Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای شهر ارومیه با بیان اینکه استان آذربایجان غربی برای اجرای طرح تراموای شهری مناسب نیست گفت: ایجاد تأسیسات زیر زمینی به‌ویژه طرح متروی شهری در ارومیه سبب رفع مشکل ترافیک و سد معبر در این شهر می‌شود. ۲۴ آذر ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۲ استانها آذربایجان غربی نظرات - اخبار استانها -

حسین پناهی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ارومیه، در رابطه با تأثیر تأسیسات زیرزمینی شهری در حل معضل ترافیک اظهار داشت: ایجاد تأسیسات زیر زمینی به ویژه طرح متروی شهری در این شهر سبب رفع مشکل ترافیک و سد معبرمی‌شود و با استفاده از فرصت ایجاد شده‌ی که سبب تحمیل برخی هزینه‌ها نیزمی‌شود می‌توان سیستم‌های مخابراتی و خدمات رسانی را به زیرزمین منتقل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: هم‌اینک این فرصت و زمینه برای اجرایی کردن طرح مترو و تأسیسات زیرزمینی در آذربایجان غربی وجود دارد و همچنین دستگاه‌هایی که برای احیای دریاچه ارومیه هم‌اکنون در نقده فعالیت می‌کنند نیز فرصتی برای استان در این زمینه هستند.

عضو شورای شهر ارومیه گفت: معتقدم ایجاد تأسیسات زیر زمینی به‌ویژه طرح متروی شهری در ارومیه سبب رفع مشکل ترافیک و سد معبر در این شهر می‌شود بنابراین باید کار ایجاد تأسیسات زیرزمینی شهری ارومیه قبل از خروج BTMها از استان آغاز شود.

برطرف شدن 90 درصد از مشکلات ترافیکی ارومیه با هوشمندسازی خدمات اداراتاصفهان| مترو بهارستان تا پایان دولت دوازدهم افتتاح می‌شودتبریز شهر نخستین در «قونقا»؛ آخرین در «مترو»+فیلم پناهی در رابطه با تراموای شهری بیان کرد: آذربایجان غربی از لحاظ شرایط پدافند غیرعامل برای طرح تراموای شهری مناسب نیست و بهتر است از شیوه‌های جایگزین، یعنی مترو یا قطارهای زیرزمینی استفاده شود اما چون هزینه این وسیله‌های حمل‌ونقل نسبت به سایر طرح‌ها گران‌تر است و به عنوان طرح‌های دیر بازده مطرح هستند مدیران مربوطه ترجیح می‌دهند از روش‌های زودبازده استفاده کنند.

وی اظهار داشت: با توجه به نزدیک شدن زمان اعلام بودجه سال 98 پروژه‌های نیمه‌تمام باید به بهره‌برداری برسند ولی برنامه‌ای برای به بهره‌برداری رسیدن پروژه‌ها در سال جدید تا وضعیت پروژه‌های نیمه‌تمام معلوم شود وجود ندارد.

عضو شورای شهر ارومیه افزود: پروژه‌های احیای دریاچه ارومیه، مجموعه گردشگری چی چست و رینکدوم کمربندی که به 52 درصد پیشرفت رسیده است، باید به مرحله بهره برداری برسند.

پناهی گفت: لازم است نگاه اصلاحی به پروژه گردشگری چی چست که دچار نواقص و ایراداتی قابل برطرف شدن است انجام گیرد که در این زمینه می‌توان از ظرفیت‌های این محیط گردشگری از جمله نمک درمانی و سایر امکانات طبیعی آنجا به‌درستی برای جذب گردشگر استفاده کرد.

انتهای پیام/ ع

R41361/P1494/S6,48/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۴۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمپاشی ۱۸۱۶ هکتار از مزارع ارومیه بر علیه آفت سن غلات

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی در بازدید از مزارع گندم دهستان مرگور ارومیه گفت: تاکنون بیش از یک هزار و ۸۱۶ هکتار از مزارع ارومیه بر علیه آفت مضر سن غلات و ۶ هزار و ۸۰۰ هکتار علیه علف‌های هرز سمپاشی انجام شده است.

علی دیانتی افزود: گندم کاران باتوجه به شرایط آب و هوایی روز‌های آتی و احتمال شکل گیری اپیدمی بیماری زنگ و خسارت به محصول گندم، هشدار به مبارزه با این بیماری را جدی بگیرند.

وی با اشاره به مشاهده علائم اولیه آلودگی بیماری زنگ زرد گندم در برخی از مزارع شهرستان، در خصوص پایش مستمر مزارع و مبارزه با زنگ زرد گندم و سایر بیماری‌های برگی غلات هشدار داد.

معاون جهاد کشاورزی آذربایجان غربی ضمن توصیه به کارشناسان پهنه جهت حضور و پایش مستمر مزارع برای کنترل به موقع سن در مرحله مادری تاکید کرد: با توجه به وزش باد و بارندگی روز‌های آتی و مرحله حساس رشدی گندم، رصد بیماری‌های برگی غلات و در صورت تداوم شرایط مساعد، مبارزه با بیماری‌ها با جدیت در دستور کار قرار گیرد.

دیانتی اضافه کرد: کنترل علف‌های هرز حاشیه مزارع به منظور جلوگیری از ورود به مزارع و کاهش بانک ژنی علف‌های هرز به کشاورزان آموزش و توصیه شود.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان غربی ارومیه

دیگر خبرها

  • ۷۱ درصد از حجم سد‌های آذربایجان‌غربی پر آب است
  • افزایش ارتفاع تأسیسات شهری در پروژه قائم-رحمت-احمدی
  • بهره‌برداری از ۲۷۴ کیلومتر راه روستایی در آذربایجان‌غربی
  • حضور استاندار آذربایجان غربی در برنامه صف اول شبکه خبر
  • مصدومیت سه تن در سانحه رانندگی محور ارومیه - سلماس
  • سمپاشی ۱۸۱۶ هکتار از مزارع ارومیه بر علیه آفت سن غلات
  • پربازدیدهای خبرگزاری صدا وسیمای آذربایجان غربی
  • اجرای طرح نور خواست عمومی است
  • رونق ساخت‌وساز و اقتصاد ارومیه با ابلاغ و اجرای طرح جامع
  • عزاداری مردم آذربایجان غربی در سوگ شهادت امام صادق(ع)