Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@00:32:38 GMT

72 درصد سرنشینان عقب کمربند ایمنی نمی‌بندند

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۶۷۰۶۹

72 درصد سرنشینان عقب کمربند ایمنی نمی‌بندند

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان گفت: با وجود افزایش هفت درصدی میزان تردد در محورهای مواصلاتی استان، اما میانگین ظرفیت اشغال صندلی در ناوگان عمومی بین جاده‌ای 13 نفر است و اتوبوس‌ها به صورت نیمه‌پر حرکت می‌کنند.

به گزارش خبرنگار ایسنا، مهدی خضری ظهر امروز (شنبه) به مناسبت هفته بزرگداشت حمل‌ونقل و راهداری در جمع خبرنگاران، با اشاره به آغاز طرح راهداری زمستانه از 22 آذر ماه، اظهار کرد: استان اصفهان بیشترین طول راه‌های شریانی و فرعی را در کشور دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در راهداری زمستانه امسال 750 نفر نیروی راهدار و پشتیبان در طول راه‌های استان آماده‌باش هستند، افزود: در راهداری زمستانه امسال 550 دستگاه و ماشین‌آلات راهداری و 100 اکیپ راهداری به صورت موقت و دائم در 36 نقطه در طول راه‌های استان مستقر هستند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان در خصوص وضعیت جابجایی بار و مسافر در راه‌های استان، اظهار کرد: در طول هشت ماهه نخست امسال 32 میلیون تن کالا و همچنین هشت میلیون و 500 هزار مسافر از طریق ناوگان جاده‌ای جابجا شده‌اند.

وی افزود: استان اصفهان در جابجایی کالا در رتبه نخست استان و در حوزه مسافر در رتبه سوم کشور قرار دارد و همچنین تعداد کامیون‌ها و اتوبوس‌های ناوگان مسافری 40 هزار دستگاه است و 59 هزار نفر در ناوگان حمل‌ونقل برون‌شهری فعال هستند.

خضری با تأکید بر اینکه برقراری امنیت راه‌ها در دستور کار این اداره کل قرار دارد، تصریح کرد: برای برقراری امنیت راه‌های استان مجهز به سیستم‌های IT و همچنین 108 دوربین ثبت تخلف بوده و 59 دوربین دیگر در حال نصب است.

وی با بیان تجهیز 120 سامانه ترددشمار در راه‌های استان، گفت: در سال 96، 270 میلیون تردد در محورهای استان ثبت شد که این آمار در هشت ماهه نخست امسال به 200 میلیون تردد است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان افزود: با توجه به حجم ترددها و آمار تصادفات، در هشت ماهه سال گذشته آمار تلفات و فوتی‌های راه‌های استان 396 نفر بود که در سال 97 با 18 درصد افزایش، تعداد فوتی‌ها به 468 نفر رسیده است.

وی تصریح کرد: نصب دوربین‌های WIM، دوربین‌های ثبت تخلفات، خط‌کشی و علائم، گارد ریل و نصب نیوجرسی در محورهای اصلی و فرعی استان از جمله اقدامات این اداره کل برای کاهش تصادفات جاده‌ای است، اما با آموزش رانندگان از خود شهرها می‌توان در راستای کاهش تصادفات فرهنگ‌سازی کرد.

خضری افزود: در این زمینه طرح مشترک با شهرداری اصفهان در قالب هوای پاک و کاهش تصادفات در حال اجرا است و به این منظور جشنواره‌ای برگزار خواهد شد.

وی با تاکید بر ضرورت بستن کمربند ایمنی تمام سرنشینان به خصوص در عقب خودرو، گفت: 72 درصد سرنشینان عقب کمربند ایمنی نمی‌بندند که متأسفانه براثر شدت تصادفات بیشتر سرنشینان عقب ناوگان دچار حادثه و فوت می‌شوند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان موضوع دیگر این جشنواره را عدم استفاده رانندگان از تلفن همراه دانست و اظهار کرد: مطابق آمارهای موجود 78 درصد رانندگان استان اصفهان از تلفن همراه و 42 درصد رانندگان از شبکه‌های متنی و مجازی استفاده می‌کنند، همچنین 87 راکبان موتورسیکلت و 99 درصد ترک نشینان موتورسیکلت‌ها از کلاه ایمنی استفاده نمی‌کنند که 14 درصد فوتی‌های استان به دلیل ضربه به سر، راکبان موتورسیکلت هستند.

وی با انتقاد از افزایش خودروهای تک‌سرنشین در استان، گفت: ظرفیت یک دستگاه اتوبوس 32 نفر است و باوجودی اصفهان بهترین ناوگان کشور را دارد، میانگین ظرفیت اشغال صندلی در ناوگان عمومی 13 نفر است و اتوبوس‌ها به‌صورت نیمه‌پر حرکت می‌کنند؛ درحالی‌که میزان تردد در محورهای مواصلاتی استان هفت درصد افزایش یافته است.

