Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-05-05@19:14:54 GMT

آکادمی کبدی احداث می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۶۶۲۸۵

عباس خواجه اورسجی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما درباره نداشتن سالن اختصاصی کبدی گفت: با توجه به اینکه سالن اختصاصی نداریم، مجبور بودیم که اردو‌های تیم ملی را در شهر‌های مختلف برگزار کنیم. البته شرایط محل برگزاری مسابقات می‌طلبد که اردو‌های تیم ملی در شهر‌های مختلف برگزار شود، اما داشتن یک فضای اختصاصی می‌تواند به برنامه ریزی بهتر و دقیق‌تر برای حضوری قدرتمند در میادین بین المللی کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سالن بعثت جوابگو نیست

وی به ارتباط بسیار خوب فدراسیون با هیئت‌های استانی اشاره کرد و افزود: با توجه به ظرفیت‌های موجود استان‌های کشور، بیشتر‌های اردو‌های تیم ملی را در شهر‌های دیگر برگزار می‌کنیم. البته بخشی از مجموعه ورزشی بعثت تهران که شامل سالن و خوابگاه است، در اختیار فدراسیون قرار دارد، اما کفایت امور تیم‌های ملی را نمی‌کند، چرا که تیم‌های ملی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان در دو بخش مردان و بانوان و در چهار سبک فعالیت دارند و به همین علت فضای لازم را نداریم.

حمایت فدراسیون کارگری

رییس فدراسیون کبدی گفت: برای بازی‌های آسیایی جاکارتا، با فدراسیون کارگری به توافق رسیدیم و پنج مرحله از اردو‌ها را از فضای موجود این بخش استفاده کردیم. اردو‌های خوب و منظمی داشتیم و در خلال برگزاری آن از سازمان منطقه آزاد کیش هم بهره بردیم. در مجموع با برنامه ریزی‌هایی که داشتیم، حاصل آن را دیدیم و با کسب ۲ مدال طلا در جاکارتا بزرگترین موفقیت چند سال اخیر کبدی بعد از سال‌ها تلاش به دست آمد.

سالن اختصاصی در آزادی

وی در خصوص احداث سالن اختصاصی این رشته افزود: خوشبختانه با نظر خوب وزیر ورزش، ۲ هزار متر زمین در مجموعه ورزشی آزادی در اختیار فدراسیون کبدی قرار خواهد گرفت. کار‌های اولیه آن انجام شده و تنها صورت جلسه تحویل زمین مانده است. امیدواریم بعد از مکاتبات اداری به سمت کلنگ زنی پروژه برویم.

کلنگ زنی صوری نداریم

خواجه اورسجی گفت: نمی‌خواهیم این مراسم کلنگ زنی به صورت صوری باشد، قطعا ابتدا منابع مالی آن را که حداقل ۳۰ درصد خواهد بود، محیا خواهیم کرد، سپس کلنگ زنی انجام می‌شود تا بعد از آن برای ساخت آکادمی کبدی با کمک وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک و با پیش بینی حامیان مالی بتوانیم یک فضای اختصاصی احداث کنیم.

آماده برای بازی‌های آسیایی

وی مراسم کلنگ زنی آکادمی کبدی را تا سه ماه آینده پیش بینی کرد و افزود: با توجه به اینکه مقدمات کار فراهم شده و کار‌های اجرایی در حال انجام است، می‌خواهیم هرچه سریعتر این فضا را برای ورزشکاران ایجاد کنیم. تلاش ما این است تا برای دروه بعدی بازی‌های آسیایی آکادمی کبدی آماده شود. پس از تحویل زمین و پیشرفت بخشی از کار توسط فدراسیون، کریمی، مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی هم قول داده است، کمک‌های لازم را انجام دهد.

تثبیت پاداش وزارت ورزش

رییس فدراسیون کبدی درباره پرداخت پاداش قهرمانان کبدی کاران گفت: پاداش وزارت ورزش مشخص است و تا چند ماه آینده پرداخت خواهد شد. به قهرمانان رشته‌های تیمی در بازی‌های آسیایی ۸۰ سکه طلا اهدا می‌شود و در آئین نامه پاداش قهرمانان وزارت ورزش این موضوع وجود دارد. وزارت ورزش هم قطعا این پاداش را پرداخت خواهد کرد. خوشبختانه به غیر از چند استان سایر استان‌ها از ملی پوشان خود تجلیل کردند و امیدواریم هرچه زودتر بقیه استان‌ها و شهرداری آن‌ها هم از قهرمانان جاکارتا تجلیل کنند.

مراسم تجلیل از قهرمانان

وی افزود: فدراسیون کبدی قبل از بازی‌های آسیایی به ورزشکارانش قول اهدای پاداش داده بود که با توجه به شرایط مالی، صرفه جویی‌ها و بنابر مقتضیات زمان مراسم تجلیل را مدنظر داریم. ضمن اینکه برخی نهاد‌ها مثل شورای شهر تهران ما را در این مراسم یاری خواهد کرد. علیخانی عضو هیئت رئیسه فدراسیون کبدی و از فعالان این رشته، مذاکرات ابتدایی را با سازمان فرهنگی و ورزشی معاونت اجتماعی شهرداری تهران انجام داده است تا از کبدی کاران افتخارآفرین به خصوص در بخش بانوان تقدیر شود.

میزبانی مسابقات آسیایی

خواجه اورسجی مهمترین برنامه کبدی کاران را حضور در مسابقات جهانی ۲۰۱۹ در سال آینده دانست و درباره میزبانی ایران در رقابت‌های جوانان آسیا گفت: مسابقات قهرمانی جوانان کبدی آسیا اردیبهشت یا خرداد ۹۷ برگزار خواهد شد که با میزبانی ما موافقت شده است. برای این میزبانی استان‌های خراسان رضوی، قم، آذربایجان شرقی و غربی، کردستان، اصفهان، فارس و اردبیل نامزد شده اند که با ارزیابی شرایط آنها، شهر میزبان انتخاب خواهد شد.
وی ادامه داد: اردوی کبدی تیم جوانان از ابتدای دی ماه آغاز می‌شود و اردوی نوجوانان هم بعد از معرفی قهرمانان المپیاد استعداد‌های برتر از طرف کمیته استعدادیابی فدراسیون، برپا خواهد شد. هر سه ماه یک بار اردوی نوجوانان را برای حفظ استعداد‌های این رشته و آموزش بیشتر خواهیم داشت.

دستاورد‌ها بعد از جاکارتا

رییس فدراسیون کبدی درباره دستاورد‌های کبدی بعد از قهرمانی تیم‌های ملی کبدی مردان و بانوان ایران در بازی‌های آسیایی جاکارتا گفت: خوشبختانه بعد از موفقیت‌های جاکارتا، دستاورد‌های بسیار خوبی در فدراسیون کبدی و در سطوح بزرگتر در کل کشور و نهاد‌های اجتماعی به دست آوردیم و نگاه بسیار خوب و حمایتی از طرف وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک به فدراسیون کبدی شده است.
وی در مورد نگاه علمی در کبدی افزود: با برنامه ریزی کادر فنی و نگاه علمی در بحث تیمداری و آماده سازی ورزشکاران قهرمان شدیم. در واقع برگزاری اردو‌های منظم و علمی در کسب این مقام خوب به ما کمک کرد.

قهرمانی خاص بانوان

خواجه اورسجی به قهرمانی خاص بانوان کبدی کار در بازی‌های آسیایی اشاره کرد و گفت: بانوان ما نشان دادند که مسابقه با حجاب اسلامی هرگز محدودیت نیست. همه آن‌ها با خوشحالی به من اعلام کردند که این قهرمانی با حجاب اسلامی برای آن‌ها بسیار ارزشمند است. در واقع قهرمانی در بخش تیمی نشان از وحدت یک تیم و یک کشور است و آن‌ها با این افتخارآفرینی همه مردم را خوشحال کردند.

کبدی وارد مدارس شد

وی در مورد همکاری با فدراسیون‌های مدارس و کارگری افزود: بعد از جاکارتا نگاه بسیار خوب فدراسیون مدارس به این رشته را دیدیم و حالا کبدی به ورزش مدارس راه پیدا کرده است. تا پایان سال ۹۷ اولین دوره مسابقات آموزشگاهی کبدی برگزار می‌شود. همچنین تفاهم نامه‌ای با فدراسیون کارگری امضا شده است که مفاد آن به رشد این رشته، استفاده سخت افزاری از فضا‌ها و امکانات این فدراسیون کمک می‌کند. تا پایان امسال مسابقات کبدی کارگری هم برای نخستین بار برگزار می‌شود.

استفاده از نهاد‌های دیگر

رییس فدراسیون کبدی در خصوص استراتژی برنامه راهبردی فدراسیون کبدی گفت: توسعه همگانی کبدی بعد از بازی‌های آسیایی به سرعت در حال انجام است و مسابقات چهار جانبه ارتش در این رشته برگزار می‌شود. معتقدم چهار نهاد ستاد کل نیرو‌های مسلح، آموزش و پرورش، فدراسیون‌های دانش آموزی و دانشگاهی که در مجامع فدراسیون‌ها حضور دارند، می‌توانند به رشد کبدی کمک کنند، چرا که می‌توانیم از امکانات سخت افزاری و منابع انسانی این نهاد‌ها استفاده کنیم تا به توسعه همگانی آن کمک شود.

توسعه همگانی کبدی

وی با تشکر از حمایت‌های صداوسیما برای پخش رشته کبدی و کمک به پیشرفت و شناخت بیشتر این رشته افزود: مطمئنم بعد از بازی‌های آسیایی، آمار سازمان یافته ورزشکاران کبدی ایران حداقل ۲ برابر شده است و تا پایان امسال به عدد هشت تا ۱۰ هزار نفر می‌رسد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: کبدی بازیهای آسیایی جاکارتا خانه کبدی مجموعه ورزشی آزادی وزارت ورزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۶۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب

آفتاب‌‌نیوز :

از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بهزاد حاتمی افزود: کبد چرب الکلی در پی مصرف طولانی الکل ایجاد می‌شود و کبد چرب غیرالکلی عمدتا در زمینه سندرم متابولیک مثل چاقی، دیابت و چربی خون بالا فرد را مبتلا می‌کند.

وی با اشاره به این که کبد چرب یعنی رسوب چربی در کبد به میزانی که بیش از پنج تا ۱۰ درصد وزن کل آن را تشکیل می‌دهد، اظهارداشت: پیشرفت رسوب چربی در کبد ممکن است باعث ایجاد التهاب در سلول‌های کبدی و به دنبال آن به مرور باعث ایجاد فیبروز پیشرفته کبدی و سیروز شود.

این فوق تخصص بیماری‌های کبد و گوارش، ادامه داد: کبد چرب در اکثر موارد علامتی ندارد و بیمارانی که غالبا به طور اتفاقی سونوگرافی شکم به دلایل دیگر انجام می‌دهند متوجه چرب بودن کبد خود می‌شوند و یا در طی بررسی علت افزایش آنزیم‌های کبدی، کبد چرب تشخیص داده می‌شود.

وی با بیان این که کبد چرب در صورتی که علامت‌دار شود با نشانه‌هایی، چون احساس کسالت و خستگی، تهوع و درد یا ناراحتی مبهم در سمت راست بالای شکم خود را نشان می‌دهد، تاکید کرد: در صورتی که کبد چرب باعث التهاب و آسیب پیشرونده کبد شود می‌تواند منجر به بیماری پیشرفته کبدی یا سیروز شود.

وی ادامه داد: کبد چرب شایع‌ترین علت بیماری مزمن کبدی در کشور‌های غربی به حساب می‌آید و شیوع آن بین ۱۰ تا بیش از ۴۰ درصد (بطور متوسط ۲۵ درصد) است.

حاتمی در ادامه به شیوع بالای کبد چرب در ایران اشاره کرد و توضیح داد: این بیماری در کشور حتی از متوسط جهانی بالاتر است، طبق برخی آمار موجود شیوع کبد چرب در ایران حدود ۴۰-۳۰ درصد در جمعیت بالای ۱۸ سال است.

وی شایع‌ترین سن بروز کبد چرب را دهه چهارم و پنجم زندگی عنوان کرد و گفت: بیماری کبد چرب در مردان شایع‌تر است، ولی در عین حال برخی مطالعات نیز شیوع بالاتر کبد چرب در زنان را گزارش کرده‌اند.

این فوق تخصص بیماری‌های کبد و گوارش بالغین، ادامه داد: با توجه به سیر روزافزون شیوع اضافه وزن و چاقی در کودکان، به نظر می‌رسد که سن شیوع کبد چرب پایین‌تر شده است و افزایش شیوع کبد چرب در کودکان زنگ خطری است که باید توجه جدی به آن معطوف داشت.

