Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@12:52:21 GMT

تداوم جنگ آمریکا علیه مردم ویتنام

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۶۵۶۸۳

تداوم جنگ آمریکا علیه مردم ویتنام

کوالالامپور- ایرنا - براساس گزارش منابع خبری دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا که به سیاست های تبعیض نژادی و ضد مهاجرتی متهم است مدتهاست دولت ویتنام را برای استرداد هزاران نفر از مهاجران ویتنامی که بیش از 20 سال در آمریکا زندگی کرده اند، تحت فشار قرار داده است.

به گزارش روز شنبه ایرنا، آمریکا علاوه بر جنایت های جنگی که در دهه 1970 علیه مردم آمریکا اعمال کرد ، اکنون با اتخاذ سیاست های مهاجرستیزانه سرنوشت بیش از 8 هزار نفر از اتباع ویتنامی که عمری را در شهرهای مختلف آمریکا زندگی کرده اند، در معرض خطر استرداد قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا ، در اوایل سال جاری فرمانی را امضا کرد که براساس آن میلیون ها نفر از مهاجران بسیاری از کشورهای مقیم شهرهای مختلف آمریکا اخراج می شوند.
براساس گزارش های رسانه ای ، دولت ترامپ از ویتنام خواسته است تا از سیاست های مهاجرتی این کشور برای اخراج این افراد حمایت کرده و این اتباع را دوباره بپذیرد.
براساس دستور مهاجرتی ترامپ، مسئولان مهاجرتی آمریکا با همتایان خود در هانوی برای بازگرداندن مهاجران ویتنامی که از سال 1995 تاکنون در آمریکا به سر می برند، گفت وگوهای متعددی انجام داده اند.
طبق گزارش شبکه خبری آمریکایی وکس، حدود 8 هزار مهاجر و پناهجوی ویتنامی براساس سیاست های مهاجرتی دونالد ترامپ درمعرض اخراج از این کشور قرار دارند.
این برنامه مهاجرتی بخشی از یک الگوی گسترده تر غیرانسانی دردولت ترامپ علیه مهاجران بسیاری از کشورهای مختلف دراین کشور با تمرکز بر فشار بر این مردم است ،بدون اینکه به نقش آمریکا در شرایط ایجاد شده برای آنها توجهی کند.
دولت ترامپ سعی کرده دراین برنامه تعداد افرادی را که می توان از این کشور اخراج کرد افزایش دهد، فارغ از اینکه این افراد دهها سال است که درآمریکا زندگی می کنند.
مشکل دولت ترامپ این است که آمریکا نمی تواند مهاجران را به کشورهایی که نمی خواهند آنها را بپذیرند، اخراج کند بنابراین فشارهای واشنگتن علیه هانوی برای پذیرش هزاران مهاجر و پناهجوی ویتنامی که در بیش از دو دهه اخیر آمریکا زندگی کرده اند، افزایش یافته است.
بهانه دولت ترامپ دراین زمینه این است که بسیاری از این افراد عمدتا از کسانی هستند که قوانین آمریکا را نقض کرده اند.
علاوه برویتنام، مکزیک و تعداد دیگری از کشورهای آمریکای لاتین نیز در شرایط کنونی درگیر سیاست های مهاجرستیزانه دولت دونالد ترامپ قرار گرفته اند.
تاکنون مکزیک و سه کشور دیگر آمریکای لاتین از سیاست جدید «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا در برخورد با پناهجویان و مهاجران در کمیسیون آمریکایی حقوق بشر شکایت کردند.
مقامات امنیت داخلی آمریکا می گویند 10 هزار و 500 پناهجو اکنون در سراسر مرز مکزیک و آمریکا چادر زده اند و نقشه ورود به آمریکا را می کشند. بسیاری از این افراد با حضور درکاروانی از مهاجران از کشورهای آمریکای مرکزی، قصد ورود به آمریکا را دارند.
آمریکا که خود را بزرگترین مدعی حقوق بشر می داند همچنین اولین کشور مخالف قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل درباره اقدام کمیساریای عالی امور پناهندگان سازمان ملل (UNHVR) بود و دلیل مخالفتش را وجود مفادی در متن این قطعنامه در مغایرت با منافع مستقل دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا عنوان کرد.
جنگ آمریکا علیه مردم ویتنام از دهه 1970 با جنگ ویتنام شروع شد. دراین نزاع طولانی و خونین جنگنده های آمریکایی روزانه دهها تن بمب را نه تنها برفراز آسمان ویتنام فرو ریختند بلکه شهرهای لائوس را هم به دلیل همسایگی با این کشور بمباران می کردند تا راههای حمایت ویت کنگ ها ( مبارزان ویتنامی) از مرزهای همسایه را تخریب کنند.
گرچه تاکنون آمریکا رسما آماری از میزان تلفات خود در جنگ ویتنام ارائه نکرده اما برخی آمارها حاکی از آن است که جنگ ویتنام 3 میلیون نفر غیرنظامی از دو طرف جنگ (ویتنام شمالی و جنوبی) برجای گذاشت و برآوردها ،حاکی از کشته شدن بین 200 تا 250 هزار نفر از نظامیان آمریکا دراین جنگ است.
نظامیان آمریکا در سال های 1962 تا 1971 درجریان جنگ افزون بر 80 میلیون لیترگاز نارنجی بر سر مردم ویتنام فرو ریختند که براساس گزارش رسانه های ویتنام پس از گذشت نیم قرن از این جنگ، اما میراث سمی آن همچنان با بروز بیماری هایی مانند سرطان و معلولیت های شیمیایی از مردم این کشور قربانی می گیرد.
آساق **1599**1337

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي ويتنام آمريكا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۵۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم خشونت پلیس آمریکا با دانشجویان و بازداشت دو استاد  

در تداوم اعتراض‌های دانشجویی در آمریکا در حمایت از مردم غزه، دو استاد دانشگاه در شهر آتلانتای ایالت جورجیای آمریکا روز پنجشنبه به وقت محلی بازداشت شدند.

به گزارش‌ مشرق، شبکه های خبری تلویزیونی آمریکا روز پنجشنبه به وقت محلی اعلام کردند دست کم دو استاد، از جمله کارولین فولین، استاد اقتصاد و نوئل مک آفی، رئیس بخش فلسفه دانشگاه اموری در شهر آتلانتای ایالت جورجیا توسط پلیس آتلانتا بلزداشت شدند.

سی ان ان ویدئویی از بازداشت استاد دانشگاه زن فیلمبرداری کرده است. این دو استاد دانشگاه در طول تعامل خود با پلیس به بازداشت های خشونت‌آمیز و استفاده از زور توسط پلیس علیه دانشجویان اعتراض کرده بودند.

شورای روابط اسلامی- آمریکایی در جورجیا روز پنجشنبه «استفاده از زور و دستگیری» توسط پلیس علیه معترضان در دانشگاه اموری در آتلانتا را محکوم کرد.

معترضان در محوطه دانشگاه اموری پس از تحصن در محوطه چهارگانه دانشگاه صبح پنجشنبه دستگیر شدند.

ویدئویی از صحنه بازداشت دانشجویان نشان می‌دهد که افسران پلیس با معترضان روی زمین درگیر می‌شوند و به زور مردم را در دستبندهای زیپ‌دار قرار می‌دهند.

به گزارش سی ان ان، افسران پلیس از اسپری فلفل برای کمک به پاکسازی منطقه از تظاهرکنندگان استفاده کردند.

آنها همچنین از اسپری فلفل علیه جمعیتی که در اطراف معترضان بازداشت شده توسط پلیس استفاده کردند.

استفاده از خشونت و ابزارهای پلیسی برای مقابله و سرکوب تجمعات و اعتراضات آرام و روز افزون دانشجویان و جوانان آمریکایی و ورود پلیس به محیط دانشگاهی، مخالف ادعاهای آن کشور در باره اصل آزادی بیان و آزادی تجمعات بوده و محیط و مراکز علمی را امنیتی می سازد.

اینگونه سرکوبهای خشونت آمیز در امتداد سیاست حمایت علنی از کشتارها و جنایات جنگی اسرائیل به شمار می رود و موجب تشویق آن رژیم به ادامه تنش آفرینی، جنگ افروزی و نسل کشی خواهد شد.

این تجمعات اعتراضی همچنین نشانه خشم و نگرانی فزاینده وجدان‌های بیدار در آمریکا، از جمله جامعه مسلمانان آن کشور، و نیز نگرانی های روزافزون جامعه جهانی نسبت به استمرار و تقویت حمایت مالی، سیاسی و تسلیحاتی و گسترده دولت و کنگره آمریکا از جنایات جنگی و نسل کشی در فلسطین و نادیده گرفتن حقوق بشر و بین الملل است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم های سه کشور علیه ایران: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • سخنگوی وزارت خارجه: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • دیپلمات ایرانی: فراموش نکنیم جنگ آمریکا علیه ویتنام را جنبش دانشجویی متوقف کرد
  • موافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی رواندا
  • خط و نشان تند رئیسی برای بانک‌ها / انتقاد از حمله و آزار و اذیت پلیس آمریکا علیه دانشجویان
  • تداوم خشونت پلیس آمریکا با دانشجویان و بازداشت دو استاد دانشگاه  
  • تداوم خشونت پلیس آمریکا با دانشجویان و بازداشت دو استاد  
  • رئیس جمهوری با حدود یکصد اتهام
  • تظاهرات دانشجویان در آمریکا یادآور اعتراض‌ها به جنگ ویتنام است