Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-23@15:28:25 GMT

مه دید افقی در دزفول را به زیر 50 متر رساند

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۷۰۶۹۴

مه دید افقی در دزفول را به زیر 50 متر رساند

علی کرمی شامگاه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: صبح امروز پدیده مه گرفتگی در شهرستان دزفول رخ داد که دید افقی را تا 100 متر کاهش داد و از عصر امروز نیز دید افقی به دلیل بروز دوباره این پدیده به زیر 50 متر رسیده است.
وی دلیل بروز مه گرفتگی را ورود سامانه رطوبتی و کاهش دما عنوان کرد و گفت: مه گرفتگی تا ظهر فردا یکشنبه در منطقه حاکم خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس اداره هواشناسی افزود: روز دوشنبه سامانه بارشی با بارندگی متوسط وارد منطقه خواهد شد.
مه غلیظ موجب کندی تردد وسایل نقلیه در جاده های شهرستان دزفول به ویژه دزفول به شوش و دزفول به شوشتر شده است.
پلیس راه به رانندگان توصیه کرد با توجه به شدت مه با احتیاط کامل، چراغ روشن و سرعت مطمئنه حرکت کنند.
3022
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف پلیس راه وسایل نقلیه هواشناسی مه دزفول منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۷۰۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازطراحی سامانه نماد برای کاهش بازماندگی از تحصیل

عکس آرشیوی است.

به گزارش «تابناک»، سیدعلی کاظمی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه از سال گذشته کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست، کودکان در موقعیت خیابان و کودکان بازمانده از تحصیل بیشتر مورد توجه مسئولان حوزه اجتماعی قرار گرفته‌اند، اظهار کرد: حجم کودکان بازمانده از تحصیل از تعداد کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست و کودکان در موقعیت خیابان بیشتر است. اواخر سال گذشته بود که در این راستا جلسه‌ کمیته پایش و نظارت مرجع ملی برگزار شد.

وی یادآور شد: قانون حمایت از اطفال و نوجوانان سه تکلیف عمده شامل پوشش کامل تحصیلی کودکان و نوجوانان، حمایت از کودکان در معرض خطر و آسیب‌دیده و آموزش حقوق کودک به کودکان و مربیان و کارکنان مدارس و مراکز آموزشی را برعهده وزارت آموزش و پرورش قرار داده است. در این جلسه کمیته با حضور برخی معاونان و مدیران وزارت آموزش و پرورش و اعضای هیات میزان پیشبرد این تکالیف بررسی شد.

کاظمی افزود: بر همین اساس، از سال گذشته تعامل بسیار خوب و سازنده‌ای با آموزش و پرورش شروع شد تا کودکان بازمانده از تحصیل سریعتر وارد کلاس‌های آموزشی شوند و آخرین جلسه شورای هماهنگی مرجع ملی حقوق کودک در سال ۱۴۰۲ به موضوع کودکان بازمانده از تحصیل و تکالیف آموزش و پرورش گذشت.

دبیر مرجع ملی حقوق کودک با اشاره به وضعیت پوشش تحصیلی دانش‌آموزان مقطع ابتدایی ادامه داد: براساس گزارشات موجود، پوشش تحصیلی در مقطع ابتدایی بیش از ۹۷ درصد و در مقطع متوسطه کمتر از این رقم است، از همین رو باتوجه به آخرین جلسه برگزار شده در سال ۱۴۰۲، بنا شده از ابتدای سال جاری اقداماتی با هدف‌گذاری گسترش پوشش تحصیلی کودکان تا ۹۹.۹ درصد در مقطع ابتدایی صورت گیرد. زیرا به جز کودکانِ دچار مشکلات عقب‌ماندگی ذهنی که تعلیم‌پذیر نیستند، سایر کودکان طبق قانون اساسی و قانون حمایت از اطفال و نوجوانان باید در مدرسه حضور پیدا کنند. لذا پوشش ۹۷ درصدی هر چند عدد بسیار ارزشمندی در مقایسه با پوشش تحصیلی در بسیاری از کشورهای دنیا است، اما از نظر ما این رقم با چشم انداز مطلوب کشور و تکالیف قانونی فاصله دارد و باید برای تحقق آن به صد درصد افزایش پیدا کند.

