Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری گفت: مسئولان باید شنوا باشند بعضی از مسئولان خواب سنگین دارند و سخت موضوع را می‌فهمند آن‌ها باید در بطن مسائل قرار بگیرند تا مطالبات زمین نماند. ۲۴ آذر ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۸ استانها چهارمحال و بختیاری نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی نکونام ظهر امروز در دیدار با مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اظهار داشت: موقعیت کاری و میزان خدمات باید به ‌گونه‌ای رصد شود که خدمات در راه خدا محسوب شده و جایگاه خوبی نزد مردم داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان اینکه ما در دنیا آمده‌ایم که خدمتگزار خدا، مخلوق خدا و طبیعت باشیم، افزود: اگر در زندگی اولویت را به غیر از خدا بدهیم در کار موفق نخواهیم شد چرا که انسان باید وظیفه‌شناس باشد و چارچوب و حیطه کار خود را بشناسد مشکل اصلی کشور این است که افراد در چارچوب وظایف خود عمل نمی‌کنند اگر کار خود را تا پایان به خوبی انجام ندهیم حقوق دریافتی ما غاصبانه و حرام است.

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه حمل و نقل مساله مهمی است تصریح کرد: گاهی اختلال‌هایی در حمل و نقل به وجود می‌آید که در آن زمان اهمیت حمل و نقل برای مردم مشخص می‌شود و مسئولانی که نیازهای سازمان حمل و نقل را می‌بینند باید درصدد کمک و حل مشکلات برآیند زیرا حمل و نقل یک مساله کلیدی است.

بیشتر بخوانید:

کرمان| مسئولان پاسخگوی مطالبات مردم باشند

شیراز|80 درصد مطالبات مردم "اقتصادی" است

تهران| ساماندهی اوضاع اقتصادی مهم‌ترین مطالبه مردم است

نکونام خاطرنشان کرد: کارکنان سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای باید خواسته‌های خود را به گوش مسئولان برسانند اما نه به گونه‌ای که به مردم آسیب برسانند، مطالبه کنید اما زندگی و تامین معاش مردم را با مشکل روبه‌رو نکنید.

وی مطالبه با خشونت نمی‌تواند مشکلات را حل کند، گفت: وقتی مطالبات منطقی و به موقع باشد بهتر به گوش مسئولان می‌رسد، مسئولان باید شنوا باشند بعضی از مسئولان خواب سنگین دارند و سخت موضوع را می‌فهمند آن‌ها باید در بطن مسائل قرار بگیرند تا مطالبات زمین نماند.

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه اصلاح درون مجموعه‌ای مهم است، بیان کرد: رانندگان بار و مسافر باید روی مسائل اخلاقی و ایمانی کار کنند، رانندگان از نظر اخلاقی و رفتاری باید رصد شوند.

نکونام با اشاره به اینکه قسمت عمده مرگ و میرها به علت نارسایی جاده‌ها است، گفت: جاده‌ها باید اصلاح شود و هیچ جاده خطرناکی در استان وجود نداشته باشد.

وی با بیان اینکه کار راهدارها ارزشمند و طاقت‌فرسا است، افزود: گردنه‌های استان در بارندگی‌ها باید باز شود، گردنه روستای سرآقا سید باید بازگشایی شود زیرا چند هزار جمعیت چندین ماه با مشقت به سر می‌برند، اقدامات لازم برای این روستا باید صورت پذیرد متاسفانه تعریض جاده و استفاده از ماشین‌آلات برای بازگشایی این مسیر کافی نبوده است.

انتهای پیام/ح

R41350/P1357/S6,54/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۴۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از 95 درصد مردم چهارمحال و بختیاری به شاخص‌های سلامت دسترسی دارند

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از چهارمحال و بختیاری، علی‌ ضامن صالحی‌فرد معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری از فعالیت ۳۰۸ خانه بهداشت، ۹۴ پایگاه سلامت، ۱۳۱ مرکز خدمات جامع سلامت و ۲۴ مرکز شبانه‌روزی در مناطق شهری و روستایی استان خبر داد.

وی افزود: سلامت خانواده و جوانی جمعیت، دو اولویت مهم استان در حوزه بهداشت است که در این رابطه، برنامه‌‎های متنوعی در طول سال اجرا می‌شود.

علی‌ضامن صالحی‌فرد در راستای تشریح اقدامات مثبت در حوزه بهداشت و درمان این استان، اظهار کرد: راه‌اندازی سه شبکه بهداشت و درمان نوپا در شهرستان‌های خانمیرزا، فلارد و فرخشهر، افتتاح دو مرکز خدمات جامع سلامت شبانه‌روزی در لردگان و اردل، افزایش ۳۵ درصدی ارائه خدمات بهداشتی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی، اجرای نظام ارجاع و نسخه‌نویسی الکترونیک در برنامه پزشکی خانواده، از جمله برنامه‌های اجرا شده در سال گذشته بود.
رئیس مرکز بهداشت استان چهارمحال و بختیاری از افزایش یک درصدی موالید در استان، طی سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: برنامه‌های جوانی جمعیت در استان، در سال جاری، با شدت بیشتری اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه شاخص دقیقی از میزان سطح سواد سلامت مردم استان در دسترس وجود ندارد، بیان داشت: مقرر شده تا امسال، ارزیابی در این خصوص انجام شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری، میزان دسترسی مردم به شاخص‌های سلامت را بیش از ۹۵ درصد اعلام کرد و گفت: تمامی جمعیت استان تا حد زیادی به امکانات بهداشتی، دسترسی دارند و در سال جاری، هشت کانکس بهداشتی برای عشایر استان، پیش‌بینی شده است.

صالحی‌فرد با اشاره به اجرای پویش ملی سلامت در استان، طی سال گذشته، تصریح کرد: در این پویش، بیش از ۹۷ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال در غربالگری دیابت و فشار خون، شرکت کردند که در آگاهی افراد از وضعیت سلامت و پیشگیری از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها، کمک‌کننده بوده است.

خبرنگار: زهرا خدابنده

انتهای پیام/

کد خبر: 1228248 برچسب‌ها مدافعان سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کادر درمان

دیگر خبرها

  • افزایش تعداد پروازهای فرودگاه شهرکرد
  • لغزندگی جاده‌های چهارمحال و بختیاری
  • پاسخ مسئولان به مطالبات مردم در شبکه باران
  • بیش از 95 درصد مردم چهارمحال و بختیاری به شاخص‌های سلامت دسترسی دارند
  • طرح بازرسان و ناظران افتخاری اجرا می‌شود
  • صدای شما پیگیر مطالبات در استان چهارمحال و بختیاری
  • طرح پاکسازی زباله در چهارمحال و بختیاری
  • مسوولان قضایی ملارد با برپایی میز خدمت پاسخگوی مطالبات مردم شدند
  • تصویب ۱۰ طرح پیشنهادی چهارمحال و بختیاری در شورای عالی کشور
  • مطالبات مردم را تا نتیجه نهایی پیگیری می‌کنیم