Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان: سردار «یدالله جوانی» معاون سیاسی سپاه روز امروز شنبه ۲۴ آذر در آیین رونمایی از طرح‌های پژوهشگاه امام صادق (ع) سپاه در خصوص ضرورت کار‌های پژوهشی اظهارکرد: تحقیقات و پژوهش‌ها باید به سمت کار‌های میدانی به ویژه در موضوعات روز سوق یابد تا خروجی آن منجر به تحلیل درست از موضوع باشد. به عبارت دیگر پژوهش‌ها نباید صرفا برای پر کردن طبقات کتابخانه‌ها مورد استفاده قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: البته در مسأله‌یابی نباید از آسیب‌شناسی‌ها هم غفلت کرد که این هم موضوعی است که نیاز به جرات دارد و به عبارت دیگر وقتی پژوهشی صورت می‌گیرد، نتایج آن باید در تصمیم‌گیری‌ها اعمال شود.

سردار جوانی ادامه داد: تجارب ۴۰ ساله ما بویژه در امر پژوهش باید به گونه‌ای باشد تا در انتخاب موضوع پژوهش دقت کنیم؛ چون در سال‌های گذشته برخی موضوعات و عناوین مورد پژوهش قرار گرفتند که نتایج آن مورد اثر واقع نشده است.

معاون سیاسی سپاه بیان کرد: پژوهش برای باز کردن گره‌هاست؛ لذا در سپاه و نیرو‌های مسلح مسائلی که حل آن در گرو کار‌های پژوهشی است، باید احصاء شوند.

وی با بیان اینکه موضوع پژوهش باید جدی گرفته شود، تصریح کرد: کار‌های پژوهشی در سال‌های اخیر به گونه‌ای بوده که پژوهشگاه امام صادق (ع) را به سمت کار‌های میدانی سوق داده که البته انتظار هم همین‌گونه است؛ چون اگر کار‌های پژوهشی صرفا متکی به فعالیت‌های به اصطلاح کتابخانه‌ای باشد، گرهی را باز نمی‌کند؛ موضوعی که این روز‌ها با آن مواجه هستیم.

سردار جوانی در ادامه گفت: گاهی خروجی پژوهش، تحلیل درستی از یک صحنه برای ارائه راهکار است؛ اما ارائه این راهکار با تحلیل کتابخانه‌ای میسر نیست.

وی در ادامه با اشاره به اینکه در معاونت سیاسی سپاه پژوهش‌هایی را انجام دادیم، اما با این حال باید کار‌های پژوهشی بیشتری صورت گیرد، گفت: در ۴۰ سالگی انقلاب از پژوهش‌های آسیب‌شناسانه نباید واهمه‌ای داشته باشیم؛ زیرا برای تداوم موفقیت نیاز به آسیب‌شناسی هم داریم؛ بنابراین اگر می‌خواهیم عمق‌بخشی داشته باشیم، باید به نتایج پژوهش‌ها اعتنا کنیم.

معاون سیاسی سپاه عنوان کرد: اگر نسل و افراد در حوزه پژوهش فعالیت‌هایی داشتند، باید نتایج تلاش‌های آن‌ها را از قفسه‌ها بیرون بیاوریم و بررسی کنیم که آیا به نتایج آن پژوهش عمل شده است یا خیر؟

منبع: فردا

کلیدواژه: سردار جوانی سپاه آسیب شناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۹۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسریع در اجرای قانون جوانی جمعیت نیازمند همراهی جدی دستگاه‌هاست

ایسنا/فارس رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز تسریع در اجرای قوانین حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مدنظر رهبر معظم انقلاب را نیازمند همراهی جدی دستگاه‌های اجرایی دانست.

سیدوحید حسینی امروز، ۱۲ اردیبهشت در چهل و یکمین نشست قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در خصوص حمایت از خانواده و جوانی جمعیت گفت: تسریع در اجرای قانون حمایت از خانواده، جوانی جمعیت و فرزندآوری، نیازمند همکاری و همراهی جدی دستگاه‌های اجرایی استان فارس است.

وی تأکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای ارائه آموزش و فرهنگ‌سازی مباحث جوانی جمعیت در میان کارکنان سازمان‌ها، ادارات و ارگان‌ها استان آمادگی کامل دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: اجرای قانون حمایت از خانواده، جوانی جمعیت و فرزندآوری به عنوان یکی از اقدامات ملی به شمار می‌رود که پشتوانه‌ای برای آینده نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

حسینی با اشاره به نزدیک شدن هفته ملی جمعیت از ۲۴ تا ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳، با مهم برشمردن این مناسبت، بر استفاده از ظرفیت صدا و سیما، رسانه‌ها و خبرگزاری‌های استان برای ترویج فرهنگ قانون حمایت از خانواده، جوانی جمعیت و فرزندآوری تاکید کرد.

وی، قانون حمایت از خانواده، جوانی جمعیت و فرزندآوری را یکی از راهکارهای اثرگذار و ارزشمند در پیشبرد اهداف پیش بینی شده در این زمینه عنوان کرد و هفته جمعیت را فرصتی مناسب برای آگاهی بیشتر مردم جامعه از اهمیت تلاش برای قرار گرفتن در مسیر جوان بودن جمعیت دانست.

عباس رضائیان‌زاده، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست با اشاره به دستورالعمل‌های هفته ملی جمعیت ۱۴۰۳، از آمادگی دانشگاه برای اجرای اقدامات هدفمند در سطح جامعه با همکاری و همراهی معاونت‌های دانشگاه و دستگاه‌های اجرایی استان خبر داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نتایج جالب یک پژوهش علمی درباره زنان
  • چرا کاربست‌های پژوهشی در جامعۀ ایران زمینه زدوده هستند؟
  • تأملاتی در بومی‌نبودن نظریه‌های جامعه‌شناسی کشور
  • تأملاتی درباب بومی نبودن نظریه‌ها در میدان جامعه‌شناسی کشور
  • آسیب شناسی معماری تنظیم‌گری رسانه در ایران
  • تسریع در اجرای قانون جوانی جمعیت نیازمند همراهی جدی دستگاه‌هاست
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با بهره گیری از تولیدات علمی و پژوهشی جامعه دانشگاهی گیلان
  • جزئیات جایزه ملی جوانی جمعیت تشریح شد؛ ضرورت افزایش ظرفیت دکتری جمعیت شناسی در دانشگاه‌ها
  • جوانی جمعیت نیازمند اغنا سازی است
  • برگزاری بیست و دومین نشست شورای عالی اتحادیه دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی