد تا کمک‌های این کشور به اوکراین تصویب شود، بیشتر مسئله به این بستگی خواهد داشت که تجهیزات نظامی جدید تا چه اندازه سریع می‌تواند به خط مقدم اوکراین برسد.

شبکه خبری بلومبرگ به نقل از «میکولا بیلیسکوف» پژوهشگر موسسه ملی مطالعات استراتژیک در کی‌یف گزارش داد: «این کمک‌ها به ارتش اوکراین مهلتی می‌دهد اما کمک‌های بیشتری در این مسیر نیاز است؛ چشم‌اندازی که به دلیل مقاومت سرسختانه جمهوری‌خواهان آمریکا دشوار به نظر می‌رسد. سوال این است هم‌زمان با اینکه استراتژی پوتین صبر کردن است، آیا کمک‌های دیگری در سال ۲۰۲۵ و بعد آن هم وجود خواهد داشت و اگر باشد، در چه میزان خواهد بود.»

«مارک وارنر» رئیس کمیته اطلاعات سنای آمریکا در برنامه «فیس دِ نیشن» از تلویزیون «سی‌بی‌اس» گفت: «برخی از تجهیزات، که احتمالا شامل سامانه‌های موشکی تاکتیکی یا ATACMS می‌شوند، ممکن است تا چند روز دیگر در راه باشند.»

علاوه بر این، طبق آنچه افراد آگاه گفته‌اند، آلمان این هفته متحدان اروپایی از جمله فرانسه و ایتالیا را تحت فشار خواهد گذاشت تا سیستم‌های دفاع هوایی و قطعاتی به اوکراین ارسال کنند.

به گفته تحلیلگران موسسه مطالعات جنگ مستقر در ایالات متحده، حتی اگر تجهیزات آمریکا با سرعت حرکت کنند و به دست اوکراین برسند، احتمالا این کمک‌ها برای چندین هفته بر وضعیت خط مقدم تاثیر نخواهد گذاشت.

این تحلیلگران می‌گویند: «اگر نیروهای روسی شدت حملات خود را افزایش دهند، در این صورت وضعیت خط مقدم اوکراین وخیم‌تر خواهد شد.»

«فیلیپس اوبراین» استاد مطالعات استراتژیک در دانشگاه سنت اندروز در اسکاتلند گفت: «اوکراینی‌ها آسیب جدی دیده‌اند و نیروهای مسلح آنها ضعیف‌تر شده‌اند. با این حال، آنها اکنون دست‌کم با کمک‌های ایالات متحده، باید بتوانند وضعیت خط مقدم را به ثبات برسانند.»

شبکه خبری بلومبرگ در پایان می‌گوید: «کمبود تسلیحات و نیرو به همراه نیاز مبرم به سامانه‌های دفاع هوایی، نیروهای اوکراین را به نقطه شکست می‌رساند و احتمال پیروزی روسیه را افزایش می‌دهد.»

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • «روس‌ها آمدند و ما رفتیم»؛ گزارش پالتیکو از شکست آمریکا در آفریقا
  • واکنش روسیه به کمک ۶۰ میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین | اوکراین ۵۰۰ هزار سرباز از دست داده است
  • شویگو: اوکراین نیم‌ میلیون سرباز از دست داده است
  • زلنسکی: روسیه کمپین ارعاب به راه انداخته است
  • بلومبرگ: نیروهای اوکراینی به نقطه شکست می‌رسند
  • افزایش آمار حمله قاچاقچیان به نیروهای جنگلبانی/ تعداد نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی 14 درصد استانداردهای جهانی است! سازمان منابع طبیعی در دفاع از نیروهای خود ناتوان است
  • روسیه در جنگ اوکراین پیروز خواهد شد
  • اعلام طرح آمریکا برای اعزام مشاوران نظامی به اوکراین/ تصرف بخش های دیگری از خاک اوکراین توسط روسیه
  • روسیه: اوکراین شکست خواهد خورد
  • سناریو‌های غرب برای اوکراین؛ از شکست کامل تا از دست رفتن اراضی