Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس از استاندار جدید این استان خواست که تأمین منابع آبی پایدار را در صدر اولویت‌های کاری خود قرار دهد. ۲۴ آذر ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۹ استانها سمنان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، احمد همتی ظهر امروز در آئین تودیع و معارفه استانداران پیشین و جدید سمنان اظهار داشت: اجرایی شدن پروژه انتقال آب دریای خزر که همه مراحل تصویب قانونی و صدور مجوزهای زیست‌محیطی آن به اتمام رسیده باید در اولویت اول پروژه‌های این حوزه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه همه شهرستان‌های استان بر سر ضرورت انتقال آب اتفاق نظر دارند، ادامه داد: اجرای پروژه انتقال آب خزر به فلات مرکزی بر اساس قانون اساسی و قانون توزیع عادلانه آب باید اجرایی شود.

خطر از بین رفتن آبخوان‌ها تا 15 سال آینده در کمین کشورشاخص بهره‌مندی روستاهای چهارمحال و بختیاری از آب شرب 76 درصد استخطر شکسته شدن سد آب در دیاربکر ترکیه

نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس با بیان اینکه زمینه‌های لازم برای اجرایی شدن این پروژه ملی فراهم شده افزود: توسعه استان سمنان و استفاده از ظرفیت‌های بسیار بالای این استان در گرو اجرایی شدن این پروژه و تأمین منابع آبی آن است.

همتی با برشمردن برخی از مهم‌ترین ظرفیت‌های استان سمنان خاطرنشان کرد: تاکنون متناسب با این همه ظرفیت در استان، در جهت تحقق توسعه پایدار در استان گام برداشته نشده است.

وی با بیان اینکه استان سمنان سه ‌برابر نرم کشوری اساتید و نیروهای دانشگاهی  دارد گفت: تنوع بالای موادمعدنی، گستردگی جغرافیایی استان به عنوان ششمین استان پهناور کشور، وجود صنایع متعدد، نیروی انسانی متخصص زو کارآمد، همسایگی با هشت استان مهم، قرار گرفتن بر سر کریدورهای شرق به غرب و شمال به جنوب و غیره تنها بخشی از ظرفیت‌های استان سمنان است.

نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس از سمنان به عنوان یکی از کم‌ردیف‌ترین استان‌ها در تخصیص بودجه‌ها نام برد و گفت:  این رویکرد در تخصیص اعتبارات با توانمندی‌ها و ظرفیت‌های متنوع استان هیچ تناسبی ندارد و استاندار جدید باید برای بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها برنامه‌ریزی کند.

همتی با بیان اینکه رئیس‌جمهور در سفر اخیر به عقب بودن استان در برخی پروژه‌ها اذعان کرد گفت: استاندار سمنان باید تلاش کند که این عقب‌افتادگی‌ها جبران شود.

وی با بیان اینکه مردم استان، مردمی اهل رحمت، مهربان و مهمان‌نواز هستند گفت: ضرب سکه در گذشته در این دیار و نام بردن از آن به عنوان دارالمرحمه خود گواهی بر جایگاه فرهنگی این دیار است.

این نماینده مردم جابه‌جایی‌های مداوم مسئولان را یک آسیب دانست و گفت: استان سمنان هر دو و نیم سال یک استاندار عوض کرده است .

همتی ثبات در مدیریت را یکی از ضرورت‌های توسعه برشمرد و افزود: چرخش مدام مدیران به سود کشور نیست. اگرچه تغییرات اخیر به قانون مصوب مجلس برمی‌گردد و این جابه‌جایی‌ها به ناگزیر باید انجام می‌شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی یکی از موافقان قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان بود.

انتهای پیام/ ع

R41366/P1494/S6,64/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۷۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبار ۴۰ هزار میلیاردی پروژه آب‌های سرانی خراسان شمالی در ۱۴۰۳

معاون عمرانی استاندار خراسان شمالی گفت: پروژه انتقال آب‌های سرانی استان در بودجه ۱۴۰۳، ۴۰ هزار میلیارد ریال اعتبار در اختیار دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، مهدی رشیدی امروز _ پنج شنبه سیزدهم اردیبهشت_ در آئین نکوداشت شوراهای اسلامی شهر و روستا خراسان شمالی اظهار کرد: با توجه به اینکه اوایل کار دولت، خشکسالی در استان مشهود بود و اقدامات انجام شده در گذشته کافی نبود، اولویت‌های استان پیش از سفر هیئت دولت در نظر گرفته شد.

وی افزود: با تاکید استاندار، تأمین آب استان در اولویت قرار گرفت؛ نقاط ضعف و قوت شناسایی و با برگزاری ۱۱۰۰ ساعت کار کارشناسی پروژه‌های نیمه‌تمام و بالای ۵۰ درصد مشخص شد.

معاون عمرانی استاندار خراسان شمالی با اشاره به پروژه‌هایی اجرایی در حوزه صرفه‌جویی و تأمین آب استان، خاطرنشان کرد: طرح انتقال آب سرانی، با پیگیری مسئولان ارشد استان در سفر رئیس‌جمهور به استان مصوب شد، اما برای اجرا با مشکلات عدیده‌ای مواجه بود تا اینکه با پیگیری‌های مستمر استاندار خراسان شمالی اواخر سال گذشته، مجوز ماده ۲۳ آن اخذ شد و اکنون برای اجرا در ردیف‌های بودجه‌ی سال ۱۴۰۳ برای آن چهار هزار میلیارد تومان اعتبار پیشنهاد شده است.

رشیدی از مرمت، احداث و آسفالت بیش از ۷۰۰ کیلومتر راه روستایی، ۸۵۰ هزار مترمربع آسفالت معابر روستاها و ۸۳۰ هزار مترمربع آسفالت معابر شهری خبر داد.

کد خبر 750014

دیگر خبرها

  • وجود ۱۹ هزار واحد مسکونی در حال ساخت در سمنان
  • زخم معدن کاری بر پیکر شاهوار
  • اعتبار ۴۰ هزار میلیاردی پروژه آب‌های سرانی خراسان شمالی در ۱۴۰۳
  • ایجاد درآمد پایدار اولویت اساسی شهرداری‌ها باشد+فیلم
  • آبرسانی پایدار به ۱۰ هزار روستا رویکرد محوری دولت سیزدهم است
  • تأمین زمین ۲۶هزارواحدی مسکن ملی در کردستان
  • زنگ خطر کمبود «آب» در شاهرود/ اهمیت بیش از پیش حفظ «شاهوار»
  • ظرفیت نیروگاه‌ها پاسخگوی نیاز کشور در فصل تابستان نیست
  • دفتر نظارت و ارزیابی ویژه استاندار در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد