Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون فرهنگی و نماینده مردم اردستان در مجلس شورای اسلامی به سوالاتی در خصوص فیلترینگ تلگرام و فضای مجازی و همچنین اوضاع فعلی گردشگری کشور پاسخ داد.

سید صادق طباطبایی نژاد ضمن بازدید از خبرگزاری دانشجویان ایران در گفت‌وگو با ایسنا، در پاسخ به این سوال که آیا فضای مجازی با فیلتر و ... قابل کنترل است و اینکه چرا در این زمینه اجازه رقابت پذیری داده نمی‌شود؟ گفت: فضای مجازی چون موضوعی نوظهور است از این تکنولوژی عقب هستیم و مشکل کشورها با فضای مجازی فقط به ما بر نمی‌گردد، بلکه همه کشورهای جهان با این موضوع مشکل دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اصل رقابت پذیری را قبول داریم، اما موضوع این است که در برابر این شبکه‌ها توان رقابت نداریم و در این زمینه نباید بازار را از خودی‌ها بگیریم و به دست دیگران بدهیم. می‌گوییم بازار را در اختیار خودی‌ها بگذاریم زمانی که توانمند شدند رقابت را شروع کنیم.

فضای مجازی حوادث دی ماه سال گذشته را هدایت کرد

طباطبایی نژاد تصریح کرد: معتقدم اقتدار این روزها به سوی فضای مجازی می‌رود، امنیت، سیاست، فرهنگ و اجتماع تحت تاثیر این شبکه‌ها قرار دارند. نمونه بارز آن حوادث دی ماه سال گذشته بود، چراکه شاید اتفاقات دی اعتراض به موسسه مالی اعتباری بود، اما آنچه آشوب را هدایت کرد شبکه های مجازی بودند.

وی با اشاره به اینکه ۴۰ میلیون جمعیت در تلگرام فعال بودند که پس از فیلترینگ کمتر شده‌اند و در این زمینه دانشگاه باید فعال‌تر وارد شود، تاکید کرد: دانشگاهی‌ها اکثرا در این زمینه فقط غر می‌زنند و کاری نمی‌کنند، فقط و فقط نمی شود از طریق محتواسازی در زمینه شبکه های مجازی وارد شویم. حاکمیت و برنامه ریزی فقط روی مصونیت نباید باشد گاهی اقتضائات موجب می‌شود که وارد زمینه فیلتر شویم. عیب اصلی شبکه مجازی این است که مرزها را از بین می‌برد.

وزارت گردشگری اقدام موثر قوه مقننه در خصوص گردشگری است

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی به موضوع گردشگری و تصمیمات قوه مقننه در این زمینه اشاره کرد و گفت: وزارت گردشگری اقدام مهمی در این زمینه بود که صورت گرفت و خوشبختانه مصوب شد هرچند که نگاه‌ها به گردشگری همچنان درست نیست، اما باید به گردشگر به عنوان یک ظرفیت نگاه کنیم. برای مثال در مناطق کویری ظرفیت‌هایی وجود دارد که از بخشی استفاده شده و از بخش زیادی نیز باید استفاده شود و خوشبختانه در اردستان این مهم در حال انجام است.

طباطبایی نژاد مجدد به موضوع فضای مجازی بازگشت و خاطرنشان کرد: به عنوان یک عضو کمیسیون فرهنگی در خصوص فضای مجازی معتقدم باید برای فضای مجازی و تلگرام مرز تعریف کنیم. باید مرزها را ببینیم. هرچند گاهی در عملکردها اشتباه می‌کنیم همه باید دلسوزانه اوضاع فعلی کشور را بپذیرند و این موضوعات نیز تا زمان اضطرار امروز کشور بر قرار است.

کاخ سرهنگ‌آباد چهلستون کویر اردستان است

وی در خصوص کاخ سرهنگ آباد زواره اظهار کرد: این کاخ بنایی با ارزش است، میراث فرهنگی برای این بنا، بودجه مرمتی در نظر گرفت و مرمت آن نیز اجرایی شد که این موضوع موجب حساسیت و احتمالا دلیل رویداد تخریبی شد. این بنا چهلستون کویر اردستان لقب گرفته و پس از سانحه آتش سوزی قرار شد با وضعیت فعلی ثبت ملی شود.

