Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از یزد، نشست تبیین سند پایه الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت با حضور عضو مرکز الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت و جمعی از دانشجویان، عصر امروز در محل بسیج دانشجویی استان یزد برگزار شد.

حبیب الله میرغفوری، عضو حقیقی مرکز الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت با بیان برخی از دغدغه‌های مقام معظم رهبری درباره بحث پیشرفت اسلامی و نه توسعه غیر اسلامی از دلیل عملی نشدن طرح‌ها و سند‌های مختلف گفت و اظهار داشت: تغییر دولت و تبدیل سلیقه‌ها در سیاست اجرایی باعث می‌شود سند‌های تدوین شده به طور مناسب و مطلوب اجرا نگردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی از لزوم ایجاد الگویی ثابت در این موضوع گفت و ادامه داد: باید کاری کرد که دولت‌ها زحمت چندین ساله برای تشکیل اسناد مهم و حیاتی را نادیده نگیرند و آن را به منصه اجرا برسانند تا شاهد برکات زیادی باشیم.

عضو مرکز الگوی پیشرفت ادامه داد: پس از تاکید مقام معظم رهبری جهت استفاده از نام پیشرفت به جای توسعه و تبیین علل به کارگیری آن، ایشان به وجود درون مایه اسلامی در الگو تاکید کردند و فرمودند: در هر بخش باید نگاه اسلام مد نظر قرار گیرد.

میرغفوری افزود: چهار منظر مورد تاکید مقام معظم رهبری در تهیه این سند بود که شامل فکر، علم، معنویت و زندگی می‌شد و باید با نگاه به این چهار منظر تدوین سند صورت می‌گرفت تا در هر زمینه‌ای اززندگی حرفی برای گفتن داشته باشد.

وی از حضور و مشارکت چند هزار نفره نخبگان و اساتید و جوانان در تامین این سند گفت و تصریح کرد: اصلی‌ترین ساختار مرکز، اندیشکده‌هایی ۱۵ نفره است که برای بررسی و اظهار نظر در زمینه‌های تخصصی تشکیل شده است که با پژوهش اعضاء متخصص در هر اندیشکده، به جمع بندی آرا و ثبت در سند می‌رسیدیم.

عضو حقیقی مرکز الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت یکی دیگر از مباحث مورد تاکید مقام معظم رهبری در این مرکز را گفتمان نخبگانی اعلام کرد و گفت: باید اظهار نظر در مورد این سند در همه مجامع نخبگانی شکل بگیرد و این الگو وارد مباحث نخبگانی شود.

وی درباره گفتمان نخبگانی به برگزاری کنفرانس‌های سالیانه توسط این مرکز و همزمان با تعریف مبانی و همچنین تشکلیل نشست‌های گفتمانی با حضور هزار و پانصد نفر از دانشجویان نخبه و دغدغه‌مند، در قالب ارائه مقاله‌ها و کتب متعدد اشاره کرد و افزود: از سال آینده این نشست‌ها و کنفرانس‌ها به صورت استانی برگزار می‌شود.

میرغفوری از بهره‌گیری مدیران راهبردی سال‌های گذشته و دولت‌ها و جناح‌های مختلف جهت تحصیل نظرات آن‌ها و اعمال در سند هم گفت و اظهار داشت: ما برای غنی سازی سند به جمع‌آوری نظرات متفکران از عقاید گوناگون هم دست زدیم که با حضور در اندیشکده‌های مرکز به اعلام نظرات خود پرداختند.

وی با بیان گوشه‌هایی از عناوین و محور‌های این سند به افق پیش‌بینی شده در آن پرداخت و گفت: ما باید در افق ۱۴۴۴ در زمره پنج کشور پیشرفته در حوزه تولید اندیشه و فناوری باشیم و به خاستگاه تمدن نوین اسلامی ایرانی جهان دست پیدا کنیم.

عضو حقیقی مرکز الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت در پایان، تفاوت بین این سند با سند افق ۱۴۰۴ را در وجود تدابیر اجرایی و راه حل‌های رسیدن به افق‌ها دانست و از لزوم مشارکت دستگاه‌ها، نخبگان، و مراکز مردمی جهت غنی‌سازی این سند گفت و تاکید کرد: نخبگان با ارائه نظرات خود و ارسال به مرکز از طریق تارنمای www.olgou.ir و بررسی قطعی اعضای مرکز و اعمال در نسخه نهایی سهم خود را به پیشرفت کشور ادا نمایند.

