Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا جمعی از شرکت کنندگان در آزمون استخدامی پالایشگاه بیدبلند2 مدت هاست نسبت به آنچه بی عدالتی در نحوه برگزاری آزمون و پذیرفته شدگان می خوانند، اعتراض داشته و خواستار رفع این نواقص و ابهامات هستند.
یکی از جوانان شرکت کننده در این آزمون به ایرنا گفت: جوانان شهرستان بهبهان باوجود استعداد، با معضل بیکاری روبه رو هستند، و با وجود ابهاماتی که در این آزمون وجود داشت در آن شرکت کردیم و امیدوار بودیم سهم نیروهای بومی در استخدام این پالایشگاه افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


م. شمس الدینی یکی دیگر از شرکت کنندگان در این آزمون گفت: بیشتر سوالات آزمون استخدامی از سئوالات سخت کنکور ارشد 95 و 96 بود به طوریکه با مقایسه کارنامه های رتبه برتر همان 2 سال نیز مشخص شد که حتی آنها نیز به تعداد بالایی از سئوالات سخت پاسخ نداده اند.
سعید محلی یکی دیگر از معترضان با نمایشی خواندن این آزمون ادامه داد:پیگیری بسیاری برای گرفتن کارنامه آزمون و مشاهده درصدها انجام دادیم اما از دادن کارنامه هم دریغ کردند و پس از آن تعدادی از جوانان به تهران مراجعه کردند که در آنجا تنها به آنها گفته شد رتبه شما کمتر از حدمجاز بوده است.
پیشتر فرماندار بهبهان در جمع این معترضان گفته بود: اعتراضات مستدل و قابل استناد و مطالباتی که قابل پیگیری باشد را تا حصول نتیجه پیگیری خواهیم کرد.
محمد حری ادامه داد: اولویت ما در بحث اشتغال بکار‌گیری نیروی بومی است و همه تلاش خود را در این راستا بکار بسته و خواهیم بست؛ طبق آخرین آمار استخراجی از نتیجه آزمون از مجموع پذیرفته شدگان 41.4 درصد بومی شهرستان بهبهان و 29.6 درصد بومی استان خوزستان و 29 درصد غیر بومی ، یعنی 71 درصد نیروهای پذیرفته شده در آزمون بومی بهبهان و خوزستان هستند.
بخشی از اعتراضات نیز به سئولات این آزمون بود که دانشگاه امیرکبیر به عنوان مجری برگزار کننده این آزمون در جوابیه ای نوشته بود: آزمون استخدامی پالایشگاه گاز بید بلند خلیج فارس در تاریخ 29 تیر 1397 در سلامت کامل و با کنترل فراوان انجام شد. در این آزمون تعداد 13هزارو 138 نفر ثبت نام کردند که حدود 9هزار و 500 نفر از این تعداد در آزمون مذکور شرکت کردند.
بر پایه این اطلاعیه از این تعداد هفت هزار و 558 نفر خوزستانی بوده که نزدیک به 60 درصد کل شرکت‌کنندگان را شامل می‌شوند که با توجه به ضریب امتیازات ویژه 1.15 برای خوزستان و 1.30 برای شهرستان بهبهان امکان پذیرش نیروهای بومی بسیار بالا است.
این دانشگاه در پاسخ به اعتراض جوانان مبنی بر سخت بودن تمام سئوالات و استفاده از سئوالات کنکور 95 و 96 آورده است: درجه سختی در آزمون‌ها نسبی بوده و بسته به اینکه چه درصدی از سئوالات پاسخ داده می‌شود و نمودار پاسخگویی سوالات به چه صورت است با الگوریتم‌های استاندارد نمره تراز محاسبه می‌شود.
در ادامه آمده است: کلیه این فرآیندها ماشینی بوده و برای همه شرکت‌کنندگان به‌صورت یکسان اعمال می‌شود از این رو شرکت کنندگان فقط با یکدیگر مقایسه می‌شوند. همچنین لازم به ذکر است که در اطلاعیه آزمون در سایت شرکت منابع آزمون اعلام شده و خارج از منابع مذکور سئوال داده نشده است.
مدیر روابط عمومی پالایشگاه بیدبلند خلیج فارس پیشتر به ایرنا گفته بود: برخی از اعتراضات به نحوه سئوالات آزمون بود که دانشگاه امیرکبیر به عنوان مرجع معتبر علمی که سابقه بسیاری در برگزاری آزمون استخدامی دارد باید پاسخگوی نحوه طراحی سوالات باشد.
هدایت ا... درخشنده افزود: به معترضان گفته شد که درخواست خود را به صورت مکتوب به ما ارایه دهند تا مطالبات آنها بررسی شود.
پالایشگاه گاز بیدبلند خلیج فارس که تامین کننده میعانات گازی است و در شهرستان بهبهان قرار دارد 29 تیر امسال برای جذب نیروی کار موردنیاز اقدام به برگزاری آزمون در 2 شهرستان بهبهان و کلانشهر تهران کرد که پس از اعلام نتایج این آزمون، برخی جوانان بومی بهبهان به نحوه برگزاری آزمون، سئوالات و پذیرفته شدگان اعتراض کردند.
مقرر است روز یکشنبه هفته جاری نشستی با حضور معترضان و مسئولان مربوطه در فرمانداری بهبهان پیرامون این امر برگزار شود.
9887/ 6037
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف استاندارد خلیج فارس کنکور مدیر روابط عمومی نیروی کار منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۶۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروتزهای بومی مفصل زانو و لگن نیاز مراکز درمانی را تامین می‌کنند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، با حضور معاون اول رئیس‌جمهور، خط تولید پروتزهای مفصل زانو و لگن در یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان واقع در پارک فناوری پردیس، عصر روز گذشته ۲۸ فروردین رسما افتتاح شد تا بخشی از نیاز کشور به این محصول وارداتی و ارزبر تأمین شود.

دکتر سید محمد کاظم‌زاده، قائم‌مقام مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان در خصوص حوزه‌های فعالیت این شرکت، گفت: فعالیت‌ این شرکت در زمینه تولید انواع ایمپلنت‌های ارتوپدی از سال ۱۳۸۵ آغاز شد و به صورت تخصصی در حوزه ساخت انواع ایمپلنت‌های حوزه تروما (شکستگی‌های ناشی از سوانح) مشغول فعالیت هستیم. سایت نخست تولید ایمپلنت‌های ارتوپدی این شرکت در شهرک صنعتی مینودشت در استان گلستان واقع شده است و درحال حاضر ۱۲۰ نفر در این مجموعه مشغول فعالیت هستند. نخستین شرکت ایرانی هستیم که در این حوزه، موفق به اخذ استاندارد اتحادیه اروپا (CE) شده‌ایم. در حال حاضر بیش از ۱۵۰ مرکز درمانی داخل کشور از ایمپلنت‌های ترومای تولیدی این شرکت استفاده می‌کنند. تا به امروز بیش از ۴۵۰ هزار عمل جراحی با استفاده از محصولات تولیدی شرکت پویندگان پزشکی پردیس در سراسر کشور انجام شده است.

وی تصریح کرد: حدود ۱۷ سال قبل و زمانی که فعالیت شرکت در استان گلستان آغاز شد، واردات محصولات ارتوپدی در حوزه تروما سالانه بالغ بر ۱۰۰ میلیون دلار بود و عملا ۱۰۰ درصد وابسته به محصولات خارجی بودیم. اما خوشبختانه در طی حدود ۲ دهه فعالیت شرکت دانش‌بنیان ما و همچنین سایر تولیدکنندگان داخلی، امروز میزان واردات در حوزه تولید ایمپلنت‌های تروما تقریبا به زیر یک درصد رسیده و رقم ارز تخصیص‌داده شده برای واردات این بخش کمتر از ۵۰۰ هزار دلار بوده است.

کاظم‌زاده افزود: از سال ۱۳۹۸ با توجه به نیازهای روزافزون کشور در حوزه پروتزهای تعویض مفصل زانو و لگن، با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان و همچنین، صندوق نوآوری و شکوفایی اقدام به راه‌اندازی سایت جدید تولیدی به منظور توسعه محصولات حوزه پروتز مفصل زانو و لگن در پارک فناوری پردیس کردیم و امروز با تلاش حدود ۴ ساله همه پرسنل مجموعه، شاهد بهره‌برداری از خط تولید جدید پروتز مفصل زانو و لگن هستیم که در آینده نزدیک، بخش اعظم نیازهای کشور به پروتزهای این حوزه را مرتفع خواهد کرد.

قائم‌مقام مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان خاطرنشان کرد: خوشبختانه از لحاظ سطح کیفیت محصولات تولیدی و سطح فناوری به کار رفته، شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی توانسته‌اند نیاز کشور را مرتفع کنند و برخی از شرکت‌ها که در رأس آن شرکت ما قرار دارد، موفق شده‌اند محصولات تولیدی ترومای تولیدی خود را به کشورهای مختلف جهان صادر کنند. شرکت‌های ایرانی فعال در این حوزه، بازار بسیار خوبی در کشورهای منطقه دارند. درحال حاضر محصولات تولیدی شرکت دانش‌بنیان ما در ۱۵ کشور جهان ثبت (رجیستر) شده است و در حدود ۷ کشور از محصولات تولیدی این شرکت استفاده می‌کنند.

