Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت پتروشیمی اروند از آغاز رقابت با سابیک عربستان و ال جی کره جنوبی برای صادرات محصول EPVC خبر داد و گفت: برای نخستین بار، امسال مشکل و محدودیتی در تامین خوراک اتیلن نداشته‌ایم.

«نقی قاسمیان عزیزی» با اشاره به رفع محدودیت‌های تامین خوراک اتیلن پتروشیمی اروند از ابتدای سال ۹۷ تاکنون، گفت: سال ۹۶ واقعا مشکل تامین خوراک اتیلن داشتیم زیرا اتان به شرکت‌های تولید کننده اتیلن مثل پتروشیمی کاویان، مروارید، جم و ساسول تحویل نمی شد و در نتیجه اتیلن کافی به پتروشیمی اروند هم نمی‌رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت پتروشیمی اروند با اعلام اینکه پارسال محدودیت‌هایی برای تامین خوراک اتیلن داشتیم ولی خوشبختانه در سال ۹۷ هیچ مشکل و محدودیتی در تحویل خوراک اتیلن نداشته‌ایم، تصریح کرد: در بیشترین حد، تا ۳۵ تن در ساعت هم تحویل اتیلن داشته ایم. این خوراک از خط لوله اتیلن غرب تحویل شده و قرارداد پتروشیمی اروند با هلدینگ باختر است. این شرکت سال ۲۵۰ هزار تن اتیلن نیاز دارد.

این مقام مسئول همچنین در خصوص آغاز صادرات برخی از محصولات تولیدی پتروشیمی اروند هم توضیح داد: از ابتدای امسال محصولاتی مانند کاستیک را صادر کرده ایم که خط لوله داریم و می توانیم به کشتی‌ها منتقل کنیم. وی، افزود: در گذشته ۵۰ درصد صادر می کردیم ولی هم اکنون ابتدا حدود ۷۰ درصد نیازهای داخلی را تامین می‌کنیم و حدود ۶۰ درصد SPVC به کشورهایی مانند چین و هند صادر می شود و مشکلی نداریم.

قاسمیان عزیزی با اعلام اینکه درخصوص صادرات EPVC برای صادرات برنامه ریزی کرده‌ایم، خاطرنشان کرد:  زیرا از نظر کیفیت گاها بهتر از نمونه‌های رقبا مانند سابیک عربستان و ال جی کره جنوبی بوده‌ایم.گفتنی است، پتروشیمی اروند از ظرفیت تولید سالانه ۴۰ هزار تن محصول EPVC  برخوردار بوده که از اواسط سال جاری تولید گرید جدید EPVC با استاندارد بالا در این مجتمع پتروشیمیایی آغاز شده است.

همزمان با آغاز تولید تجاری گرید جدید EPVC در شرکت پتروشیمی اروند، بازاریابی به منظور آغاز صادرات این محصول جدید پلیمری ایران در نمایشگاه استانبول پلاست کلید خورده است.

 

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۴۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضوابط جدید تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سامانه جامع تجارت در اطلاعیه‌ای ضوابط جدید تأمین ارز از محل واردات در مقابل صادرات برخی کالاهای حوزه‌ی جهاد کشاورزی را اعلام کرد.

در این اطلاعیه آمده است: تغییرات زیر در خصوص درخواست‌های تأمین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات خود و غیر» اعمال شده است:

مطابق سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی، واردات گروهی از کالاها صرفاً از محل صادرات گروه مشخصی از کالاها امکان پذیر است؛ به عنوان مثال واردات موز صرفاً از محل صادرات گروهی از کالاها (مانند سیب) مجاز است؛ لذا در زمان ثبت درخواست تأمین ارز واردات موز، الزاماً باید کوتاژ صادراتی گروه مجاز ارائه شود، در غیر این صورت امکان تأمین ارز و پیشبرد فرآیند واردات وجود نخواهد داشت.

بنابراین کلیه درخواست‌های تأمین ارز از محل‌های «صادرات خود و صادرات دیگران» که مربوط به کالاهای حوزه جهاد کشاورزی باشند (سازمان مجوزدهنده ارزی «وزارت جهاد-تخصیص ارز» باشد) پس از ثبت، در وضعیت «منتظر استعلام مجوز» قرار گرفته و جهت استعلام مطابقت کالای ثبت سفارش با کالای صادراتی به وزارت جهاد کشاورزی ارسال می‌شود. پس از بررسی قواعد توسط وزارت‌خانه مذکور، در صورتی که کالاها منطبق باشد ادامه فرآیند طی شده و در غیر این صورت، درخواست به وضعیت «ردشده بر اساس ضوابط» تغییر یافته و خاتمه می‌یابد.

تذکر مهم: کلیه قواعد مربوط به انطباق گروه‌های کالاهایی، در مرحله تأمین ارز و پس از ثبت درخواست تأمین ارز صورت گرفته و در مراحل قبل (از جمله فرایندهای ثبت سفارش و تخصیص ارز) کنترلی بابت این موضوع صورت نمی‌گیرد. لذا ضروری است واردکنندگان کالاهای مذکور پیش از اقدام برای ثبت سفارش و خرید ارز حاصل از صادرات، از انطباق گروه کالایی پروانه صادراتی با کالای ثبت سفارش اطمینان حاصل کنند.

برای مشاهده فهرست کالاهای وارداتی و صادراتی که در حال حاضر مشمول تأمین ارز از محل واردات در صادرات اینجا کلیک کنید.

کد خبر 6086729 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • ضوابط جدید تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد
  • افزایش ۸درصدی تولید محصولات پتروشیمی در شستان/سهم ۱۱درصدی از کل صادرات صنعت پتروشیمی
  • تفاهم بانک شهر و شرکت ملی صنایع مس در راستای تامین مالی و توسعه صادرات
  • تفاهم شرکت ملی صنایع مس و بانک شهر در راستای تامین مالی و توسعه صادرات
  • چرا از هلدینگ خلیج فارس سهمی به بچه‌های خلیج فارس نرسد؟
  • کاهش ۵۰ درصدی قیمت برنج ایرانی با حمایت بخش خصوصی
  • ایران هلث ۱۴۰۳؛ سکوی پرتاب شرکت‌های دانش‌بنیان به سوی صادرات
  • عکس| استوری معنادار هلدینگ خلیج فارس درباره مالکیت استقلال
  • بررسی زمینه‌های تحقق جهش تولید در بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت ایران
  • عراق در صادرات نفت به آمریکا از عربستان پیش افتاد