وی افزود: پیروی از سبک غلط زندگی، کم تحرکی و استفاده روزافزون از تنقلات و غذا‌های آماده پر کالری (فست فود) از عوامل مهم افزایش شیوع کبد چرب در کودکان و بزرگسالان است.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با بیان این که اضافه وزن و چاقی، دیابت، چربی خون بالا و سندرم متابولیک از عوامل خطر عمده ابتلا به کبد چرب هستند، توضیح داد: برخی بیماری‌ها نیز از جمله کم کاری تیروئید، سندرم تخمدان پلی‌کیستیک، آپنه انسدادی در موقع خواب ممکن است با کبد چرب همراه باشند. همچنین برخی دارو‌ها نیز ممکن است باعث ایجاد کبد چرب شوند. عوامل ژنتیکی و تفاوت‌های قومی نژادی نیز در ایجاد کبد چرب نقش دارند.

وی همچنین درباره ضرورت درمان بیماری کبد چرب گفت: کبد چرب در صورت عدم درمان علاوه بر این که ممکن است باعث آسیب پیشرونده کبدی، سیروز کبدی، نارسایی کبدی و بالاخره سرطان کبد شود، به عنوان عامل خطر عمده برای بیماری‌های قلبی عروقی نیز به شمار می‌رود. نخستین و اساسی‌ترین اقدام درمانی برای کبد چرب، ورزش و کاهش وزن است.

حاتمی با اشاره به این که بیمارانی که اضافه وزن یا چاقی دارند باید با اصلاح شیوه زندگی خود، ورزش و رژیم غذایی به کاهش وزن مبادرت کنند، اضافه کرد: در این افراد کاهش وزن سریع به هیچ وجه توصیه نمی‌شود؛ به طوری که حتی ممکن است باعث تشدید آسیب کبدی نیز شود.

وی ادامه داد: میزان توصیه شده مجاز برای کاهش وزن ۰.۵ تا یک کلیوگرم در هفته است و در عین حال بهتر است این افراد روزانه حداقل ۴۵-۳۰ دقیقه ورزش متوسط (حداقل پنج روز در هفته) داشته باشند.

به گفته وی، در درصدی از افراد که اضافه وزن و چاقی نیز دارند (حدود ۲۰-۱۰ درصد) ممکن است کبد چرب ایجاد شود که در این گروه نیز ورزش منظم به بهبود کبد چرب کمک می‌کند.

حاتمی با تاکید بر کنترل مناسب قند خون در بیماران دیابتی و کنترل فشار خون و چربی خون به مبتلایان کبد چرب توصیه کرد: در برخی موارد نیز با تجویز پزشک استفاده از درمان دارویی ضرورت دارد.

وی ادامه داد: توصیه می‌شود افراد مبتلا به کبد چرب از مصرف غذا‌های پرکالری و پرچرب و به ویژه پرکربوهیدرات مانند فست فود، شیرینی جات و نوشابه‌های گازدار و خصوصا الکل اجتناب کنند. مصرف میوه‌ها و سبزیجات تازه در این بیماران توصیه می‌شود، البته باید توجه داشته باشند مصرف بیش از حد میوه‌هایی که محتوای فروکتوز بالایی دارند نیز باید خودداری کنند.

حاتمی با بیان این که مصرف قهوه نیز در بیماران مبتلا به کبد چرب مفید است، گفت: البته مصرف بیش از حد قهوه به هیچ وجه توصیه نمی‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • کسب نخستین مدال تاریخ بوکس آذربایجان شرقی توسط ورزشکار مراغه‌ای
  • دعوت از دو بانوی جوان کبدی کار قم به اردوی تیم ملی
  • عکس| ایرانی‌ها در اولین فینال آسیایی بعد از فغانی
  • مکمل‌های ورزشی فقط باید در داروخانه‌ها عرضه شود
  • ویتامینی که چربی کبدچرب را دفع می‌کند
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • حضور ورزشکاران آذربایجان شرقی در اردوی تیم ملی کبدی
  • تبریک خاص مس رفسنجان به منتظر محمد(عکس)
  • بازگشت آرش برهانی به باشگاه استقلال؟
  • درخواست هواداران چلسی: این ستاره را نفروشید!