Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@16:39:53 GMT

مهارت آموزی در آموزش و پرورش برون سپاری می شود

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۶۸۴۳۰

مهارت آموزی در آموزش و پرورش برون سپاری می شود

سمنان- ایرنا- سرپرست معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: برون سپاریِ آموزش های مهارتی به بخش صنعت با جدیت در وزارت آموزرش و پرورش دنبال می شود.

به گزارش ایرنا، عبدالرسول عمادی عصر شنبه در آیین افتتاح رسمی دفتر همکاری های آموزشی شاخه کاردانش اداره کل آموزش و پرورش و شرکت شهرک های صنعتی استان سمنان در محل ساختمان کسب و کار شهرک صنعتی بزرگ سمنان، افزود: برون سپاری طرح های مهارت آموزی به بنگاه های تولیدی و اقتصادی به نسبت بازسازی هنرستان های کشور در اولویت قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد: تامین اعتبار برای هنرستان هایی که توان مهارت آموزی در بیرون از مجموعه را ندارند، رویکرد مهمی است اما برای رشته هایی که در بیرون از مدارس ظرفیت یادگیری وجود دارد، رویکرد برون سپاری اعمال می شود.
عمادی با بیان اینکه تا پایان سال جاری در تمام استان های کشور دفتر همکاری های آموزشی شاخه کاردانش اداره کل آموزش و پرورش و بخش صنعت راه اندازی می شود، گفت: تاکنون در 6 استان کشور این دفتر همکاری گشایش یافته است.
سرپرست معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: فاصله گرفتن از آموزش های نظری در کنار توجه به رویکرد عمل گرایی در آموزش ها یکی از دغدغه های اساسی وزارت آموزش پرورش در کیفیت بخشی مهارت آموزی است.
وی ادامه داد: توجه به مهارت آموزی مورد توجه رهبر معظم انقلاب، رئیس جمهوری و در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هم به آن اشاره شده است و باید تمام نهادهای اجرایی مربوطه برای اجرای این شاخص مهم اشتغال آفرین در کشور پیشگام باشند.
سرپرست معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در سال جاری بیش از 660 میلیارد ریال برای برون سپاری مهارت آموزی در هنرستان های وزارت آموزش پرورش لحاظ شد، گفت: در بودجه سال 98 این اعتبار به بیش از 2 هزار میلیارد ریال افزایش می یابد.
به گزارش ایرنا، بیش از 180 هنرستان کاردانش و فنی و حرفه ای در استان سمنان فعال است، 10 هزار دانش آموز در مدارس کاردانش و فنی و حرفه استان سمنان مشغول به تحصیل هستند و این استان رتبه نخست کشور از نظر توزیع دانش آموزان در بین رشته های تحصیلی نظری و فنی را دارد.
در این نشست، احمد همتی نماینده مردم شهرستان های سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی، سید مصطفی آذرکیش مدیرکل دفتر آموزش های کاردانش وزارت آموزش و پرورش و جمعی از مدیران دستگاه های اجرایی استان سمنان حضور داشتند.
7339/6103

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي آموزش و پرورش مهارت آموزي برون سپاري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۸۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمود منطقی صبح پنجشنبه در جمع خبرنگاران در خاتمه نشست با مدیران آموزش و پرورش استان سمنان با بیان اینکه طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان از سوی بهزیستی استان پیگیری می‌شود، تاکید کرد: توجه به آسیب‌های اجتماعی حوزه دانش‌آموزی محور طرح است.

وی خواستار پیگیری دقیق طرح جامع مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان شد و افزود: ساختارمندی مناسب و یکپارچگی مطلوب در حوزه آموزش و پرورش مزیت استان سمنان در اجرای این طرح است.

مدیرکل بهزیستی استان سمنان با اشاره به اینکه نکته اساسی که در راستای اجرای طرح نظام مراقبت‌های اجتماعی دانش‌آموزان وجود دارد، این است که غربالگری‌ها به‌خوبی انجام شود، گفت: در قالب این طرح گروه‌های در معرض خطر، پرخطر و کسانی‌که نیاز به خدمات فوریتی دارند، به بخش‌های مربوطه ارجاع داده شوند.

منطقی افزود: در سال گذشته، تعدادی ارجاعی از آموزش و پرورش داشتیم که مداخلات لازم در راستای رفع مشکل از سوی بهزیستی این استان انجام شد و از ابتدای سال جاری هم تعدادی از دانش‌آموزان که باید در کارگروه فوریت‌های روانی اجتماعی مورد بررسی و رفع مشکل قرار می‌گرفتند، زیر پوشش قرار گرفتند.

به گزارش مهر، نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان در واقع مجموعه‌ای نظام‌یافته از خدمات و برنامه‌ها شامل غربالگری، آموزش، توانمندسازی و حمایت‌های روانی اجتماعی به‌منظور مراقبت از دانش‌آموزان در برابر رفتارهای پرخطر، آسیب‌های اجتماعی و جرایم از طریق مداخله به‌موقع و مؤثر است.

کد خبر 6088400

دیگر خبرها

  • مهارت آموزی معلمان در دستور کار آموزش و پرورش باشد
  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود
  • جشنواره فناوری و نوآوری دانش‌آموزی رینوفست ۲۰۲۴ برگزار می‌شود
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود
  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی
  • مهارت‌آموزی ۱۴۹۳ بانوی بیرجندی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای
  • مهارت‌آموزی ۳۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌ جنوبی
  • مهارت‌آموزی سه هزار و ۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌جنوبی
  • لزوم رسیدگی مجلس به لایحه مهارت آموزی کارکنان وظیفه/ آموزش مهارتی بیش از ۱ میلیون سرباز وظیفه طی ۶ سال اخیر