خضری در خصوص مجتمع‌های بین‌راهی برای کاهش تصادفات، گفت: به دلیل اینکه استان اصفهان در چهارراه مواصلاتی کشور قرار دارد، در حال حاضر 45 مجتمع خدمات رفاهی در محورهای استان فعال هستند و 47 مجتمع دیگر در حال ساخت است.

وی یادآور شد: استان اصفهان پایلوت کشور در ساخت مجمتع های بین‌راهی و همچنین خدمات ویژه، سرویس‌دهی و ... است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان با بیان اینکه سه عامل راه، جاده و عامل انسانی در تصادفات مؤثر است، تأکید کرد: اگر بهترین جاده‌ها در کشور ساخته شود، اما نسبت به عامل انسانی توجهی نکنیم، نمی‌توان در کاهش تصادفات حرکت کرد.

معاون حمل‌ونقل اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان نیز گفت: از ابتدای اجرای طرح توزیع لاستیک تاکنون، 30 هزار حلقه لاستیک در استان اصفهان توزیع شده است.

به گزارش خبرنگار ایسنا، علیرضا جعفری ظهر امروز (شنبه) به مناسبت هفته بزرگداشت حمل‌ونقل و راهداری در جمع خبرنگاران، در خصوص وضعیت تأمین لاستیک رانندگان خودروهای بین جاده‌ای، اظهار کرد: تأمین لوازم و لاستیک ناوگان جاده‌ای در حوزه وزارت و سازمان صمت است و با این حال اداره کل راهداری برای کمک به رانندگان توزیع لاستیک را مدیریت می‌کند.

وی با بیان اینکه از ابتدای اجرای طرح توزیع لاستیک تاکنون 30 هزار حلقه لاستیک در استان توزیع شده است، افزود: از ابتدای مهر امسال حدود 20 هزار حلقه لاستیک با سامانه و از اواخر تیر ماه 10 هزار لاستیک از سوی صنف بر اساس کارکرد در بین رانندگان حمل و نقل برون‌شهری توزیع شده است.

معاون حمل‌ونقل اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان با اشاره به اینکه توزیع لاستیک دولتی در راستای کنترل گرانی لاستیک است، گفت: قیمت لاستیک‌های سازمان صمت، تعزیراتی است و یک جفت لاستیک تنها برای هفت ماه راننده است و در صورت کارکرد، راننده امکان دریافت دوباره لاستیک را دارد.

معاون راهداری استان اصفهان نیز در این نشست با اشاره به وضعیت گارد ریل‌های نصب شده در راه‌ها، گفت: از 12 هزار کیلومتر راه‌ها و محورهای بزرگراهی استان بالای 90 درصد مسیر مجهز به گارد ریل است، اما در برخی راه‌ها با کمبود گارد ریل مواجه هستیم.

فرزاد دادخواه در خصوص روشنایی جاده‌ها، اظهار کرد: تمام راه‌ها نباید روشن باشد و رانندگان جاده‌ها معمولاً به رانندگی در نور کم عادت کرده‌اند و راه‌های پرنور نیز منجر به تصادف می شوند.

وی با بیان اینکه استان اصفهان برای روشنایی راه‌ها به صورت نقطه‌ای کار می‌کند، گفت: روشنایی معمولاً در قوس‌های پرخطر جاده، سه‌راهی‌ها و دوربرگردان‌ها برقرار می‌شود و به همین منظور آزادراه ذوب‌آهن نخستین راهی است که به روشنایی LED مجهز خواهد شد، از سوی دیگر روشنایی نقاط پر تصادف اولویت اصلی است.

معاون راهداری استان اصفهان با انتقاد بر اینکه راه‌های کشور با سرعت به بزرگراه تبدیل می‌شود، اما تجهیزات و تابلوهای اطلاعاتی همانند گذشته است، افزود: گستره راه‌های اصفهان زیاد است و با اینکه هر مترمربع این تابلوها حدود یک‌میلیون تومان هزینه دارد، اما با انعقاد قرارداد سالانه بالغ بر یک میلیارد و 500 میلیون تومان این کار در حال انجام است و همچنین با اعتبار 350 میلیون تومان تابلوهای قبلی بازسازی شده است. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صندلی اتوبوس منطقه اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۷۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین ۶۰۰ میلیون یورو اعتبار برای واردات اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین

 نشست بررسی دستورالعمل واردات اتوبوس از محل بند (ص) تبصره ۷ قانون بودجه ۱۴۰۲ کل کشور به ریاست سید کمال هادیان‌فر معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی، محسن صادقی مدیرکل دفتر ارزیابی‌های اقتصادی و مدیریت بهره‌وری این معاونت، حمیدرضا شهرکی ثانوی معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و جمعی از مدیران عامل و رؤسای شرکت‌ها و تعاونی‌های حمل‌ونقل مسافر برون‌شهری چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه برگزار شد.

