Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-04-19@21:23:26 GMT

بیت‌الاحزان بهترین نمونه برای کار جهادی است

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۶۶۶۲۳

بیت‌الاحزان بهترین نمونه برای کار جهادی است

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، جابر مهدیار مسئول نمایندگی آستان قدس رضوی در استان فارس و هیئت همراه روز گذشته از مراکز قرآنی مؤسسه بیت‌الاحزان در شهرستان استهبان بازدید کردند.

در این بازدید مهدیار در جمع قرآن‌آموزان مرکز شبانه‌روزی حفظ یکساله حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) و حوزه علمیه قرآن‌محور امام صادق (ع) واقع در روستای محمد‌آباد حاضر شد و در جریان فعالیت‌های این مراکز قرآنی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی پس از شنیدن گزارشی از روند فعالیت‌های مراکز شبانه‌روزی بیت‌الاحزان توسط حجت‌الاسلام شاهسونی مدیر مؤسسه، با ابراز خرسندی از اقدامات انجام شده، پشتوانه مدیریتی قوی و بومی را در موفقیت بیت‌الاحزان با دست خالی مورد توجه قرار داد و گفت: هر جا بخواهیم مثالی از کار جهادی بزنیم، کار شما را مثال می‌زنیم.

مسئول نمایندگی آستان قدس رضوی در استان فارس خطاب به قرآن‌آموزان این مراکز گفت: انتخاب شما انتخابی دقیق، هوشمندانه، هدفمند و آینده‌نگرانه بوده است چرا که در این مسیر هم دروس و معارف دینی و قرآنی را تحصیل می‌کنید و هم شخصیت فردی و معنوی خود را پرورش می‌دهید؛ البته باید مراقب باشیم از اصول و قاعده خارج نشویم.

وی افزود: چهره‌های شما را که می‌بینم دو نکته در ذهنم تداعی می‌شود: یکی این که مرا یاد شهدای دفاع مقدس می‌اندازد که مانند شما اعتقاد و پشتکار قوی داشتند و همچنین به یاد جوانی خودمان هم می‌افتیم و این که مسلمان بودن و معتقد بودن چه هزینه‌هایی در زمان پیش از انقلاب داشت اما بحمد‌الله به برکت انقلاب اسلامی امنیت و اسلام در این مملکت مستقر است و فضا جهت تحصیل علوم دینی مهیاست.

این سردار دفاع مقدس با ذکر خاطره‌ای از زمان پیش از انقلاب، بر لزوم قصد قربت در همه امور بین قرآن‌آموزان و طلاب حوزه علمیه تأکید کرد.

مسئول نمایندگی آستان قدس رضوی و هیئت همراه در ادامه از باغ موقوفه فدک، ساختمان قدیم مرکز مدیریت بیت‌الاحزان و کارگاه مصالح ساختمانی فدک در روستای ماهفرخان دیدن کردند و از نزدیک با تاریخچه بیت‌الاحزان، موقوفات قرآنی و فعالیت‌های اقتصادی مؤسسه آشنا شدند.

حضور در مرکز مدیریت بیت‌الاحزان و آشنایی با معاونت‌ها و بخش‌های مختلف مرکز مدیریت دیگر برنامه هیئت نمایندگی آستان قدس رضوی در استان فارس بود.

مهدیار در این دیدار ساختار بیت‌الاحزان را با سابقه و کارها را بر اساس سیستم تعریف شده عنوان کرد و افزود: بنا داریم در موضوعات قرآنی که در مرکز قرآن در حال برنامه‌ریزی هستیم حتماً از تجربیات مؤسسه بیت‌الاحزان استفاده کنیم.

وی با بیان این که پیگیر دعوت از مدیر بیت‌الاحزان جهت حضور در نشست آستان قدس رضوی به منظور ارائه گزارش و بهره‌گیری از تجربیات و الگوی توسعه این مؤسسه هستیم خاطر نشان کرد: حمایتی که از مجموعه بیت‌الاحزان می‌شود ورای مباحث مادی است و گرنه به طور طبیعی و با روندهای جاری امکان این اقدامات گسترده نیست. در این مجموعه منابع مادی حرف اول را نمی‌زند بلکه اراده و اخلاص مجموعه بیت‌الاحزان سبب پیشرفت آن شده است.

دبیر جبهه مردمی نیروهای انقلاب در فارس تأکید کرد: تجربیات بیت‌الاحزان در تربیت، آموزش، پشتیبانی و برنامه‌ریزی مهم و قابل توجه است و باید این الگو را رونق و توسعه داد و از آن حمایت کرد.

فرمانده دوران دفاع مقدس تصریح کرد: در مرکز استان سازمان‌های قرآنی زیادی هستند ولی در استان انسجامی که در مجموعه بیت‌الاحزان دیدم را تاکنون مشاهده نکرده‌ام.

