Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-24@18:28:26 GMT

آغاز فصلی خوشمزه در روابط ایران و اندونزی

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۶۳۱۴۶

آغاز فصلی خوشمزه در روابط ایران و اندونزی

سفیر اندونزی، رستوران‌های ایران را مکانی جذاب برای دیدار خارجی‌ها دانست و گسترش ارتباط با ایران در زمینه گردشگری و تبادل خوراک و محصولات کشاورزی را خواستار شد و از آغاز همکاری‌های دو جانبه‌ی بخش علمی دو کشور در زمینه گردشگری خوراک خبر داد.

به گزارش ایسنا، اوکتاویان علیم‌الدین ـ سفیر اندونزی در ایران ـ در ضیافت آغاز دوره آموزشی «تشریفات و پذیرایی» که با مشارکت یک شرکت خصوصی ایرانی و استادان اندونزیایی برگزار شده است، با اشاره به تجربه‌های خویش از رستوران‌های ایرانی که تلاش کرده‌اند هویت خاصشان را حفظ کنند و پذیرایی متفاوتی از مهمانان داشته باشند، آن‌ها را مکان‌هایی جذاب برای دیدار خارجی‌ها دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: آنچه برای مردم اهمیت دارد، کیفیت غذا است نه کمیت آن. برای همین برگزاری نشست‌های تخصصی در زمینه غذا و پذیرایی می‌تواند به تبادل تجربیات میان متخصصان دو کشور در زمینه شناخت، معرفی و بازاریابی غذاهای ایران و اندونزی کمک کند.

سفیر اندونزی گفت: حمایت‌ها و همکاری‌های این حوزه‌ها می‌تواند در سطوحی بالاتر بین وزارت توریسم اندونزی و سازمان میراث فرهنگی و گردشگری انجام شود.

وی توجه به تبادلات تجربیات در حوزه خوراک، تشریفات و پذیرایی را ازجمله بندهای جدید تفاهم‌نامه‌های همکاری‌های گردشگری میان مراکز علمی دو کشور عنوان کرد.

علیم‌الدین همچنین بر ادامه و گسترش همکاری‌های حوزه کشاورزی میان دو کشور تأکید کرد و افزود: خرمای مضافتی ایران یک محصول شناخته شده در میان مردم اندونزی است و این اتفاق می‌تواند در مورد دیگر محصولات کشاورزی ایران مثل زعفران و پسته بیافتد، همان‌طور که ایرانی‌ها می‌توانند از ادویه‌های اندونزی استفاده کنند یا از میوه‌هایی مثل موز که موردعلاقه ایرانی‌ها است و یا دیگر میوه‌های استوایی.  بنابراین وقتی از کشاورزی، تجارت و گردشگری صحبت می‌کنیم باید روی ترکیب آن‌ها باهم تمرکز کنیم و با گسترش ارتباطات بین سازمان‌ها، مراکز علمی مرتبط و وزارتخانه‌ها، علم خوراک و تغذیه را به‌عنوان یکی از زمینه‌های اصلی همکاری قرار دهیم.

علی زمانی ‌ـ استاد دانشگاه و دبیر علمی ایده بازار صنعت خوراک و نوشابه در دانشگاه امیرکبیر ـ نیز با تأکید بر همکاری‌های مشترک این کشورها، یادآور شد: ایران و اندونزی دو کشور مسلمان هستند و می‌توانیم با تأکید بر اشتراکات فرهنگی تعاملاتمان را گسترش دهیم.

وی گفت: این دیدار به بهانه آغاز دوره‌های  آموزشی تشریفات و پذیرایی برگزارشده و فرصت مناسبی است تا بتوانیم از امکانات این کشور درزمینه توسعه دانش و تربیت نیروی متخصص استفاده کنیم.

وی اظهار کرد: متأسفانه ما در تربیت نیروی انسانی متخصص در ارائه خدمات گردشگری فاصله زیادی با استاندارهای جهانی داریم. سال‌ها است که مؤسسات آموزشی و دانشگاه‌های ما روی موضوع  نوشیدنی و خوراک کار می‌کنند بی‌آنکه توجهی به موضوع مهمانداری و مهمان‌نوازی داشته باشند.

این استاد دانشگاه افزود: هرچند در سال‌های اخیر تلاش‌هایی برای آموزش نیروی انسانی انجام‌ شده ولی به‌ندرت شاهد برگزاری سمینارها و دوره‌های آموزشی مرتبط با آشپزی و پذیرایی با همکاری یک دانشگاه خارجی در ایران بوده و هستیم.

او با اشاره به نحوه پذیرایی هتل‌ها و رستوران‌ها، گفت: نیروهای خدماتی گردشگری کشور هنوز نمی‌دانند منظور از پذیرایی چیست. از آنجاکه آموزش‌های استانداردی در این خصوص انجام نمی‌شود، افراد با حداقل دانش پذیرایی با مهمانان مواجه می‌شوند و با برداشت شخصی خود با مهمان رفتار می‌کنند، درحالی‌که برای تک‌تک رفتارهای نیروهای خدماتی قواعد و استاندارهایی علمی وجود دارد.

وی در ادامه گفت: غذای اقوام، سفیر فرهنگی هر کشوری می‌تواند باشد، ولی ما با وجود منابع و فرهنگ غنی در این زمینه، بسیار عقب هستیم و توسعه بدون آموزش هم امکان‌پذیر نخواهد بود.

