Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از پایگاه اینترنتی ان بی سی نیوز، پرونده مرگ جاکلین کال، دختر هفت ساله مهاجر اهل گواتمالا سوالاتی را درباره رویه پلیس مرزی آمریکا و سیاست دولت ترامپ در به تاخیر انداختن ورود مهاجران در گذرگاه های قانونی مطرح کرده است.
طبق اعلام مقامات آمریکایی در روز جمعه، دختر هفت ساله گواتمالایی که در بازداشت دفتر محافظت مرزی و گمرکات آمریکا (CBP) قرار داشته است پس از یک ساعت و نیم منتظر ماندن برای دریافت خدمات اورژانس پزشکی جان سپرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جاکلین کال، که نام او عصر روز جمعه توسط دفتر محافظت مرزی و گمرکات آمریکا و سفارت گواتمالا تایید شد، تلاش داشت تا به همراه خانواده و بیش از 160 مهاجر دیگر به طور غیرقانونی از مرز آمریکا وارد ایالت نیومکزیکو شود و به همین دلیل به همراه پدرش بازداشت شد. مقامات آمریکایی گفته اند کادر پزشکی در محل بازداشت آنها که منطقه ای دور افتاده بود حضور نداشته اند.
اما قبل از اینکه این گروه از مهاجران با اتوبوسی به یک ایستگاه مرزی منتقل شوند، پدر جاکلین اعلام می کند که دخترش بیمار است و حالت تهوع دارد و پس از گذشت یک ساعت و نیم از رسیدن آنها به ایستگاه مرزی، نفس کشیدن او متوقف می شود. در پی این موضوع وی دو بار توسط کادر اورژانس احیا و سپس به بیمارستان ال پاسو در تگزاس منتقل شد. چندی بعد وی در حالی که به همراه پدرش بازداشت بود به دلیل حمله قلبی جان سپرد. در حالی که در لحظه مرگ آب بدن جاکلین به شدت کم شده بود، مقامات آمریکایی مدعی شده اند به مهاجران آب داده شده بود.
سخنگوی دفتر محافظت مرزی و گمرکات آمریکا نیز اعلام کرد: «به دلیل دور افتاده بودن منطقه، دسترسی به کادر اورژانس پزشکی در ایستگاه مرزی واقع در لردزبورگ (Lordsburg) بهترین گزینه برای رساندن خدمات پزشکی به این کودک بود.»
این موضوع سوالاتی را در مورد رویه اورژانس دفتر محافظت مرزی و گمرکات آمریکا و سیاست دولت ترامپ در به تاخیر انداختن ورود مهاجران در گذرگاه های قانونی مطرح می کند، سیاستی که مهاجران را مجبور می کند تا از بین گزینه هفته ها تا ماه ها منتظر ماندن در شهر های خطرناک مرزی و یا گزینه سفر از طریق مناطق خطرناک مرزی تصمیم بگیرند.
کوین مک‎آلینان، کمیسر دفتر محافظت مرزی و گمرکات آمریکا روز سه شنبه در کنگره آمریکا تصریح کرد ایستگاه های مرزی برای رسیدگی به امور کودکان ساخته نشده اند. در ماه نوامبر، بیش از 25 هزار مهاجر کودک با خانواده و بیش از پنج هزار کودک بدون والدین خود اقدام به عبور از مرزهای آمریکا کرده اند.
مک‎آلینان درباره این موضوع گفت: «زیرساخت ما در این زمینه نامناسب است. ایستگاه های گشت مرزی ما و گذرگاه ها اکثرا برای مهاجران مرد بالغ ساخته شده اند و برای خانواده ها و کودکان مناسب نیستند.»
در همین راستا؛ نمایندگان دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا از جان کلی، بازرس کل موقت آمریکا درخواست کرده اند تا در این زمینه تحقیقاتی را آغاز کند. قانون گذاران آمریکایی از جمله جرولد نادلر، زوئی لوفگرن، ژاکوئین کاسترو، پرامیلا جایاپال و لوسیل رویبال آلارد با امضای نامه ای اعلام کردند: «به دلیل جدی بودن این ماجرای غم انگیز و سوالات بسیاری که باقی مانده است، ما درخواست داریم تا درباره این موضوع و همچنین درباره سیاست های دفتر محافظت مرزی و گمرکات آمریکا که شاید در مرگ این کودک دخیل بوده اند، تحقیقاتی آغاز شود. این تحقیق همچنین باید درباره مناسب بودن حضور کودکان در ایستگاه های گشت مرزی که هرگز برای نگهداری کودکان طراحی نشده اند، بررسی داشته باشد.»

