Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مشهد- ايرنا- مديرکل راه آهن خراسان گفت: در راستاي تامين ناوگان حمل و نقل ريلي براي صادرات کالاي تجار خراسان رضوي 35 واگن مسقف از کشورهاي آسياي مرکزي براي رفع نياز در اين بخش تامين شد.

محمدهادي ضيايي مهر روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: اين واگنهاي مسقف در پي رايزني با راه آهنهاي کشورهاي منطقه تامين و وارد خراسان رضوي شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا تامين ناوگان مورد نياز براي صادرکنندگان استان اين رايزنيها ادامه خواهد داشت.
عضو هيات مديره اتحاديه صادرکنندگان خراسان رضوي نيز به خبرنگار ايرنا گفت: هم اکنون به 200 واگن قطار براي صادرات بار رسوب کرده صادرکنندگان خراساني در انبارها نياز است.
کاظم شيردل افزود: با توجه به اينکه ناوگان ريلي ايران بر خلاف ناوگان ريلي کشورهاي آسياي مرکزي مجوز ورود به شبکه ريلي کشورهاي سي.آي.اس(کشورهاي مشترک المنافع به جا مانده از شوروي سابق) را ندارد لذا اولويت اصلي بايد بر اخذ مجوز ورود قطارهاي ايراني به شبکه ريلي آن کشورها باشد.
وي ادامه داد: نتيجه بخشي اين رايزنيها نيازمند اقدامات راه آهن جمهوري اسلامي و وزارت راه و شهرسازي در سطوح بالا و بين المللي است.
اين فعال اقتصادي همچنين گفت: واگنهايي که عمدتا به منظور صادرات کالا وارد خراسان رضوي مي شوند تاريخ مصرف گذشته بوده و تنها مي توانند با اخذ موافقت دوجانبه براي صادرات کالا به کشورهاي ترکمنستان و ازبکستان مورد استفاده قرار گيرد.
نايب رييس اتاق مشترک ايران و تاجيکستان افزود: بخاطر عدم تطبيق استاندارد اين واگنها با استاندارد راه آهنهاي ممالک حوزه سي.آي.اس صادرات کالا به اين شکل به کشورهايي مثل تاجيکستان، قرقيزستان و قزاقستان ممکن نيست.
بر اساس مصوبه مجلس شوراي اسلامي، ايران که پيش از اين عضو ناظر اتحاديه راه آهنهاي کشورهاي حوزه سي.آي.اس شده به دنبال اخذ عضويت وابسته در اين گروه مي باشد تا بتواند علاوه بر حق راي، با ثبت ناوگان ريلي خود در سامانه هاي حمل و نقل آن اتحاديه زمينه سير واگنهاي کشور را در منطقه فراهم کند.
حوزه کشورهاي مشترک المنافع منطقه گسترده اي است که علاوه بر روسيه، آسياي صغير و قفقاز، پنج کشور آسياي مرکزي از جمله ترکمنستان همسايه شمالي خراسان رضوي را شامل مي شود.
پارسال يک ميليون و 970 هزار تن کالا بوسيله 33 هزار و 85 دستگاه واگن از طريق مرز ريلي سرخس با ترکمنستان و کشورهاي آسياي مرکزي در سه بخش کالاهاي صادراتي، وارداتي و ترانزيتي مبادله شد.
مبادلات تجاري ايران و ترکمنستان از طريق راه آهن در دو مرز ريلي سرخس و اينچه برون انجام مي شود. مرز سرخس به دليل سابقه، زيرساختهاي بهتر و نزديک بودن به کشورهاي آسياي مرکزي و مسير ريلي بندرعباس بخش عمده ترانزيت و تجارت ريلي کالا بين ايران و آن کشورها را به خود اختصاص داده است.
3221/1858
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۴۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر دفاع ایران با کدام مقام نظامی خارجی دیدار کرد؟ +جزئیات

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع، امیر سرتیپ آشتیانی در این دیداربا اشاره به سفر سال گذشته رئیس جمهورایران به حراره و سفر آتی رئیس محترم جمهور زیمباوه به تهران گفت: این تعاملات نشان دهنده اهمیتی است که دو کشور در سطوح عالی برای توسعه روابط فی مابین قائل هستند.

وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران با اشاره به سوابق تاریخی روابط ایران و ونزوئلا گفت: حدود ۱۰ سال پیش وزارت دفاع ایران، میزبان جناب آقای مانانگا گوا رئیس جمهور بود که در آن زمان ایشان به عنوان وزیر دفاع به تهران سفر کردند.

امیر سرتیپ آشتیانی با بیان اینکه بعد از انقلاب اسلامی، قاره آفریقا در سیاست خارجی کشور ما از جایگاه ویژه‌ای برخوردار شده است گفت: این جایگاه متاثر از جوهره انقلاب اسلامی مبنی بر حمایت از کشورهای مستقل و انقلابی از یک سو و تلاش کشورهای آفریقایی جهت کسب استقلال از کشورهای استعمارگر و سلطه طلب بوده است.

وی ادامه داد: در میان کشورهای انقلابی، کشور زیمباوه به دلیل رهبران و مردم انقلابی، حفظ روحیه استقلال طلبی، مبارزه با استعمار نقش مثبت و سازنده‌ای که در منطقه جنوب آفریقا ایفا می‌نماید، از اهمیت بسزای برخوردار است.

آشتیانی تاکید کرد: وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران اراده خود را جهت برقراری روابط دوستانه با تمامی کشورهای آفریقایی به ویژه کشورهای مستقل و انقلابی زیمباوه اعلام می‌کند.

وزیر دفاع ایران با اشاره به پدیده تروریسم به عنوان یکی از مهمترین تهدیدات امنیت منطقه و محیط بین الملل اظهار کرد: متاسفانه شاهد استانداردهای دوگانه دنیای غرب در قبال تروریسم هستیم.
آشتیانی با اشاره به کشتار وحشیانه و قتل عام نزدیک به ۴۰ هزار نفر از مردم و به ویژه کودکان فلسطین توسط رژیم صهیونیستی به سبب حمایت آمریکا و کشورهای غربی و همچنین سکوت نهادها و مجامع بین المللی گفت: بر همه کشورهای آزاد و مستقل لازم است تا ضمن اعلام انزجار خود از اقدامات این رژیم، اقدامات عملی خود را در خصوص توقف ماشین کشتاررژیم صهیونیستی به کار گیرند.
معاون رئیس جمهور زیمباوه نیز در این دیدار با ابراز تسلیت بابت شهادت جمعی از مستشاران نظامی ایران در حمله به کنسولگری ایران و محکوم کردن این اقدام توسط رژیم صهیونیستی گفت: حمله اخیر اسرائیل به فلسطین نیز نشان دهنده سیاست های دو گانه و یک بام و دو هوای غرب است.

آقای کنستانتینو چیونگا با بیان اینکه ایران و زیمباوه تحت تاثیر تحریم های کشورهای غربی هستند گفت: ایران از شرکای زیمباوه است و آمادگی داریم در زمینه همکاری های دفاعی و اقتصادی روابط خود با ایران را توسعه دهیم.

وی با اشاره به سفر آتی رئیس جمهور زیمباوه به تهران گفت: این سفر نقطه عطفی در توسعه روابط بین ایران و زیمباوه خواهد بود.

معاون رئیس جمهور زیمباوه با اشاره به ریاست زیمباه بر اتحادیه اقتصادی جنوب غرب آفریقا( سادَک) گفت: این موضوع ظرفیت های زیمباوه را برای توسعه همکاری های اقتصادی با ایران بیشتر می کند.

در پایان این دیدار هر دو طرف با اشاره به ظرفیت های اقتصادی و دفاعی و امنیتی دو طرف آمادگی خود را برای تبادل هیئت در زمینه های مختلف اعلام کردند.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901020

دیگر خبرها

  • تجارت ۱.۳۶۴میلیارد دلاری ایران و ترکیه/ رشد ۱۶درصدی صادرات ترکیه به ایران
  • صادرات ۸۰۰ میلیون دلاری ترکیه به ایران در ۳ ماه
  • مبارزه کاراته‌کاران خراسان رضوی در مسابقات آسیای مرکزی
  • صادرات ایران باید از خام فروشی عبور کند
  • اعلام مجدد آمادگی راه‌آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه
  • آشنایی با حریفان جوانان ایران در لیگ ملت‌های والیبال آسیای مرکزی
  • امیرعبداللهیان: امنیت خلیج فارس فقط با مشارکت کشورهای ساحلی تامین می‌شود
  • رقبای جوانان ایران در لیگ ملت‌های والیبال آسیای مرکزی
  • وزیر دفاع ایران با کدام مقام نظامی خارجی دیدار کرد؟ +جزئیات
  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد