Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: بسیاری از اعضا حق شرط خود را اعلام کردند اعتراض به حق شرط به معنای بی‌اعتباری حق شرط نیست. ۲۴ آذر ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۹ سیاسی مجلس و دولت ایران نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم ، محمود صادقی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، در نشست ایران و لوایح چهارگانه FATF که ظهر امروز در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، درباره FATF گفت: پژوهش کنوانسیون به موجب قطعنامه بین‌المللی بوده و رعایت آن لازم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر کشوری مخالفت کند اینطور تلقی می‌شود که خود او در تأمین مالی تروریست دست دارد و این اتهام وارد می‌شود.

وی افزود: پیوستن به FATF این اتهامات را رد می‌کند و آمریکا دنبال کسب اجماع بین‌المللی برای تحریمهاست. با این کار موضع آمریکا موجه تلقی می‌شود.

نامه یک اتحادیه دانشجویی به مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره FATFاقدام لاریجانی به ارجاع لوایح FATF به مجمع تشخیص نقض صریح قانون اساسی استمحسن رضایی: مجمع تشخیص به یکی از مواد لوایح FATF ایراد گرفت/توصیه پزشکان به آیت‌الله شاهرودیهمایش ایران و لوایح چهارگانه (FATF) برگزار می‌شود

 

نماینده مردم در مجلس تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران از قربانیان تروریست است. می‌توانیم با این همکاری‌ها از ابزار این کنوانسیون برای مقابله با تأمین مالی تروریست در کشورهای غربی استفاده کنیم.

صادقی همچنین درباره مسئله حق شرط تصریح کرد: مهمترین مسئله اختلاف بین مراجع ذی ربط در ایران یعنی مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره شرط پذیری این سند است.

وی تأکید کرد: بسیاری از اعضا حق شرط خود را اعلام کردند اعتراض به حق شرط به معنای بی‌اعتباری حق شرط نیست. اعتراض به حق شرط؛ به شرط لطمه‌ای وارد نمی‌کند. پیوستن به هر کنوانسیونی با آگاهی انجام می‌شود و کشورها می‌توانند شرط خود را داشته باشند. در کنوانسیون آمده تروریست استثناناپذیر است. همچنین در کنوانسیون آمده و به کشورها اختیار داده شده که حق شرط اعلام کنند، اگر به عضویت آن درنیاییم باید به مفاد آن پایبند باشیم.

نماینده مردم در مجلس تأکید کرد: ما از کشورهایی هستیم که بیشترین مبارزه با تروریست بین‌المللی را داریم ولی به گونه‌ای در دنیا تبلیغ می‌شود که گویا ما حامی تروریست هستیم. درباره گروه‌هایی مانند حزب‌الله و حماس که ما با آنها همکاری داریم، هیچ اجماع بین‌المللی بر تروریست بودن آنها نیست.

صادقی همچنین اظهار کرد: شورای نگهبان 22 ایراد به این کنوانسیون گرفت که مجلس بعضی را توانست تأمین کند و برخی دیگر را نمی‌توانست، اصلاح کند.

انتهای پیام/

R1531/P1360/S1,15/CT11 واژه های کاربردی مرتبط مجلس دهم

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس دهم مجلس دهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۶۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی تولیدات فاخر علمی است

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ بیست و ششمین جلسه هیئت امنای بنیاد ملی علم ایران با حضور دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور و با رویکرد ارائه گزارش فعالیت‌ها و برنامه‌های امسال بنیاد ملی علم ایران برگزار شد.

دهقانی، طی سخنانی در این نشست گفت: بنیاد ملی علم ایران، با توجه به ارتقای ساختاری خود از یک سو و افزایش بودجه‌ای که سال گذشته داشت، نقش ارزشمند و درخور توجهی را در حمایت و توسعه پژوهش‌های بنیادین و تولید علم کشور ایفا کرد. اما علیرغم این عملکرد مثبت، بودجه بنیاد به یک‌سوم کاهش یافت که برای اصلاح آن و کمک به ادامه روند حمایت‌های گسترده از تولیدات علمی، به صورت مستمر با دستگاه‌های ذیربط در حال پیگیری و مذاکره هستیم.

ون علمی، فناوری و اقتصاد دنش‌بنیان ریاست‌جمهوری یکی از مأموریت‌های اصلی بنیاد ملی علم ایران را کمک به طرح‌های علمی در ابعاد ملی و بین‌المللی در ابعاد کلان و ناظر به آینده دانست و افزود: تلاش داریم  مسیر حرکتی بنیاد علم را به سمت و سوی حمایت از تولید علم فاخر و دست یافتن به خروجی های علمی فاخر سوق بدهیم و بر همین اساس، امسال برنامه‌های جدی بنیاد علم برای حمایت از تولیدات فاخر علمی با رویکرد دست‌یابی به مرجعیت علمی، به طور جدی دنبال می‌شود.