طباطبایی‌نژاد افزود: برای تملک این مکان اقداماتی شده است و معاون میراث فرهنگی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز اعلام کرد در این زمینه مشکلی ندارند و تاکنون نیز ۵۰۰ میلیون تومان بودجه برای آن جذب شده است.

نماینده مردم اردستان در مجلس شورای اسلامی به مسجد جامع با قدمت هزار ساله آن اشاره کرد و ادامه داد: در اردستان بنای تاریخی کم نیست؛ برای مثال مسجد پامنار هفت محراب دارد که در نوع خود بی نظیر است. هرچند که بخشی از این مسجد مرمت شده و از حالت تاریخی خارج شده بود، اما توانسته‌ایم که آن را حفظ کنیم.

سرطان‌زا بودن نیروگاه سیکل ترکیبی زواره مورد تایید نیست

طباطبایی‌نژاد در پاسخ به این سوال که آیا نیروگاه سیکل ترکیبی زواره برای مردم آسیب‌زا است یا خیر، تصریح کرد: این نیروگاه توانسته در منطقه مزیت نسبی ایجاد کند و امکان ایجاد صنعت را فراهم آورده، هرچند که مدیران این نیروگاه افرادی متعهد هستند و صحبت‌هایی که در مورد سرطان زا بودن این نیروگاه می‌شود، تایید نشده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فيلترينگ منطقه اصفهان وزارت گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۶۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد

محمد حسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در برنامه ثریا گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی شهیدان رجایی و باهنر نهال امور تربیتی را در کشور بنا کردند. تا سال ۱۳۶۳ معاونت پرورشی در این وزارتخانه شکل گرفت.
وی با بیان این که در سال ۱۳۸۰ معاونت پرورشی منحل شد با این توجیح که معلم باید در کلاس درس نقش تربیتی هم داشته یاشد؛ تصریح کرد: در سال ۱۳۸۵ در مجلس شورای اسلامی قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت بدنی به تصویب می‌رسد. بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز هم می‌گوییم معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد نیست. در این ۱۸ سال یکبار در وزارت آموزش و پرورش جذب مربی پرورشی داشتیه‌ایم. ما معمولا حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ نفر مربی پرورشی جذب کرده‌ایم. در حال حاضر ۴۵ هزار مشاور و مربی پرورشی داریم و حدود ۷۰ هزار کمبود نیرو داریم.
وی افزود: در دولت‌های قبلی نه تنها سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اجرا نمی‌شد بلکه نیروی پرورشی در مدارس نیز جذب نمی‌شد. متاسفانه در دولت قبلی اداره کل امور تربیتی در یک اداره کل دیگر ادغام شده و کارایی خود را از دست می‌دهد.
اوبا بیان این که در دولت‌های قبلی بیشتر فضا‌های پرورشی متروکه شده بودند؛ تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم که به همت معاونت پرورشی برخی از اردوگاه‌های تعطیل شده دوباره باز شده و دانش‌آموزان به آن راه یافتند.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان این‌ که در حال حاضر ۷۲۰ منطقه کشور، یک معاون پرورشی داریم؛  ادامه داد: ۱۱۲ هزار مدرسه و ۶۰۰ هزار کلاس درس و حدود یک میلیون فرهنگی داریم. در حال حاضر ۵۰ هزار گروه دانش‌آموزی جهاد تبیین در کشور وجود دارد. در هر استان و هر منطقه‌ای که گروه جهادی و مردمی وجود داشته باشد پیگیری لازم برای فعالیتش انجام می‌شود.  

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: طبق دستورالعمل اوقات فراغت، برای اولین بار در سال گذشته فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار گرفت.

پورثانی اعلام کرد: در سال گذشته ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در اعتکاف دانش‌آموزی شرکت کردند. سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد، باید اقتضائات دانش‌آموزان درک و برای آن برنامه‌ریزی شود.

خبرنگار: نرگس امام جمعه

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد
  • افزایش یارانه خرید از نمایشگاه کتاب تهران | تحویل غرفه‌های ناشران آغاز شد
  • پدر، مادر، ما متهمیم ...
  • نظم‌بخشی به تردد موتورسیکلت‌ها نخستین اقدام موثر هیئت امنای بازار اصفهان است
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد
  • فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • دستگیری عامل انتشار محتوای نامتعارف در فضای مجازی در رشت
  • تور‌های بازدید از نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشور‌ها را فعال کنیم
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها فعال شوند
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها شوند