Web Analytics Made Easy - Statcounter

خوزستان- محمد بدوی سیستم آموزشی را پر از ایراد خوانده و تاکید کرد: شکل آموزشی ما رقابتی است و تعاملی نیست، با چوب جادویی نمی توانیم رتبه دانشگاه را ارتقا دهیم مگر زیر ساخت های ما به روز شود.

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین؛ دکتر محمد بدوی معاون پژوهشی تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اهواز، در نشست خبری هفته پژوهش و فناوری که امروز  ۲۴آذر  برگزار شد، با اعلام این موضوع که با وجود ۲۶ مرکز دانشگاهی و ۲۱ پژوهشکده، واحدهای فناوری پژوهش، جایگاه مستقلی ندارند، عنوان کرد: ۱۶ واحدفناوری در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور مستقر است که باید در پارک علم و فناوری باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدوی از تاسیس پژوهشکده سلامت و پارک علم وفناوری رشد خبر داد و گفت: درحال انجام آن هستیم، محل مشخص و نیازمندی های این مرکز جمع آوری شده است، وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی نیز قول همکاری برای تامین بودجه را داده اند،

صدور هزار و ۱۴۰ کد اخلاق ایده ها

وی با بیان اینکه هر طرح تحقیقاتی برای تصویب لازم است از کمیته اخلاق بگذرد، افزود: به دلیل انباشتگی پرونده  بر آن شدیم مجوز کمیته اخلاق دانشکده پژوهش را از دانشگاه علوم پزشکی بگیریم تا کد اخلاق صادر کند و به این شکل در سال گذشته هزار و ۱۴۰ کد اخلاق داده شده است.

وی از راه اندازی طرح «بهسان» که الکترونیکی است، سخن گفت و افزود: با این طرح برای ثبت از وقتی که پروپوزال یک طرح نوشته می شود تا به سر انجام برسد دیگر نیاز به مراجعه حضوری نیست و تمام مراحل و هزینه ها به صورت الکترونیکی انجام شده و در همان جا هم ثبت می شود.

رتبه برتر ثبت سرطان در کشور

بدوی از دیگر فعالیت‌های دانشکده پژوهش تشکیل دبیر خانه و کمیته ثبت بیماری، برای بررسی وضعیت سلامت استان را نام برد و اظهار کرد: باید نوع بیماری ها و وضعیت بیماران را بررسی و ثبت کنیم، در غیر اینصورت جواب علمی و مستند برای بررسی سلامت استان نداریم، در این زمینه سال گذشته در ثبت بیماری سرطان رتبه برتر کشور را داشته ایم.

وی اضافه کرد: در طرح بزرگ سلامت سرطان و سلامت کبد بیش از ۳۲ هزار نفر از استان شناسایی شده و قابل پیگیری هستند، به غیر از آن طرح سلامت کارکنان دانشگاه که ۱۸ هزار نفر را در بر می گیرد و ۲۰ ساله است نیز انجام شده تا دانشگاه آنها را تحت حمایت قرار دهد و اطلاعاتی از افراد در این زمینه ها داشته باشیم.

معاون پژوهشی تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به اینکه در زمینه فن آوری باید از دانشگاه های پژوهشی به سمت فناوری برویم تا ایده ها را تبدیل به محصول و اشتغال کنیم، خاطر نشان کرد: به این طریق افراد از ایده ها کسب درآمد می کنند و به عنوان کارآفرین معرفی می شوند.

وی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور در شاخص های -تیتر یک پژوهشی- که تا پیش از این در بین ۹ استان بوده و مازندران به تازگی به آن اضافه شده، همیشه بین  دانشگاههای برتر کشور بوده است.

بدوی سیستم آموزشی از آموزش و پرورش تا دانشگاه ما را پر از ایراد خوانده و تاکید کرد: شکل آموزشی ما رقابتی است و تعاملی نیست، با چوب جادویی نمی توانیم رتبه دانشگاه را ارتقا دهیم مگر زیر ساخت های ما به روز شود.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: قدس آنلاین هفته فناوری و پژوهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۷۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش تاثیرگذار ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت بر نقش تاثیرگذار ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری تاکید کرد و کارشناسان علوم آزمایشگاهی را دیده‌بانان حوزه سلامت دانست.

دکترعلی اصغر خیرخواه امروز، ۱۰ اردیبهشت ماه در آیین گرامیداشت روز ماما و علوم آزمایشگاهی گفت: ارائه خدمات سلامت با همکاری واحدهای مختلف محقق می‌شود و در این جهت تلاش مجموعه بهداشت و درمان بر کسی پوشیده نیست و گرامیداشت این روز بهانه‌ای برای تجلیل و ستایش از زحمات ماماها و کادر علوم آزمایشگاهی است.

 وی افزود: این نخستین جلسه رسمی تقدیر و تشکر از  کادر حوزه علوم آزمایشگاهی بعد از کرونا است و شاید خدمات این حوزه کمتر دیده شود ولی نقش بسیار موثر و اساسی در حوزه سلامت و درمان بیماران دارند که می‌توان گفت دیده‌بانان حوزه سلامت هستند.

خیرخواه در ادامه با اشاره به اهمیت نقش ماماها در حوزه سلامت تاکید کرد و گفت: ماماها نقش کلیدی در حوزه جوانی جمعیت و فرزندآوری دارند و با کمک‌هایی که به مادران و زنان باردار کردند، سلامت جامعه را ارتقا بخشیدند و دغدغه‌های آنها در این زمینه داشتند، جای تقدیر دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با اشاره به اقدامات انجام شده در بحث جوانی جمعیت جنوب کرمان افزود: در این راستا افزایش تخت‌های NICU مراکز درمانی را داریم و شاهد راه‌اندازی یکی از بزرگترین پروژه‌های جنوب کرمان خواهیم بود.

وی با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته در راستای تحقق مطالبات در روزهای آینده گفت: مجموعه دانشگاه در تمام معاونت‌ها تلاش صادقانه‌ای در ارتقا و توسعه خدمات سلامت دارند که جای خرسندی است.

 در این آیین از ماماهای نمونه کشوری و دانشگاه علوم پزشکی جیرفت و کارشناسان نمونه علوم آزمایشگاهی دانشگاه تقدیر شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • صعود دانشگاه جهرم به رتبه ۲۳ فهرست نیچر ایندکس در بین دانشگاه‌های کشور
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • خیّران سلامت یک میلیارد ریال به حوزه سلامت شهرستان کاشمر کمک کردند
  • داروسازی ایران، حرکت به سوی آینده یا اسیر روندهای تکراری
  • درخشش دانشگاه بیرجند در نظام رتبه بندی جهانی اشپرینگر نیچر
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • نقش تاثیرگذار ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد