Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-19@19:32:35 GMT

هوای آلوده ما را تنبل می‌کند؟

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۷۰۵۹۶

دانشمندان کالج دانشگاهی لندن(UCL) در بریتانیا اظهار کردند: اگر میزان مصرف سوخت‌های فسیلی با نرخ فعلی ادامه پیدا کند، این تاثیر تا پایان قرن در همه جا احساس خواهد شد.

محققان عنوان کردند: افزایش سطوح انتشار گازهای گلخانه‌ای باعث می‌شود تا افراد علاوه بر مشکلاتی همچون عدم تمرکز، احساس خستگی، فراموشی و کاهش حافظه هم داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاثیر منفی انتشار CO2 در عملکرد شناختی انسان ممکن است اجتناب‌ناپذیر باشد و عملکرد شناختی افراد با افزایش سطح CO2 کاهش پیدا می‌کند.

نتایج بررسی‌ها نشان داد که سطح طبیعی دی‌اکسیدکربن جو در سال 2100 چهار تا پنج برابر بیش از زمان حال خواهد بود.

در حالیکه تحقیقات در حال انجام است، محققان اظهار کردند که لندن شاهد بیشترین افزایش سطح CO2 در جهان خواهد بود.

این تحقیق، اولین مطالعه برای اندازه‌گیری اثرات افزایش انتشار گازهای گلخانه‌ای در انسان نیست.

در سال 2015، محققان دانشگاه هاروارد آمریکا دریافتند که دی‌اکسیدکربن تاثیر مستقیم و منفی بر شناخت و تصمیم‌گیری انسان دارد.

محققان در این بررسی ، 24 نفر از پرسنل محیط‌های اداری را با سطوح مختلف دی‌اکسیدکربن در طول 6 روز مورد بررسی قرار دادند.

نتایج آزمایش‌ها نشان داد که در سطوح بالاتر دی‌اکسیدکربن، میانگین نمرات کاهش می‌یابد.

پژوهشگران اظهار کردند: این تاثیر باید در محیط‌های دیگر مانند خانه، مدارس، هواپیما و ... هم مورد بررسی قرار گیرد.

یافته‌های این بررسی در Environmental Health Perspectives منتشر شده است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: بریتانیا لندن جهان دانشگاه هاروارد هواپیما بریتانیا جهان دانشگاه هاروارد لندن هواپیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۷۰۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید برق با الهام از کرکس (+عکس)

نگاهی دقیق به «کرکس کندر آند یا رُخ‌کرکس آند» باعث شد تا دانشمندان بتوانند با الهام از شکل بال‌های این پرنده و بهینه‌سازی طراحی تیغه‌های توربین، تولید انرژی را تا ۱۰ درصد افزایش می‌دهد.

به گزارش خبرآنلاین، طول بال‌های «رخ‌کرکس آند» و ۳ تا ۳.۷ متر و همچنین وزن آن چیزی حدود ۱۶ کیلوگرم است، بنابراین او بزرگ‌ترین پرنده جهان نامیده می‌شود. این‌که چطور «رخ‌کرکس آند» می‌تواند با چنین ابعادی به‌راحتی مسافت‌های طولانی را طی کند، سؤالی است که ذهن را درگیر می‌کند.

جالب است بدانید آئرودینامیک بال‌های این پرنده به‌گونه‌ای است که به او اجازه می‌دهد مسافت‌های طولانی را به‌راحتی و بدون بال زدن را پشت سر بگذارد. همین ویژگی «رخ کرکس آند»، جرقه یک ایده را در ذهن محققان روشن کرد.

محققان دپارتمان مهندسی مکانیک دانشگاه آلبرتا (U of A) کانادا در حال بررسی این موضوع بودند که آیا اتصال یک تیغه الهام گرفته از این پرنده، به پره توربین بادی می‌تواند باعث افزایش تولید انرژی شود یا خیر.

آنچه معمولاً کارایی توربین‌های بادی را کاهش می‌دهد، کشش القایی است. با عبور یک تیغه از هوا، ناحیه‌ای با فشار هوای پایین در بالای آن تشکیل می‌شود. هوای با فشار بالاتر در زیر پره (سمت فشار) به دنبال تعادل با ناحیه کم‌فشار بالا است. درواقع نوعی گردباد ایجاد می‌شود که جریان هوا را به سمت پایین منحرف می‌کنند (downwash) و باعث ایجاد کشش القایی می‌شوند.

درحالی‌که اکثر هواپیماهای مدرن با استفاده از تیغه‌ها برای به حداقل رساندن اثر گردبادها کشش القایی را کاهش می‌دهند، استفاده از آن‌ها در صنعت انرژی بادی هنوز در مراحل ابتدایی است.

پژوهش بر روی توربین‌های بادی که چنین تیغه‌هایی دارند افزایش تولید نیرو را نشان داده‌اند، اما چیزی که دراین‌بین نامعلوم بود، این بود که ایجاد تیغه‌ها باعث این افزایش نیرو شده یا افزایش سطح تماس پره توربین‌ها.

برای روشن شدن موضوع، محققان به Biome Renewables مراجعه کردند که یک شرکت طراحی صنعتی کانادایی است که محصولات انرژی پاک را با تقلید از طبیعت ایجاد می‌کند. این شرکت با الهام از «رخ کرکس آند»، پره‌هایی ۵.۳۵ متری طراحی کردند که پس از ساخته‌شدن به نوعی تیغه مجهز می‌شود.

محققان از شبیه‌سازی‌های کامپیوتری برای تعیین تأثیری که اضافه شدن این تیغه‌ها به یک توربین بادی دارد، استفاده کردند. آن‌ها متوجه شدن که افزودن چنین تیغه‌ای باعث افزایش اختلاف فشار در طول دهانه پره می‌شود که به‌نوبه خود باعث افزایش گشتاور توربین و تولید نیرو می‌شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تاثیر صبحانه نخوردن و صبحانه ناسالم خوردن
  • تولید برق با الهام از کرکس (+عکس)
  • رئیس جمهور: تاثیر آمارها بر رضایت اجتماعی بررسی شود
  • رییس جمهور: تاثیر آمارها بر رضایت اجتماعی بررسی شود
  • تاثیر آمارها بر رضایت اجتماعی بررسی شود
  • هوای اصفهان آلوده شد
  • هوای کرمانشاه تحت تاثیر امواجی ناپایدار
  • هوای اصفهان آلوده است
  • بررسی تاثیر عملیات موشکی ایران بر نقشه ترانزیتی سرزمین های اشغالی
  • مواد شیمیایی در پارکینگ ها احتمال ابتلا به ALS را افزایش می دهد