Web Analytics Made Easy - Statcounter

تریبون یک‌طرفه صدا و سیما به دولت و اجازه ندادن به منتقدین در جهت شفاف‌سازی زمینه‌ساز آن شده است که دولت خود را همواره طلبکار دیده و صدا و سیما را برای همیشه بدهکار خود بخواهد، وزیر امور خارجه در این راستا تا جایی پیش رفته است که صدا و سیما را به سانسور و تحریف سخنان اوباما متهم کرده است، اتهامی که با پخش برنامه خبری بیست و سی در فضای مجازی خلاف واقع بودن آن روشن شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش بلاغ، وزیر امور خارجه در کنگره حزب ندای ایرانیان حضور یافته و طی سخنانی با حمله به منتقدین سیاست خارجی دولت از جمله «روزنامه کیهان» سازمان‌های حامی و در اختیار دولت به ویژه صدا و سیما را مورد حمله قرار داد و گفت صدا و سیما بخشی از سخنان اوباما را سانسور کرده و پوشش نداده است.
ظریف در این کنگره طی سخنانی اظهار داشته است: ما می‌آییم این صحبت اوباما را تیتر می‌کنیم که گفته است «اگر می‌توانستم یک پیچ و مهره از تاسیسات هسته‌ای ایران را باقی نمی‌گذاشتم» اما جمله بعد چه گفته است؟ او گفته است «اما نمی‌توانم». چرا کیهان و صداوسیمای ما به جای اینکه جمله دوم را تیتر کند و غرور ملی ما را افزایش دهد، جمله اول را تیتر می‌کنند؟ چون که هنوز در جاهایی ضدیت با آمریکا بلندترین صدا را دارد و باورشان نشده که آمریکا را می‌توان شکست داد.
اظهارات وزیر امور خارجه را از ابعاد مختلف می‌توان مورد تحلیل و بررسی قرار داد، درباره اتهام‌زنی او به روزنامه کیهان در گزارش دیروز نوشتیم اما حمله دولت به صدا و سیما مسبوق به سابقه است که در این زمینه به نکاتی ‌اشاره می‌شود.
نخست آنکه عدم پوشش کامل سخنان اوباما در صدا و سیما  ادعایی خلاف واقع است، نگاهی به برنامه‌های پخش شده در صدا و سیما و به‌خصوص برنامه خبری بیست و سی نشان می‌دهد که ادعای ظریف در این مورد خلاف واقع است، در یکی از گزارش‌های صدا و سیما با پخش کامل سخنان اوباما بدان گونه که ظریف گفته است به سراغ مردم رفته و نظرات آنها در‌باره این اظهارات پرس و جو شده است.
فیلم مربوط به گزارش صدا و سیما پس از سخنان ظریف در صفحه شخصی زهرا چخماقی مجری و خبرنگار صدا و سیما منتشر شده است.
می‌خواهند رسانه ملی همیشه بدهکار باشد!
نکته دیگری که بایستی در چارچوب سخنان ظریف بدان پرداخت آن است که دولت می‌خواهد صدا و سیما را همواره بدهکار خود نگه دارد، صدا و سیما تمام امکانات خود را به صورت یک‌طرفه در اختیار دولت و تبلیغ سیاست‌های آن قرار داده و وظیفه حرفه‌ای خود یعنی شفاف‌سازی را به بوته فراموشی یا بدترین ساعات پخش سپرده است با این وجود دولت می‌خواهد صدا و سیما را مخالف خود قلمداد کند تا دست به مظلوم‌نمایی بزند و ماهی خود را بگیرد.
صدا و سیما در سال‌های گذشته بیشترین زمان را در اختیار حامیان دولت قرار داده است که بیایند و هر چه می‌خواهند بگویند و بروند، برخی از دولتمردان و حامیان آن حتی حاضر نشده‌اند که کوچک‌ترین سؤالی که برای پاسخ بدان نیازمند زحمت باشند در صدا و سیما از آنان پرسیده شود، مجری‌های تلویزیونی که بایستی با رئیس‌جمهور مصاحبه کنند و سؤال‌های مطرح شده از پیش تعیین و برنامه‌ها بدان صورت که مطلوب پاستور بوده به خروجی رفته است، با این وجود صدا و سیما بایستی بیشتر از این در اختیار دولت باشد و مشخص نیست که رسانه ملی چه باید بکند که دولت راضی شود؟!
به عنوان نمونه به دنبال بیانیه وزارت خارجه در اعتراض به یک مناظره تلویزیونی در رابطه با برجام و انتقاد دولت از صدا و سیما در این زمینه، رسانه ملی بهمن ماه سال گذشته اعلام کرد از ابتدای سال 2500 ساعت برنامه در ساعات پربیننده به دولت و به صورت یک‌طرفه اختصاص داشته است!
مسئله دیگر اینکه صدا و سیما بایستی به وظیفه روشنگری خود جامه عمل بپوشاند، صدا و سیما رسانه ملی است نه ارگان دولت، صدا و سیما بایستی نظرات کارشناسان و اندیشمندان منتقد دولت را بازتاب داده و از مسئولین دولتی پاسخ بخواهد و هر دو سخن را بازتاب دهد.
این گونه عمل کردن در برابر دولت و به حاشیه راندن نقد منصفانه، زمینه‌ساز سخنانی از آن دست که ظریف در کنگره حزب ندای ایرانیان گفته می‌شود.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۷۱۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهاد کاربران خبرگزاری خبرآنلاین به کاظم صدیقی؛ لطفا استعفا دهید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در حالی که هنوز ابعاد ماجرای زمین خواری در حوزه علمیه ازگل روشن نشده و ابهامات در افکارعمومی باقیست، در چند روز گذشته نماز جمعه تهران به امامت کاظم صدیقی در دانشگاه تهران برگزار شد. این اقدام ستاد نماز جمعه با موجی از واکنش ها روبرو شد، واکنش هایی که وجه انتقادی آن بیش از وجه حمایتی از این تصمیم بود.

