Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-25@13:17:36 GMT

تداوم جنگ آمریکا علیه مردم ویتنام

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۶۶۴۸۶

تداوم جنگ آمریکا علیه مردم ویتنام

به گزارش جهان نيوز به نقل از ایرنا، آمریکا علاوه بر جنایت های جنگی که در دهه 1970 علیه مردم آمریکا اعمال کرد ، اکنون با اتخاذ سیاست های مهاجرستیزانه سرنوشت بیش از 8 هزار نفر از اتباع ویتنامی که عمری را در شهرهای مختلف آمریکا زندگی کرده اند، در معرض خطر استرداد قرار داده است.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا ، در اوایل سال جاری فرمانی را امضا کرد که براساس آن میلیون ها نفر از مهاجران بسیاری از کشورهای مقیم شهرهای مختلف آمریکا اخراج می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

براساس گزارش های رسانه ای ، دولت ترامپ از ویتنام خواسته است تا از سیاست های مهاجرتی این کشور برای اخراج این افراد حمایت کرده و این اتباع را دوباره بپذیرد.

براساس دستور مهاجرتی ترامپ، مسئولان مهاجرتی آمریکا با همتایان خود در هانوی برای بازگرداندن مهاجران ویتنامی که از سال 1995 تاکنون در آمریکا به سر می برند، گفت وگوهای متعددی انجام داده اند.

طبق گزارش شبکه خبری آمریکایی وکس، حدود 8 هزار مهاجر و پناهجوی ویتنامی براساس سیاست های مهاجرتی دونالد ترامپ درمعرض اخراج از این کشور قرار دارند.

این برنامه مهاجرتی بخشی از یک الگوی گسترده تر غیرانسانی دردولت ترامپ علیه مهاجران بسیاری از کشورهای مختلف دراین کشور با تمرکز بر فشار بر این مردم است ،بدون اینکه به نقش آمریکا در شرایط ایجاد شده برای آنها توجهی کند.

دولت ترامپ سعی کرده دراین برنامه تعداد افرادی را که می توان از این کشور اخراج کرد افزایش دهد، فارغ از اینکه این افراد دهها سال است که درآمریکا زندگی می کنند.

مشکل دولت ترامپ این است که آمریکا نمی تواند مهاجران را به کشورهایی که نمی خواهند آنها را بپذیرند، اخراج کند بنابراین فشارهای واشنگتن علیه هانوی برای پذیرش هزاران مهاجر و پناهجوی ویتنامی که در بیش از دو دهه اخیر آمریکا زندگی کرده اند، افزایش یافته است.

بهانه دولت ترامپ دراین زمینه این است که بسیاری از این افراد عمدتا از کسانی هستند که قوانین آمریکا را نقض کرده اند.

علاوه برویتنام، مکزیک و تعداد دیگری از کشورهای آمریکای لاتین نیز در شرایط کنونی درگیر سیاست های مهاجرستیزانه دولت دونالد ترامپ قرار گرفته اند.

تاکنون مکزیک و سه کشور دیگر آمریکای لاتین از سیاست جدید «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا در برخورد با پناهجویان و مهاجران در کمیسیون آمریکایی حقوق بشر شکایت کردند.

مقامات امنیت داخلی آمریکا می گویند 10 هزار و 500 پناهجو اکنون در سراسر مرز مکزیک و آمریکا چادر زده اند و نقشه ورود به آمریکا را می کشند. بسیاری از این افراد با حضور درکاروانی از مهاجران از کشورهای آمریکای مرکزی، قصد ورود به آمریکا را دارند.

آمریکا که خود را بزرگترین مدعی حقوق بشر می داند همچنین اولین کشور مخالف قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل درباره اقدام کمیساریای عالی امور پناهندگان سازمان ملل (UNHVR) بود و دلیل مخالفتش را وجود مفادی در متن این قطعنامه در مغایرت با منافع مستقل دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا عنوان کرد.

جنگ آمریکا علیه مردم ویتنام از دهه 1970 با جنگ ویتنام شروع شد. دراین نزاع طولانی و خونین جنگنده های آمریکایی روزانه دهها تن بمب را نه تنها برفراز آسمان ویتنام فرو ریختند بلکه شهرهای لائوس را هم به دلیل همسایگی با این کشور بمباران می کردند تا راههای حمایت ویت کنگ ها ( مبارزان ویتنامی) از مرزهای همسایه را تخریب کنند.

گرچه تاکنون آمریکا رسما آماری از میزان تلفات خود در جنگ ویتنام ارائه نکرده اما برخی آمارها حاکی از آن است که جنگ ویتنام 3 میلیون نفر غیرنظامی از دو طرف جنگ (ویتنام شمالی و جنوبی) برجای گذاشت و برآوردها ،حاکی از کشته شدن بین 200 تا 250 هزار نفر از نظامیان آمریکا دراین جنگ است.

