Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام از بررسی قانون مبارزه با پولشویی در این مجمع خبر داد و پیش بینی کرد بررسی این قانون چندین جلسه در مجمع به طول انجامد.

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن رضایی در نشست خبری که صبح امروز در مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد، اظهار داشت: نشست های امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام مربوط به بررسی لایحه اصلاح قانون پولشویی در کشور بود که پیش بینی می شود یک یا دو جلسه دیگر به خود اختصاص دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با بیان اینکه قانون مبارزه با پولشویی در کشور ما بیش از ده سال است که تصویب و اجرا شده گفت: در آن شرایط توجهی به آن قانون شد هم دولت و هم مجلس تلاش خوبی انجام دادند و تا به امروز جمهوری اسلامی از قانون مبارزه با پولشویی برخوردار بود.

رضایی با تاکید بر اینکه برخی ادعا کردند در کشور قانونی در این زمینه وجود نداشته است که خلاف است، اضافه کرد: این قانون وجود داشته و براساس آن دولت و قوه قضائیه با استفاده از این قانون با پولشویی‌های احتمالی مقابله کردند در این زمینه نیز گزارشات رسیده بررسی شده که برخی درست بوده و برخی نیز نادرست بوده است.

وی تصریح کرد: مجلس و دولت بعد از 10 سال مبارزه با پولشویی به این نتیجه رسیدند که ضعف در قانون بوده و لایحه‌ای از سوی دولت به مجلس ارسال شد و در آنجا مصوب شد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: در هیئت عالی نظارت نیز موادی از این لایحه مغایر با سیاستهای کلی نظام تشخیص داده شد. نظرات این هیئت به شورای نگهبان نیز ارسال شد.

رضایی افزود: با توجه به اینکه رهبر معظم انقلاب اختیارات خود در بند دو اصل 110 قانون اساسی را به مجمع تشخیص مصلحت نظام واگذار کرد و مجمع نیز این اختیار را به هیئت عالی نظارت سپرده است، نظرات خود را به شورای نگهبان ارائه کردیم و شورای نگهبان طی نامه‌ای این مغایرت‌ها را به مجلس اعلام کرد.

وی گفت: پیش از این روال این گونه بود که مجلس در جایی که هیئت  عالی نظارت نظراتی داشت با ما ارتباط می‌گرفت و پس از نشست موارد اصلاح می‌شد. این برای اولین بار بود که مجلس نظرات هیئت عالی نظارت مجمع را قبول نکرد.

رضایی تصریح کرد: پیش‌تر از این نیز ما جلساتی را درباره موارد اختلافی با مجلس داشتیم. نمونه‌هایی از آن را می‌توان در برنامه ششم توسعه که ما پنج نوع ایراد را گرفته بودیم که 4 مورد آن با نشست با مجلس برطرف شد و در یک مورد نیز ما از نظر خود کوتاه آمدیم.

وی ادامه داد: به طور مثال در بودجه سال جاری ما دو سه مورد ایراد گرفته بودیم که مجلس اصلاح کرد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: پس از این، مجلس ایرادات هیئت نظارت را اصلاح نکرد. در مجمع تصمیم گرفتیم که این ایرادات به صحن مجمع بیاید و آنها را بررسی کنیم.

رضایی با بیان اینکه در جلسه امروز مجمع تصمیم گرفته شد که در ماده یک مصوبه‌ای که مجلس داشته اصلاحاتی صورت بگیرد، اظهار داشت: ماده یک درباره منشاء جرم است که از مجلس خواهیم خواست در مصوبه خود تجدید نظر داشته باشد و آن را پس بگیرد.

 

آخرین وضعیت بررسی CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام

وی تشریح کرد که عنوان مصوبه‌ی بررسی شده در مجمع تشخیص مصلحت نظام لایحه‌ی اصلاح  قانون پولشویی در کشور بوده است.

رضایی سپس تاکید کرد که این قانون داخلی است و به قانون مبارزه با پولشویی که در خارج طرح شده ربطی ندارد.

وی گفت: قانون مبارزه با پولشویی که در مجمع تشخیص مصلحت نظام  بررسی می‌شود نه به CFT و نه به پارلمو ربطی ندارد.

وی ادامه داد: در حال حاضر  نمی‌توانیم درباره‌ی CFT اظهار نظر کنیم. مصوبه‌ی مجلس دراین زمینه به دست ما نرسیده است؛ اما شما مطمئن باشید مجمع تشخیص مصلحت نظام از منافع ملی نخواهد گذشت.

