Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست اداره‎کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان با بیان این‎که دو میلیارد ریال اعتبار در سال جاری برای حفاظت، مرمت و کاوش محوطه گندی‎شاپور دزفول اختصاص یافته است، گفت: احیاء این محوطه در قالب طرح‎های مرمتی انجام خواهد شد.

به گزارش‌خبرنگار ایلنا از خوزستان، سیدحکمت‎اله موسوی در نشست هماهنگی دومین کنگره بین‎المللی گندی‎شاپور که با حضور سید محمدعلی قاضی دزفولی امام‎جمعه دزفول، عباس پاپی‎زاده نماینده دزفول در مجلس شورای‌اسلامی، محمد حیدری فرماندار دزفول و محمدرضا عصاری رئیس دانشگاه صنعتی جندی‎شاپور، در محل دانشگاه صنعتی گندی‎شاپور دزفول برگزار شد، ضمن اعلام آمادگی برای هرگونه همکاری در راستای برگزاری کنگره بین‎المللی گندی‎شاپور دزفول، اظهار داشت: ثبت ملی آثار تاریخی از سال 1309 آغاز شد که گندی‎شاپور دزفول به دلیل اهمیت تاریخی فراوان در ابتدا در سال 1310 به ثبت ملی درآمد و 75 سال بعد در سال 1385 نیز عرصه و حریم آن مشخص شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست اداره‎کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان ادامه داد: تشکیل پایگاه حفاظت و پژوهش محوطه تاریخی گندی‎شاپور یکی از اقدامات خوبی بود که باعث به سرانجام رسیدن روند حفاظت و مرمت این محوطه ارزشمند تاریخی می‎شود.

وی با بیان این‎که امسال دو میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی اداره ‎کل میراث فرهنگی خوزستان برای حفاظت، مرمت و کاوش محوطه تاریخی گندی‎شاپور دزفول اختصاص یافته است، افزود: علاوه بر اقدامات زیرساختی، برنامه‎های دیگری نیز مدنظر است که باید مجوزهای آن‎ها از پژوهشکده باستان‎شناسی کشور گرفته شود؛ ضمن این‎که احیاء این محوطه در قالب طرح‎های مرمتی انجام می‎شود.

موسوی اظهار امیدواری کرد: با احیاء این محوطه تاریخی زمینه گردشگری و استفاده از جاذبه‎های بی‎نظیر شهرستان دزفول فراهم شود؛ زیرا وجود بافت آجری، پل ساسانی، سازه‎های آبی و جاذبه‎های طبیعی منجر به جذب گردشگران بسیاری خواهد شد.

سرپرست اداره‎کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان افزود: می‎توان در حاشیه کنگره بین‎المللی گندی‎شاپور با دعوت از سازمان‎های مردم‎ نهاد و تورلیدرهای سراسر کشور زمینه معرفی و جذب گردشگر به این منطقه تاریخی را فراهم و تورهای گردشگری را به این منطقه هدایت کرد.

وی در بخش دیگری از صحبت‎های خود با اشاره با اشاره به پیشرو بودن دزفول در حوزه صنایع دستی‎ نظیر کپوبافی و خراطی، گفت: در حال بررسی و تلاش هستیم تا خراطی دزفول را که تنها اثر دارای مهر اصالت جهانی یونسکو در خوزستان است، به ثبت جغرافیایی یونسکو درآوریم.

موسوی ضمن اشاره به این‎که تسهیلاتی به صنعتگران صنایع دزفول اختصاص می‎یابد، بیان کرد: می‎توان اعتباری برای احداث بازارچه صنایع دستی در دزفول در نظر گرفت تا زمینه اشتغال و درآمدزایی از این راه فراهم شود.

گفتنی است، در این جلسه بر لزوم ادامه مطالعات تخصصی محوطه گندی‎شاپور، پژوهش‎ها و کاوش‎های باستان‎شناسی تا قبل از برگزاری همایش، ساماندهی زیرساخت‎های محوطه گندی‎شاپور اعم از جاده‎های دسترسی، تابلوهای معرفی و راهنمایی، ساماندهی منظر، محوطه و... تأکید شد.

همچنین اهم اقدامات انجام‎شده پایگاه گندی‎شاپور در حوزه‎های حفاطت، مرمت و پژوهش از جمله کاوش‎های باستان‎شناسی، مرمت ترانشه‎های کاوش، مرمت بنای یعقوب‎لیث، نصب تابلوهای معرفی و راهنما و... تشریح شد.

در پایان جلسه نیز مقرر شد در زمینه چاپ کتاب‎ها و مقالات مرتبط با گندی‎شاپور منابع بیشتری شناسایی و منتشر شوند.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف اشتغال رئیس دانشگاه صنایع دستی صنایع دستی و گردشگری گردشگری منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۵۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۶ عمل پیوند اعضا در خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مدیر مرکز فرآوری پیوند و نسوج پیوندی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت:با رضایت خانواده‌ها و تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، ۶ پیوند اعضا امسال انجام شده است.

دکتر شریعتی افزود: در چهار روز گذشته نیز با تلاش تیم پیوند اعضا و رضایت خانواده‌ها، چهار پیوند عضو در  خوزستان انجام شده است که یک اقدام بی سابقه بوده است.

وی ادامه داد: امروز نیز اعضای یک خانم ۵۰ ساله اهل باغملک با رضایت خانواده، کبد این مرحومه در بیمارستان گلستان به یک بیمار نیازمند پیوند اهدا شد.

 

 

 

دیگر خبرها

  • توسعه دزفول در گرو اجرای طرح‌های مصوبه سفر استاندار خوزستان
  • اختصاص ۳۰۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد
  • اختصاص ۸۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به حوزه راه و مسکن آذربایجان غربی
  • ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل و شبکه آب و فاضلاب شهر ایلام اختصاص یافت
  • انجام ۶ عمل پیوند اعضا در خوزستان
  • اختصاص یک هزار و ۷۸۰ میلیارد ریال اعتبار به طرح‌های عمرانی نیر
  • اختصاص ۴۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار به پروژه‌های سفر رئیس‌جمهور به خراسان‌جنوبی
  • محوطه تاریخی نوشیجان در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود
  • ادعای عبور آزادراه قائمشهر_ ساری از محوطه تاریخی پایه علمی ندارد
  • اختصاص ۸۰۰ میلیاردریال برای اجرای طرح‌های مرمتی در آذربایجان غربی