در همین راستا، خبرگزاری خبرآنلاین، از کاربران محترم خود پرسیده بود؛ «آیا موافق حضور کاظم صدیقی در تریبون نماز جمعه هستید یا خیر؟»

شفاف سازی شود

در این میان برخی از کاربران خبرگزاری خبرآنلاین با حضور صدیقی در تریبون نماز جمعه موافق بودند و به برخی دیگر از موارد فسادها توسط مسئولان اشاره کردند. به طور مثال، کاربری که نام خودش را منتشر کرده است، برای خبرگزاری خبرآنلاین نوشت: «موافقم. مگه فقط ایشونه. خیلی های دیگه بدتر از ایشونن. مخصوصا موقوفه خوارها.»

افسون، هم نوشت: «سلام. بله موافقم. فقط فرقی که ایشان داره،مشکلش آشکار شده، مال بقیه هنوز نه!! گناه داره..ترکیب تیم رو عوض نکنید.» کاربر دیگری نوشت: «موافقم. چون هنوز ثابت نشده. ولی باید قوه قضاییه شفافسازی کنه.»

دیگری هم نوشت: «قطعا بله. ایشون انسان خیلی درست وباایمانی هستن.»؛ اردشیر هم نوشت: «موافقم. حضور ایشان، برای قشر مذهبی، مفید هست و باعث نمازجمعه های پرشور خواهیم بود.»

آقای صدیقی! لطفا استعفا دهید

اما اکثریت کاربران خبرآنلاین با حضور دوباره کاظم صدیقی در تریبون نماز جمعه مخالفت کردند و برخی دیگر هم بر این باور بودند که نظر آنان تاثیری در این روند ندارد. مانند کاربری که برای خبرآنلاین نوشت: «خیر. تا صداقت و درستکاری ایشان ثابت نشود. حضور ایشان در تریبون نماز جمعه اشکال دارد.»

