Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-25@21:21:25 GMT

تولید و ذخیره‌سازی انرژی سازگار با محیط زیست

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۶۶۶۰۲

تولید و ذخیره‌سازی انرژی سازگار با محیط زیست

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، علیرضا جوانمردی معاون برق و نیرو ستاد توسعه فناوری حوزه انرژی معاونت علمی درباره استفاده از سوخت های فسیلی اظهار کرد: سرمایه گذاران در بازار رقابتی برای تولید و ذخیره سازی انرژی سازگار با محیط زیست ممکن است استراتژی های مختلفی را اتخاذ کنند اما آنها سه هدف مشابه را دنبال می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاهش دادن انتشار دی اکسید کربن، دست کشیدن از وابستگی به سوخت های فسیلی و ایجاد زمینه های تولید انرژی پایدارتر از جمله این اهداف است.


وی ادامه داد: به هر حال طبق بررسی های انجام شده 5 حوزه تکنولوژیکی تحت تاثیر این بازار رقابتی است. استفاده از فناوری های جدید نیروگاه های پر بازده از قبیل نیروگاه های گاز و بخار، نیروگاه های زغال سوز با کاهش انتشار دی اکسید کربن و دستگاه های تولید ترکیبی که ترکیبی از گرما و انرژی تولید می کنند. استفاده از فناوری هایی جدید به منظور کاهش انتشار آلاینده های هوا در طی تولید انرژی از قبیل دستگاه های تصفیه کننده دود .استفاده از انرژی های تجدید شونده از قبیل انرژی آب، انرژی گرمایی خورشید، فتوولتائیک، انرژی باد , انرژی زمین گرمایی و دستگاههایی با سوخت بیوگاز و بیومس، استفاده از فناوری های ذخیره انرژی از قبیل هوای فشرده شده، مغناطیس، زمین گرمایی و سیستمهای ذخیره کننده هیدروژن و استفاده از فناوری های هیدروژنی و کاربردهای پیل سوختی این 5 حوزه است.


به گفته وی، افزایش مصرف حامل های انرژی به ویژه سوخت های فسیلی و برق در بسیاری از کشورهای در حال توسعه به منظور پیشرفت صنعتی و تغییر شرایط زندگی و رفاه اجتماعی یکی از عوامل اجتناب ناپذیر و در عین حال تاثیرگذار بر روند انتشار گازهای آلاینده و گلخانه ای و نیز تولید و پراکنش آلودگی های زیست محیطی و نیز تخریب یا از بین رفتن منابع طبیعی به شمار می آید.


جوانمردی همچنین بیان کرد: در رابطه با برخی از گازها، تغییر سوخت مصرفی به گاز طبیعی، استفاده از سوخت های پاک و سبز و اصلاح مصرف سوخت می تواند موجب کاهش میزان انتشار گازهای مختلف و نیز کاهش آلودگی و تخریب های زیست محیطی شود. در حال حاضر سه رکن اصلی توسعه پایدار یعنی انرژی، محیط زیست و اقتصاد مجموعاً متاثر از کنش این عوامل با یکدیگر و بهره برداری اصولی از امکانات موجود در کشور است.


وی ابراز کرد: بسیاری از کنوانسیون ها، معاهدات ، بیانیه ها، دستورکارها و نیز سازو کارها و فعالیتهای محیط زیست در جهان برای دستیابی به توسعه پایدار از دیدگاه انرژی در سطوح بین المللی، منطقه ای، ملی و بومی بر این اصول اتفاق نظر داشته که بهبود کیفیت سوخت مصرفی، ترکیب منطقی و متناسب حامل های انرژی مصرفی، افزایش کارایی تجهیزات مورد استفاده، بهبود استفاده از سامانه های مدیریت، نظارت، ارزیابی، اطلاع رسانی و تولید و توزیع مطلوب آمار و اطلاعات انرژی و همچنین محیط زیست و توجه به هزینه های زیست محیطی و ارزش منابع می تواند منجر به کاهش فعالیت های مخرب محیط زیست , تثبیت انتشار گازها و آلودگی زیست محیطی و نیز سرعت بخشیدن به اقدامات منتهی به دریافت پایداری انرژی در مسیر توسعه پایدار شود.

انتهای پیام/

169 / 159 انرژی محیط زیست فناوری سوخت فسیلی تولید انرژی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: انرژی محیط زیست فناوری سوخت فسیلی تولید انرژی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۶۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصوبه کاهش مصرف پلاستیک اجرایی شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، معاون محیط زیست انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست گفت: در این طرح فروشگاه‌ها موظف به استفاده از کیسه‌های سازگار با محیط زیست هستند.   میرزاحسینی افزود: اجرای این طرح مستمر است و به صورت دوره‌ای هم از فروشگاه‌ها بازدید می‌شود.   وی با اشاره به ممنوعیت رهاسازی پلاستیک‌های مصرفی در اراضی کشاورزی هم گفت: اطلاع رسانی ممنوعیت‌ها به کشاورزان و نظارت آن بر عهده جهاد کشاورزی است و با کشاورزانی که خلاف قانون عمل کنند برخورد می‌شود.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • بریتانیا در یک قدمی شبکه برق بدون کربن
  • تبدیل دریاچه‌ها به نیروگاه‌های عظیم تولید برق
  • حاشیه رودخانه جاجرود پاک‌سازی شد/ حال رودخانه خوب نیست
  • حاشیه رودخانه جاجرود پاک‌سازی شد
  • کاهش ذخیره‌سازی‌های آمریکا قیمت نفت را افزایش داد
  • نخستین کارخانه تولید سیمان کربن صفر ساخته شد
  • مصوبه کاهش مصرف پلاستیک اجرایی شد
  • بهره برداری از ۱۱ جایگاه سوخت تا پایان تابستان امسال
  • تجهیز محیط بانان با به‌روزترین فناوری‌های دنیا
  • بهره برداری از ۱۱ جایگاه سوخت کوچک مقیاس تا پایان تابستان امسال