کاظم‌زاده با اشاره به پیچیدگی‌های تولید پروتزهای مفصل زانو و لگن، گفت: تنها کشورهای محدود چندملیتی که در رأس آنها شرکت‌های آمریکایی قرار دارند، بیشتر بازار این حوزه را در اختیار دارند و بالغ بر ۹۵ درصد بازار کشورمان نیز در اختیار این چند شرکت بزرگ است. با توجه به پیچیدگی‌های ساخت و انحصاری که در این حوزه توسط شرکت‌های آمریکایی ایجاد شده بود، عملا قدرت رقابت از همه شرکت‌ها سلب شده بود. شرکت ما با هدف رفع نیاز کشور در این حوزه و بومی‌سازی تولید این محصولات در داخل کشور، پژوهش‌های فراوانی را در این بخش آغاز کرد.

وی افزود: این شرکت دو شاخه پژوهشی شامل پژوهشکده مواد و زیست مواد و شتابدهنده ارتوپدی کشور دارد. فعالیت‌های پژوهشی شرکت از سال ۱۳۹۵ در پژوهشکده مواد و زیست مواد (با مجوز رسمی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) آغاز شده است. همچنین موفق به دریافت موافقت اصولی شتابدهنده ارتوپدی کشور از معاونت علمی ریاست‌جمهوری شدیم. گروه‌های پژوهشی مجموعه با مشاوره اساتید دانشگاهی، طرح‌های پژوهشی در زمینه بومی‌سازی پروتزهای مفصل زانو و لگن را در دست اجرا دارند. با همکاری یک شرکت بین‌المللی توانستیم در این حوزه، گام‌های مهمی برداریم و محصولاتی در این حوزه به بازار عرضه کرده‌ایم و قصد داریم در آینده، محصولات تولیدی‌مان در این بخش را نیز به بازار کشورهای منطقه صادر کنیم.

وی تأکید کرد: تولیدات ما از نظر طراحی و فناوری ساخت، محصولات کاملا به‌روزی محسوب می‌شوند. پیش از این، دو شرکت داخلی دیگر نیز اقدام به تولید پروتزهای مفصل زانو و لگن کرده بودند، اما با توجه به اینکه طراحی این پروتزها قدیمی بود و استفاده از آنها برای جراحان اندکی دشوار بود، بخش کمی در حدود ۳ درصد از بازار کشور را در اختیار داشتند. با هدف‎‌گذاری انجام شده و موافقت اصولی که برای تولید این محصولات از وزارت بهداشت دریافت کرده‌ایم، امیدواریم تا پایان سال ۱۴۰۳ حداقل ۱۵ درصد پروتزهای مفصل زانو و لگن کشور را تأمین کنیم و قصد داریم تا پایان سال ۱۴۰۴ نیز تقریبا به سهم ۳۵-۳۰ درصدی بازار داخلی را به خود اختصاص دهیم. سالیانه بیش از ۱۴۰ میلیون دلار ارز ۴۲۰۰ تومانی به حوزه واردات انواع پروتزهای مفصل زانو و لگن اختصاص پیدا می‌کند و امیدواریم با بهره‌برداری از این طرح، شاهد بیش از ۵۰ درصد صرفه‌جویی ارزی در حوزه واردات پروتزهای مفصل زانو و لگن باشیم. در عین حال بخش اعظمی از نیازهای مراکز درمانی دولتی را که با کمبود پروتز مواجه شده‌اند، نیز مرتفع کنیم.

کد خبر 6080542 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • تولید پایدار سوخت در پالایشگاه تهران با تنوع‌بخشی به سبد محصولات 
  • عرضه شفاف فرآورده‌های نفتی پالایشگاه ستاره خلیج فارس در بورس انرژی
  • پایداری آب مصرفی ۴۵ روستا با عملیات جهادی صنعت نفت
  • بازداشت ۲۰ نفر در خصوص فروش سئوالات کنکور سراسری ۱۴۰۳
  • امکان افشای سئوالات آزمون های وزارت آموزش و پرورش غیرممکن شد
  • امکان افشای سئوالات آزمون‌های وزارت آموزش و پرورش غیرممکن شد
  • انعقاد ۷۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش‌بنیان
  • انعقاد هفت هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش بنیان/ بومی سازی ۸۵ درصدکالا‌های مورد نیاز صنعت نفت
  • بومی سازی ۸۵ درصد کالاهای مورد نیاز صنعت نفت
  • پروتزهای بومی مفصل زانو و لگن نیاز مراکز درمانی را تامین می‌کنند