Web Analytics Made Easy - Statcounter

در هفتاد و یکمین جلسه شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی بر لزوم بررسی نیازهای جامعه و جایگاه شغلی دانش آموختگان رشته‌ها برای توسعه علوم پزشکی کشور تاکید و عنوان شد: بررسی جامع کلیه رشته های علوم پزشکی در دستور کار شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی وزارت بهداشت است.

به گزارش ایسنا، دکتر سید حسن امامی رضوی دبیر شورای عالی برنامه ریزی در هفتاد و یکمین جلسه شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی که با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاون آموزشی وزارت بهداشت و سایر اعضای شورا برگزار شد، ضمن خیر مقدم به اعضا دستورات جلسه را در 4 حوزه تاسیس رشته جدید، برنامه آموزشی جدید، بازنگری برنامه های آموزشی و سایر تصمیمات اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه دکتر باقر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به نقش این شورا در توسعه آموزش علوم پزشکی کشور، گفت: هدف نهایی این توسعه ها تامین نیازهای جامعه به نیروی انسانی نظام سلامت است و ضروری است تا متناسب با این نیازها برنامه ریزی شود.

دکتر لاریجانی با اشاره به برنامه تحول آموزش، اظهار داشت: هدف این است که رشته مقاطع علوم پزشکی در راستای استانداردهای بین المللی و متناسب با نیازهایی که در کشور داریم توسعه یابد.

وی بر اهمیت رشته های بین رشته ای تاکید کرد و گفت: طی چند دهه گذشته پیشرفت های خوبی در علوم پزشکی داشته ایم و اکنون می توان گفت کشور به لحاظ ارائه خدمات بهداشتی درمانی به خودکفایی رسیده است. اکنون حرکت در مرزهای دانش و حضور در عرصه های بین المللی موضوعی است که باید در توسعه علوم پزشکی کشور مدنظر قرار گیرد.

معاون آموزشی وزارت بهداشت اظهار داشت: چشم انداز کلی کشور دستیابی به سرآمدی علمی در حوزه های مختلف است و لازم است توسعه علوم پزشکی بیشتر به سمت رشته هایی برود که بتواند این سرآمدی را تامین کند.

وی ضمن بیان این موضوع که توسعه کیفی بیش از توسعه کمی اهمیت دارد خاطرنشان کرد: ضمن اینکه لازم است به توسعه علوم بین رشته ای توجه شود، باید ترتیبی اتخاذ گردد تا این توسعه ها تا مدتی که نیاز هست ادامه یابد. یعنی زمانی که نیازهای کشور در یک حوزه مرتفع شد تربیت نیروی انسانی در آن حوزه تقلیل یابد یا به صفر برسد. در غیر این صورت با مازاد فارغ التحصیلان این رشته ها مواجه خواهیم شد.

دکتر لاریجانی به راه اندازی مرکز ملی آموزش های مهارتی و حرفه ای اشاره کرد و گفت: برخی از نیازهای کشور به نیروی انسانی با آموزش های مهارتی مرتفع می گردد و لازم نیست برای این رشته آموزش های منجر به مدرک ارائه گردد. لذا این موضوع در شورای عالی برنامه ریزی و در بررسی رشته ها مورد توجه قرار می گیرد.

وی بازنگری برنامه های آموزشی رشته های علوم پزشکی را از دیگر مسئولیت های دبیرخانه شورای عالی برنامه ریزی برشمرد و اظهار داشت: این کار با همکاری هیات های ممتحنه رشته ها و دانشگاههای علوم پزشکی کشور صورت می پذیرد و تاکنون تعداد زیادی از این برنامه ها مورد بازنگری قرار گرفته است.

در ادامه این نشست سه برنامه آموزشی جدید مورد موافقت قرار گرفت و 7 برنامه بازنگری شده تصویب شد. همچنین باتوجه به توسعه آموزش های مجازی در علوم پزشکی، ضرورت توجه به برنامه های آموزشی مجازی در شورای عالی برنامه ریزی با حضور مسئولین مربوطه مورد تاکید قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی وزارت بهداشت، در انتهای این نشست دکتر سید حسن هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه نیازهای جامعه اصلی ترین موضوعی است که باید در شورای عالی برنامه ریزی مدنظر قرار گیرد، گفت: لازم است بازار کار و جایگاه شغلی دانش آموختگان رشته های علوم پزشکی طی مطالعاتی مورد بررسی قرار گیرد تا درخصوص تداوم رشته های مصوب و در حال برگزاری تصمیم گیری شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رشته های علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۷۲۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۲۷۰ میلیارد ریال اعتبار به شبکه‌های بهداشت چابهار

 منصور نعیم‌آبادی   از واریز ۲۷۰ میلیارد ریال اعتبار به‌حساب شبکه‌های بهداشت و بیمارستان‌های تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی چابهار خبر داد و گفت: اعتبارات در قالب برنامه ۱۰۰ روزه و مبتنی بر عملکرد مراکز تحت پوشش تخصیص و به‌حساب واریز می‌شود و امیدواریم شاهد تحولی در خدمت‌رسانی به مردم عزیز منطقه باشیم.    نعیم‌آبادی تصریح کرد: تزریق اعتبارات در چندین مرحله ادامه خواهد داشت و از سوی دیگر نظارت بر عملکرد و نحوه هزینه‌کرد نیز موشکافانه توسط کارشناسان ستادی انجام خواهد گرفت.    سرپرست معاونت توسعه دانشکده علوم پزشکی چابهار ضمن تقدیر از نگاه ویژه وزارت بهداشت به دانشکده علوم پزشکی چابهار و تقدیر از تلاش حمایت‌های سرپرست دانشکده ابراز امیدواری کرد که در مدت کوتاهی بخشی از مشکلات زیرساختی و تجهیزاتی با رویکرد برنامه ۱۰۰ روزه مرتفع خواهد شد. باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تصویبِ تشکیل کمیته تخصصی خلاقیت و نوآوری شهری در کلانشهرها
  • هدیه وزارت بهداشت به بانوان زاهدانی؛ افتتاح اولین پایگاه اورژانس بانوان
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • ایجاد زیرساخت هوشمند رصد رشته مقاطع و رشته محل‌های علوم پزشکی
  • ۲۷ رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می‌شود
  • تخصیص ۲۷۰ میلیارد ریال اعتبار به شبکه‌های بهداشت چابهار
  • خدمات رایگان ۳۳۰۰ روانشناس در مراکز جامع سلامت
  • بررسی سلامت روحی و روانی در رشته‌های علوم انسانی
  • سلامت روحی و روانی در رشته‌های علوم انسانی بررسی می‌شود
  • ارتباط ۳۵ ساله نهاد نمایندگی رهبری با دانشگاه‌های علوم پزشکی