Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، بیژن رنجبر صبح امروز در نشست خبری گفت: با توجه به تفاهمنامه ای که میان دانشگاه آزاد و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منعقد شده تسهیلاتی از جمله ارائه مسکن و حقوق مکفی در نظر گرفته شده تا ایرانیان خارج از کشور بتوانند در این دانشگاه فعالیت های علمی و فناوری انجام دهند.

وی افزود: این تسهیلات در واحدهای بزرگ این دانشگاه از جمله واحدهای علوم تحقیقات، نجف آباد و قزوین در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اظهار داشت: دانشگاه آزاد بستری فراهم کرده که ایرانیان خارج از کشور در قالب پسا دکتری فرصت های مطالعاتی و شرکت در طرح های تحقیقاتی با پژوهشگران و اساتید این دانشگاه همکاری کنند.

رنجبر خاطرنشان کرد: با ساختار کنونی که در دانشگاه آزاد وجود دارد تنها در دانشگاه های نسل اول درجا می زنیم و باید این روند تغییر کند.

وی گفت: تغییر ساختار دانشگاه آزاد با محوریت تبدیل این دانشگاه به دانشگاه نسل سوم در حال انجام است و کلیات تغییرات ساختار آن مصوب شده است.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اظهار داشت: در این تغییر ساختار قرار است معاونت های پژوهشی و آموزشی با یکدیگر ادغام شوند که این موضوع قرار است طی نشست های آینده در دانشگاه آزاد نهایی شود.

وی خاطرنشان کرد: تغییر ساختار دانشگاه آزاد موضوعی بود که حدود ۴ سال گذشته مطالعات کارشناسی آن در معاونت علمی مرکز تحقیقات استراتژیک انجام شده بود و این تحقیقات برای کل آموزش عالی بود که اکنون در دانشگاه آزاد اجرایی خواهد شد.

رنجبر افزود: برنامه داریم در دانشگاه آزاد روش های نوآورانه را مبتنی بر منویات مقام معظم رهبری به صورت الگو ایجاد کنیم تا بتوانیم پژوهشی توانمند و هدفمند داشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد: هدفمندسازی پژوهش و تحقیقات از اولویت های دانشگاه آزاد است که در قالب طرح پایش در این دانشگاه پیگیری می شود.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد ادامه داد: در کارآمدسازی پژوهشی قصد داریم به موضوع تحصیلات تکمیلی توجه جدی داشته باشیم چرا که نگاه آموزشی صرف به تحصیلات تکمیلی نوعی آفت به شمار می رود.

وی در خصوص طرح پایش دانشگاه آزاد گفت: این طرح کار خود را با ۹ برنامه علمی و بررسی ۴۰ چالش در جامعه آغاز کرده که قرار است تعداد برنامه های علمی این طرح نیز به ۴۰ عنوان افزایش یابد.

رنجبر تصریح کرد: دانشگاه آزاد تفاهمنامه ای با کانون پتنت ایران با هدف ترویج فرهنگ ثبت پتنت بین المللی، توانمندسازی دانشگاه در حوزه مالکیت فکری و ایجاد زیرساخت ها برای تجاری سازی و فروش محصولات منعقد کرده است.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اضافه کرد: دانشگاه آزاد و معاونت علمی تفاهم نامه دیگری منعقد کرده اند که بر اساس این تفاهم نامه قرار است هر یک از این دو نهاد قرار است به صورت سالانه مبلغ ۳۰ میلیارد ریال را به حساب کانون پتنت ایران واریز کند.

وی خاطرنشان کرد: جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد در سه بخش دانش آموزی، دانشجویی و اعضای هیئت علمی با هدف معرفی برترین های پژوهشی و فناوری دانشگاه ۴ دی ماه برگزار شود.

رنجبر افزود: در این جشنواره از ۵۲ برگزیده پژوهشی و فناوری در ۲۳ محور پژوهشی تقدیر خواهد شد. همچنین این دانشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناورانه خود را در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی که سوم تا ششم دی ماه برگزار می شود نیز ارائه خواهد کرد.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد همچنین از برگزاری شانزدهمین گردهمایی معاونان پژوهشی این دانشگاه خبر داد و گفت: این گردهمایی روزهای ۴ و ۵ دی برگزار می شود.

وی اظهار داشت: صندوق پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد به زودی راه اندازی خواهد شد که در راستای همین موضوع به دنبال ایجاد فراصندوق نوآوری و پژوهشی هستیم که این صندوق با مشارکت بنیاد برکت و معاونت علمی ایجاد می شود.

