Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24 -شرکت هواپیماسازی بوئینگ در یک سرمایه گذاری استراتژیک با هدف افزایش میزان فروش خود در یکی از بازارهای مهم جهان که زیر سایه سنگین جنگ تجاری قرار دارد، اولین کارخانه تکمیل بوئینگ های ۷۳۷ در چین را راه اندازی کرد.

شرکت هواپیماسازی بوئینگ در یک سرمایه گذاری استراتژیک با هدف افزایش میزان فروش خود در یکی از بازارهای مهم جهان که زیر سایه سنگین جنگ تجاری قرار دارد، اولین کارخانه تکمیل بوئینگ های ۷۳۷ در چین را راه اندازی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به نقل از رویترز، بزرگترین شرکت هواپیماسازی جهان همچنین دیروز طی مراسمی اولین هواپیمای بوئیگ 737تکمیل شده در کارخانه خود در منطقه ژوشان در 290 کلیومتری جنوب شرق شانگهای را تحویل شرکت هواپیمایی ایرچاینا داد.

دو شرکت بوئینگ و ایرباس در تلاش برای جذب سفارشات بیشتر از بازار چین در حال توسعه حضور خود در این کشور هستند. بر اساس پیش بینی ها چین طی دهه آینده با پیشی گرفتن از آمریکا بزرگترین بازار هوانوردی جهان لقب خواهد گرفت.

شرکت بوئینگ سال گذشته برای خرید بخش عمده سهام یک شرکت مشترک با کوماک چین 33 میلیون دلار سرمایه گذاری کرد تا این مرکز تکمیل هواپیماهای بوئینگ را راه اندازی نماید. در این کارخانه تجهیزات داخلی هواپیماهای بوئینگ نصب و رنگ آمیزی بدنه انجام می شود.

شرکت آمریکایی بوئینگ خود را بزرگترین صادر کننده آمریکا می داند و در سال گذشته میلادی بیش از مورد از هر 4 هواپیمای تولیدی این شرکت تحویل مشتریان چینی شده است. بوئینگ همچنین پیش بینی کرده که در طی 20 سال آینده برای ساخت 7700 فروند هواپیما به ارزش 1.2 تریلیون دلار از چینی ها سفارش بگیرد.

اما تنش های تجاری میان آمریکا و چین بر مراسم افتتاح این مجتمع تولیدی سایه افکنده بود. جان برانز، رئیس شرکت بوئینگ چین در حاشیه این مراسم گفت: «آیا من از این وضعیت نگرانم؟ بله البته. این یک فضای چالش برانگیز است.»

«ما باید نگاه بلندمدت به بازار چین داشته باشیم. من به این مسئله خوش بین هستم که در دراز مدت خواهیم توانست از این وضعیت عبور کنیم.»

در حالی که بحش های مختلف تجاری نظیر تولید کنندگان سویای آمریکا و تولید کنندگان چینی از جنگ تجاری لطمه دیده اند، تاثیر این جنگ بر شرکت بوئینگ چندان معلوم نیست. این شرکت تاکنون مشمول تعرفه های دولت چین قرار نگرفته است.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: آمريكا هواپيماي بوئینگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۷۳۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح فاز دوم فولاد بافت؛ با این پروژه بزرگ بیشتر آشنا شوید

براساس تصمیمات کلان دولت در زمینه زنجیره فولاد در سال 1368، هفت طرح ملی فولاد در 7 منطقه کشور راه‌اندازی شد که شرکت فولاد بافت، یکی از پروژه‌های این طرح بزرگ ملی است.

فاز اول شرکت احیا استیل بافت

طرح فولاد بافت شامل دو فاز 1 و 2 می‌شود. تاکنون در فاز یک، موفق به احداث واحد تولید آهن اسفنجی با ظرفیتی معادل 800 هزار تن در سال و با کمک فناوری احیای مستقیم PERED به روش ایرانی (افتتاح‌شده در آبان 1398) شده است.

ارزش فاز یک شرکت احیا استیل بافت، بالغ بر 120 میلیون یورو است. با تولید ویژه خود نه‌تنها موفق شده اقتصاد و تولید کشور را متحول کند، بلکه صدها نیروی جوان را به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم به سرکار آورده است.

همان‌طور که اشاره شد، محصول شرکت احیا استیل بافت، آهن اسفنجی است. گندله سنگ آهن ماده اولیه کارخانه فولاد بافت است و توسط مجموعه‌های داخلی تامین می‌شود. این محصول واسطه‌ای بوده که پس از تولید، به‌عنوان ماده اولیه توسط کارخانجات تولیدکننده شمش آهن به مصرف می‌رسند.

شرکت احیا استیل بافت، تنها در 4 سال فعالیت خود نه‌تنها به ظرفیت اسمی خود دست پیدا کرده، بلکه موفق به تولیدی تا 4% بیش از ظرفیت پیشین شده است. فولاد بافت هم‌اکنون نیز، در پی راه‌اندازی فاز دوم تولیدات خود است.

فاز دوم شرکت استیل بافت

فاز دوم این شرکت، مطابق با روند فاز یک متمرکز بر تولید آهن اسفنج با 800 هزار تن ظرفیت خواهد بود. سرمایه‌گذاری این فاز، چیزی در حدود 4 هزار میلیارد تومان برآورده شده و همان‌طور که در گذشته وعده داده شده بود، فاز دوم تولید آهن اسفنجی این شرکت در اردیبهشت ماه سال 1403 آغاز به کار خواهد کرد.

همان‌طور که در فاز یک، تولید خیره‌کننده و درخشانی از این شرکت فولادی در اقتصاد و تولید کشور دیدیم، پیش‌بینی می‌شود در فاز 2 نیز نتایج مثبت و شایان‌توجهی را شاهد بوده و جوانان مستعد و تحصیل‌کرده بیشتری را در سراسر کشور، مشغول به کار ببینیم.

سخن پایانی

شرکت احیا استیل فولاد بافت، یکی از 7 شرکت فولادی برتر کشور است که تنها در فاز اول تولیدات خود توانسته به ظرفیت 800 هزار تن در سال دست پیدا کرده و چیزی در حدود 4% بیشتر از ظرفیت ازپیش‌تعیین‌شده نیز تولید کند.

فاز دوم تولید آهن فولاد نیز، به‌زودی در زمینه تولید آهن اسفنجی با ظرفیت اسمی 800 هزار تن در سال، با پشتوانه 4 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری، راه‌اندازی خواهد شد. تولیدات این شرکت فولادی را می‌توان نقطه عطفی در رشد اقتصاد، تولید و اشتغال‌زایی در کشور دانست. با افتتاح فاز دوم فولاد بافت اشتغال‌زایی این پروژه به 5500 فرصت مستقیم و غیرمستقیم افزایش خواهد یافت.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

دیگر خبرها

  • (تصاویر) کارخانه عضله سازی هادی چوپان افتتاح شد!
  • بازدید مدیرکل صمت خراسان رضوی از مجتمع کشت و صنعت جوین
  • قوی‌ترین مردان ایران در مراسم افتتاح کارخانه هادی چوپان + عکس
  • آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • فرآیند پرورش و پردازش گوشت مرغ در مدرن ترین مرغداری و کارخانه آمریکا (فیلم)
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • افتتاح فاز دوم فولاد بافت؛ با این پروژه بزرگ بیشتر آشنا شوید
  • نخستین فضاپیمای سرنشین‌دار بوئینگ به مدار می‌رود
  • آمادگی شرکت نفت مناطق مرکزی برای به راه‌اندازی کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