نظامیان آمریکا در سال های 1962 تا 1971 درجریان جنگ افزون بر 80 میلیون لیترگاز نارنجی بر سر مردم ویتنام فرو ریختند که براساس گزارش رسانه های ویتنام پس از گذشت نیم قرن از این جنگ، اما میراث سمی آن همچنان با بروز بیماری هایی مانند سرطان و معلولیت های شیمیایی از مردم این کشور قربانی می گیرد.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۶۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم های جدید ضد ایرانی دولت بایدن

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، وزارت خزانه داری آمریکا در تداوم تحریم های واشنگتن علیه تهران به ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ادعاهای ضد ایرانی اعلام کرد: دفتر کنترل دارایی های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا  دو شرکت و چهار فرد را که در فعالیت های مخرب سایبری به نمایندگی از فرماندهی سایبری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران دست داشتند، تحریم کرد.

وزارت خزانه داری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی مدعی شد: این بازیگران بیش از ده ها شرکت آمریکایی و نهادهای دولتی را از طریق عملیات سایبری، از جمله حملات فیشینگ و بدافزارها، هدف قرار دادند.

به گفته وزارت خزانه داری آمریکا، در ارتباط با اقدام امروز، وزارت دادگستری آمریکا و دفتر تحقیقات فدرال یک کیفرخواست علیه این چهار نفر به دلیل نقش آنها در فعالیت های سایبری علیه نهادهای آمریکایی را منتشر می کند.

برایان نلسون معاون وزیر خزانه داری آمریکا در امور تروریسم و اطلاعات مالی گفت: بازیگران سایبری مخرب ایرانی در یک کارزار هماهنگ و چند جانبه به هدف قرار دادن شرکت ها و نهادهای دولتی آمریکا با هدف بی ثبات کردن زیرساخت های حیاتی ما و آسیب رساندن به شهروندان ما ادامه داده اند.

او گفت: آمریکا به استفاده از تمام اختیارات دولت خود برای افشا و مختل کردن عملیات این شبکه ها ادامه خواهد داد.

شرکت مهرسام اندیشه ساز نیک، شرکت داده افزار آرمان، علیرضا شفیع نسب، رضا کاظمی فر رحمان، حسین محمد هارونی و کمیل برادران سلمانی از جمله شرکت ها و افرادی هستند که امروز تحریم شدند.

وزارت خزانه داری آمریکا در تداوم ادعاهایش افزود: «بازیگران سایبری ایرانی با استفاده از طیف گسترده‌ای از فعالیت‌های مخرب سایبری، از حملات باج‌افزار علیه زیرساخت‌های حیاتی گرفته تا  فیشینگ و دیگر  اقدامات علیه افراد، شرکت‌ها و نهادهای دولتی، به هدف قرار دادن آمریکا  ادامه می‌دهند.»

این نهاد آمریکایی و اجرا کننده فشارهای اقتصادی واشنگتن علیه تهران مدعی شد: «شاخه سایبری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ، یکی از سازمان‌های دولتی ایران که پشت فعالیت‌های مخرب سایبری است، از طریق یک سری شرکت‌های سوری برای هدف قرار دادن  آمریکا و چندین کشور دیگر فعالیت می کند. اگرچه مدیریت شرکت و کارمندان آنها  می‌دانند که عملیات آنها از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پشتیبانی می‌کند، اما بسیاری از مردم ایران نمی‌دانند که برخی از شرکت‌ها در ایران، مانند مهرسام اندیشه ساز نیک، به‌عنوان شرکت‌های سوری برای حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی استفاده می‌شوند. مردم ایران باید بدانند که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از شرکت های خصوصی و کارکنان آنها برای رسیدن به اهداف غیرقانونی استفاده می کند.»

دولت بایدن از نخستین روز سال ۱۴۰۳ هجری شمسی به بهانه های مختلف جمهوری اسلامی ایران را تحریم کرده است.

دولت دموکرات جو بایدن که مدعی رویکرد دیپلماسی در قبال ایران و تلاش برای بازگشت به برجام بوده، تاکنون نه تنها موفق به بازگشت به برجام نشده است بلکه با تحریم‌های پی در پی به بهانه های برنامه دفاعی بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران از جمله موشکی بالستیک، پهپادی، هسته ای و حقوق بشر، در راستای سیاست‌های شکست خورده فشار حداکثری دولت دونالد ترامپ حرکت کرده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جهاد اسلامی کمک‌های آمریکا به اشغالگران را محکوم کرد
  • رئیس جمهوری با حدود یکصد اتهام
  • تظاهرات دانشجویان در آمریکا یادآور اعتراض‌ها به جنگ ویتنام است
  • حماس: آمریکا شریک جنایات وحشیانه صهیونیست‌ها است
  • سناریوی زندانی شدن ترامپ روی میز سرویس مخفی آمریکا
  • سناریو زندانی شدن ترامپ روی میز سرویس مخفی آمریکا
  • اعلام جنگ علیه ترامپ!
  • تحریم های جدید ضد ایرانی دولت بایدن
  • پولیتیکو: ۳ دولت اخیر آمریکا در مقابل ایران ناکام شدند
  • اتصال ریلی چین و ویتنام از طریق دو خط سریع السیر تا سال ۲۰۳۰