دهقانی با اشاره به برنامه‌ریزی جدی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برای تربیت و پرورش نیروی انسانی دانش‌آموخته و متخصص در حوزه‌های گوناگون علمی و فناورانه عنوان کرد: به طور مثال در حوزه کوانتوم برای تربیت حداقل دو هزار نفر نیروی انسانی خبره و متخصص برنامه ریزی شده است و این رویکرد، به شکل‌های مختلف از جمله همکاری با دانشگاه‌ها، حمایت از استادان تراز، حمایت‌های ذیل ستادهای توسعه فناوری از پرورش نیروی انسانی و دیگر شکل‌های حمایتی، اجرا می‌شود.

وی بر ضرورت استمرار هم‌اندیشی و تعامل اعضای هیئت امنا تأکید کرد و گفت: وقتی قرار است یک کار بنیادین علمی در بنیاد علم دنبال می‌شود، باید نشست‌ها به صورت مستمر و با فواصل کم‌تر برگزار شود. می‌بایست نظرات همه اعضا دریافت و در نهایت برآیند این نظرات، به یک خط سیر تبدیل شده و ‌خط مشی بنیاد قرار بگیرد.

حمایت از تولید پژوهش‌های بنیادی و با کیفیت در سال جاری 

علی محمد سلطانی، رئیس بنیاد ملی علم ایران در این نشست به ارائه گزارشی تفصیلی از اقدامات صورت گرفته در سال ۱۴۰۲ پرداخت و گفت: سامانه‌ای از سال گذشته راه اندازی شده که تمامی اطلاعات بنیاد علم روی این سامانه قرار داده شده است. در قالب سامانه انتشار اطلاعات حمایت‌های بنیاد علم ایران، جزئیات حمایت‌ها، نحوه دریافت و اطلاعات کاملی از طرح‌ها به طور دقیق ارائه شده است.

دبیر هیئت امنای بنیاد علم ایران افزود: تدوین برنامه راهبردی چهار ساله با رویکرد افزایش کیفیت تولیدات علمی از مهم‌ترین برنامه‌های بنیاد علم ایران در سال جاری است. بنیاد همچنین اهدافی همچون افزایش سهم و کیفیت پژوهش‌های بنیادی، هدفمندسازی پژوهش‌های کاربردی و حمایت از مسأله‌محوری و مأموریت‌گرایی، تدوین قالب‌های ترویج علم، حمایت از رویدادهای شب علم و بهبود فرآیندها در داوری و نظارت طرح‌ها را دنبال می‌کند.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آناف، در این جلسه، ضمن بحث و گفت‌وگو پیرامون اعضای کمیسیون دائمی هیئت امنا و نحوه تشکیل و فعالیت کمیسیون دائمی، شیوه اعطای حمایت‌های بنیاد به اعضای هیئت امنا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

پیشنهاد شد که استفاده اعضای هیئت برای حمایت از طرح رساله دکتری و پسادکتری بدون پرداختی به استاد راهنما و با مسئول طرح از حمایت‌های تحقیقاتی بنیاد بلامانع است و تصمیم‌گیری درباره ارزیابی و پذیرش درخواست اعضای هیئت امنا با کمیته‌ای متشکل از رئیس و چهار نفر از اعضای هیئت امنای بنیاد خواهد بود.

همچنین در این نشست،  پیمان صالحی، معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، علی اکبر رشاد، نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی، صادق واعظ زاده، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، علی اکبر موسوی موحدی و ایمان افتخاری از اعضای هیئت امنای بنیاد علم ایران حضور داشتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار رییس سیا درباره شراکت ایران و روسیه/ افزایش مجروحان رزمایش دریایی آمریکا به ۳۵ تن/ حمله پهپادی مقاومت اسلامی عراق به بندر ایلات/ انهدام دو پایگاه تروریست‌ها در سوریه توسط جنگنده‌های روسیه
  • هشدار رئیس سیا درباره شراکت ایران و روسیه/ افزایش مجروحان رزمایش دریایی آمریکا به ۳۵ نفر/ حمله پهپادی مقاومت اسلامی عراق به بندر ایلات/ انهدام ۲ پایگاه تروریست‌ها در سوریه توسط جنگنده های روسیه
  • تولیدات فاخر علمی از اهداف مهم بنیاد ملی علم
  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی تولیدات فاخر علمی است
  • چهار نفر از اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس تحریم شدند
  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی مرجعیت علمی 
  • افشاگری رشیدی کوچی از تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس آینده به جریان پایداری و  امام صادقی‌ها
  • تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها
  • شوک نیروی قدس سپاه به تروریست های سیستان و بلوچستان /عوامل جیش الظلم کجا مخفی شده بودند؟
  • مدیرعامل شرکت پتروایران منصوب شد