رضایی ادامه داد: مجمع از منافع نظام و مردم کوتاه نمی آید و با توجه به نظرات کارشناسان با آن برخورد می‌کنیم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره پیوستن ایران به معاهده پاریس گفت: تاکنون به بررسی این لایحه ورود نکرده‌ایم اما در مقابل آنچه به تولید و اشتغال ضربه بزند، می‌ایستیم.

**تشریح وضعیت جسمانی‌ آیت‌الله شاهرودی

رضایی درباره شایعاتی که درباره وضعیت جسمانی آیت الله شاهرودی مطرح می‌شود نیز گفت: همه این شایعات را تکذیب می‌کنیم.

وی افزود: جلسات مجمع نیز با حضور آیت‌الله جنتی و موحدی اداره می‌شود.

دبیر مجمع با بیان اینکه روند درمان آیت الله شاهرودی در حال طی شدن است، اظهار داشت: پزشک این توصیه را به ایشان داشته که در صحبت کردن احتیاط کند که ما نیز این موضوع را رعایت می‌کنیم.

 

توافق پاریس به تولید و اشتغال مردم لطمه بزند جلوی آن می‌ایستیم

درباره اینکه نظر مجمع تشخیص مصلحت نظام مبنی بر پیوستن ایران به توافقنامه پاریس با توجه به پیوست‌های این توافقنامه و موانع احتمالی که این توافقنامه سر راه صنعت کشور قرار می‌دهد، چیست گفت: اشتغال و تولید مردم براى ما در اهم برنامه‌ها قرار دارد و هر کاری به تولید و درآمد مردم لطمه بزند جلوی آن خواهیم ایستاد و از کسی هم باک نداریم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد: این لایحه هنوز به مجمع تشخیص مصلحت نیامده؛ بنابراین باید در مجمع مورد بررسی قرار گیرد تا ببنیم منافع و مضار آن  برای مردم چیست و بعد نظر مجمع را  اعلام کنیم.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۳۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی طرح نظام قانونگذاری و تعیین اختیارات مراجع وضع قوانین

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، نشست علنی مجلس به ریاست رئیس مجلس آغاز شده و این موارد در دستور کار نمایندگان قرار دارد:

ادامه گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درمورد طرح تقویت و توسعه علوم پژوهش و نوآوری دفاعی.   گزارش کمیسیون اقتصادی درمورد طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی اعاده شده از شورای نگهبان.   ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون اجتماعی درمورد لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب‌دیدگی زنان و ارتقاء امنیت آنان دربرابر سوء رفتار.   گزارش کمیسیون انرژی درمورد لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با شرکت بازرگانی دولتی هند (STC) به داوری در اجرای ماده ۱۰۰ آئین‌نامه داخلی مجلس با اولویت   گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها درمورد طرح اصلاح جدول حوزه‌های انتخابیه مجلس شورای اسلامی و تعداد نمایندگان آنها.   گزارش کمیسیون اجتماعی مجلس درمورد طرح یک فوریتی استفساریه ماده ۴۸ قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت   گزارش کمیسیون کشاوزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست درمورد طرح استفساریه جز یک بند الف ماده ۹ قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب ۱۴۰۰   بررسی تقاضای عده‌ای از نمایندگان مجلس شورای اسلامی درمورد رسیدگی به طرح نظام قانون‌گذاری، تعیین حدود اختیارات و صلاحیت مراجع وضع قوانین و مقررات طبق اصل ۸۵ قانون اساسی   بررسی تقاضای دو فوریت درمورد طرح اصلاح برخی احکام مالیاتی جهت تسهیل فعالیت‌های اقتصادی کشور در سال جهش تولید با مشارکت مردم.

دیگر خبرها

  • افشای ۸۵ای کردن طرح دیگر در مجلس انقلابی | تندروها دنبال بررسی محرمانه چه چیزی بودند؟
  • مخالفت با بررسی طرح نظام قانونگذاری بر اساس اصل ۸۵
  • مخالفت مجلس با بررسی طرح نظام قانون‌گذاری طبق اصل ۸۵ قانون اساسی
  • مخالفت مجلس با بررسی طرح نظام قانونگذاری طبق اصل ۸۵ قانون اساسی
  • بررسی طرح نظام قانونگذاری و تعیین اختیارات مراجع وضع قوانین
  • رای منفی مجلس به بررسی طرح نظام قانون‌گذاری طبق اصل ۸۵ قانون اساسی
  • مخالفت مجلس با بررسی طرح نظام قانونگذاری طبق اصل ۸۵
  • مجلس با بررسی «طرح نظام قانون‌گذاری» طبق اصل ۸۵ مخالفت کرد
  • پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت پرویز داودی از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام
  • پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت دکتر پرویز داودی از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام