Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-03-19@03:52:54 GMT

نسبت خسارت در بیمه ایران 18 درصد کاهش یافت

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۶۶۴۱۹

نسبت خسارت در بیمه ایران 18 درصد کاهش یافت

تهران- ایرنا- معاون فنی بیمه ایران از کاهش 18 درصدی نسبت خسارت در هشت ماه امسال خبر داد و گفت: برای نخستین بار در 6 سال اخیر این شرکت دولتی شاهد افزایش رشد حق بیمه تولیدی و کاهش نسبت خسارت بوده است.

به گزارش روز شنبه خبرنگار اقتصادی ایرنا، بیمه ایران که تنها شرکت بیمه دولتی به شمار می رود، در سال های گذشته به دلیل ارایه پوشش بیمه تکمیلی درمان به برخی ارگان های دولتی نظیر بنیاد شهید و امور ایثارگران و وزارت آموزش و پرورش، نسبت خسارت های بالایی را تجربه کرد که اثر زیان آن بر صورت های مالی این شرکت نمایان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


از سال گذشته اصلاح پرتفوی این شرکت در دستور کار قرار گرفت و بیمه ایران رشته های بیمه ای زیان ده را از سبد بیمه خود خارج کرد؛ برای نمونه بیمه تکمیلی درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران به بیمه دی واگذار شد.
در این ارتباط معاون فنی بیمه ایران امروز اعلام کرد: بیمه ایران در هشت ماه انسال 97 با رشدی معادل 25٫8 درصد افزایش درتولید حق بیمه و کاهش نسبت خسارت به میزان 18 درصد، برای نخستین بار در 6 سال اخیر، بهبود عملیاتی در این 2 شاخص اساسی را تجربه کرد.
بنا بر اعلام شرکت بیمه ایران، «محمد زاهدنیا» با تشریح عملکرد فنی بیمه ایران اعلام کرد: با تداوم برنامه اصلاح و بهبود شرکت، هم اکنون سهم پرتفوی بیمه های زندگی این شرکت که در سال گذشته چهار درصد بود به 8٫5 درصد افزایش یافته و سهم بیمه درمان نیز با تعدیلات صورت گرفته به 10 درصد رسیده است.
وی افزود: پس ازبیمه‌های زندگی، عمده رشد شرکت در سایر رشته ها از جمله بیمه حمل‌ونقل کالا معادل 64 درصد، بیمه آتش‌سوزی 56 درصد و بیمه بدنه اتومبیل 52 درصد بوده است.
به گفته وی، در مدت یاد شده نسبت خسارت شرکت نیز از 79 درصد به 61 درصد کاهش یافته که در مجموع حاکی از بهبود عملکرد خسارت به میزان 18 درصد است.
معاون فنی بیمه ایران با بیان اینکه بیمه ایران با دارا بودن 11 هزار مرجع درمانی طرف قرارداد خود، در مقایسه با سایر گیرندگان خدمات درمانی و نهادهای بیمه گری رتبه نخست را در پرداخت و ایفای بموقع تعهدات صورتحساب‌های بیمه درمان در اختیار دارد.
زاهدنیا اظهار داشت: کارایی و کارآمدی اولین سامانه الکترونیکی بیمه درمان (سـدا) در کشور، سهولت دسترسی و رضایت‌مندی بیمه‌شدگان و مراجع درمانی را در پی داشته است.
زاهدنیا در خصوص حمایت بیمه ایران از اقتصاد ملی کشور، بر توسعه فعالیت واحد بیمه اتکایی و گسترش توافق نامه های کنسرسیومی داخلی اشاره کرد و به آن دسته از بیمه گذاران بیمه ایران که سرمایه بیمه خود را افزایش نداده اند، توصیه کرد در اسرع وقت ضمن مراجعه به دفاتر نمایندگی بیمه ایران در سراسر کشور نسبت به افزایش و روزآمدسازی سرمایه بیمه‌نامه بدنه اتومبیل، بیمه‌نامه آتش سوزی، مهندسی و سایر بیمه‌نامه های اموال خود اقدام کنند.
اقتصام**2025**9189

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد بیمه ایران نسبت خسارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۶۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ جرائم رانندگی در کشورمان بازدارنده نیست/مرگ ۱۱۰ تن در تصادفات ۳ روز اول

آفتاب‌‌نیوز :

سردار حسن مومنی در مراسم سراسری آغاز اجرایی پویش «چشم‌به‌راهیم» با بیان اینکه در سالی که گذشت، ۱۴ نفر از همکاران سازمان راهداری در راه خدمت به مردم جان خود را از دست دادند، گفت: ما برای کنترل تصادفات از دو روش اقدامات سلبی و ایجابی عمل می‌کنیم و اقدامات ایجابی شامل فرهنگ‌سازی می‌شود. بیش از ۸۰ درصد تصادفات در اثر سرعت غیرمجاز، سبقت غیرمجاز، عدم توجه به جلو و عموما به‌دلیل استفاده از تلفن همراه و خستگی و خواب‌آلودگی است؛ این عوامل همه مربوط به راننده است و اگر به این عوامل توجه کنیم، می‌توانیم ۸۰ درصد سوانح را کاهش دهیم. 