وی با انتقاد از تفرقه و وجود رقابت منفی در نهادها و مجموعه‌هایی که کار فرهنگی و قرآنی می‌کنند افزود: اگر انسجام و همدلی در مجموعه‌های قرآنی کشور حاکم شود بسیاری از مشکلات جامعه قرآنی حل خواهد شد.

مسئول نمایندگی آستان قدس رضوی در استان فارس در پایان بازدید از فعالیت‌های بیت‌الاحزان، از مرکز شبانه‌روزی حفظ و تفسیر یکساله کل قرآن امام حسن مجتبی(ع) در روستای لای‌خرمی از توابع استهبان فارس بازدید کرد.

این مرکز اولین مدرسه شبانه‌روزی حفظ قرآن است که فعالیت آن در سال ۱۳۸۶ با ساختمان مستقل آغاز شد. تربیت ۳۱۷ حافظ کل قرآن و صدها حافظ اجزاء ثمره فعالیت ۱۱ ساله این مرکز است. بسیاری از بانیان و اساتید ۱۰ مرکز شبانه‌روزی برادران بیت‌الاحزان روزگاری در این مرکز قرآن‌آموز بوده‌اند.

هم اکنون ۳۵ حافظ که ۱۷ نفر از آنها عراقی هستند در این روستای ییلاقی که جمعیت آن بیش از ۳۰ نفر است به صورت شبانه‌روزی مشغول به حفظ قرآن کریم هستند و تاکنون موفق به حفظ ۱۰ جزء از قرآن کریم شده‌اند.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۶۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخاب قاری مازندرانی برای تشرف به سفر حج تمتع

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، دبیرخانه کمیته اعزام و دعوت از قاریان قرآن کریم، اسامی اعضای کاروان قرآنی اعزامی جمهوری اسلامی ایران به حج تمتع سال ۱۴۰۳ را اعلام کرد.


پس از برگزاری آزمون انتخابی و ارزیابی‌های انجام شده، ۲۰ نفر شامل استادان، قاریان، حافظان و یک گروه تواشیح، به حج ابراهیمی اعزام می‌شوند و برنامه‌های قرآنی را در جمع حجاج ایرانی و حاجیان دیگر کشور‌ها اجرا خواهند کرد.


سیدپارسا انگشتان قاری مازندرانی هم به همراه اعضای کاروان قرآنی به سفر معنوی حج تمتع اعزام خواهد شد.


در کاروان امسال، حامد شاکرنژاد از خراسان‌رضوی، مهدی عادلی از تهران، سیدکریم موسوی از خوزستان، یوسف قنبری از زنجان، حمید صفدری از خراسان‌رضوی، آرش سوری از کرمانشاه، سیدرضا نجیبی از فارس، مسعود موحدی‌راد از خراسان‌رضوی، وحید براتی از خراسان جنوبی، سیدپارسا انگشتان از مازندران، خلیل سواری از خوزستان، مهدی عبرتی از گیلان، امیرحسین انواری از یزد، محمدرضا اکبری از مرکزی، گروه تواشیح العباد از خوزستان متشکل از مرتضی طرفی، نصرالله بریچی، صادق بیت‌سعید، خلیل سعیدی و محمدامین سبهانی خالص حضور دارند. سرپرستی کاروان نور نیز به عهده علی صالحی‌متین، حافظ کل قرآن کریم از تهران است.

از چند دهه گذشته، در همکاری مشترک میان کمیته اعزام و دعوت از قاریان قرآن کریم، بعثه مقام معظم رهبری در امور حج و زیارت و سازمان اوقاف و امور خیریه، اعزام کاروان قرآنی به حج تمتع در دستور کار قرار دارد.

دیگر خبرها

  • یزد از استان‌های پیشتاز در طرح بزرگ ۴ هزار حافظ قرآن کریم
  • ارتباط خوبی هم بین هیئت‌ها، قاریان و مجامع قرآنی برقرار شده است
  • ماجرای جاذبه صوت قرآنی که امام سجاد (ع) قرائت می‌کردند
  • نمایشگاه تخصصی هنرهای قرآنی روایت باران برگزار می‌شود
  • این افراد معلم می‌شوند
  • ماجرای جاذبه صوت قرآنی که امام سجاد(ع) قرائت می کردند
  • انتخاب قاری مازندرانی برای تشرف به سفر حج تمتع
  • استخدام نخبگان قرآنی به عنوان معلم از مهر امسال
  • تشکیل و راه اندازی انجمن نوجوانان قرآنی در نمایشگاه قرآن سال بعد
  • چرا برخی نعمت‌ها بر بنی‌اسرائیل حرام شد؟