Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-06@10:47:04 GMT

دولت پیشرو استفاده از کالای ایرانی باشد

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۶۳۳۲۳

دولت پیشرو استفاده از کالای ایرانی باشد

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین مجتبی ذوالنوری روز شنبه در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در سالن جلسات امام جواد(ع) استانداری، با بیان اینکه باید در سیاست گذاریها پیرامون تولید، واردات و صادرات در کشور تجدید نظر شود افزود: بسیاری از عواملی که موجب آسیب به کالای ایرانی می شود از عوامل داخلی است که باید با وضع قوانین این مشکلات را برطرف کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: بیشتر قراردادهای عمرانی در کشور دولتی است و بخش خصوصی به صورت جدی در این زمینه فعالیت ندارد و این در حالی است که در این قراردادها پیمانکاران ملزم به استفاده از کالاهای خارجی هستند.
وی اضافه کرد: کنترل کیفیت و قیمت از جمله موضوع های رها شده در اقتصاد کشور است که اگر این عوامل را کنترل کنیم شرایط اقتصادی و تولیدی در کشور بهبود می یابد.
ذوالنوری وضع تعرفه ها را ابزاری در دست دولت برای تنظیم بازار داخلی دانست و گفت: تعرفه ها رها شده است به گونه ای که شاهد هستیم در ماه های گذشته برخی اجناس با ارز 4200 تومانی وارد کشور شده که مشابه داخلی آن تولید می شود.
وی تولید را محیطی راهبردی دانست و افزود: تولید، محیطی سیار، متغیر و رقابت خیز است که باید به منظور حذف نشدن در این بازار در حوزه های صنعت، تولید، صادرات و واردات تجدید نظر جدی شود.
وی تاکید کرد: کیفیت، سرعت و قیمت سه عامل مهم در محیط رقابتی اقتصادی است که باید در شرایط کنونی بیش از همیشه مورد توجه تولیدکنندکان قرار گیرد.
ذوالنوری، قیمت تمام شده کالای داخلی را بالا دانست و تصریح کرد: بیمه، انواع مالیات و سرمایه درگردش از جمله عوامل افزایش قیمت تمام شده کالای تولید داخل است که این عوامل بر تولیدکنندگان تحمیل شده است.
7404/ 6133/
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف افزایش قیمت اقتصاد کشور سرمایه شرایط اقتصادی مالیات منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۳۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت ایران کم‌ خرج‌ ترین دولتِ در حال‌ توسعه معرفی شد + جدول

صندوق بین المللی پول اعلام کرد دولت ایران در سال گذشته کم خرج ترین دولت در میان ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط بوده است . - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه کرد دولت ها در 38 کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت ها را طی سال 2023 داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده بانی مالی» نسبت هزینه کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال 2023 را تنها 13.5 درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشورهای در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل 14.2 درصد جی دی پی در سال 2021 به 13.8 درصد در سال 2022 و 13.5 درصد در سال 2023 کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشورها پرخرج ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته 50.8 درصد بوده است.

متوسط هزینه کرد دولت ها در این 38 کشور نیز 32.6 درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه کرد دولت ها درخاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل 29.7 درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه کرد دولت ها در برخی کشورهای دیگر به تولید ناخالص داخلی آن ها در سال 2023 عبارت است از: برزیل 47.9 درصد، چین 33.9 درصد، مصر 22.7 درصد، اندونزی 16.6 درصد، مالزی 23.3 درصد، عربستان 32.3 درصد، ونزوئلا 14.4 درصد، پاکستان 19.2 درصد، عمان 26.2 درصد، قطر 24.4 درصد، روسیه 36.8 درصد، ترکیه 33.9 درصد، امارات 25.9 درصد، و ویتنام 19.9 درصد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت ایران کم‌ خرج‌ ترین دولتِ در حال‌ توسعه معرفی شد + جدول
  • دولت مسکن را کالای مصرفی ببیند نه سرمایه‌ای