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: آمریکا مرگ گواتمالا مرز ترامپ نیومکزیکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۷۲۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیوه شدن دختر ۲۳ ساله در شب عروسیش | ۲۰ بار مچ شوهرم را با زن‌های غریبه گرفتم

به گزارش همشهری آنلاین، زن ۳۲ ساله‌ای است که برای پیگیری پرونده طلاقش وارد مرکز انتظامی شده بود، درباره سرگذشت خود به مشاور و مددکار اجتماعی کلانتری طبرسی شمالی مشهد گفت: در دوران کودکی پدرم را به خاطر ابتلا به بیماری صعب‌العلاج از دست دادم و مادرم سرپرستی من و برادر کوچکترم را به عهده گرفت اما به خاطر اینکه پدرم حسابدار یک اداره دولتی بود، بعد از مرگ او بیمه حقوق پدرم را پرداخت می‌کرد و ما مشکل مالی نداشتیم.

مادرم نیز مدام از اخلاق خوب پدرم در دوران کوتاه زندگی مشترک خودشان سخن می‌گفت و با حسرت از گذشته‌اش یاد می‌کرد که دیگر تکرار نخواهد شد. به همین دلیل هم هیچ‌گاه ازدواج نکرد و تنها با یاد و خاطرات پدرم به زندگی ادامه داد. در این شرایط من هم با خانواده خاله‌ام ارتباط بسیار صمیمانه‌ای داشتم تا اینکه عاشق پسرخاله‌ام شدم ولی هیچ وقت به کسی چیزی نگفتم. البته آرمین هم توجه خاصی به من نشان می‌داد و رابطه‌اش با من بسیار طبیعی و خانوادگی بود. از سوی دیگر مادرم اصرار می‌کرد درس بخوانم و به دانشگاه بروم.

هنوز آخرین سال دبیرستان را می‌گذراندم که روزی مادر و خاله‌ام از من خواستند دوستم وحیده را برای آرمین خواستگاری کنم. انگار قلبم از جا کنده شد. من خودم عاشق آرمین بودم و حالا باید از دوستم خواستگاری می‌کردم. بالاخره مجبور شدم و آرمین و وحیده در حالی باهم ازدواج کردند که من از شدت افسردگی گوشه‌گیر شده بودم. آنها بعد از ازدواج به یکی از شهرهای اطراف مشهد رفتند و من هم در آزمون سراسری در رشته پرستاری پذیرفته شدم.

پیدا شدن دختر فراری در کلانتری | عکس‌های زننده دختر جوان در فضای مجازی | دخترم آبرویم را برده است جدال پدر و دختر بر سر خواستگار آمریکایی | رضایت نمی‌دهم مگر به شرط...

با آنکه علاقه زیادی به این رشته نداشتم، به ناچار به شهر دیگری رفتم و به تحصیل ادامه دادم. هنوز تحصیلاتم به پایان نرسیده بود که روزی یکی از همکارانم در بیمارستان از من خواستگاری کرد و من با وجود مخالفت‌های مادرم با هوشیار ازدواج کردم. چند ماه بعد که تحصیلاتم به پایان رسید، قرار شد مجلس عروسی در باغ یکی از بستگانم برگزار شود. اما آن شب هرچه مهمانان در انتظار داماد ماندند، خبری از او نشد تا اینکه یکی از دوستان هوشیار وحشتزده تماس گرفت و گفت: هوشیار بعد از خروج از آرایشگاه با خودرو تصادف کرده و الان در بیمارستان است.

هراسان و نگران به بیمارستان رفتم ولی همسرم در کما بود و ۳ روز بعد هم جان سپرد. این‌گونه بود که من در ۲۳ سالگی بیوه شدم. تا یک سال هر روز به مزار هوشیار می‌رفتم و به بخت سیاه خودم می‌گریستم. حالا دیگر حتی به بیمارستان نمی‌رفتم و در خانه خودم را حبس کرده بودم تا اینکه بالاخره با اصرار و نصیحت‌های اطرافیانم دوباره به بیمارستان بازگشتم.