دیگری هم نوشت: «معلومه که خیر تا زمانی که ابعاد این قضیه روشن نشده و از ایشون رفع اتهام نشده نباید حضور پیدا کنند. این مسئله کل نظام را زیر سئوال می برد. پس منطقی بود خودشون اصلا حاضر نمی شدند.»؛ فرد دیگری به نام ایرانی مظلوم برای خبرگزاری خبرآنلاین نوشت: «نظر مردم اگر مهم بود باید امثال صدیقی ها محاکمه و مجازات میشدن، امام جمعه شدن ایشون بعد از اون افتضاحات این آقا و فرزندانشون که اصلا قابل قبول نیست .»

مهدی هم نوشت: «زمانی که فردی در جامعه در مظان اتهام است، احترام به نظر عموم ایجاب میکند که فرد در یک دادگاه بیطرف مورد قضاوت قرار گیرد و بازگشت او به مناصب پیشین پس از رفع اتهام باشد. این موضوع درباره افرادی که به حاکمیت متصل هستند حساسیت دوچندان دارد. این یک روال عمومی و قانونی است و عدم رعایت آن یک نوع قانون شکنی و توهین به افکار عمومی است.»

صادق نوشت: «خیر ایشان حتما باید کناره گیری کند تا بیش از این لطمه به باور های دینی مردم نخورد . متاسفانه ستاد نماز جمعه نسبت به احساس عمومی جامعه بی توجه و جنبه نماز جمعه که هم باید عبادی باشد و هم سیاسی متاسفانه جنبه سیاسی آلوده به دروغ را جانب داری می کند.»

حسنعلی هم نوشت: «من مانده ام که حضور مجدد ایشان در جایگاه امامت جمعه با چه منطقی صورت گرفته مگر اینکه از تقصیرات قبلی مبری شدند یا گیرنده زمین ازگل تعیین تکلیف شده در ثانی اصلا ایشان چرا پذیرفته دوباره برگردد قبل از محاسبه اعمالش در نزد وجدانش نه هیچ محکمه دیگری والله اعلم.» کاربر دیگری هم که نام خود را منتشر نکرده است، با ارائه پیشنهادی به کاظم صدیقی نوشت: «جناب کاظم صدیقی لطفا استعفا دهید، بیش از این اسلام را خدشه دار نکنید.»

حسن هم نوشت: «اگه نگیم دست درازی به بیت المال، حداقل عدالت ایشان زیر سوال است. پس نماز پشت ایشان ایراد دارد.»

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1895478

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی نشان دهنده امید ملت ایران به آینده است
  • واکنش واعظی به ادعای خیالی مشاور وزیر کشور درباره روحانی و ظریف
  • واکنش واعظی به ادعایِ خیالی مشاور وزیر کشور درباره روحانی و ظریف /دولت به دنبال انحراف افکار عمومی است
  • مجسمه‌های پرجزئياتی که از مغز مداد خلق شده‌اند (+عکس)
  • ببینید | افشای آمار تکان‌دهنده ارزپاشی دولت‌ها در بازار توسط کارشناس صدا و سیما
  • ببینید | شوخی جالب حسن روحانی با یک قاری قرآن؛ زنگنه با سرماخوردگی آمد، ظریف دیر رسید
  • پیشنهاد کاربران خبرگزاری خبرآنلاین به کاظم صدیقی؛ لطفا استعفا دهید
  • در باب غافلگیری نمایشی صدا و سیما از حمله به اسرائیل
  • یکی از ظریف ترین نمونه های کار روی چوب (فیلم)
  • انتقاد دولت از سخنان برخی نمایندگان در مورد بازار ارز و قیمت دلار: می‌تواند به التهاب در بازار ارز بینجامد و اقدامی غیر حرفه ای و غیرمسئولانه است