وی‌ ادامه داد: به نسبت آزادراه‌هایی که در کشور داریم که ایمنی زیادی دارند، تعداد فوتی‌هایمان‌هم زیاد است و این از سرعت، خستگی و خواب‌آلودگی ناشی می‌شود که در دو سال گذشته هم افزایش داشته است. در این خصوص درخواست داریم هموطنان برنامه‌ریزی‌هایشان را فشرده انجام ندهند، برای اینکه زمان از دست رفته را جبران کند، زیرا این موضوع منجر به سانحه می‌شود. در ‌آن صورت برای ۱۴۰۳ روزنه خوبی خواهیم داشت و می‌توانیم به کاهش تصادفات امیدوار باشیم.

رئیس پلیس راه کشور اظهار کرد: در نوروز ۱۴۰۲، تعداد ۱۲۱۷ نفر از هموطنان جان خود را از دست دادند که آمار بالایی نسبت به سال‌های گذشته بود، آمار ۱۱ ماهه امسال هم حاکی از آن است که بیش از ۱۸ هزار و ۵۰۰ نفر جان خود را از دست دادند. همچنین آمار کشته‌شدگان در تصادفات در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۱۳۹۹، ۱۲ درصد افزایش داشته، در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰، ۱۸ درصد افزایش داشته و این افزایش در سال ۱۴۰۲ تا کنون به ۳.۴ درصد رسیده است که باز هم باید کاهش یابد. 

مرگ ۱۱۰ تن در تصادفات ۳ روز اول طرح نوروز ۱۴۰۳
مومنی با بیان اینکه در سه روز گذشته ۱۱۰ نفر جان خود را از دست دادند، گفت: با توجه به ارتباطات با سازمان راهداری، تعاملات خوبی داریم و تمرکزمان را بر ۳۰ کیلومتری شهرها را افزایش دادیم. زیرا تراکم جمعیت در این مناطق بیشتر است و احتمال رانندگی با حالت خواب‌آلودگی برای رسیدن به مقصد هم بیشتر است. از  این رو در ایام نوروز بر ۳۰ کیلومتری شهرهای تمرکز کردیم تا حوادث را کم کنیم. 

وی با اشاره به اقدامات سلبی از سوی پلیس راه نیز اظهار کرد: باید با رانندگان خاطی برخورد جدی شود. البته بیش از ۹۰ درصد رانندگان قانون‌مند هستند و تخلف حادثه‌ساز انجام نمی‌دهند، اما برخی هستند که می‌خواهند تخلف خود را تحمیل کنند که باید با آنها برخورد شود؛ زیرا حتی یک اشتباه هم می‌تواند به آخرین اشتباه تبدیل شود. به همین دلیل در نوروز ۱۴۰۳ با کسانی که تخلف حادثه‌ساز دارند، برخورد خواهیم کرد. 

رئیس پلیس راه کشور خاطرنشان کرد: واقعیت کشور ما این است که نرخ جرایم رانندگی بازدارنده نیست، کسی که تخلف می‌کند، باید تاوان سنگینی دهد چون جان خودش و دیگران را به خطر می‌اندازد. درخواست ما این است که این موضوع مورد پیگیری قرار گیرد، زیرا جریمه سبد خانوار نیست که اگر افزایش پیدا کند، در معیشت مردم اثر بگذارد، بلکه تصادفات را کاهش می‌دهد. 

مومنی ادامه داد: ما در کشور با پدیده جوان‌مرگی‌روبه‌رو هستیم. ۲۲ درصد کشته‌شدگان ما در تصادفات بین ۲۰ تا ۳۰ سال دارند، بیش از ۶۵ درصد کشته‌های ما از کسانی هستند که بین ۲۰ تا ۶۰ سال دارند و در سنین کار هستند که کشته شدن آنها صدمات جبران‌ناپذیر دارد. از نظر اقتصادی هم هفت درصد درصد تولید ناخالص ملی، هزینه تصادفات است و تبعات اجتماعی پنهانی دارد که قابل محاسبه نیست. 

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • افزایش مراکز درمانی طرف قرارداد بیمه دی/ کاهش شکایات نسبت به سال گذشته
  • عبور پرتفوی بیمه ملت از ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان
  • رتبه نخست هرمزگان در کاهش نرخ بیکاری
  • تورم نقطه‌ای قم ۳.۸ درصد کاهش یافت
  • نرخ بیکاری زمستان به ۸.۶ درصد رسید/ کاهش ۱.۱ درصدی نسبت به زمستان ۱۴۰۱
  • آمار فوتی های تصادف در ۳ روز اول طرح نوروزی
  • کاهش ۲ درصدی سرقت‌های سال جاری نسبت به سال گذشته
  • نرخ جرائم رانندگی در کشورمان بازدارنده نیست/مرگ ۱۱۰ تن در تصادفات ۳ روز اول
  • افزایش نرخ تورم عربستان
  • تورم عربستان مشخص شد