این استاد دانشگاه ادامه داد: در چند سال گذشته با انعقاد تفاهم‌نامه‌ای با دانشگاه جنارو ناپل از تجربه آن‌ها درزمینه غذا و خوراک، توریسم و هتلینگ استفاده کردیم. این اتفاق سال گذشته با اتحادیه شمال یونان نیز افتاد و به برادرخواندگی گروه علمی ۲۴ با این اتحادیه منجر شد. همچنین تفاهم‌نامه‌ای با انستیتو بین‌المللی گردشگری بالی اندونزی یکی از مراکز معتبر در زمینه مهمان‌نوازی، خوراک، نوشابه و توریسم امضا کردیم. بر اساس همین تفاهم‌نامه تا امروز دو رویداد آموزشی با حضور اساتید مجرب اندونزی در ایران برگزارشده که سومین دوره آن در حال برگزاری است.

زمانی بیان کرد: تلاش ما این است بتوانیم با استفاده از تجارب خوب کشور اندونزی دانش خود در زمینه خوراک، نوشابه، تشریفات و پذیرایی را مطابق با استانداردهای جهانی توسعه داده و اطلاعاتمان را بروز کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اندونزي گردشگری خوراک گردشگري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۳۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موضع امت اسلامی زمینه‌ساز نظم عادلانه جهانی خواهد شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سیدابراهیم رئیسی در نشست خبری مشترک با نخست‌وزیر پاکستان با بیان اینکه تدوام همکاری بین دو کشور در جهت منافع دو کشور تعریف می‌شود، اظهار کرد: ما مایل به ارتقای این روابط در سطوح بالا میان دو کشور هستیم. سطح روابط اقتصادی و تجاری بین دو کشور قابل قبول نیست و در گام اول ۱۰ میلیارد دلار افزایش یابد.

رئیس‌جمهوری همچنین با ابلاغ سلام رهبری انقلاب و ملت ایران به مردم پاکستان، اظهار کرد: به مردم پاکستان که همواره از اسلام و ارزش‌های اسلامی دفاع و مردم مظلوم غزه و فلسطین حمایت کردند و در خیابان‌های این کشور، آزادی قدس شریف را فریاد زدند و به مردمی که همیشه از حق و عدالت دفاع کرده‌اند و می‌کنند سلام و درود می‌فرستیم.

وی افزود: برای مردم و دولت پاکستان که از ظلم رژیم صهیونیستی و کودک‌کشی و نسل‌کشی‌ای که به دست جنایتکار رژیم صهیونیستی با حمایت غربی‌ها و آمریکا در غزه انجام می‌شود، به ستوه آمدند و عدالت را فریاد می‌زنند، همواره احترام قائلیم و مواضع آنها را ستودنی می‌دانیم.

رئیس دولت سیزدهم ادامه داد: آنچه که امروز مردم دنیا را غصه‌دار کرده این است که سازمان‌های بین‌المللی و سازمان‌های به‌ظاهر مدافع حقوق بشر کارآمدی خود را از دست داده‌اند. سازمان ملل کارآمدی خود را از دست داده و شورای امنیت وظیفه خود را انجام نمی‌دهد. مردم مسلمان ایران و پاکستان و مردم آزاده جهان همه به ستوه آمده‌اند، اما یقین داریم موضع امت اسلامی و مردم ایران و پاکستان و ملت مقاوم فلسطینی‌ها پاسخ خواهد داد و حتماً زمینه‌ساز نظم عادلانه جهانی خواهد شد.

رئیسی تاکید کرد: ایران و پاکستان فقط همسایه نیستند، بلکه روابط دو کشور تاریخی، تمدنی و عمیقاً اعتقادی و دینی است. امری که ملت بزرگ ایران را با ملت بزرگ پاکستان پیوند می‌دهد اعتقادات و باورهاست و این پیوند ناگسستنی است.

رئیس دولت سیزدهم با بیان اینکه ظرفیت‌های بسیار بین ایران و پاکستان وجود دارد، اظهار کرد: حتماً تبادل این ظرفیت‌ها می‌تواند در جهت منافع دو کشور به کار گرفته شود. در نشست‌های مشترک با نخست‌وزیر پاکستان تصمیم گرفتیم روابط دو کشور را در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی و تجاری، فرهنگی و در همه سطوح ارتقا ببخشیم.

دیگر خبرها

  • مردم باید ثمره دوستی ایران و چین را در مظاهر توسعه مشاهده کنند
  • امضای سند همکاری مشترک بین ایران و پاکستان زمینه‌ساز ارتقاء روابط خواهد بود
  • ایران اسلامی امنیت پاکستان را امنیت خود می‌داند
  • رئیسی: ایران امنیت پاکستان را امنیت خود می‌داند
  • در دیدار رئیسی با رئیس‌جمهور پاکستان چه گذشت؟
  • اشتراکات فرهنگی و مذهبی میان دو ملت ایران و پاکستان زمینه‌ساز تعمیق روابط دو کشور است
  • رئیسی: ایران اسلامی امنیت پاکستان را امنیت خود می داند
  • زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری‌های ایران و پاکستان در حوزه انرژی وجود دارد
  • موضع امت اسلامی زمینه‌ساز نظم عادلانه جهانی خواهد شد
  • آلرژی و حساسیت فصلی رو به این میوه کوچک و خوشمزه بسپارید