در همین روزها پسرعموی یکی از همکارانم که چند بار مرا در بیمارستان دیده بود با وساطت همکارم به خواستگاریم آمد و بدین ترتیب من با کوروش ازدواج کردم تا گذشته را از یاد ببرم. ولی چند ماه بعد متوجه شدم کوروش با زن غریبه‌ای ارتباط دارد و به من خیانت می‌کند. به همین دلیل به خانه مادرم رفتم و او را تنها گذاشتم ولی کوروش به سراغم آمد و با عذرخواهی تعهد داد که دیگر چنین اشتباهی نمی‌کند. اما او باز هم این رفتار زشت خود را تکرار کرد.

با آنکه صاحب دختری زیبا شده بودم، دیگر آن رابطه عاطفی و عاشقانه را با کوروش نداشتم چراکه او را مردی خیانتکار می‌دانستم به گونه‌ای که شاید ۲۰ بار مچ او را گرفتم و هر بار فقط عذرخواهی می‌کرد. من هم اهمیتی نمی‌دادم و دیگر برایم رفتارهایش بی‌معنی بود.

روزی وقتی سرگرم کارم بودم ناگهان روی تخت اورژانس جوانی را به بیمارستان آوردند که تصادف شدیدی کرده بود. یک لحظه درجا خشکم زد. او آرمین پسرخاله‌ام بود که مدت زیادی خبری از او نداشتم. بلافاصله اقدامات درمانی را شروع کردم و در مدت یک ماه که آرمین بستری بود، خودم امور مربوط به پرستاری را انجام می‌دادم. در یکی از این روزها آرمین با شرمندگی گفت از همان روزهای کودکی علاقه خاصی به من داشته و به مادرم نیز گفته بود اما مادرم مخالفت کرده و از او خواسته بود در این باره چیزی به من نگوید تا من بتوانم درسم را بخوانم.

با وجود این، من باز هم عشقم را پنهان کردم و به آرمین نگفتم که من هم روزی عاشق او بودم چراکه نمی‌خواستم دوستم وحیده زجرهایی را تحمل کند که من به خاطر خیانت‌های همسرم تحمل کردم. در واقع اگر من به دوستم خیانت می‌کردم پس دیگران حق داشتند که با شوهر من ارتباط داشته باشند. این بود که به او گفتم من هیچ علاقه‌ای به تو نداشتم و تنها تو را پسرخاله‌ام می‌دانستم.

حالا هم حدود ۲ ماه است که کوروش من و فرزندم را رها کرده و با یک زن غریبه به مسافرت رفته است و من هم برای پیگیری پرونده طلاق آمده‌ام.

با دستور سرگرد آبکه (رئیس کلانتری طبرسی شمالی مشهد) بررسی‌های قانونی و مشاوره‌ای درباره این پرونده به گروه مشاوران زبده دایره مددکاری اجتماعی کلانتری سپرده شد.

کد خبر 849327 منبع: خراسان برچسب‌ها خبر مهم ازدواج - طلاق خانواده حوادث ایران

دیگر خبرها

  • جزئیات جدید و دردناک از دزدیده شدن دختر ۴ ساله کلاله‌ای ؛ قصد فروش یسنا را داشتند
  • ماجرای بیوه شدن دختر ۲۳ ساله در شب عروسی
  • جزئیات جدید از دزدیده شدن دختر ۴ ساله کلاله‌ای
  • جزئیات جدید از دزدیده شدن دختر ۴ ساله کلاله‌ای؛ کارگر ۳۵ ساله قصد فروش یسنا را داشت
  • (عکس) بازداشت رباینده دختر ۱۶ ساله
  • جزئیات جدید از پیدا شدن دختر صحرا؛ پشت‌پرده دزدیده شدن «یسنا» فاش شد!
  • گروگانگیری ۱۰۰ میلیاردی دختر ۲۴ ساله در تهران
  • شناسایی و دستگیری رباینده دختر ۱۶ ساله | عکس
  • بیوه شدن دختر ۲۳ ساله در شب عروسیش
  • بیوه شدن دختر ۲۳ ساله در شب عروسیش | ۲۰ بار مچ شوهرم را با زن‌های غریبه گرفتم