حضور شخصیتی علمی از استان یزد در مرکزی مانند مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت که شاید در این برهه مهم‌ترین مرکز در جهت ارتقاء همه جانبه سطوح استراتژیک کشور باشد، غنیمتی برای فعالان و نخبگان دغدغه‌مند و اساتید و دانشگاهیان محسوب می‌شود که با استفاده از این شخصیت و کمک به او در جهت اهداف گفته شده قدمی در راستای پیشرفت کشور بردارند و این مهم، همت و مدیریت مدیران دانشگاهی و پژوهشی را می‌طلبد و هر گونه حرکت کوچکی هم حتما از این رخوت علمی استان مفیدتر است.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۷۲۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت مردم در عرصه‌های تولید نیازمند گفتمان‌سازی است

حجت الاسلام هادی صاحبقرانی با اشاره به نامگذاری امسال به عنوان جهش تولید با مشارکت مردم توسط رهبر معظم انقلاب گفت: باید شعار امسال با تلاش روحانیون و دست اندرکاران ذیربط به گفتمان غالب در جامعه تبدیل شود.

وی ادامه داد: روحانیون باید در سخنرانی‌ها و برنامه‌های مختلف اهمیت جلب مشارکت مردم در رونق و جهش تولید را تبیین و آنان را برای فعالیت در این عرصه تشویق کنند تا احساس مسوولیت عمومی جامعه بدین منظور افزایش یابد.

مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با اشاره به تشکیل اتاق فکر و اندیشه ورز برای تحقق جهش تولید با مشارکت مردم در این اداره کل تصریح کرد: در این مکان اندیشه ورز راهکار‌های تحقق این مهم با حضور روحانیون و مسوولان و صاحبنظران مربوطه مورد بررسی قرار می‌گیرد.

برگزاری دوره‌های سواد رسانه برای کاهش آسیب‌های فضای مجازی

مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: برای کاهش آسیب‌های فضای مجازی و آشناسازی نوجوانان و جوانان نسبت به این آسیبها، دوره‌های سواد رسانه و طرح «منیر» توسط این اداره کل با همکاری آموزش و پرورش در شهرستان‌های مختلف در دست اجرا است.

وی تصریح کرد: در کنار این مساله در قالب مرکز رسانه ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان‌ها از ظرفیت‌های بومی برای آشنایی نوجوانان و جوانان و دانش آموزان و دانشجویان نسبت به آسیب‌های فضای مجازی بهره گرفته می‌شود و سطح آگاهی‌های عمومی افزایش می‌یابد.

صاحبقرانی محتوا سازی برای فعالان فضای مجازی در عرصه مقابله با ترفند‌های فرهنگی دشمنان و آسیب‌های این بخش را دیگر رویکرد‌های اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی ذکر کرد.

مرکز شهرستان ۱۶۰ هزار نفری خواف با ۱۲۳ کیلومتر مرز مشترک با کشور افغانستان در فاصله ۲۶۷ کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده
  • نقش آفرینی مراکز نوآوری در حفظ و ترویج قانون جهش تولید دانش‌بنیان
  • نقش‌آفرینی مراکز نوآوری در حفظ قانون جهش دانش‌بنیان
  • ضرورت حمایت از هم‌افزایی مراکز نوآوری برای ایجاد «مراکز هم‌آفرینی»
  • تشکیل کنسرسیوم مراکز علمی و پژوهشی در حوزه محیط‌زیست آذر بایجان غربی
  • مشارکت مردم در عرصه‌های تولید نیازمند گفتمان‌سازی است
  • فعالیت 490 مرکز نوآوری در کشور/ ضرورت رفع مسائل اساسی با ظرفیت‌های قانون جهش تولید
  • نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران الگوی مدیریتی مشارکت در بین رویداد‌های کشور است
  • فرهنگ سازی و اغنای عمومی در حوزه عفاف حجاب اساسی و ضروری است
  • گفت‌وگو با چهره ماندگار معماری ایران به بهانه روز معماری/ حیاط‌های خالی از حیات