کاظمی در ادامه به وضعیت پوشش تحصیلی دانش‌آموزان متوسطه اول نیز اشاره کرد و افزود: درخصوص گسترش پوشش تحصیلی متوسطه اول قانون نیز آموزش را برای این گروه اجباری کرده است. بنابراین سطح پوشش باید بیش از ۹۹ درصد باشد، اما درخصوص متوسطه دوم قانون‌گذار الزامی نکرده است، اما برای این گروه تحصیلی نیز باید حداقل ۹۰ درصد پوشش تحصیلی صورت گیرد. براین اساس در سال جاری به موضوع پوشش تحصیلی دانش‌آموزان توجه ویژه‌ای شده و قرار است زیرساخت‌های لازم فراهم شود.

وی در همین راستا از پیگیری تقویت سامانه نماد مربوط به نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان خبر داد و گفت: برای گسترش پوشش تحصیلی، آموزش و پرورش قصد تکمیل و اجرای سامانه نماد در مدارس را دارد، اگرچه که پیش از این نیز سامانه نماد توسط آموزش و پرورش راه‌اندازی شده بود، اما در مدل جدید عمده اقدامات توسط آموزش و پرورش صورت گرفته است.

دبیر مرجع ملی حقوق کودک در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه طرح نماد براساس نیازهای شناسایی شده در زمان خودش، توسط برخی از مدیران دغدغه‌مند اجرا و پیگیری شد، تصریح کرد: هدف از راه‌اندازی سامانه نماد، شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل است. سامانه نماد یکبار طراحی شد اما از آنجایی که با چالش‌هایی روبرو بود، اخیرا بازطراحی شده است، البته ۱۲ مشکل جدی در این زمینه لیست شده تا در جلسه اردیبهشت‌ماه به صورت مفصل مورد بررسی قرار گیرد.

کاظمی یادآور شد: امسال ۶ ماه قبل از شروع سال تحصیلی به موضوع بازماندگی از تحصیل کودکان ورود کرده‌ایم تا آمارهای بازماندگی از تحصیل به تفکیک استانی احصاء شود و بتوان برای آنها برنامه‌ریزی کرد. در این زمینه نیز راهکارهایی هم شناسایی شده است، به طور مثال ممکن است از طریق سامانه شاد بتوانیم بسیاری از کودکان بازمانده از تحصیل را پوشش دهیم تا کودکی به خاطر مشکلات مالی، مربی و... از تحصیل بازنماند. همچنین می‌توان با فعال‌سازی برخی NGOها افرادی را به عنوان داوطلب - معلم شناسایی و برای ‌آموزش آنها برنامه‌ریزی کرد. آموزش و پرورش نیز دارای قرارگاه عدالت آموزشی با هدف تحقق عدالت آموزشی است که در همین راستا باید روش‌های مختلف بررسی شوند.

دیگر خبرها

  • نمایی زیبا از چالکندی دزفول + فیلم
  • اجرای آبیاری قطره‌ای زیرسطحی در تاکستان‌های شیروان
  • رشد ۵ درصدی بارش‌های کشور با فعالیت سامانه اخیر
  • باران در راه مازندران
  • راه‌های برطرف کردن سریع گرفتگی بینی
  • کاهش نواقص جایگاه‌های سوخت شهرستان سبزوار
  • روز گرم و آفتابی در مازندران
  • رسیدگی به درخواست‌ها و شکایات مردمی در اولویت شرکت آبفای استان یزد
  • بازطراحی سامانه نماد برای کاهش بازماندگی از تحصیل
  • قطع آب شرب شهر کنارک در پی بروز سیلاب