Web Analytics Made Easy - Statcounter

تولید مجتمع های پتروشیمی تا پایان آبان ماه۹۷ در مجموع به۳۶.۷ میلیون تن و ارزش صادرات به بیش از ۸.۱ میلیارد دلار رسید.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، عملکرد ۲۰ مجتمع پتروشیمی مستقر درمنطقه ماهشهر تا پایان آبان ماه امسال ۱۲ میلیون و ۹۰۸ هزارتن بوده است. همچنین، عملکرد ۱۶ مجتمع پتروشیمی مستقر در منطقه عسلویه نشان می‌دهد، تولید واقعی این منطقه در مدت زمان یاد شده بیش از ۱۶ میلیون و ۴۵۳ هزار تن بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بر پایه این گزارش، تولید واقعی ۲۰ مجتمع پتروشیمی مستقر در مناطق داخلی کشور در مدت زمان مذکور بیش از ۷ میلیون و ۳۳۷ هزار تن بوده است. مجموع کل تولید صنعت پتروشیمی درآبان ماه امسال ۴.۶ میلیون تن بوده است.

گفتنی است که بالاترین عملکرد تولید تا پایان آبان ماه امسال را مجتمع‌های خوزستان، اهتمام جم، پردیس، مهاباد، لرستان، خراسان، فن آوران، ارومیه، مرجان، فارابی، پلیمر کرمانشاه، فرساشیمی و زاگرس به خود اختصاص دادند.

عملکرد صادرات

صادارت محصولات پتروشیمی تا پایان آبان ماه به حدود ۱۴ میلیون تن به ارزش ۸.۱ میلیارد دلار رسید. مجتمع‌های پتروشیمی در آبان ماه امسال بیش از ۱ میلیون و ۳۵۱ هزار تن محصول به ارزش بیش از ۷۶۰ میلیون دلار را صادر کردند.

در منطقه ماهشهر از ابتدای سال جاری تا پایان آبان ماه بیش از ۳ میلیون و ۶۸۲ هزار تن محصول به ارزش بیش از ۲ میلیارد و ۲۳۸ میلیون دلار صادر شد. همچنین در منطقه ویژه انرژی پارس نیز بیش از ۷ میلیون و ۳۵۴ هزار تن محصول به ارزش بیش از ۴ میلیارد و ۱۶۱ میلیون دلار روانه بازار‌های بین المللی شد. ​همچنین در سایر مناطق، بیش از ۲ میلیون و ۹۴۷ هزار تن محصول به ارزش بیش از ۱ میلیارد و ۷۷۳ میلیون دلار صادر شد.

بر اساس این گزارش، بالاترین میزان صادرات را از نظر وزنی پتروشیمی زاگرس با حدود ۱ میلیون و ۷۶۲ هزار تن و از نظر ارزشی نیز با بیش از ۶۹۱ میلیون و ۸۸۹ هزار دلار صادرات در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، از ابتدای سال تا پایان آبان ماه به خود اختصاص داد.

همچنین در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی مجتمع پتروشیمی بندرامام بیش از ۱ میلیون و ۱۰۶ هزار تن صادرات به ارزش بیش از ۶۵۷ میلیون دلار را توانست رقم بزند. در سایر مناطق نیز پتروشیمی خارک بیش از ۷۵۸ هزار تن محصول را به ارزش بیش از ۳۰۰ میلیون دلار روانه بازار‌های خارجی کرد و رتبه نخست را در زمینه صادرات به خود اختصاص داد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ارزش صادرات پتروشیمی محصولات پتروشیمی میلیارد دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۵۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید عادلی، رایزن بازرگانی ایران در چین امروز در همایش معرفی فرصت‌های حضور در نمایشگاه بین‌المللی واردات چین که در حاشیه ایران اکسپو برگزار شد، اظهار کرد: باید موقعیت بازار چین را بشناسیم، کالاهای مورد نیاز چینی‌ها را بررسی و بعد اقدام به صادرات کالا کنیم. چینی‌ها به دنبال کالاهای باکیفیت هستند و توجه به این موضوع موجب رونق صادرات به این کشور می‌شود.

رایزن بازرگانی ایران در چین افزود: چین در ۴۰ سال گذشته تولید ناخالص داخلی خود را ۳۶ برابر افزایش داده است. چینی‌ها با سیاست درهای باز، به رشد خوبی در تجارت رسیده‌اند؛ به طوری که چین در ۲۰۲۳ رتبه اول صادرات جهان و رتبه پنجم خدمات را کسب کرده است.

به گفته وی، روسیه و چین رکورد ۲۴۰ میلیارد دلار در کل تجارت را داشته‌اند. عمده محصولات وارداتی چین کشاورزی، نفتی، دارویی و عمده محصولات صادراتی آن محصولات مکانیکی و الکتریکی است.

عادلی با بیان اینکه کل صادرات غیرنفتی تصریح کرد: ایران سال گذشته ۴۹ میلیارد دلار بوده که ۱۴ میلیارد دلار صادرات به چین انجام شده و ۱۸ میلیارد دلار هم واردات از این کشور بوده است، بنابراین چین اولین کشور مقصد صادراتی ایران و رتبه بعد صادرات کشور ما متعلق به عراق است. چین یک بازار واحد و یکپارچه نیست و مجموعه‌ای از بازارها با ویژگی‌های جمعیتی مختلف است.

کد خبر 6094263 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • میزان صادرات نفت اعلام شد/ تراز تجاری ایران در این وضعیت است
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • صادرات ۴.۱ میلیارد دلاری نفت/ تراز تجاری مثبت شد
  • فراتر رفتن تجارت خارجی از ۱۰ میلیارد دلار
  • رشد ۴۸درصدی تجارت در اولین ماه سال/صادرات۴میلیاردی دلار نفت
  • رونق تولید در ایرانی‌ترین صنعت پتروشیمی کشور
  • چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم
  • ارزش صادرات محصولات کشاورزی به ۶.۲ میلیارد دلار رسید
  • گشتی در اقتصاد ایران ؛ تلاش برای رفع ناترازی انرژی