رنجبر گفت: فراصندوق پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد در سازمان بورس ثبت شده و قرار است از VC ها حمایت کند.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد تاکید کرد: موضوع تحریم ها تاثیر زیادی بر فعالیت های دانشگاه نداشته و پژوهشگران و فناوران این دانشگاه فعالیت های خود را انجام می دهند، در تامین تجهیزات نیز مشکلی نداشتیم.

وی اظهار داشت: میهمانان خارجی که طی روزهای گذشته در مراسم این دانشگاه شرکت کرده اند تاکید داشتند هیچ آثاری از تحریم ها در ایران دیده نمی شود.

رنجبر عنوان کرد: تحریم ها باعث شده بسیاری از تجهیزات مورد نیاز آزمایشگاهی و مواد اولیه آزمایشگاهی از سوی دانشمندان  و تولیدگران داخلی تامین شود.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد معاونت علمی و فناوری مسکن حقوق ایرانیان خارج از کشور فناوری کارشناسی آموزش عالی منویات مقام معظم رهبری تحصیلات تکمیلی جامعه ایران ترویج فرهنگ دی ماه ارائه دانشگاه آزاد پارس تسهیلات خارج ایرانیان مقیم تحقیقاتی پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۵۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی

به گزارش خبرگزاری مهر، سجاد میرزاخانی مسؤول امور بین‌الملل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای به‌عنوان مهمان ویژه در کنفرانس علمی «توسعه ورزش‌های الکترونیک دانشگاه سینرجی روسیه»، به معرفی ظرفیت‌های صنعت بازی ایران پرداخت.

میرزاخانی مقدم که به‌صورت آنلاین در این کنفرانس شرکت می‌کرد در سخنانی به معرفی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای به‌عنوان تنها متولی صنعت بازی در ایران پرداخت و برگزاری دوره‌های بازی‌سازی و برگزاری جشنواره بازی‌های جدی را از زمینه‌های شکل‌گیری همکاری‌های مشترک میان بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و دانشگاه سینرجی روسیه دانست.

وی نظام رده‌بندی سنی بازی‌های رایانه‌ای ایران (اسرا) را یکی از ۷ نظام رده‌بندی سنی دنیا و تنهاترین آنها در میان کشورهای اسلامی دانست و در ادامه گزارشی از روند شکل‌گیری و توسعه همکاری میان بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و سازمان توسعه بازی‌های رایانه‌ای روسیه در حوزه‌های پژوهشی، آموزشی، سرمایه‌گذاری، نشر بازی‌های ایرانی در روسیه و نشر بازی‌های روسی در ایران ارائه داد.

نماینده بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با اشاره به برگزار شدن جلسات حضوری و وبیناری میان دو مجموعه در سال گذشته و شکل‌گیری روابط علمی، پژوهشی و تجاری بین شرکت‌های ایرانی و روسی، از طراحی پروژه‌ها و رویدادهای علمی و تجاری مشترک در سال جاری خبر داد.

وی با اشاره به لزوم حمایت دستگاه‌های حاکمیتی مختلف از بازی سازان و ناشران گفت: ایران با وجود ۳۴ میلیون بازیکن، جمعیت جوان و میزان بسیار بالای کاربران اینترنت کشوری دارای ویژگی‌های جذاب برای سرمایه‌گذاران بین‌المللی حوزه بازی‌های رایانه‌ای است.

مقدم، در جریان برگزاری این کنفرانس نیز به پرسش‌های مطرح شده در خصوص آمارهای مربوط به بازار بازی‌های رایانه‌ای ایران و فعالیت‌های بین‌المللی شرکت‌های ایرانی و حمایت حاکمیت از آنها پاسخ دادند.

در پایان مقدم با قدردانی از میخائیل پیمنوف مدیر بین‌الملل دانشگاه سینرجی روسیه، نسبت به تحکیم روابط علمی و پژوهشی میان اساتید و دانشجویان این صنعت در دو کشور ابراز امیدواری کرد.

کد خبر 6092094 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • راه اندازی مجموعه آزمایشگاه های تحقیقاتی و پژوهشی در استان ها
  • خبر جدید معاون رئیسی برای ایرانیان مقیم خارج از کشور
  • کنفرانس فیزیک بنیادی ایران ۱۲ اردیبهشت در قم برگزار می‌شود
  • نشست تخصصی کمیته امداد استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد
  • بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم