Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست اداره کل امور اداری و منابع انسانی دانشگاه آزاد اسلامی از افزایش خدمات بیمه تکمیلی برای کارکنان دانشگاه خبر داد.

به گزارش آنا، کیوان مرادیان کوچک‌سرایی درباره بیمه تکمیلی کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: نگاه سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی این است که در بیمه تکمیلی شرایطی فراهم شود که اولاً جنبه حمایتی در درمان برای همکاران حفظ و از لحاظ روانی این احساس امنیت برای تأمین هزینه‌ها وجود داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ثانیاً صندوق رفاه کارکنان باید بتواند منابع خود را مدیریت کند و گروه‌های اصلی بتوانند از حمایت‌ها استفاده کنند.

وی افزود: در کنار همه اینها رضایت‌مندی کارمندان بسیار مهم است. باید به سمتی برویم که حتی‌الامکان همکاران پرداخت نقدی نداشته باشند و وقتی به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند به‌راحتی مداوا شوند.

سرپرست اداره‌کل امور اداری و منابع انسانی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: اکنون این مشکل وجود دارد که همکاران باید ابتدا هزینه کنند بعد فاکتور بیاورند و سپس پرداخت‌ها انجام شود. در تفویض اختیار به این موضوع توجه شده است و این‌ها را به استان‌ها واگذار خواهیم کرد.

مرادیان ادامه داد: به ما گزارش می‌شود که گاهی کارمندان سه چهار ماه درگیر این پروسه می‌شوند. مشکلات مالی، بررسی مدارک و اسناد، نگاه فنی و تخصصی باعث شده که پروسه پرداخت بیمه تکمیلی زمان‌بر شود.

وی اضافه کرد: هفته گذشته با دبیران رفاهی استان‌ها جلسه‌ای داشتیم و این بحث مفصل مطرح شد. در آنجا نظرخواهی شد، بیش از ۸۵ درصد حاضران رای‌شان این بود که باید وضعیت فعلی صندوق اصلاح و حتما حفظ شود. اصلاحات مدنظر همین چابکی و سرعت است تا دیگر دغدغه منابع مالی برای همکاران وجود نداشته باشد.

سرپرست اداره کل امور اداری و منابع انسانی دانشگاه آزاد اسلامی یادآوری کرد: پیش از این مطرح شده بود که بخشی از تعهدات صندوق رفاه به صندوق‌های بیرونی واگذار شود ولی بعد از بررسی‌ها مشخص شد که حداقل باید بیش از ۲,۵ برابر،‌ هزینه‌ها افزایش یابد که البته فشار مضاعفی را به کارکنان تحمیل خواهد کرد.

مرادیان ادامه داد:‌ به این نتیجه نیز رسیدیم که استفاده از صندوق‌های بیرونی مشکلات خاص خود را دارد و ممکن است همه انتظارات برآورده نشود.

وی گفت: همه این موارد دیده شده است و کمتر از یک ماه آینده نتیجه‌گیری را اعلام می‌کنیم تا دیگر کارکنان سردرگم نباشند تا پایان دی‌ماه در این‌باره تصمیم‌گیری خواهیم کرد.

سرپرست اداره کل امور اداری و منابع انسانی دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به اینکه آیا کارکنان امیدوار به افزایش خدمات باشند؟ گفت: با وجود افزایش هزینه‌های درمان، حتما هم حق بیمه افزایش می‌یابد و هم بحث خدمات بیشتر می‌شود. سعی می‌کنیم که دیگر همکاران درگیر فاکتور و سند و پرداخت هزینه نشوند. این موراد جزء دغدغه‌های جدی است که در طرح جدید آنها را رفع می‌کنیم.

مرادیان بیان کرد: همچنین نظارت جدی‌تر هم لحاظ خواهیم کرد که منابع در اختیار افراد واجدالشرایط قرار گیرد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: بیمه تکمیلی دانشگاه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۷۳۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸ نکته کلیدی و مهم که باید درباره‌ی بیمه تکمیلی بدانید!

اگر گذرتان به بیمارستان، مراکز درمانی یا حتی مطب دکتر افتاده باشد، احتمالا با افرادی روبه‌رو شدید که به دلیل نداشتن بیمه تکمیلی مجبور شدند کل هزینه درمان که کم هم نیست، یکجا پرداخت کنند. این روزها هزینه ویزیت در مطب دکتر حدود ۲۰۰ هزار تومان در می‌آید که پرداخت آن بدون داشتن بیمه تکمیلی در کنار هزینه‌های دیگر درمان و دارو سخت است. از این رو توصیه می‌کنیم بیمه تکمیلی را در کنار بیمه درمان تهیه کنید.
همراه ما باشید، چراکه قصد داریم در مورد نکاتی صحبت کنیم که کمتر کسی آن را با شما در میان می‌گذارد. چرا باید بیمه تکمیلی داشته باشیم؟ این روزها هزینه درمان و دارو بالا است و اگر کارتان به بیمارستان و بستری بکشد، پرداخت کل هزینه‌ها بدون داشتن بیمه تکمیلی کار ساده و راحتی نیست. اگر تحت پوشش بیمه تکمیلی نیستید، باید بدانید که سازمان بیمه تامین اجتماعی تمام هزینه‌های درمان و بستری را پرداخت نمی‌کند و اگر هم پوشش دهد، تنها ۳۰ درصد هزینه را می‌پردازد. پرداخت این مبلغ آن هم در شرایط کنونی بسیار کم است. پس بهترین کار برای مدیریت و پرداخت هزینه درمان، دارو، پزشک یا حتی هزینه آمبولانس، خرید بیمه تکمیلی از یک شرکت بیمه خوب است.
نکاتی که باید در مورد بیمه تکمیلی بدانید! بیمه تکمیلی یک بیمه درمان جدید نیست؛ بلکه از سالیان پیش افراد برای جبران هزینه‌های درمان از آن استفاده می‌کردند. در ادامه به ۷ نکته مهم اشاره می‌کنیم که دانستن آنها پیش از خرید بیمه تکمیلی الزامی است و باعث می‌شود باورهای اشتباه شکل گرفته در جامعه کنار بگذارید. اصل صفرم؛ پرداخت حق بیمه بیشتر، شرط بیمه شدن افراد بالای ۶۰ سال برای خرید بیمه تکمیلی محدودیت سنی وجود ندارد و همه افراد می‌توانند از خدمات و پوشش‌های بیمه استفاده کنند. اگر سن بیمه‌ شده بالای ۶۰ سال است، باید حق بیمه بیشتری بپرازید تا پوشش‌های بیمه تکمیلی در اختیارش قرار بگیرد. اصل اول؛ پایان تاریخ اعتبار، موعد تمدید است احتمالا شنیده‌اید که می‌گویند بیمه درمان تکمیلی تاریخ انقضاء دارد و شما نمی‌توانید مادام‌العمر از آن استفاده کنید. درست است! معمولا بیمه تکمیلی اعتبار یک ساله دارد و تاریخ اعتبار آن در بیمه نامه یادداشت می‌شود تا از یاد برده نشود. توجه داشته باشید اگر تاریخ انقضاء به پایان برسد، شرکت بیمه مسئولیتی در قبال پرداخت هزینه‌های درمان قبول نمی‌کند. آنگاه باید شما هم همانند سایر افراد، کل هزینه درمانی را پرداخت کنید. اصل دوم؛ انتخاب طرح مناسب، شرط خرید بهترین بیمه تکمیلی اگر تا به امروز عادت داشتید بدون مشاهده طرح‌های مختلف شرکت‌های بیمه، بیمه تکمیلی خود را انتخاب و خریداری کنید، اشکال ندارد. ولی بهتر است از امروز شیوه خرید بیمه تکمیلی را تغییر دهید.


پیش از خرید بیمه، انواع طرح‌های اختصاصی شرکت‌ها بیمه را مشاهده و مقایسه کنید. معمولا بعضی از آنها پوشش بیشتر و برخی پوشش کمتر ارائه می‌دهند. با مقایسه بیمه‌ها می‌توانید بهترین انتخاب را داشته باشید. اصل سوم؛ مشاهده پوشش‌های بیمه، راهی مناسب برای انتخاب بهترین بیمه تکمیلی همیشه تمام پوشش‌های ارائه‌شده توسط شرکت بیمه قابل استفاده نیستند. از طرفی گاهی به دنبال پوشش‌هایی مثل دندانپزشکی هستیم که بیمه تکمیلی ما، آن را تحت پوشش خود قرار نمی‌دهد. پس نکته مهم اینجا است که اگر قصد خرید بیمه تکمیلی را دارید، بهتر است ابتدا جدول پوشش‌های بیمه را مشاهده کنید تا در جریان انواع پوشش‌های تحت پوشش آن باشید. اصل چهارم؛ فرانشیز پلی میان بیمه‌گزار با شرکت بیمه همانطور که می‌دانید فرانشیز در بیمه به مبلغی از خسارت گفته می‌شود که پرداخت آن به‌عهده بیمه‌گذار است. نرخ فرانشیز چیزی حدود ۱۰ تا ۳۰ درصد است که با توجه به تعداد بیمه‌شده‌ها و مبلغ حق بیمه تعیین می‌شود و از افراد دریافت می‌شود. پس غیر ممکن است با وجود فرانشیز بتوانید تمام هزینه درمان را از بیمه تکمیلی دریافت کنید. اصل پنجم؛ مراکز درمانی تحت پوشش بیمه تکمیلی را بشناسید عدم مراجعه به مراکز درمانی تحت پوشش بیمه به معنی این نیست که پرداخت کل هزینه درمان با شما است؛ اما در این شرایط معمولا نیاز است شما هزینه را در مرکز درمانی پرداخت کنید و سپس مدارک لازم را به بیمه دهید و خسارت را از آنها دریافت کنید. اگر نمی‌دانید کدام مراکز تحت پوشش بیمه تکمیلی شما هستند، به سایت بیمه تکمیلی مراجعه کنید. قطعا قسمتی با نام مراکز تحت پوشش بیمه است که در آن به تمام مراکز و خدمات ارائه‌شده‌شان اشاره شده است. اصل ششم؛ پیش از خرید بیمه تکمیلی، نگاهی به دوره انتظار بیندازید احتمالا می‌دانید که برای برخی از خدمات درمانی دوره انتظار در نظر گرفته می‌شود. یعنی شما بلافاصله بعد از خرید آنلاین بیمه تکمیلی، نمی‌توانید هزینه درمان را از شرکت بیمه دریافت کنید؛ بلکه باید یک مدتی از خرید بیمه گذشته باشد. به عنوان مثال دوره انتظار زایمان حداقل ۹ ماه است. پس پیش از دوران بارداری بیمه تکمیلی خود را انتخاب و خریداری کنید تا بابت پرداخت هزینه‌ها با مشکل تازه‌ای‌ روبه‌رو نشوید. اصل هفتم؛ قیمت بیمه تکمیلی همیشه ثابت نیست همیشه این‌طور نیست که بگوییم قیمت پایین بیمه نامه به معنی به‌صرفه بودن آن است؛ بلکه در اغلب موارد قیمت پایین نشان‌دهنده این است که طرح انتخابی شما، پوشش و سقف تعهدات کمی دارد. پس به عنوان نکته آخر نیاز است بدانید قیمت بیمه براساس حق بیمه و حق بیمه براساس سن بیمه‌شده، تعداد پوشش‌ها و سقف تعهدات بیمه نامه تعیین و از افراد دریافت می‌شود. بیمه بازار؛ بهترین روش برای خرید و تمدید بیمه تکمیلی اگر می‌خواهید مقایسه‌ای بین بیمه نامه‌های مختلف انجام دهید و بهترین بیمه را انتخاب و خریداری کنید یا در پروسه تمدید بیمه تکمیلی هستید، می‌توانید از سامانه جامع بیمه بازار استفاده کنید. این سامانه علاوه بر بیمه درمان تکمیلی، خدمات دیگری مثل بیمه عمر، بیمه شخص ثالث، بیمه بدنه و بیمه مسافرتی را نیز در اختیار شما قرار می‌دهد.

دیگر خبرها

  • آماده باش تیم‌های عملیاتی شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان در پی هشدار هواشناسی
  • نشست شورای مسکن دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • دکتر طهرانچی: ساخت مسکن در ۹۵۷ هکتار از زمین‌های دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد
  • تسریع جذب قضات و کارکنان اداری در سال ۱۴۰۳
  • نیاز دانشگاه آزاد اسلامی دستیابی به منابع پایدار درآمدی است
  • برخورد قاطع با کارکنان بدحجاب دستگاه‌های دولتی/ استفاده از پیام‌رسان‌های خارجی ممنوع است
  • توجه ویژه به منابع انسانی و توانمند سازی کارکنان از مهمترین برنامه‌های سال جاری خواهد بود
  • ۸ نکته کلیدی و مهم که باید درباره‌ی بیمه تکمیلی بدانید!
  • لزوم مشارکت شرکت‌های بیمه در ایمن‌سازی معابر شهری و جاده‌ای
  • لزوم مشارکت شرکت‌های بیمه در طرح‌های ایمن‌سازی معابر سطح شهر و جاده‌ای