در این نشست ابتدا دستورالعمل واردات اتوبوس از محل بند (ص) تبصره ۷ قانون بودجه ۱۴۰۲ کشور تشریح شد که بر این اساس؛ «اولویت با شرکت‌های حمل‌ونقلی یا کارگزار‌های آنها برای واردات باشد»، «شرکت‌های حمل‌ونقل، باید تعهد بدهند پس از تأیید تخصیص ارز در زمان حداکثر یک هفته‌ای نسبت به تهیه نقدینگی نهایی اقدام کنند.

بدیهی است اگر این زمان افزایش یابد شرکت در لیست سیاه قرار گرفته و حداکثر تا یک سال آینده امکان واردات نخواهند داشت.»، «هر شرکت می‌تواند حد اکثر ۲۵ دستگاه وارد کند (مگر در شرایط خاص) لیکن اگر مشکل نقدینگی دارند باید همان ابتدا تعداد دقیق را مشخص کنند. در غیر این صورت حتی اگر بخشی از نقدینگی هم تأمین نشود در لیست سیاه قرار می‌گیرند»، «شرکت‌ها تا رسیدن اتوبوس به سن ۱۰ سالگی امکان فروش آنها را ندارند»، «حداکثر پیمایش اتوبوس‌ها در سال در حوزه بین شهری باید ۱۵۰هزار کیلومتر باشد مگر اینکه با توجه به شرایط روز (مثل کرونا...) این مقدار توسط سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کاهش یابد»، « واردکننده باید با شفاف سازی نرخ ارز تحت نظارت سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، حداکثر ۳ ماه پس از خرید اتوبوس، آن را با سود متعارف واگذار کند. بدیهی است در صورتی که خریدار وجود نداشته باشد امکان تطویل زمان از سوی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای امکان پذیر خواهد بود.»، «شرایط تامین نقدینگی و مشخص کردن حداکثر تعداد (بند ۳)، برای شرکت‌های وارد کننده نیز برقرار خواهد بود».

در ادامه این نشست، سید کمال هادیان فر معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی  بر برگزاری عملیات جابه‌جایی زائران ابا عبدالله در اربعین حسینی (ع) امسال تأکید کرد و گفت: شرکت‌ها و تعاونی‌های مسافربری در نظر داشته باشند با برنامه‌ریزی و همکاری، مشکلات و موانع برطرف می‌شود.

وی افزود: با تدابیر وزیر راه و شهرسازی و تصمیمات اتخاذ شده در ستاد اربعین برای واردات ناوگان حمل‌ونقل عمومی اتوبوس برون‌شهری مبلغ ۶۰۰ میلیون یورو و همچنین ۴هزار میلیارد تومان برای ارائه تسهیلات با سود ۹ درصد از محل منابع داخلی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای به شرکت‌ها و تعاونی‌های حمل‌ونقل مسافر برون شهری برای واردات ناوگان مورد نیاز در نظر گرفته شده است.

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی در ادامه بیان داشت: در فاز اول؛ مبلغ ۱۵۰ میلیون یورو برای واردات اتوبوس با عمر کمتر از ۵ سال (و قیمت هر دستگاه تا ۲۲۰ هزار دلار) در نظر گرفته شده است و متقاضیان واجد شرایط می‌توانند تا صبح روز شنبه هشتم اردیبهشت ماه، تعداد ناوگانی که امکان واردات دارند را به معاونت حمل‌ونقل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اعلام کنند.

هادیان فر خاطرنشان کرد: این یک فرصت استثنایی است که در اختیار بخش حمل‌ونقل عمومی برون شهری قرار گرفته که برای بهره‌مندی این بخش از فرصت پیش رو موانع از سوی وزیر راه و شهرسازی برطرف شده است و سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای نهایت همکاری را به عمل می‌آورد.

منبع: روابط عمومی وزارت راه و شهرسازی 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • توسعه و بهسازی بزرگ‌راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • جزئیات پرداخت تسهیلات ارزی برای واردات اتوبوس
  • برنامه‌های روز ملی ایمنی حمل و نقل در البرز اعلام شد
  • تعیین ۶۰۰ میلیون یورو اعتبار برای واردات اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین
  • تخصیص ۶۰۰ میلیون یورو برای واردات اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین
  • تشریح برنامه‌های روز ملی ایمنی حمل‌ونقل در سیستان و بلوچستان
  • ◄ پیدا کنید خروجی جلسات کمیسیون ایمنی راه ها را !
  • ضرورت ارتقای ایمنی راه‌ها فرهنگ سازی و قانون مداری است
  • آزادراه تهران_کرج_قزوین روکش آسفالت می شود
  • آزادراه تهران_کرج_قزوین روکش آسفالت می شود