Web Analytics Made Easy - Statcounter

سمنان- ایرنا - سرپرست اداره انتقال خون شهرستان دامغان گفت: مردم این شهرستان در شاخص اهدای مستمر خون نسبت به جمعیت، رتبه اول کشور را دارند.

صدیقه مسعودیان روز شنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: مردم شهرستان دامغان در شاخص اهدای خون نسبت به جمعیت رتبه اول استان سمنان و در شاخص اهدای مستمر خون، رتبه اول در کل کشور را دارا هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سرپرست اداره انتقال خون شهرستان دامغان گفت: 85 درصد از اهداکنندگان خون در دامغان اهداکننده مستمر هستند، و دامغان رتبه اول اهدای مستمر در کشور را از سال 87 کسب کرده است.
وی افزود: افرادی که سالانه 2 بار به مراکز انتقال خون مراجعه و خون اهدا می کنند، اهدا کننده مستمر محسوب می شوند.
مسعودیان تصریح کرد: دامغان بر اساس شاخص اهدای خون در کشور از هر هزار نفر ، 76 اهدا کننده دارد که در مقایسه با میانگین شاخص کشور که به ازای هر هزار نفر، 26 نفر اهدا کننده هستند آمار بسیار مطلوبی دارد.
وی افزود: در نیمه نخست سال 97 چهار هزار و 418 نفر به پایگاه انتقال خون دامغان مراجعه کردند که از این تعداد سه هزار و 745 واحد خونگیری انجام شد.
مسعودیان اضافه کرد: در 6 ماه نخست امسال 323 نفر برای نخستین بار به این پایگاه مراجعه کردند و نمونه بار اول از این افراد دریافت شد.
وی خاطر نشان کرد: در پایگاه انتقال خون دامغان از نمونه خون های اهدایی پس از فرآوری، پلاکت ، پلاسما، پک سل و سایر محصولات خونی تهیه می شود و پلاسمای تهیه شده در صنایع دارویی داخل کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد.
وی افزود: پلاکت، پک سل و سایر محصولات تهیه شده در این پایگاه علاوه بر مصرف بیمارستان دامغان، به سایر بیمارستان های استان و همچنین به بیمارستان های استان های تهران و سیستان و بلوچستان ارسال می شود.
مسعودیان، به مشارکت کم بانوان دامغانی در اهدای خون اشاره کرد و گفت: شاخص اهدای خون بانوان دامغانی با توجه به باور غلط مبنی بر کم خون بودن بانوان پایین است و باید این دیدگاه اصلاح شود.
وی افزود: در 6 ماهه نخست سال جاری، 167 واحد خونی توسط بانوان در دامغان اهدا شده است.
سرپرست اداره انتقال خون شهرستان دامغان گفت: از تمام بانوان مراجعه کننده به پایگاه انتقال خون، آزمایش هموگلوبین گرفته می شود و کم خونی آنها مورد بررسی قرار می گیرد.
از ابتدای مهر ماه 97، طرح رایگان واکسیناسیون هپاتیت بی توسط سازمان انتقال خون و زیر نظر وزارت بهداشت برای کلیه اهدا کنندگان خون مستمر در حال اجرا است که تا کنون بیش از 850 نفر در دامغان برای تزریق واکسن به مراکز بهداشت و درمان معرفی شده اند.
سالانه بیش از هفت هزار واحد خونی در پایگاه انتقال خون دامغان گرفته می شود.
9856/6103

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي بهداشت و درمان انتقال خون اهداي مستمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۴۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت تصفیه‌خانه بشاگرد به صورت مستمر بررسی می‌شود

ایسنا/هرمزگان معاون مهندسی و توسعه آبفای کشور گفت: پیشرفت تصفیه‌خانه بشاگرد به صورت مستمر در وزارت نیرو مورد بررسی قرار می‌گیرد.

ذوالفقار مهدی‌زاده امروز (ششم اردیبهشت ماه)، در جریان بازدید از تصفیه خانه در حال احداث شهرستان بشاگرد در شرق هرمزگان، اظهار کرد: در نشست های هفتگی وزیر نیرو، پیشرفت فیزیکی این تصفیه خانه مورد بررسی قرار می‌گیرد و این طرح از اهمیت ویژه‌ای برای مجموعه وزارتخانه و دولت برخوردار است.

وی میزان ظرفیت این تصفیه خانه را ۱۷۰ لیتر بر ثانیه عنوان کرد و افزود: پیشرفت این طرح از لحاظ کمی و کیفی قابل قبول است و در ۲ سال گذشته با تامین منابع مالی، تکمیل این طرح سرعت گرفته و تلاش می کنیم اعتبارات مورد نیاز آن را تخصیص دهیم.

بخشی از منابع لازم برای تکمیل پروژه تصفیه‌خانه بشاگرد از طریق مولدسازی تامین خواهد شد

معاون مهندسی و توسعه آبفای کشور ادامه داد: بخشی از اعتبارات این طرح نیز از محل مولدسازی با تلاش استاندار هرمزگان انجام خواهد شد که انتظار داریم با پیگیری ها این مهم به سرانجام برسد.

در حال حاضر از طریق نصب پکیج اضطراری آب شرب یک شهر و ۹ روستا تامین می‌شود

عبدالحمید حمزه پور، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان نیز در این بازدید پیشرفت فیزیکی تصفیه خانه بشاگرد را ۴۶ درصد عنوان کرد و گفت: ارزش فعلی این پروژه چهار هزار میلیار ریال است.

وی عنوان کرد: در حال حاضر از طریق نصب پکیج اضطراری، ۳۰ لیتر بر ثانیه آب تولید و برای تامین آب یک شهر ۹ روستا پمپاژ می شود.

به گزارش ایسنا؛ شهرستان بشاگرد در ۳۳۰ کیلومتری شرق بندرعباس مرکز استان هرمزگان قرار دارد و به عنوان یکی از شهرستان کم‌تر توسعه یافته کشور محسوب می‌شود که با چالش‌های مختلف در حوزه‌های زیرساختی از جمله آب روبرو است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اهدای عضو در کرمان، نجات بخش زندگی یک نفر در شیراز شد/ برداشت استخوان زانوی اهدا کننده عضو برای ترمیم به ۳ بیمار
  • اهدای عضو جوان ۲۲ ساله کرمانی
  • زایمان موفق خانم دامغانی در خانه با کمک اورژانس
  • آشنایی معاونان و معلمان پرورشی مدارس یزد با فرهنگ اهدای خون
  • پیشرفت تصفیه‌خانه بشاگرد به صورت مستمر بررسی می‌شود
  • اهدای اعضای یک بیمار پس از آمبولی ریه و ایست کامل قلبی
  • اهدای اعضای بیمار پس از آمبولی ریه و ایست کامل قلبی
  • اهدای عضو بیمار پس از ایست کامل قلبی
  • اهدای عضو پس از آمبولی ریه و ایست کامل قلبی برای نخستین بار در ایران
  • آخرین وضعیت ساختمان جدید اهدای خون مشتاق کرمان+تصویر